Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agressieve David Moyes reageert woede af op ballenjongen en krijgt rood

Laatste update:

Eintracht Frankfurt heeft zich donderdagavond ten koste van West Ham United geplaatst voor de finale van de Europa League. De Duitsers waren net als vorige week in Londen een maatje te groot voor de ploeg van David Moyes: 1-0. Door een vroege rode kaart voor Aaron Cresswell kwamen de bezoekers al snel met tien man te staan, waarna Rafael Borré de enige goal van de avond maakte. Moyes verloor in de slotfase zijn hoofd en kreeg rood nadat hij woest een bal richting een ballenjongen schoot.

Beide ploegen kenden een slechte generale in aanloop naar de tweede confrontatie in de halve finale van de Europa league. Waar Eintracht Frankfurt in competitieverband op bezoek bij Bayer Leverkusen onderuit ging, bezorgde Arsenal West Ham tijdens de Londense derby een 1-2 nederlaag. Oliver Glasner voerde donderdagavond bij de thuisploeg maar liefst zes wijzigingen door in zijn basiself ten opzichte van het Bundesliga-duel, terwijl de bezoekers met Michail Antonio en Tomas Soucek ook weer op hun sterkst aantraden.

De supporters in de Deutsche Bank Park kregen een vrij matte openingsfase voorgeschoteld. Toch kon het thuispubliek na twintig minuten opveren, toen scheidsrechter Jesús Gil Manzano besloot Cresswell na tussenkomst van de VAR met rood van het veld te sturen. De linksback leek in eerste instantie nog met geel weg te komen, nadat hij aan de noodrem trok bij de doorgebroken Jens Petter Hauge.

Het duurde vervolgens niet lang voordat die Adler het overtal op het veld wisten uit te buiten. Ansgar Knauff kwam door over de rechterflank en vond Borré met een voorzet door de benen van Kurt Zouma, waarna de Colombiaanse spits simpel kon binnentikken: 1-0. Met een man meer consolideerde Frankfurt na rust de voorsprong. West Ham was niet bij machte om serieus gevaar te stichten. Het was uitgerekend manager David Moyes die bij the Hammers in de slotfase zijn hoofd verloor door een bal uit frustratie richting een ballenjongen te schieten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frankfurt timmert aardig aan de weg. Ik kan me de wedstrijden in 2019 tegen Chelsea herinneren, wat waren ook de halve finales van de EL, en toen kwamen ze een teentje tekort en zijn wij alleen doorgegaan door een magische Hazard en de penalty's die Kepa er uit heeft gehouden. Ik gun het ze wel. Dit is wel een beetje de Europa League finale die niemand aan zag komen tijdens de loting na de groepsfase!

Wat een prestatie ook van Frankfurt!
Zeer verrassend dat zij gewoon in de EL finale staan, net als Rangers.

Fantastisch dit Eintracht nu wel de finale in! 3 jaar geleden ongelukkig eruit tegen Chelsea. 2 historische clubs tegenover elkaar in de finale, beide geweldige fans ook! Dit gaat genieten worden mensen. NUR DER SGE!

Prachtig, ik heb altijd wel een zwak voor Frankfurt. Mooi dat ze in de finale staan. Wat een verschrikkelijke actie overigens van Moyes, erg jammer dat zo’n ervaren man zich zo laat kennen.

Bizar dat Cress eerst rood weet te pakken tegen Lyon en nu doodleuk tegen Frankfurt. Dan ben je er ook gewoon klaar mee.

Kan het me nog enigszins voorstellen ook. Hij moet het natuurlijk niet doen, maar die ballenjongens/meisjes zijn zo schijt-irritant altijd met die ballen vasthouden en zo provoceren.

6 mei 2022 om 10:04

Tja daar moet je gewoon tegen kunnen in het hedendaagse voetbal. Bijna hetzelfde als die 22 acteurs die constant over de grond rollen. Soms zit het mee, soms zit het tegen

6 mei 2022 om 10:28



Mowgli, we horen van Basten zich daar ook wekelijks over uitspreken.
Tijd dat de Uefa stappen neemt. Denk aan pure speeltijd etc etc.

6 mei 2022 om 11:13

Dat ben ik volledig met je eens hoor. Alleen momenteel is dat er niet en dan moet je ermee leren omgaan. Zuivere speeltijd zal idd bijna alle problemen op dat gebied oplossen

6 mei 2022 om 12:10

Ik zou zeggen kijk de beelden, het ballenmeisje gooide de bal gewoon meteen naar Moyes echter aan de zachte kant. Niks provoceren.
Het is dat Moyes net over haar hoofd een schoot want anders was ze van dat trapje gevallen omdat ze achter de andere bal aan ging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren