Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afwezige Neymar de meest besproken man tijdens ruime zege PSG

Laatste update:

Paris Saint-Germain is het nieuwe seizoen van de Ligue 1 zondagavond goed begonnen. De ploeg van trainer Thomas Tuchel was in het eigen Parc des Princes veel te sterk voor Nimes: 3-0. De Franse grootmacht moest het doen zonder Neymar, die nog altijd geblesseerd is én hardnekkig in verband wordt gebracht met een vertrek uit Parijs.

Neymar werd zondag hard aangepakt door de eigen fans, die de Braziliaan onder meer als 'hoerenzoon' bestempelden en nare spandoeken in het stadion hadden opgehangen. Zonder Neymar had PSG geen kind aan Nimes, dat probeerde de schade zoveel mogelijk te beperken. Edinson Cavani brak halverwege de eerste helft de ban door een penalty te benutten: 1-0.

PSG kwam in de eerste helft niet meer tot scoren, maar na de onderbreking liep PSG uit naar een comfortabele zege. Kylian Mbappé wist goed voorbereidend werd van onder anderen Juan Bernat te belonen met een goal, terwijl de Franse aanvaller even later belangrijk was bij de 3-0. Mbappé bediende namelijk Angel Di Maria, die zijn ploeg naar een ruime overwinning schoot.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een toppert is die mbappe zeg. Speelt zo volwassene, kan een keiharde sprint trekken en als nog het overzicht houden, zakt in om aanspeelbaar te zijn en het is maar een kwestie van tijd hij naar real gaat en er jaarlijks 40 inschiet. Wil eigenlijk geen woorden vuil maken aan neymar want dat deed de wedstrijd op zich maar neymar kan je gewoon laten gaan en trek in ieder geval een vleugelspeler die op beide vleugels kan renderen. Een pepe zal perfect zijn en er waren geruchten zelf dat hij zelfs eigenlijk alleen naar psg wou maar dat is een gemistte kans dus ik zal een poging ondernemen om dembele los te weken van psg en waarschijnlijk dat ook als neymar richting Barça dan word dembele er in sowieso betrokken.

Mbappã¨.... Dè oplossing voor Real Madrid. Een aanval met Vini, Mbapp㨠en Jovic is werelds.

11 augustus 2019 om 23:15

Oplossing voor wat? Die zijn nog niet eens aan hun seizoen begonnen...

11 augustus 2019 om 23:16

Wat ga je met hazard doen dan ?

11 augustus 2019 om 23:24

Wie het beste speelt moet spelen. Als Vini beter speelt dan Hazard moet Hazard simpelweg op de bank plaatsnemen ongeacht die transfersom.

11 augustus 2019 om 23:29

Maar Vini speelt helemaal niet zo bijzonder. Dua die zal lekker op de bank zitten

11 augustus 2019 om 23:36

Wie speelt überhaupt goed nu bij Madrid?

11 augustus 2019 om 23:38

Hoezo hazard? Die speelt toch op links en positie van mbappe is rechts.

12 augustus 2019 om 00:03

Er zijn een paar spelers waarvan je de naam en bank nooit samen moet noemen. Hazard is daar 1 van.

Wat gaat er met Cavani gebeuren, dient gewoon zijn contract uit en maakt komende zomer nog een leuke transfer? Blijft een geweldige speler qua alles, spel en mentaliteit.

11 augustus 2019 om 23:38

As psg zijnde moet men proberen te verlengen zoals je indd zegt, mentaliteit, spel, nog gif voor de goal. Last but not least is nog super fit! Zou sowieso verlengen met twee jaar

Sinds de komst van Neymar is PSG gek genoeg niet eens vooruit gegaan. Het is Mbappe en Cavani die daar voor de punten zorgen. Of Di Maria met individuele actie, maar ondanks de goals van Neymar lijken de tegenstanders geen dreiging te zijn voor PSG in Parijs en in de CL is Neymar altijd geblesseerd tijdens belangrijke fases, dus daar heeft hij geen invloed ondanks dat hij gehaald werd puur voor de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren