Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aftrap West Ham-Manchester United uitgesteld na aanval op spelersbus

Laatste update:

West Ham United neemt dinsdagavond afscheid van Upton Park, maar wat een mooi vaarwel had moeten worden is inmiddels uitgelopen op een klein drama. Het feest is ontsierd door rellen en zelfs de spelersbus van tegenstander Manchester United moest het ontgelden: verschillende West Ham-fans belaagden het voertuig met flessen en stenen.

/

De aftrap voor de wedstrijd tussen West Ham, dat volgend seizoen verhuist naar het Olympisch Stadion, en the Red Devils stond in eerste instantie gepland voor 20:45, maar de Engelse bond heeft inmiddels besloten de aftrap uit te stellen naar 21:30. De bus van United moest zich een weg door een groep van een paar duizend fans banen voordat uiteindelijk het stadion bereikt werd.

Manchester United-coach Louis van Gaal vertelde bij Sky Sports al over de aanval: “Wat moet ik zeggen? De beelden zeggen alles. Ik heb al gezien dat de politie alles opgenomen heeft. Het is een emotioneel moment voor de mensen, maar voor ons is het niet echt leuk. De manier waarop we ontvangen zijn is niet zoals het hoort. Dat beïnvloedt de spelers en dat is jammer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai ai ai wat zou dit zonde zijn van wat eigenlijk een memorabele afscheidswedstrijd had moeten worden van een schitterend ouderwets stadion!

10 mei 2016 om 21:01

Wat een fans zeg. Bizar dit. Is dit om een bepaalde reden ofzo, want dit slaat totaal nergens op? Ook nog super laat ook om rond 21:45 de wedstrijd nog te starten naar mijn mening. Maargoed. Maar ff serieus: 'Dit is toch niet meer normaal?'

10 mei 2016 om 21:20

Het is daar een uur eerder dus dat scheelt. Verder wel ontzettend zonde dat dit gebeurt. Hoop dat het toch een fantastische wedstrijd mag worden!

10 mei 2016 om 21:28

Ohja haha, niet eens over na gedacht, maar inderdaad mag hopen dat United toch echt wel deze wedstrijd naar zich toe trekt.

10 mei 2016 om 20:50

Dit soort idioten houden niet van voetbal hoor. Die komen alleen maar om te zuipen, stoer te doen en te vechten.

10 mei 2016 om 20:57

Dat hoor ik altijd, maar dit kunnen net zo goed fans zijn. Ze hebben zichzelf blijkbaar totaal niet onder controle, of zijn gewoon knettergek, maar om iedereen die zich misdraagt maar direct als 'geen fan' te bestempelen is wel heel makkelijk.

10 mei 2016 om 21:02

@timmatavz7,

Als jij 50-80 euro voor een kaartje betaald en vervolgens zoveel zuipt dat je jezelf niet meer onder controle hebt, hoe kan je dan mogelijk voetballiefhebber zijn? Ik geloof ook niet dat dat soort types ook maar iets van de wedstrijd meekrijgen.

En er zitten natuurlijk ook figuren tussen die niet eens alcohol nodig hebben om dit soort dingen uit te voeren. Die Hooligans gebruiken voetbal gewoon als een excuus voor hun idiote gedrag.

10 mei 2016 om 21:27

T gebruik van coke is helemaal niet ongebruikelijk onder (Engelse) supporters. Dit fokt ze volgens mij ook op. Belachelijk..

10 mei 2016 om 21:44

Mufc wazza

Dat het idioten zijn akkoord, maar ook idioten kunnen van voetbal houden. Het is denk ik het efffect van een groep, de meest terughoudende afwachtende persoon kan een monster worden wanneer hij zich in een groep bevind, sommige mensen veranderen helemaal wanneer ze de kracht en het gevoel van een groep ervaren rondom hen. Hier is al vaak onderzoek naar gedaan, zijn interessante dingen over terug te vinden. En wanneer in zo'n groep één iemand de vonk aansteekt, kunnen zelfs de meest brave burgers voor vuur zorgen, jammer genoeg:

10 mei 2016 om 22:49

Iedereen in een groep heeft zijn eigen drempel. De makkelijkste wordt als eerst beinvloed, waarna degene die daarna de laagste drempel heeft meegaat. Uiteindelijk resulteert het erin dat zelfs degene met de hoogste drempel meegaat met rellen, net zoals bij Haren.

Wauw... hoezo dit nou weer? Ik zat al te wachten...

10 mei 2016 om 20:57

Ahh.. dus dan mogen ze de bus bekogelen.. want dat hoort erbij... hebben ze jou vroeger op je hoofd laten vallen ofzo?

On: belachelijk gedrag van dit soort volk die dan de naam van een club scanderen en zodoende die club een slechte naam bezorgen... hopen dan dat de politie idd alles op beeld heeft dan kan dat tuig meteen opgepakt worden.

Absurd gewoon! Komt het door het vele alcohol of zijn zulke mensen gewoon echt zo *piep* dom. Dit zou juist een schitterende avond moeten worden. Jammer en schandalig

10 mei 2016 om 20:51

Het tweede. Mensen zijn gewoon zo *piep* dom.

Ik vroeg me al af waarom de tijd veranderd was. Schandalig.

Moet je zulke wedstrijden wel door laten spelen vraag ik me af? Kan me voorspellen dat spelers wel in shock zijn na zoiets.

10 mei 2016 om 21:00

Kan me niet anders voorstellen dan dat dit nadelig is voor United en dat voor een cruciale wedstrijd. Ronduit schandalige acties, wedstrijd zou eigenlijk niet gespeeld moeten worden.

10 mei 2016 om 21:10

Inderdaad, laten we dit maar voor elk thuisduel gaan doen lijkt me dan.

10 mei 2016 om 22:45

Kan ook juist het tegenovergestelde effect hebben en dat ze nu denken die maken we met 0-6 af bij dat afscheidswedstrijdje.. daar hoop ik op na het lezen van dit nieuws.

10 mei 2016 om 21:00

Zeker die jonkies al rashford en martial.

Gewoon niet spelen en 3-0 voor united.

10 mei 2016 om 21:26

Helemaal mee eens, de club verantwoordelijk stellen voor dit wangedrag.

Het ruikt er ook wel erg naar alsof de fans dit gedaan hebben met het doel de spelers van ManU uit hun concentratie te halen.

10 mei 2016 om 21:38

Ik snap het, maar de volgende keer zijn het de United supporters die in een 'Hammer' shirtje zoiets gaan doen zodat hun club de 3 punten krijgt...

11 mei 2016 om 08:10

Hahahaha!! Dacht het ff niet!!! Man City lekker duperen, en hun CL voetbal afpakken op die manier??!! Dat zal wel erg belachelijk zijn van FA. En de supporters vinden het nauwelijks erg als ze een nederlaag krijgen als straf. De enige wie je hiermee dupeert is Manchester City!

Nou gewoon met 0-4 afmaken.

Dat soort "fans" zouden een levenslang stadionverbod moeten krijgen. De toegang ontzeggen tot alle stadions, dat hij op 80 jarige leeftijd aan zijn kleinkinderen uit moet leggen waarom opa niet mee naar het voetballen kan. En daarbij gedurende alle wedstijden van West Ham melden op het politiebureau.

Hoe dit wangedrag aan te moeten pakken?
Heel simpel.
De wedstrijd cancelen. 3-0 winst United. En flinke boete.
Zullen deze mafkezen de volgende keer wel beter nadenken.

11 mei 2016 om 07:58

Hahaha!! Wat dacht jij? Lekker Man City duperen voor CL voetbal? Dacht het niet! Gewoon de 1ste 4 wedstrijden zonder plubliek voor west ham. En de supporters een stadion verbod voor 4 jaar ofso?

Nu wil ik zo graag dat man u wint fuck off met die west ham fans ik gun ze de winst niet na dit schande.

Krijg je ervan als je tijdens de busreis met z'n alle 'where's your famous, where's your famous, where's your famous Gse.' gaat zingen..

(begrijp me niet verkeerd, ik maak een grapje. ik citeer een stukje uit de film Hooligans.. als je niet weet welk stukje. Raad ik je aan deze week de film nog te gaan bekijken.)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren