Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat schuift vervanger Fer naar voren en meldt absentie voor EL-duel

Laatste update:

Renato Tapia vervangt Leroy Fer in het elftal van Feyenoord voor het Europa League-duel met Young Boys van donderdagavond, zo heeft trainer Dick Advocaat woensdagmiddag op een persconferentie laten weten. Eric Botteghin, die zondag tegen VVV-Venlo ook al verstek moest laten gaan wegens een hamstringblessure, is niet op tijd fit voor de ontmoeting met de Zwitsers in Europees verband. Rick Karsdorp, die tegen VVV uit voorzorg werd gewisseld, is wel gewoon beschikbaar.

"Iedereen is beschikbaar, behalve Botteghin. Die is er niet bij", wordt Advocaat geciteerd door onder meer RTV Rijnmond. De opvolger van Jaap Stam in De Kuip wil dat zijn spelers weer met vertrouwen aan wedstrijden beginnen en dat de aanhang ook weer reden tot juichen krijgt. "Er is best wat gebeurd bij deze club. Ik kan me voorstellen dat de supporters niet zo staan te springen. Wij moeten het dus doen. Als wij het goed doen, is het boven ook stil. Het ligt vooral ons, maar ook aan de staf. Hoe snel kunnen we het bewerkstelligen? De beleving zag er gisteren (dinsdag, red.) op de training best aardig uit, vond ik. Dat zeg ik niet zo snel."

Urby begrijpt keuze voor Advocaat: 'Daarin is hij de beste'

De eveneens voor de persconferentie aangeschoven Jens Toornstra weet nu al dat Advocaat de lat hoog legt voor zijn spelers. "Er wordt wat anders van ons gevraagd. Een andere visie. We waren veel met elkaar bezig vond ik. Dat werkte goed. Zonder groots te spelen 3-0 winnen in Venlo is prima denk ik." De middenvelder weet dat een zege op Young Boys cruciaal is voor Europese overwintering, daar er al tweemaal is verloren in de groepsfase van de Europa League. "We hebben in de uitwedstrijd tegen FC Porto nog wel een punt nodig. Maar je weet nooit hoe het loopt. Het is heel belangrijk om thuis je wedstrijden te winnen."

Young Boys won twee weken geleden met 2-0 van Feyenoord en Toornstra is dan ook op zijn hoede voor de opponent van donderdag. "Zij speelden vooral de tweede helft heel compact, wachtend op de counter waarin ze heel snel zijn. Voor morgen is het belangrijk dat we niet onnodig balverlies leiden en zo counters inleiden." De vierde wedstrijd van Feyenoord in de poulefase begint donderdag om 21.00 uur.

Feyenoord-Young Boys eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liam Kelly totaal geen optie meer?

6 november 2019 om 17:07

Snap sowieso niet wat Feyenoord daarmee moest, behalve dat het een lekkere goedkope optie was. Een onopvallende speler van een matige championship club. Dat is misschien leuk als je Zwolle of Heracles bent, maar Feyenoord moet toch wel hoger mikken.

6 november 2019 om 17:07

Dat lijkt me niet nee, die bakt er echt niet veel van. Zelfs Stam, die hem zelf meenam vanuit de Championship, zei dat hij véél te weinig bracht om voor minuten in aanmerking te komen. Ik denk niet dat Dick zo'n jongen ooit op zal stellen. Waarom zou hij ook als je Tapia en Ayoub nog op de bank hebt voor het middenveld, die zijn beide beter!

6 november 2019 om 17:29

Owja klopt! zou graag Ayoub wel weer een keer willen zien spelen

6 november 2019 om 17:10

Nooit een optie geweest. Vanuit Reading werd al raar opgekeken en in de ene wedtsrijd die hij gespeeld heeft liep hij alle gaten dicht en stond hij vooral een beetje te kijken naar hoe snel het spel wel niet ging

6 november 2019 om 17:28

Toch wel raar dat ze hem hebben gekocht dan, ik bedoel Feyenoord stuurt er toch wel scouts op af. echt bizar

6 november 2019 om 17:38

@Tamayo
Ik denk dat Kelly toch meer een probeersel van Stam was omdat hij de speler natuurlijk goed kent, was een gok die niet zo goed heeft uitgepakt, jammer voor Kelly en Feyenoord. Het beste zou zijn als die in januari verkocht of verhuurd kan worden want hij komt te kort en dan zie ik liever middenvelders uit de jeugd minuten pakken.

6 november 2019 om 18:02

Nooit geweest. Kwam als een soort Clasie naar Rotterdam in het kielzog van Stam, maar toen kwam Stam erachter dat ie niet echt in het middenveld bij Feyenoord paste. Een breker a la Fer en Tapia is nodig, net als een loper als Toornstra. Kokcu ga je ook niet snel op de bank zetten.

6 november 2019 om 18:36

En toch was hij in de voorbereiding wel veel belovend bezig. Jammer dat hij uiteindelijk te kort komt. Ben benieuwd waar el bouchataoui in de pikorde staat. Kan een hele goede speler worden. Meerdere keren aan het werk gezien en vind hem wel een goed talentje.

6 november 2019 om 19:45

EL Bouchataoui moet echt het komende halfjaar worden verhuurd. Denk dat hij zich dan stormachtig kan ontwikkelen a la Kokcu vorig jaar. Volgend jaar bij het eerste met Fer, Jens, Kokcu, Wouter en een aankoop als 6 main middenvelders. Verwacht een vertrek van Tapia en Ayoub.

Symphatieke jongen, kan goed ballen, maar zijn ondergrens is zelfs voor Feyenoord begrippen laag, maar ik hoop al jaren dat deze Peruviaanse zijn plek is gaat bemachtigen met goed en consequent spel.. denk alleen niet dat het bij Feyenoord gaat gebeuren, maar zie m gek genoeg nog wel slagen op een hoger niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren