Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Hij wilde deze week per se in Alkmaar blijven, dat siert hem wel’

Laatste update:

Sinds Dick Advocaat bij AZ de plaats van Gertjan Verbeek heeft ingenomen, moet Markus Henriksen genoegen nemen met een plaats op de reservebank. De Noorse middenvelder liet al doorschemeren dat hij in januari een vertrek overweegt, maar is toch bereid te knokken voor zijn plaats.

/

De 21-jarige Henriksen was opgeroepen voor de twee interlands die Jong Noorwegen de afgelopen dagen speelde, maar sloeg de uitnodiging af en besloot om bij zijn club te blijven. Advocaat geeft op het Alkmaarse middenveld voorlopig de voorkeur aan Celso Ortiz, en de ervaren oefenmeester had het misschien wel verstandiger gevonden als Henriksen zich bij zijn landgenoten had gevoegd.

“Ik heb Markus nog gezegd dat het waarschijnlijk beter voor hem zou zijn twee wedstrijden binnen vier dagen te spelen”, vertelt Advocaat aan Voetbal International. Henriksen gaf echter aan dat hij in Nederland wilde blijven. “Hij wilde per se een goede trainingsweek in Alkmaar maken. Dat siert hem wel”, vindt Advocaat.

Denk je dat Markus Henriksen zijn basisplaats snel herovert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Henriksen zijn basisplaats snel herovert omdat Advocaat gecharmeerd is van Ortiz. Ik meen ergens gelezen te hebben dat Ortiz zelfs een contractverlenging aangeboden krijgt of heeft gekregen. Dit laatste duidt er niet op dat Ortiz op korte termijn op de bank beland.

20 november 2013 om 13:01

Ortiz hoeft maar een paar wedstrijden slecht te spelen en als Henriksen een goede indruk op ds trainingen en bij jong AZ maakt, kan ie zo maar weer in de basis terecht komen.

20 november 2013 om 13:04

Ja als als...

Als Ortiz geblesseerd raakt, krijgt Henriksen ook zijn kans waarschijnlijk.
Normaal gesproken zie ik Ortiz zijn basisplaats niet kwijt raken. Uitzonderingen daargelaten.

20 november 2013 om 16:17

Als Ortiz wegvalt dan zal Elm hem waarschijnlijk vervangen. In de tijd dat Advocaat hier nu is kwam Elm in het veld als defensieve middenvelder als slot op de deur. Henriksen moet waarschijnlijk gaan knokken om een plek met Gudelj. Dat is bovendien een plek die hem veel beter ligt dan vlak voor de defensie.

20 november 2013 om 13:20

Heeft zelfs al bijgetekend tot 2017 een week geleden!

20 november 2013 om 15:20

Alleen zijn Ortiz en Henriksen eigenlijk geen concurrenten. Zoals al vaker heeft Verbeek hem verkeerd gebruikt. Henriksen is aanvallend veel sterker, dan de controlerende functie die hij van Verbeek altijd mee kreeg. Dick moet dat ook eens onder ogen zien, gelukkig zag ik dat hij dat soms door had.

Een middenveld ----------Ortiz---------
henriksen---Gudelj.

dat zie ik wel zitten, Martens is de laatste tijd onzichtbaar. Kan ook niet anders met al die blessures. Maar geef elkaar speeltijd, rouleer met elkaar.
Die jongen komt er wel weer, het gemak die men had. Van ik heb toch een basisplaats moet eruit.

Wie weet kan hij de rol van Martens overnemen. In ieder geval is Martens wel minstens 1 keer per jaar geblesseerd, dus daar mag Henriksen op wachten. Overtoom heeft het namelijk tot dusver ook niet laten zien.
En Gudelj en Ortiz spelen eigenlijk iedere week uitstekend.

20 november 2013 om 13:06

Ja dat zou ook nog kunnen. De vraag rest of Henriksen daar voor wil blijven aangezien hij een vertrek overweegt.

Ach dit seizoen is toch al verloren voor AZ. Dat ze een machtige geweldenaar als Verbeek laten gaan voor een 3rde klas golddigger die alleen in Rusland iets heeft laten zien.
Henriksen is precies het niveau van advocaat dus verwacht er maar niet te veel van. Toch gun ik die jongen het beste.

20 november 2013 om 13:07

Een verloren seizoen haha daar moest ik wel even om lachen. Als dit al een verloren seizoen voor AZ is. Wat voor seizoen is het dan voor de 16 clubs die onder hun staan?

20 november 2013 om 13:12

sinds wanneer is een seizoen de eerste 13 wedstrijden. denk is na een seizoen heeft iets meer wedstrijden dan dat. en je mag wel een beetje respectvoller reageren in plaats van mensen uit te lachen die hun mening en toekomst feit verkondigen.

20 november 2013 om 13:16

Dan mag jij ook wel wat meer respect tonen voor Advocaat

20 november 2013 om 14:14

Toekomstfeiten bestaan niet of alleen in jouw droomwereldje...

20 november 2013 om 14:28

Wat heeft Advocaat nou werkelijk gepresteerd dat noemings waardig is behalve zijn bangrekening. Een een succesje in Rusland? Om nou respect te hebben voor een golddigger gaat een beetje ver.

20 november 2013 om 15:13

Welke trainer is dan geen geldwolf? In Nederlands zal je er niet veel vinden.. AZ doet mee om de titel, zeker als je ziet wat de concurrentie voorsteld.
Met Dick Advocaat worden de poppetjes op de juiste plaats gezet, daar had de geweldenaar Verbeek erg veel moeitje mee. (wat trouwens bijna iedereen ziet als hij AZ volgt op enkeling na zoals jij)
Ik zou zeggen doe is de duits tv aan, daar zijn ze zo tevreden over de geweldenaar Gertjan in Nurnberg.

20 november 2013 om 15:38

@ Emtptyvessels: hij heeft wel meer gepresteerd dan wat jij aanhaalt. Daarnaast wat heeft Verbeek allemaal gepresteerd? 2x Knvb beker? Voorlopig zijn het de feiten dat AZ onder Advocaat nog niet verloren heeft én een stuk beter speelt, zelfs heel behoorlijk speelt.

Onder Verbeek was onder de spelers totaal geen bezieling meer waar te nemen. dat is Advocaat wel gelukt. De spelers van AZ spelen weer heerlijk fris, ze zijn van een lodenlast bevrijdt.

Tot slot: dit artikel gaat over Henriksen die totaal uit vorm is op dit moment, daar waar Ortiz zijn kans heeft gepakt en op dit moment een van de betere spelers is bij AZ.

20 november 2013 om 16:02

@emptyvessels

Je kan Advocaat een golddigger noemen, maar hij heeft z'n centjes wel zelf verdiend in tegenstelling tot de meeste golddiggers

20 november 2013 om 16:41

Precies golddiggers zijn vrouwen die een rijke kerel uitzoeken voor het geld.

20 november 2013 om 13:10

Ja klopt man, is ook aan het spel en resultaten te zien sinds Advocaat er zit….

20 november 2013 om 13:49

@empty
Wil je graag provoceren? Ga je gang

20 november 2013 om 14:10

Niets provoceren. Az is een prachtige club maar het is gewoon de verkeerde kant aan het opgaan met hun. Verbeek voor Advocaat is een van de grootste fouten die AZ in de afgelopen 20 jaar gemaakt heeft. Ik zie het gewoon niet graag dat een mooie club als AZ geruïneerd wordt door een walgelijke man als Advocaat

20 november 2013 om 14:13

Stop nu maar met je treurige praatjes, alle feiten spreken tegen je. Sinds Verbeek weg is gaat alles aantoonbaar beter maar volgens jou gaat het de verkeerde kant op. Waarschijnlijk vond jij het ook verschrikkelijk toen Henk van Stee vertrok...

20 november 2013 om 14:20

@empty
Noem cijfers en feiten
Verbeek bemoeide zich overal mee. en altijd negatief over alles.
Klein voorbeeldje. Heb je Estaban gezien hoe onzeker hij bij Verbeek was en hoe hij nu is?
Verbeek was gewoon over de datum en werd tijd voor vers bloed

20 november 2013 om 14:31

Esteban? Die keeper die eigenlijk vast had moeten zitten in de gevangenis naar het ernstig mishandelen van een supporter?

Die man hoort angstig te zijn anders loopt het uit de hand en gaat hij gekke dingen doen. Zijn spel lijdt er misschien onder als hij niet angstig is maar snel genoeg zal de club AZ er wel flink onder lijden als hij weer besluit iemand neer te trappen. Het is altijd met die zuid Amerikanen ze hebben iemand nodig die de baas over hun is anders gaan ze naast hun schoenen lopen en doen ze dingen die een normaal mens niet zou doen.

20 november 2013 om 14:42

Ik neem aan dat je bewindvoerder even naar het toilet is en dat jij stiekem zijn laptop gebruikt. Jezelf alleen maar registreren om hier te provoceren hou je niet lang vol gozer.

20 november 2013 om 14:52

@david
Laat maar,niet meer op reageren
Als jij hem ook aanmeld voor een blog zijn we snel klaar met m

20 november 2013 om 16:07

Hoe kom je er nou bij dat ik aan het provoceren ben. Ik verkondig mijn mening en geef keer op keer goede argumenten waarom ik dat vindt . Om nou alles wat ik zeg tot onzin te verklaren vindt ik te ver gaan maar in de toekomst zul je denk. hmm die gast had toch wel gelijk ik zou mijn excuses aan moeten bieden voor mijn gedrag en aanvallen op een onschuldig persoon.

20 november 2013 om 18:00

Het feit dat je Esteban de schuld geeft van de aanslag die op hem werd gepleegd zegt genoeg over je verstand. Die is er namelijk niet!

20 november 2013 om 18:06

Tot 3 keer toe op iemand intrappen die al op de grond ligt inplaats een normale vent zijn en er afstand van te nemen. En dat goedkeuren zegt meer over jouw verstand.

20 november 2013 om 14:01

Inderdaad Empty. Ik lach je niet uit. Wij zijn twee zielen, één gedachte. Onder Verbeek werd met wervelend spel nipt verloren van erkende topclubs als Utrecht, Groningen en NAC en werd een potentiële bekerwinnaar als Sparta uit het toernooi gekegeld. Onder Advocaat werden met veel geluk onverdiende punten binnengehaald tegen erkende degradatiekandidaten Feyenoord en Zwolle. Dan heb ik het niet eens over de bekerwedstrijd. Ondanks dat Achilles AZ alle hoeken van het veld liet zien verlieten zij het veld toch met een onverdiende 7-0 nederlaag. De sfeer in Alkmaar is ook verslechterd. Daar waar Verbeek werd geprezen en geliefd om zijn innemende persoonlijkheid, voert Advocaat een schrikbewind. De spelers zuchten nu al onder het juk van Advocaat en potentiële wereldtoppers en publiekslievelingen als Elm en Berghuis krijgen tot ontzetting van het Alkmaarse publiek nauwelijks nog een kans. Ik ben zo jaloers op Nurnberg.....

20 november 2013 om 14:09

dankje, ik ging stuk.

Vind het wel sneu voor Henriksen. Hij was afgelopen seizoen de enige speler van AZ die een redelijk niveau haalde en dan nu zoveel banken. Ook al valt daar ook wel wat voor te zeggen, want hij speelde de 1e 7 wedstrijden dit seizoen dramatisch.

20 november 2013 om 14:12

Zo kun je altijd wat hebben. Een de Boer die nog niet eens 3 wedstrijden met hetzelfde middenveld gespeeld heeft. Een de Boer die nog niet eens instaat is om een draaiend elftal te creeeren in 3 jaar. 4-0 tegen PSV zal ook niet gauw vergeten worden. Of is dat niet de Boer zijn schuld? Want als dat niet zo is waarom zou het wel Verbeek zijn schuld zijn voor het ''wervelende spel'' en ''nipt verliesen van clubs als Utrecht.''

20 november 2013 om 14:18

Ja, want bij Verbeek was zijn vriendje Elm heilig. Advocaat doet wat iedere blinde zou doen en het gaat meteen beter. Lastig hoor trainer zijn...

20 november 2013 om 14:29

En zo doende ben jij er geen omdat je niet inziet wat er bij komt kijken.

20 november 2013 om 20:50

Geniale reactie haha! Overigens denk ik dat Ortiz er nog wel een jaartje minstens in blijft staan, Advocaat is gecharmeerd van hem, wel goed dat Henriksen zo hard blijft werken, misschien komt hij wel op de plek van Gudelj al Gudelj eer paar slechtere wedstrijden speelt. Nogmaals geniale reactie!

20 november 2013 om 14:10

Tuurlijk joh, familie van Verbeek zeker? Advocaat heeft nog geen wedstrijd verloren met AZ, 2e in de competitie, Europese overwintering bijna binnen en nog actief in de beker. Toen Verbeek vertrok stond AZ 10e en met Nurnberg heeft hij nog geen wedstrijd gewonnen.

20 november 2013 om 14:15

Dus omdat hij nog niet verloren heeft gaat het de goede kant op. Jij was een van die mensen die het geheim achter de successen van Guardiola aan Rijkaard weidt maar als het over meneer Verbeek gaat schiet je in je schulp.

20 november 2013 om 14:22

@empty
Wees wijs n hou je mond Je kletst als een kip zonder kop

20 november 2013 om 15:48

@lege Schepen: het wordt echt lachwekkend, zit jij in Comedytrain? Of wat?

Je komt nauwelijks met feiten en je komt niet met drogredenen om iemands feiten te weerleggen. Daarnaast geef je jezelf ook nog eens duimpjes omhoog... om te gieren....

Ga nu maar terug naar je huiswerk, morgen weer naar de brugklas!

20 november 2013 om 16:05

@ Fantje
Beetje makkelijk om iemand persoonlijk aantevallen vindt je niet? Ik haalde in deze reactie gewoon aan wat deze jongen eerder heeft gepost. Zodoende is het berust op feiten.

20 november 2013 om 23:36

Ik weet niet waar je het over hebt met je Rijkaard en je Guardiola maar Barca interesseert me niets. Je bent duidelijk in de war maar dat was inmiddels al bekend.

Het is realistisch dat Henriksen eerdaags weer aan spelen toekomt want:
- Bij een blessure van ortiz speelt hij meteen
- Bij een blessure van Gudelj speelt hij
- Bij een blessure van Martens speelt hij of Elm
- Bij een blessure van de vleugels zal waarschijnlijk Martens (tijdelijk) op de vleugels komen en Henriksen erin, of Lewis/berhguis moet het goed gaan doen voor de een of andere manier.

Hendriksen moet gewoon geduld hebben en zich zelf bewijzen
Ortiz en Martens zijn gewoon zekerheidjes.
Gudlj geniet uiteraard een voorkeur omdat dit een bikkel is en goed voor ballen van de tweede lijn.
Az speelt nu eenmaal met drie middenvelders, het is niet anders
Geduld en hard werken zal beloond worden en ik denk niet da hij op een hoger niveau kan

Ik zie ook vele malen liever Ortiz spelen dan Henriksen. Ortiz heeft zoveel rust over zich, en is gewoon een briljante speler. Goede passes, en inzicht. Ik vind hem persoonlijk qua inzicht en passes veel van Guitérrez weghebben. Al is Guitérrez toch wat bewegelijker, en loopt hij meer.

Henriksen en Ortiz kunnen best samen spelen maar dan zal Advocaat een zwakke flankspeler moeten offeren, ofwel Beerens ofwel Gudmundsson dus. Ik zie dat niet gebeuren. Wachten op blessures of schorsingen dus.

Beerens of Gudmundson opofferen voor Hendrikssen ? Dat zal hij niet doen.
De twee genoemde zijn juist mooit om te zien hoe AZ het spel snel en breed maakt.
Beerens heeft niet altijd rendement,maar het is aantrekkelijk om te zien.
Hendrikssen voegt in het huidige AZ in zijn vorm weinig toe.

20 november 2013 om 16:23

Offtopic: Toen beerens zijn laatste seizoen speelde bij heerenveen was hij banktzitter geworden wie was toen ook alweer trainer bij heerenveen? heb echt geeeen idee meer.

20 november 2013 om 16:28

Een beetje een gok, maar volgens mij was het of Jan de Jonge of Ron Jans

20 november 2013 om 16:30

Jans,door een conflict raakte Beerens op de bank.
Had niets te maken met zijn kwaliteiten

20 november 2013 om 16:43

Oh ja klopt! Dankje

Henriksen heeft in principe meer potentie (denk ik) dan iemand als Ortiz.

20 november 2013 om 16:32

@jormnp
Ik denk dat je ongelijk heb, maar dat is aan Hendriksen om te laten zien

Het zijn alle bij geweldige spelers,maar totaal verschillend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren