Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO neemt afscheid van zevental en spreekt vertrouwen uit in Bakker

Laatste update:

ADO Den Haag neemt na dit seizoen afscheid van zeven spelers. Mitchell Schet, Ricky van Haaren, Ninos Gouriye, Papito Merencia, Mitchell de Vlugt, Richelo Fecunda en Malcolm Esajas beschikken over aflopende contracten in de hofstad en komen niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Dat maakt ADO maandag bekend op de officiële website van de club.

ADO meldt tevens dat de opties in de aflopende contracten van Kevin Jansen en Dion Malone niet worden gelicht, maar de club wil wel graag verder met dit duo. Jansen en Malone hebben een aanbieding voor een nieuw contract ontvangen en denken over het voorstel na. Ook Mathias Gehrt, Wilfried Kanon (tot medio 2017) en Robert Zwinkels (tot medio 2016) mogen blijven.

ADO heeft verder de optie in de verbintenis van Danny Bakker gelicht en is al met de jongeling in gesprek over een nieuw, verbeterd contract. "Uit die aanbieding spreekt veel vertrouwen, iets wat ik ook van mijn medespelers en de trainer krijg", zegt Bakker. "Dat ik bij deze club de jeugdopleiding heb doorlopen en mijn debuut in het betaalde voetbal heb gemaakt zorgt voor een enorme band met ADO."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken deze spelers niet zo goed, zou iemand ze willen samenvatten?

30 maart 2015 om 19:02

Halen gewoon het niveau wat de club graag wil zien niet. Allemaal niet zulke interessante spelers, gouriye had ik meer van verwacht maar helaas! Bakker is wel een talentje..

30 maart 2015 om 19:04

Van Haaren vond ik twee seizoenen geleden een van de beteren op het middenveld bij VVV toen ze nog eredivisie speelden, maar daarna heb ik niks meer van hem gehoord.
Esajas is jarenlang speler van MVV geweest, waar hij wekelijks speelde en ieder seizoen wel een paar doelpunten maakte. Hij is in 2013 naar ADO gegaan en heeft sindsdien niet veel meer gespeeld.
Gouriye ken ik nog van Heracles, in dat seizoen toen ze nog kamikazevoetbal speelden en bijvoorbeeld met drie verdedigers naar de Kuip gingen. In dat seizoen was hij basisspeler.

Die andere spelers ken ik niet echt.

31 maart 2015 om 00:56

Van haaren bankt bij ons is gehuurd. Komt amper aan speelminuten had ik meer van verwacht, jammer

30 maart 2015 om 19:07

Stelt inderdaad allemaal vrij weinig voor maar vooral die schet heeft in heel ze ADO carrière geen bal goed geraakt, en inderdaad zoals hiervoor al aangegeven had ik van gouriye meer verwacht maar bleek ook een totale miskoop

30 maart 2015 om 19:09

Hopen dat onze Chinees volgend jaar is een paar echte versterkingen gaat kopen want ik weet nou ook niet of die lakovenko en eduardo blijven of terug keren naar hun club

30 maart 2015 om 23:12

Die blijven niet.

30 maart 2015 om 21:11

Van Haaren speelde in jeugd volgens mij vaak samen met Clasie. Toen werd Van Haaren gezien als het grootste talent van de twee. Het kan verkeren...
De rest van de spelers zijn veel 'net niet' spelers die goed kunnen voetballen maar het te weinig laten zien. Denk dat de meesten moeten hopen op een contract in de (sub)top van de Jupiler League, of misschien wel lager dan dat.

Danny Bakker en Kevin Jansen zijn geweldige spelers voor ado en ben blij dat zij waarschijnlijk blijven!

30 maart 2015 om 20:24

Bakker is zeker een groeibriljantje, maar kevin Jansen heeft sinds zn blessure (die al bijna een seizoen duurde) echt niks meer laten zien. Ik zou er niet rouwig om zijn mocht Jansen vertrekken. Ik denk dat er een hoop Den Haag supporters er precies zo over denkt.

30 maart 2015 om 23:11

Jansen heeft inderdaad nog nooit wat laten zien in het shirt van ADO. Harde werker maar daar is ook alles mee gezegd.

31 maart 2015 om 17:09

Hoezo nog nooit wat laten zien? Voor zn blessure was Jansen basisspeler en speelde een sterk seizoen 2012/2013.

Opzich hele logische beslissingen. Geen van die spelers bleek een meerwaarde te zijn. Dit doorselecteren zal ADO alleen maar goed doen. Ik hoop dat er ergens in het amateurvoetbal weer een Toornstra opduikt.

Ook opties van drie debutanten zijn gelicht.
Jeugdspelers Hector Hevel, Segun Owobowale en Gervane Kastaneer hadden alle drie een optie in hun contract staan welke ADO Den Haag allemaal heeft gelicht. Ook met deze drie exponenten uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt momenteel gesproken om hun doorlopende contracten open te breken en te verlengen.

30 maart 2015 om 21:13

Zitten daar nog toptalenten tussen, of zijn het vooral jongens die als opvulling in de selectie komen? Op zich zijn er de laatste jaren wel een paar leuke spelers bij ADO doorgebroken. Zijn er nog jongens die een hoger niveau zouden kunnen halen?

30 maart 2015 om 23:06

Owobowale en Kastaneer zijn goede talenten!

31 maart 2015 om 17:16

ADO heeft een signaal afgegeven aan talentvolle spelers in de regio. De drie talenten maakten dit seizoen hun debuut in de hoofdmacht.
Je ziet aan alles dat zij kwaliteiten hebben. Maar het ook volstrekt logisch dat ze een terugslag hebben gekregen of krijgen. Maar het zou dom zijn om de contracten van deze jongens niet te verlengen.

die Kevin Jansen mogen ze wel lozen,is helemaal niks meer sinds zijn blessure,je ergert je dood aan die gast ,alles gaat fout.
Bakker is prima talent! Schet heeft niet echt veel kansen gehad helaas.

Als ADO verder wil groeien zouden ze ook Houtkoop, Jansen, Meijers moeten laten vertrekken. Halen allen het niveau niet. Wilson Eduardo en Iakovenko zullen ook niet blijven.

Volgend seizoen wel Giovanni Korte terug van huurbasis bij Dordrecht. Daar heb ik wel vertrouwen in!

31 maart 2015 om 00:54

Is al het hele jaar geblesseerd. Nu net weer terug maar valt mij vies tegen. Was vorig jaar heel goed en belangrijk voor ons wordt zeer gewaardeerd. Hopenlijk haalt hij zijn oude niveau weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren