Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO haalt oude bekende terug: ‘Hij wordt niet voor niets gewaardeerd’

Laatste update:

Dion Malone is terug bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad communiceert dat men met de rechtsback een mondeling akkoord heeft bereikt over een contract voor twee seizoenen. Malone vertrok vorig jaar zomer bij ADO.

De verdediger ruilde de club van trainer Alfons Groenendijk in FK Gabala, maar dat avontuur in Azerbeidzjan leverde hem weinig op. Malone speelde twintig wedstrijden en liet zijn contract ontbinden. “We weten heel goed welke kwaliteiten we in huis halen met Dion”, reageert manager voetbalzaken Jeffrey van As.

“Hij is een fysiek sterke en veelzijdige speler, die op het middenveld en eventueel ook als rechtsachter kan spelen. Met zijn komst neemt de concurrentie op deze posities toe en kunnen we op diverse manieren spelen. Dion kent de club goed en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij wordt hier gewaardeerd en dat is zeker niet voor niets.”

“Hij heeft het hier vijf jaar lang gewoon goed gedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat hij nu ook weer van waarde zal zijn voor onze ploeg”, besluit Van As. Malone, die ook nog voor Almere City voetbalde, speelde 135 wedstrijden voor ADO Den Haag. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en zestien assists.

Een goede aanwinst voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier hebben we dan ook echt helemaal niks aan. Ado is een club die zich juist op groei moet richten met jonge gasten. Anders kan de club nooit aan de potentie van de stadsgrootte voldoen. Zonde.

27 juli 2018 om 18:49

Ben er zelf wel over te spreken. Vond malone in zn tijd n nuttige kracht. Ik snap je punt rondom de jonge spelers, maar ik denk wel dat het n toevoeging is

Vond hem sterk spelen bij ADO, wat mij betreft een aanwinst voor de Eredivisie. Daarnaast vind ik het mooi om een eigen opgeleide jeugdspeler van FC Omniworld / Almere City FC in de Eredivisie te zien spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren