Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO en Toornstra komen toch tot akkoord over nieuw contract

Laatste update:

Jens Toornstra heeft zijn profcontract bij ADO Den Haag verlengd met één jaar. De middenvelder lag oorspronkelijk tot medio 2012 vast, maar na onderhandelingen die enige tijd in beslag namen zijn speler en club nu akkoord voor een verbintenis tot 2013. De Residentieclub maakt bovendien bekend dat het Wesley Verhoek langer heeft gebonden.

/

De 21-jarige Toornstra, die eerder deze maand voor het eerst werd opgeroepen voor Jong Oranje, liep tot de zomer van 2012 door. AZ en FC Twente waren slechts twee clubs die hem wilden hebben en toen bleek dat de onderhandelingen stroef verliepen, dachten deze clubs ook wel een kans te maken. Inmiddels kunnen zij die gedachte opzij zetten.

Via de officiële kanalen maakt ADO namelijk melding van de contractverlenging van de jeugdinternational. Ook stelt de club dat het met Verhoek akkoord is over een nieuw, tweejarig verblijf in de Hofstad. Verhoek, die het afgelopen seizoen zeven goals maakte, had de transfervrije status. Jonge talenten Serhat Koksal, Tom Beugelsdijk, Giorgio Achterberg en Kevin Visser tekenden een verbintenis bij ADO Den Haag voor een jaar met de optie voor nog een seizoen.

Jens Toornstra is een groot talent voor de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goed gedaan van ado, deze jongen kan zeker wel doorgroeien, hij heeft echt wel talent hij blijft maar rennen voorzetten geven, en probeert ook af en toe zijn geluk te beproeven, maar zijn scorend vermogen moet wel iets beter, maar ik vind het een alleraardigste speler

Goede zaak om jonge talenten langer te binden. Zeker iemand die je later kunt dooverkopen

ik als Ajaxied vind dit een zeer talentvolle Speler voor ADO den haag, en dus eindelijk een speler die niet voor 0euro de deur uit zal lopen.
Goeie zaak!!

4 juni 2010 om 18:54

Ik ben het wel met je eens. Zeker een talentvolle speler

4 juni 2010 om 19:04

goeie zaak van Ado, had niet verwacht dat het zou lukken. Maar aan de andere kant is het goed dat hij nog een jaartje of 2 bij ADO blijft, hij is pas enkele maanden geleden doorgebroken.

Veel slecht nieuws voor de voetballiefhebber vandaag, maar als Ado-supporter heb ik een topdag!! Toornstra blijft!! Volgend jaar met Van den Brom bouwen aan deze talentvolle selectie met ook de nodige routine.

We are staying up!!

4 juni 2010 om 19:42

Voor de voetbalsupporter in mij is dit geen goed nieuws, zie hem liever bij een middenmoter of een subtopper omdat hij daar meer leert als bij de hagenezen. Nu kost hij alleen maar meer geld.

Eindelijk lijkt er eens iets van beleid gevoerd te worden bij mijn club.
Contracten van Verhoek en Toornstra verlengd, aantrekken van vd Brom , veel jeugd een contract aanbieden, inleveren van een realistische begroting enz.

Duidelijk is dat vd Kallen in eerste instantie gefaald heeft door alles uit handen te geven aan Wetzel en door hemzelf ingehuurde vriendjes. Nu dat fout is gelopen zit van der Kallen er eindelijk eens wat dichter op in combinatie met een aantal adviseurs welke na de zomer bekend worden gemaakt. (lex Schoenmaker, Kees Jansma, Theo vd Burg wie nog meer? ).

Toornstra verlengen is natuurlijk het enige juiste wat er kon gebeuren. Dat die jongen vroeg of laat de nodige centjes in de la gaat brengen is al bijna zeker.

Mooi dat Toornstra zijn contract heeft verlengt word echt een goede topper als hij zich snel door ontwikkeld, kan hij wel over 2 a 3 jaar naar een subtopper zoals: Groningen, SC Heerenveen, of AZ.

supernieuws! momenteel met vicento het grootste talent! deze gasten kunnen nog veel geld in de toekomst opleveren!

voor volgend seizoen hebben we een aardige selectie op de been aangezien weinig bepalende spelers vertrekken

Wat een heerlijk elftal en dat zonder aankopen..

Zwinkels
Ammi
Derijck
Kum
Pique
Buijs
Vd Bergh
Rankovic
Toornstra
Verhoek
Immers
6 juni 2010 om 09:35

Wie moet er scoren dan?
Zo zou ik het doen. En dan Chadli nog even kopen he...

Zwinkels
Buijs
Derijck
Lum
Pique
Toornstra
vd Bergh
Immers
Verhoek
Oper
Chadli

Immers wil weg en Verhoek en Immers zoiezo al samen spits? wil je 20 goals voor aan het eind van het seizoen ofzo

Een zeer talenvolle speler ik herriner me de wedstrijd tegen Ajax nog wel toen speelde hij goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren