Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Actief Liverpool verhuurt verdediger en heeft opvolger al op het oog

Laatste update:

Arsenal, Chelsea en de clubs uit Manchester zitten niet stil op de transfermarkt, maar geen club uit de Engelse top is zo actief als Liverpool. Er zijn voor volgend seizoen al vier nieuwe spelers vastgelegd, Loïc Rémy lijkt snel te gaan volgen en volgens de Daily Mail vertrekt ook Javi Manquillo naar Anfield. De rechtsback kan daar de opvolger worden van Andre Wisdom.

Liverpool maakte eerder op de dinsdag al bekend dat Wisdom volgend seizoen op huurbasis voor West Bromwich Albion gaat spelen. Javi Manquillo schijnt hem te moeten komen vervangen: er wordt beweerd dat Liverpool de Spaanse rechtsback voor een seizoen zal huren van Atlético Madrid. Arsenal werd ook met de jongeling in verband gebracht.

Javi Manquillo is afkomstig uit de jeugdopleiding van Atlético en speelde tot dusver pas zes competitiewedstrijden voor de Spaanse kampioen, waarvan drie in het afgelopen seizoen. Hij staat echter bekend als een groot talent en Brendan Rodgers wil hem maar wat graag bij zijn selectie halen.

Liverpool haalt teveel nieuwe spelers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zolang ze er ook een paar wegdoen maakt het niks uit toch?

Precies, en het is wel nodig... Rare poll.

Liverpool haalt dus 2 targets van Arsenal, wordt langzamerhand een beetje bang van ze, hun selectie is nu stukken breder en met Sterling, Lallana, Coutinho, Markovic heb je prima aanvoer voor snelle jongens zoals Sturridge en Remy, middenveld is versterkt met Can, veelzijdige speler die echt wat toevoegt, en een Gerrard die nog niet op is en een Henderson die alleen maar beter wordt. Als ze nog Lovren erbij halen dan staat er echt een heel goed team.

22 juli 2014 om 23:35

Meen je dat nou? Ik verwacht eerlijk gezegt niet veel van ze dit seizoen, Ik hoop en gun het ze trouwens wel enorm maar ik krijg een beetje het Spurs gevoel bij Liverpool deze transferperiode. Can en Markovic hebben niet veel bewezen maar zijn beide wel toptalenten, Lallana en Remy zijn goede spelers die Liverpool vooruit gaan helpen maar ook voor hen komt er veel nieuws kijken nu ze bij een topclub met hele andere eisen verwachtingen en druk spelen, Manquillo ken ik niet goed maar het is weer een talent van wie je geen constant topseizoen mag eisen en datzelfde geld voor Sterling Coutinho Markovic en Can, Henderson heeft mij vorig seizoen verbaast maar alle topclubs hebben op zijn positie een betere speler, Gerrard kan alleen maar minder worden, Als ik nu moet zeggen wie buiten de top 4 valt gok ik op Liverpool vooral met de Europese verplichtingen erbij maar aan de andere kant kan het heel goed uitpakken als het gaat lopen met al die toptalenten.

22 juli 2014 om 23:40

Sterling en Sturridge kunnen dit team wel dragen hoor.. Lallana en Markovic kunnen ook heel belangrijk worden en dan heb je nog Henderson en Coutinho. Denk wel dat LFC 5e/6e wordt..

22 juli 2014 om 23:49

Zegt een Arsenal fan, ben je vergeten wat liverpool afgelopen seizoen met jullie deed, voor topaankoop Ozil was toen echt geweldig bezig

22 juli 2014 om 23:52

Sterling kan het idd, Dat heeft hij in de 2e seizoenshelft voor een groot deel bewezen maar een dip op zijn leeftijd kan en mag je niet uitsluiten, Bovendien mag je het ook niet van hem verwachten dat hij Liverpool een heel seizoen draagt, Van Sturriddge weet ik tot vandaag niet wat ik moet denken het is niet my type spits maar en ben nog niet geheel overtuigd van hem maar hij staat er het laatste anderhalf jaar toch wel structueel.

22 juli 2014 om 23:58

Ik meen het heel erg, Lallana en Remy spelen al een tijdje in de premier league en zijn al internationals, dit is gewoon de volgende stap voor ze dus denk wel dat ze er kunnen gaan, met Manquillo ga je gewoon vooruit op die matige Johnson. Henderson is een zeer onderschatte speler, maar qua spelers in zijn soort zijn er niet veel betere in de PL, dus als ik alles op een rijtje heb, je gaat qua verdediging vooruit, een linie die ze vorig jaar de titel heeft gekost, je team wordt breder, qua aanvallend middenveld wordt je sterker in de voorhoede wordt je wel significant zwakker. Ik denk dat ze er over het algemeen gewoon vooruit gaan, natuurlijk is het afwachten hoe alles uitpakt, maar als alles normaal verloopt dan zullen ze denk ik sterker zijn. Vergeet niet Rodgers is er dan weer een jaartje ouder, de spelers zijn nog meer aan elkaar gewend geraakt ( grootste kern in de groep, studge, gerrard, henderson, sterling, flanagan, moreno, skrtel).

22 juli 2014 om 23:59

BTW Sterling heeft zijn 'dip' al gehad eigenlijk, ziet er echt volwassen uit en is er denk ik echt klaar voor.

23 juli 2014 om 00:04

Ik zie Liverpool niet verder komen dan een 5e plek. Ze hebben goede spelers, maar niet goed genoeg om mee te doen om de titel. Zeker nu Liverpool net als de rest meer wedstrijden zal gaan spelen. Alhoewel ik ze in de CL geen potten zie breken.

23 juli 2014 om 00:47

Voor mij is henderson beter dan al die middenvelders die bij arsenal rondlopen.Je bericht heb ik ook lekker opgeslagen ,want die ga ik aan je tonen aan het eind van de competitie.

23 juli 2014 om 01:03

Henderson beter dan Ramsey? Lolzzzz

23 juli 2014 om 01:07

Henderson beter dan Ramsey Ozil en Cazorla? Wauw slaaplekker.

23 juli 2014 om 01:08

Spurs gevoel, hahaha, ik snap je.
a kan ik aan je avatar zien dat je niet van het Spurs gevoel houdt.

alleen over Markovic heb ik twijfels, het is een goed talent. maar om hem ineens voor de leeuwen te gooien? ik vind dat Liverpool een verdediger nodig heeft A La Godin, of Thiago Silva. iemand die uitstraling heeft.

23 juli 2014 om 02:43

Als ik het goed heb zei ik allemaal .jij zit alle spelers van liverpool af te kraken alsof er bij arsenal alleen maar perfecte spelers rondlopen.Jou mening respecteer ik ,maar zo geef ik de mijne ook .Reden waarom ik hendo beter dan ze vind, is vanwege zijn multi functionaliteit.Hij heeft meerdere posities gespeeld vorig seizoen en op allemaal deed hij het prima.Hij doet wat er van hem gevraagd word en voor mij was hij na rodgers en suarez de belangrijkste voor lfc .De titel ging uithanden na hendo zijn rode kaart .

Teveel vernieuwing in een elftal kan nooit goed zijn. Zal me niks verbazen als Liverpool gaat doen wat Tottenham vorig jaar deed.

Goed voor die verdediger kan ie zochzelf verbeteren

Waarschijnlijk zullen ook nog Remy, Origi en Lovren zich bij ons voegen.

En ik hoop dat Johnson, Coates, Toure, Agger, Lucas, Assaidi, Borini en Reina verkocht worden.

22 juli 2014 om 23:37

Lucas en Johson kan je er prima bijhouden die ervaring ga je zeker nodig hebben in de CL

22 juli 2014 om 23:39

Hoe kan je hopen dat onze beste verdediger weggaat?

23 juli 2014 om 00:58

Als je met beste verdediger verdedigende middenvelder lucas bedoelt, dan kan ik het nog begrijpen. Johnson echter, vind ik niet echt indruk maken!

23 juli 2014 om 01:15

Sakho bedoel je

23 juli 2014 om 07:40

Heb je de afgelopen 8 jaar weleens een fitte Agger gezien? Ik wel... 1 seizoen.

Beter verhuren ze Llori ook met optie tot koop, wil hem al zolang bij psv zien..

23 juli 2014 om 00:22

Die gaat al naar Willem II

'Geen club in de PL is zo actief als Liverpool op de transfermarkt.'

Chelsea en Liverpool allebei 4 nieuwe spelers, maarja.

Waarom haalt Liverpool dan niet Juan Fran maar de wissel van Atletico Madrid?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren