Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Acht goals in twee duels voor Luiz Adriano, FC Porto wint en is door

Laatste update:

Acht doelpunten in twee wedstrijden, Luiz Adriano is op dreef. Werd het in Wit-Rusland tegen BATE Borisov nog 0-7, nu hield Shakhtar Donetsk het in eigen huis op ‘slechts’ 5-0. Luiz Adriano maakte er in de uitwedstrijd vijf, nu drie. In Baskenland won FC Porto op bezoek bij Athletic Club. De Portugezen zijn daardoor geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League.

/

Shakhtar Donetsk - BATE Borisov 5-0
Shakhtar Donetsk wist dat het goede zaken zou doen als het in eigen huis zou winnen van BATE Borisov. De thuisploeg begon in ieder geval goed, want na een klein kwartier opende aanvoerder Darijo Srna de score met een schot van de rand van het strafschopgebied. Opmerkelijk statistiekje: de laatste 29 goals van Shakhtar Donetsk kwamen van Brazilianen (27) of Srna (2). Op slag van rust gebeurde er nog iets wat het verloop van de wedstrijd flink zou beïnvloeden: Anri Khagush van BATE kreeg twee gele kaarten, waardoor de bezoekers de tweede helft met tien man moesten spelen.

Op aangeven van doelpuntenmaker Srna tekende Alex Texeira voor de 2-0, waarna het weer tijd werd voor Luiz Adriano. In het vorige duel maakte de Braziliaanse spits er nu vijf, nu kwam hij tot drie. Na een uur maakte hij een strafschop, zeven minuten voor tijd was het met een heerlijk schot opnieuw raak en met een schuiver tekende hij voor de eindstand van 5-0. In zijn laatste twee wedstrijden in de Champions League heeft Luiz Adriano dus acht goals gemaakt.

Athletic Club - FC Porto 0-2
Er was in de eerste helft maar één ploeg die recht had op minimaal één doelpunt: FC Porto. De ploeg van Julen Lopetegui was zeer superieur aan de Basken, die nauwelijks in balbezit bleven en zich zeer gelukkig mochten prijzen met de doelpuntloze ruststand. Jackson Martinez speelde namelijk een ongelukkig eerste bedrijf. De aanvaller miste na ruim twintig minuten spelen een dot van een kans en enkele minuten mocht hij vanaf elf meter aanleggen, na een overtreding van Mikel Balanziaga op Danilo. De elfmetertrap van de Colombiaan ging echter tegen de lat en zodoende mocht Athletic zich de morele winnaar van de eerste 45 minuten noemen.

Na de onderbreking beet Athletic meer van zich af, maar het was FC Porto dat na een klein uur spelen op voorsprong kwam. Yacine Brahimi was niet te stoppen en uit diens door Andoni Iraola veranderde voorzet kon Martinez de bal achter Gorka Iraizoz werken: 0-1. Het tegendoelpunt deed Athletic veel pijn, maar toch kwam FC Porto goed weg toen Guillermo uit een vrije trap op het aluminium mikte. Een flater van Iraizoz gooide de krachtmeting in het slot. De doelman controleerde een terugspeelbal van Aymeric Laporte niet en Brahimi profiteerde: 0-2. Door de nederlaag is deelname aan de Europa League het hoogst haalbare voor Athletic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bruno Martins Indi speelde vandaag weer als een beest, potentiele vervanger van Per Mertesacker.

Hahahah dubbele pech voor ronaldo vandaag

5 november 2014 om 23:44

die baalt als een stekker vandaag

eerst messi en daarna aderiano

Adrioni evenaart zijn record en messi evenaart raul!

8 goals tegen BATE, gaat nergens over dat BATE....

5 november 2014 om 23:58

Écht he!? Ik zie in die samenvattingen soms ook dingen bij bate... of die gast kunnen er echt helemaal niks van

5 november 2014 om 23:38

haha, en paar jaar geleden wonnen ze nog bij bayern..
shakhtar speelde in beide wedstrijden heel erg goed, en vandaag was het ook een stuk makkelijker omdat het tegen 10man was.

Heb echt genoten van Shakhtar en Luiz. Ik hoop dat ze door zullen bekeren.

Was de topscorer voor knockout phase goals op naam van Ronaldo? Wat 8 goals waren? Met nog 2 wedstrijden voor hun te gaan kan hij die dus nog uitbreiden lol.

5 november 2014 om 23:53

Adriano staat al op 9.

Brahimi laat zeer mooie dingen zien bij Porto, als die zo doorgaat kan die nog hogerop.

Dat Porto heeft echt een heel leuk elftal veel talenten maar ook ern paar ervaren spelers. Brahimi, Martinez, Herrera en toch ook Martins Indi kunnen zeker een hoger niveau aan.

6 november 2014 om 08:38

En dan vergeet je 2 van de beste spelers nog. Misschien wel de beste... Alex Sandro en Danilo!

6 november 2014 om 10:03

Brahimi is nog maar 19 hoor

6 november 2014 om 16:02

@proboy64
Brahimi is 24, geboren in februari van 1990.

Met de huidige vorm van Brahimi kan hij makkelijk meedraaien bij de absolute top. hij heeft gewoon geen tijd nodig gehad om te wennen bij Porto, hij stond er gelijk. Ik zou hem graag bij Bayern Munchen zien op de plek van Ribery bijvoorbeeld.

6 november 2014 om 20:58

Ja sorry je hebt gelijk ik hoorde die commentator de vorige champions leage wedstrijd horen zeggen dat hij 19 was

Adriano is een walgelijke voetballer. Fair play is bij hem ver te zoeken. Jammer, aangezien het goede speler is.

Het wordt tijd dat de beste man eens een uitnodiging krijgt voor de Goddelijke Kanaries.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren