Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan begint opnieuw rampzalig: 'Het zijn altijd dezelfde problemen'

Laatste update:

Fans van AC Milan koesterden hoop dat dit seizoen eindelijk weer eens vreugde zou brengen, maar de realiteit is keihard. Opnieuw lijken i Rossoneri geen serieuze rol van betekenis te spelen, wat zondagavond werd onderstreept met een kansloze 0-4 nederlaag tegen Napoli. “Het zijn altijd dezelfde problemen”, zegt spelmaker Keisuke Honda in La Gazzetta dello Sport.

/

Milan verloor alweer vier van de eerste zeven wedstrijden van het nieuwe seizoen en staat op een teleurstellende elfde plek in de Serie A. De achterstand op koploper Fiorentina bedraagt nu al negen punten. “De problemen van Milan zijn helder, niet in de laatste plaats omdat ze altijd hetzelfde zijn”, zegt de Japanner in de sportkrant. “Als we er niks van leren, kan het nog lang duren voor we de weg omhoog zullen vinden.”

I Rossoneri investeerden afgelopen zomer behoorlijk wat geld in de komst van nieuwe spelers, maar het valt in het niet bij de transferbedragen die elders in Europa worden betaald. “Als we de laatste jaren als uitgangspunt nemen, is het volgens mij duidelijk dat we deze club niet kunnen rebooten, tenzij er écht enorm veel geld wordt gespendeerd, zoals bij Paris Saint-Germain of Manchester City. Dat is optie één, de andere is de club goed doorlichten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

L. Adriano en Carlos Bacca nog niet op schot bij Milan?

6 oktober 2015 om 12:46

Adriano is bagger, kan alleen maar hard rennen en goed koppen, maar daar red je het niet mee in de serie A.

Bacca is een topspits en heeft voor mij alles inzich om te slagen in de serie A, heeft tot nu toe 4x gescoord in 7 duels, niet onaardig als je ziet welke tegenstanders we hebben gehad

6 oktober 2015 om 13:05

Het ligt niet aan de spitsen. Het ligt aan de toevoer. Die is er namelijk amper. Er is geen spelmaker. En blijkbaar is Bertolacci de grootste miskoop want die dude speelt amper, als je kijkt naar hoeveel die heeft gekost

6 oktober 2015 om 14:11

Ik snap ook niet waarom milan geen baselli heeft gehaald was veel goed koper en ook nog eens jonger

6 oktober 2015 om 15:38

Torino was ons helaas voor, zucht..

Jongens we moeten het niet gaan over drijven, ja 4x verloren maar tegen wie: fiorontina(huidige koploper) inter(zij zaten in een flow dat ze alles wonnen, terwijl wij beter waren),en een zeer sterk Napoli. Tegen zulke clubs kan je verliezen, onze progamma was niet bepaald makkelijk om mee te beginnen.

Hoe je het ook went of keer, het spel is wel beter dam de voorgaande jaren en momtolivo op 6 is een verademing. De sligcio is weer in vorm, ze werken weer hard voor elkaar, balotelli houd zich tot nu toe rustig, allemaal dankzij Sinista. Het kan gewoon niet anders dat zijn manier van trainen ook wordt beloond.

We hebben alleen nog een nummer 10 nodig

Het komt wel goed, in de zin dat we minimaal 6e worden.

6 oktober 2015 om 12:43

Maar zou de kans niet groot moeten zijn om van die 4 wedstrijden toch tenminste 1 te winnen? Daarom is het niet goed genoeg.

6 oktober 2015 om 12:47

Das waar, bijv tegen inter hadden we moeten winnen, maar geluk is ook al 5 jaar geen begrip meer in milaan.

6 oktober 2015 om 12:57

Als je 5 jaar lang geen geluk denkt te hebben, dan was het geen kwestie van geluk denk ik.

6 oktober 2015 om 12:59

Nou ik vond dat Inter vrij veel geluk had in die wedstrijd, komen toch ook uit Milaan

6 oktober 2015 om 13:10

Dat kan best een uitzondering zijn (een pechgeval). Maar ik geloof niet dat AC Milan 5 jaar lang last heeft gehad van uitzonderingen. Dan is het structureel.

Jullie spelers zijn gewoon niet goed genoeg om kampioen van Italië te worden. Als ze hun dag hebben kunnen ze met de top mee, maar gemiddeld zijn ze subtop. Dat zegt veel over wat we van hen mogen verwachten. 6e plaats lijkt me niet teveel gevraagd trouwens, al ben ik niet op de hoogte van de kracht van de Italiaanse subtoppers.

Zou dit niet een goede opstelling zijn:

Diego Lopez

Abate
Mexes
Alex
De Sciglio

Nocerino
Nigel de Jong
Montolivo

Menez
Luiz Adriano
Honda

6 oktober 2015 om 13:22

Geert wat rakel jij allemaal?
Echt een dramatische opstelling is dat. Geen Bacca, Romagnoli, Bertolacci? Menez, Mexes, Abate, Honda en Adriano allemaal uit deze opstelling.
Ik zou eerst wedstrijden van Milan kijken voordat je dit soort dingen post.

6 oktober 2015 om 13:23

En dan vergeet ik nog de allerergste, Nocerino zet jij in de basis?! Man man, Bonaventura moet er sowieso in.

6 oktober 2015 om 13:39

Middenveld is bagger en honda moet je wegschoppen kan je beter bonaventura of cerci daar neerzetten

6 oktober 2015 om 13:48

Ja precies, dit is een van de slechste die je neer kon zetten.
Als jij trainer was had je ook zeker Alberto Costa meteen gehaald!

6 oktober 2015 om 14:26

Ik denk dat Geert VS in aanmerking komt voor slechtste trainer ooit van Milan moest hij het ooit worden.

6 oktober 2015 om 15:27

Ik zeg toch dat ik geen Italiaans voetbal kijk. Maar die spelers ken ik uit het verleden. Die zijn blijkbaar zo afgetakeld dus.

6 oktober 2015 om 15:38

Nee daar heb je zeker gelijk in

6 oktober 2015 om 15:29

Montolivo een verademing? Ik weet niet wat jij ziet.. Die man vertraagt het spel nog trager dan mijn oma kan amper een pass over 3 meter geven en is slap in de duels! Ze moeten gewoon een type sneijder of een gotze op tien zetten en de jong op de 6. Daarnaast kunnen ze boateng en evt bertolacci zetten. Flikker die montolijfje alsjeblieft weg, grote flop

6 oktober 2015 om 15:49

Heb jij milan gezien dit seizoen? Montolivo is sneller geworden, werk harder en door montolivo zit veel meer voetbal in het spel. Meer dan met de jong, en daarbij vertraagt de jong NOGA meer het spel.

Stats wijzen uit dat montolivo het meeste loopt in een wedstrijd. Hij is beter geworden en coach stukken beter dan de jong.

6 oktober 2015 om 17:25

Hij loopt meer idd, dat komt doordat hij continue bal verlies leidt. De jong vertraagt het spel helemaal niet, aangezien hij meteen de aanval of back inspeelt, hij is niet de opbouwer en montolivo wil dat zijn, maar daar is hij te beperkt voor. Dat blijkt ook uit de stats aangezien deze man pas één assist heeft gegeven. 5-6 jaar geleden was hij op zijn best, maar na de blessures is hij gewoon slechter geworden en een bangerik.

Er zit meer voetbal in het team als balotelli mee doet, hij is de enige met genoeg techniek om ineens een gevaarlijke steekbal te geven, of onetouch voetbal te spelen en deze beste man is nog niet eens echt in vorm. Verder is niemand daar goed genoeg voor, althans nog niet gezien van iemand.

Alleen maar spitsen erbij gehaald afgelopen zomer. Volgens mij een elftal dat compleet uit balans is. Alleen maar spelers die het best zijn in de as, weinig voor op de vleugels. Behalve de backs misschien.

En weer komt het woord geduld bij veel mensen niet voor in het woordenboek. Zoals maurootje ook al zegt, het draait helemaal niet zo heel slecht, maar ze hebben ook al wel hele sterke tegenstanders gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren