Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanwinst Feyenoord ziet debuut naderen: 'Ik wil hier kampioen worden'

Laatste update:
/

Colin Kazim-Richards staat voor zijn debuut bij Feyenoord. Maandag maakte de van Bursaspor gehuurde aanvaller zijn eerste minuten bij het beloftenelftal, waarvoor hij een uur lang in actie kwam. Nu lijkt het wachten vooral op een seintje van Fred Rutten, die hem afgelopen zondag al als wisselspeler meenam naar Enschede. "Iedereen wil dat ik slaag", reageerde hij in gesprek met RTV Rijnmond.

De Engelse Turk wil er dan ook alles aan doen om het maximale eruit te halen. Voor hem betekent dat: zover mogelijk komen in Europa en meedoen om de landstitel. "Wij hebben goede spelers, een aantal jongens kunnen groot worden in de toekomst. We hebben een echt team, ik heb ook bij clubs gezeten waar dat niet zo was", zegt hij. "Ik wil Feyenoord helpen om kampioen te worden en zo ver mogelijk te komen in Europa."

Voor die tijd zal hij eerst honderd procent fit moeten worden, al vindt Kazim-Richards dat in dit stadium van het seizoen een rekbaar begrip. "Niet één speler is nu al honderd procent. Maar ik kom iedere dag dichterbij. Als de trainer mij nodig heeft zal ik er zijn, honderd procent. De fans kunnen spectaculair voetbal van mij verwachten, en het belangrijkste, ik ben een winnaar."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat je het waarmaakt Kazim2, vooralsnog ben ik redelijk sceptisch, maar als hij mij de mond weet te snoeren ben ik tevreden.

2 september 2014 om 09:37

zozo al bijna fit, goed bezig hoor haha. Echt schandalig dat je niet fit aan komt bij een nieuwe club. Verwacht niet veel van hem. Maarja een Pelle die overal mislukt is en nu een Tevreden die matig is maar toch blijft scoren... Hier in Nederland is alles mogelijk.

2 september 2014 om 09:40

Inderdaad, ongelooflijk. Als hij een blessure had, oke, maar hij heeft gewoon te lang geen zak uitgevoerd. Snap uberhaupt niet dat je zo'n speler dan nog haalt. Je weet toch wel wat iemand z'n achtergrond is?!

2 september 2014 om 09:46

En dan ook nog zeggen: als de trainer me nodig heeft zal ik er zijn 100 waar ie dan de eerste wedstrijden? Dan zichzelf nog een winnaar noemen ook.

2 september 2014 om 10:02

Wat en loser zeg ik snap van geel ook niet .
hij wist toch ook dat hij een blessure had maar zeker niet zo ernstig.
en hij is toch ook medisch gekeurd heb hij dat geheim kennen houden.
naar mijn verwachting had hij gelijk moeten spelen 3 miljoen kan toch niet.

2 september 2014 om 10:25

allemaal onzin, de reden dat hij niet fit js omdat hij niet speelde door politieke redenen en dus ook niet op n normaal niveau kon trainen. Guidetti zou ook aan t begin niet fit genoeg zijn en bij moetrn trainen. Is allemaal onzin dit. Ik moet het met ze spel nog maar eens zien, maar nubal oordelen is slecht en helemaal zonder feiten

2 september 2014 om 10:29

Wonderkind lees je shit terug man mafkees. Je moet gewoon niet zo wijs doen.

2 september 2014 om 10:33

Zwak van je om meteen een oordeel klaar te hebben, terwijl je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Puur je mening baseren op "van wat ik heb gehoord" kan ook ergens anders.

En 3 miljoen? Waar heb je het over?

2 september 2014 om 11:14

Hij was wel fit maar niet wedstrijd fit. Hij had 2 maanden geen salaris gehad en deed daar moeilijk over, hij werd uit de selectie gezet en heeft verder getraind met een personel trainer. Jammer dat mensen hun mening baseren op geruchten en verhalen maar niet op de werkelijkheid.

2 september 2014 om 11:57

Hij had geen blessure. Maar niet fit, betekent niet automatisch dat je lichamelijk niet fit bent.

Je moet wennen aan de groep, je moet wedstrijdritme op bouwen. Meestal wordt dit ook al bestempeld als 'niet fit', omdat hij niet gelijk kan spelen.

2 september 2014 om 11:09

@ flasher93 Kazim is gewoon fit, hij heeft zich in de maanden dat hij niet gespeeld heeft kapot getraind met een personal trainer in de VS. Hij is niet wedstrijdfit, dat is iets anders. En dat is logisch als je een half jaar niet hebt kunnen spelen.

2 september 2014 om 11:42

Als jij als een gek traint en je daarna een aantal oefenwedstrijden en wedstrijden met het tweede hebt meegespeeld mag je nu echt wel fit zijn hoor.
Zelfs na een half jaar spelen, of wil je hem een half jaar geven tot 'ie fit is? Nee, voor het geld dat hij krijgt moet hij gewoon zorgen dat 'ie er staat, net als de anderen.

2 september 2014 om 11:58

Hij heeft pas een half uurtje meegespeeld bij de belofte.

Je moet ook aan een groep wennen, en wedstrijdritme op doen, wat Johnnyboss al zegt.

Ik weet niet of je ooit zelf gevoetbald hebt? Maar wanneer je een half jaar geen wedstrijd gespeelt hebt, is het heel lastig, om dan in 1x weer vol 100% een wedstrijd te spelen!

Ik ben bang dat dit niks wordt, gisteren gekeken bij jong Feyenoord tegen jong dordrecht, maar daar wordt niemand blij van.

2 september 2014 om 09:46

pfff weer iemand van buitenaf die geen zicht heeft op de krachtsverhoudingen in de Eredivsie, ff kampioen worden, nou dan moet ie nog minimaal 1 of 2 jaar wachten gezien de selecties...

Geen woorden maar daden.

Ben heel benieuwd of het een Pelletje of een Bakkelletje wordt. We hebben met Te Vrede en Kazim twee spitsen die nog stappen moeten maken. Hopelijk kan een van de twee verrassen. Kazim zal moeten aanpoten, want Te Vrede zou als hij zo doorgaat er wel 20 inleggen.

Gisteren was een maatje van mij gaan kijken en gaf aan dat hij iets te veel bodybuilder figuur heeft. En nog verre van fit was. Ik denk dat ie wat interval trainingen moet doen om weer explosief te worden anders heb je dalijk z'n van Beukering wuahaahahah. ooo wacht die was gewoon dik

Ach, je staat pas 7 punten achter op PSV en je hebt op Twente na eigenlijk nog geen moeilijk duel gehad. Ik zou me toch inhouden als Feyenoorder zijnde qua uitspraken.

2 september 2014 om 09:53

@fcda

Ach, PSV moet wel zo'n grote voorsprong krijgen hè. Anders vergooien ze het dalijk na de winterstop haha.

Ik snap het niet waarom ze telkens roepen dat ze kampioen willen worden, ambities okè. Maar als je ze dan ziet voetballen straalt het er totaal niet vanaf..

2 september 2014 om 09:54

Vorig jaar waren dat er al 9 na 3 wedstrijden en eindigde Feyenoord alsnog met 8 punten boven Psv. Nu slechts 7 punten achter, het gaat dus de goede kant uit met Feyenoord!

2 september 2014 om 10:01

Het is maar hoe je het bekijkt. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat PSV het weer zo slecht gaat doen.

Sommigen hier weten wat een fitte Kazim Richards allemaal kan doen in een wedstrijd.. Ik zie hem niet matig presteren in Feyenoord, heb een gevoel dat hij óf totaal gaat floppen óf dat hij een winnaar wordt in nogal een mager elftal.

Die jongen is nog niet fit en heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor Feyenoord. Misschien verstandig om wat geduld te hebben. Hij heeft geen wedstrijd ritme, kent zijn spelers nog niet goed in het veld en bovendien is hij dus nog niet fit. Ik kan alle Feyenoorders nu al meegeven dat Kazim pas over een maand echt wat laat zien.

Heb ondanks alle sceptici het gevoel dat hij ons gaat verbazen.

Ik heb hem altijd geweldig gevonden, hoop echt dat ie zijn oude ritme weer kan oppakken bij Feyenoord....

Ik neem aan dat hem medegedeeld is dat ie veel geduld moet hebben, kampioen met dit elftal....?

Niet 1 speler is nu 100% fit. Nee, helemaal gelijk. Een voorbereiding is er ook niet op gericht om spelers fit te krijgen voor de seizoensstart. Er zijn nu al 4 wedstrijden onderweg, ze zijn al een maand bezig. Als je nu niet helemaal fit bent, dan scheelt er toch ergens iets. Of de training is niet goed, of een speler is overbelast, of een gebrek aan mentaliteit, maar het is onzin om te beweren dat op dit moment geen enkele speler fit is.

Ik denk niet dat we kampioen worden dan heb je een spits moeten halen geloof er niet in dat we met Te Vrede en Kazim Kazim. Kampioen gaan worden dat is teveel gevraagd met een goede spits had je zeker meegedaan maar met Te Vrede en deze Kazim. Geloof ik er niet in maar we zullen zien misschien verrast hij ons nog.

2 september 2014 om 21:55

Psv wordt kampioen. Dat moeten ze overigens ook worden met deze selectie... Alle posities redelijk tot goed bezet. Ze zijn hierin de enige in de eredividie....

Tjonge tjonge, wat een gewauwel allemaal over zijn fitheid. Die man heeft vanaf februari geen wedstrijd gespeeld. Ben je dan echt serieus dat ie meteen mee moet gaan voetballen met ten eerste de kans op flinke blessures en ten tweede dat ie geen bal raakt omdat ie geen wedstrijdritme heeft en zich dan belachelijk maakt. Gun iemand nu eens de tijd om wedstrijdfit te worden i.p.v. dat eeuwige van te voren afkraken. Ben zelf voor Ajax, maar denk dat Kazim een hele goede gaat zijn voor Feijenoord. We gaan het vanzelf mee maken.....

Dit is nou één van de meest bijzondere voetballers die er rondlopen in negatieve zin. Ik denk dat hij niet onder doet voor Schaken of menig buitenspeler in Nederland, maar hij is zeker geen geweldige voetballer.

Speelde jaren in de lagere divisies in Engeland voordat hij naar Fenerbahce verkaste. Zelfs veel Fenerbahce supporters begrepen er niets van. Hij was wel snel en gevaarlijk, maar had echt moeite met scoren.
En ineens kwam hij uit voor het Turkse nationale elftal omdat zijn moeder een Cypriotische turk is, na een reeks teleurstellende wedstrijden was iedereen hem alweer vergeten.

Hij zal bij Feyenoord ook niet voor de doelpunten gaan zorgen ben ik bang, maar hij is wel een speler waar dreiging vandaan komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren