Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder Willem II: ‘Isak had ook bij de tegenstander mee kunnen doen’

Laatste update:

Willem II kreeg zondagavond met 0-4 klop van Ajax in de finale van de TOTO KNVB Beker. Aanvoerder Jordens Peters reageerde na afloop getergd voor de camera van Voetbalzone vanwege de uitslag en zijn wissel die in zijn ogen onbegrijpelijk was. Wel had hij mooie woorden over zijn collega Alexander Isak die met zijn negentien jaar een mooie toekomst tegemoet gaat.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Was het inderdaad een onbegrijpelijke wissel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De interviews die ik gezien heb van hem, komt hij echt sympathiek over. Zegt dingen zoals ze zijn. Geen wartaal. Complimentieus, en je voelt dat het gemeend is. Ondanks dat hij niet eens is met zn wissel toch respectvol. Leuke gozert.

6 mei 2019 om 03:15

Grotendeels eens met jouw mooie reactie, maar een correcte sympathieke vakman als Koster. Had deze vorm van disrespect niet verdiend, Koster wilde die beker net zo graag winnen hoor als zijn aanvoerder.

6 mei 2019 om 08:02

Ik zei toch, ondanks dat HIJ zelf niet eens was, bleef hij wel rustig onder. Doet geen domme geemotioneerde uitspraken of kinderachtig.

6 mei 2019 om 08:03

Althans dat vind ik. Ik heb wel speler gezien die er minder goed omgaat dan hij.

Een prachtige voorzet van een niet goed spelende Tadic naar Blind en een slecht spelende Kristensen die een mooi uitgespeelde doelpunt maakt, dat zegt meer dan genoeg over de krachtsverhoudingen tussen Willem II en Ajax. en het maakte eigenlijk niet uit met welke opstelling en wissels Koster kwam.

Kwaliteitsverschil was simpelweg te groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren