Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder RKC aast op transfer: ‘Ergens heel veel geld verdienen’

Laatste update:

Sander Duits heeft nog een tweejarig contract bij RKC Waalwijk, maar is niet van plan dat uit te dienen. De middenvelder heeft het naar eigen zeggen naar de zin bij de naar de Jupiler League gedegradeerde club, maar aast toch op een transfer: “Ik wil ergens veel geld verdienen”, is hij in gesprek met Omroep Brabant eerlijk.

/

Na de degradatie verlieten zeventien spelers de Brabantse club, maar Duits is dus nog altijd in het Mandemakers Stadion actief. Als het aan de dertigjarige aanvoerder ligt, is hij dat echter niet lang meer: “Ik wil hogerop. Het uitgangspunt is een club in de Eredivisie of een mooi avontuur”, zegt de linkspoot.

“Er is wel een kans dat ik blijf, want ik ga niet voor de eerste de beste club weg. Het moet wel een forse salarisverbetering zijn, ik ga alleen voor het geld weg. Maar voorlopig is het rustig en speelt er niets”, aldus Duits, die van mening is dat RKC voor komend seizoen ‘niet te hoog van de toren moet blazen door over een kampioenschap te praten’: “Maar de nacompetitie moeten we zeker halen.”

Trainer Martin Koopman is het met Duits eens: “Ik zou voor gek worden verklaard als ik zou zeggen dat we voor de titel gaan. Ik heb op dit moment de beschikking over een hele smalle selectie. Kwalitatief is het een goede groep, maar ik moet er niet aan denken dat er nu blessures of schorsingen komen. Dan hebben we een probleem.” Koopman hoopt op enkele versterkingen.

Denk jij dat Sander Duits volgend seizoen voor RKC Waalwijk speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is iig eerlijk over het geld

19 juli 2014 om 21:18

Psg heeft al intresse

19 juli 2014 om 21:47

Misschien iets voor top drie van Turkije? Betaalt goed en kan niveau makkelijk aan denk ik.

19 juli 2014 om 21:49

Is de top drie niet iets te hoog gegrepen? (Met alle respectvl voor Duits)

19 juli 2014 om 21:53

Sarcasme...

19 juli 2014 om 21:55

Haha grapjas, zie em eerder bij top drie uit eredivisie/Mickey mouse competitie spelen. Turkse top gaat gewoon Cl in!

19 juli 2014 om 21:55

In mijn ogen wordt Turkije een beetje overschat. Laten we eerlijk zijn: het is er lekker weer en je krijgt er een prima salaris, maar dat het niveau daar erg laag is weet mijn zoontje van 2 ook. Niks mis mee hoor, lijkt me wel mooi om daar lekker te cashen. Mooie club dus voor Duits. Misschien qua niveau niet een (grote) stap omhoog naar financieel wel.

19 juli 2014 om 21:56

Echt niet !
Deze man heeft al moeite om mee te komen met een middenmoter in de eredivisie.
Als hij ooit nog in de top 3 van Turkije terecht komt eet ik mijn hoed op.

19 juli 2014 om 21:57

Ja nederlandse top speelt geen CL gelukkig.

19 juli 2014 om 22:01

Eigenweg,

Ajax speelt al 5 jaar op rij CL. En hoezo praat je over clubS? Ik zie op Gala na nooit Turkse clubs in CL hoor?
Daarnaast hebben de eredivisie spelers zich uitstekend gemanifesteerd op het wk. Waar waren de geweldenaren uit de Turkse competitie?

Voorbeeld nummer zoveel dat Turken niet echt objectief zijn. Jammer!

19 juli 2014 om 22:37

Die Mickey Mouse competitie haalde wel de halve finale van het WK. Ik denk dat de Nederlandse competitie kwalitatief en tactisch veel sterker is dan de Turkse , overschatte veteranen gemixt met matige talenten.

Voegt helemaal niks toe aan clubs in de eredivisie. Vind het maar een matige speler.
Misschien leuk voor Ado Den Haag maar denk niet dat hij daar in de basis komt nu die Chinezen er zijn, want die zullen nog wel een aantal versterkingen proberen te halen.

19 juli 2014 om 21:44

Raar dat je in de ene zin zegt dat hij niets toevoegt en twee zinnen later zegt dat hij bij ADO misschien wel kan, een club die de afgelopen vier jaar drie maal in het linkerrijtje is geëindigd.

On: Duits heeft groot gelijk. Nu een of twee seizoenen afbouwen in een matige competitie met veel geld (qatar?) kan de rest van zijn leven en dat van zijn kinderen heel anders doen vormgeven vergeleken met Rkc. Zijn eerlijkheid siert hem.

19 juli 2014 om 21:50

Oh ja je hebt gelijk.
Foutje.
Bedoelde namelijk een soort Gae, maar zat met mijn gedachtes bij ADO en dan voornamelijk de nieuwe eigenaren.

19 juli 2014 om 21:47

Alleen al met zijn prachtige traptechniek is hij van toegevoegde waarde voor menig Eredivisieclub.. Ben het trouwens wel met je eens dat de (sub)top van de Eredivisie voor hem te hoog gegrepen is.

19 juli 2014 om 21:52

Maar met traptechniek alleen kom je niet ver.

19 juli 2014 om 22:18

Zonder traptechniek kom je er sowieso niet.

19 juli 2014 om 22:32

Haha goud malloot

20 juli 2014 om 01:26

Misschien ieys voir vitesse die hebben pas 16spelers voor het nieuwe seizoen.

20 juli 2014 om 01:57

Daar is hij al geweest (sander Duits komt uit de jeugdopleiding van Vitesse)

Op naar Qatar of zoiets zou ik zeggen, hij is eerlijk en daar kan ik respect voor hebben.

19 juli 2014 om 21:41

NEE!

19 juli 2014 om 21:47

Misschien het 2e niveau. Bundesliga kan hij echt niet aan.

Misschien Turkije? Toch wel iets hoger niveau dan de Jupiler toch?

19 juli 2014 om 21:54

Het ligt er natuurlijk aan of je op het 2e niveau speelt of ook echt in de hoogste afdeling

Duits is belangrijk geweest voor RKC, maar om nou hogerop in de eredivisie te spelen lijkt me niet waarschijnlijk. Nac lijkt me nog wel een club voor hem, maar teams als Ajax en Feyenoord gaat hij zeker niet halen

Een grijze muis. Heeft het geluk gehad profvoetballer te kunnen wprden, maar dit is niet de carriere waar je van droomt.. met clubs als de Graafschap en Rkc.

20 juli 2014 om 08:12

Ik droom van z'n carrière. Lekker voetballen en 3x modaal verdienen.

Duits kan zeker in het rechterrijtje van de eredivisie mee alleen zullen deze geen transfersom neerleggen. Enige optie is dus het buitenland al geloof ik niet dat het een type is die naar Qatar wil. Wat betreft de doelstelling dit jaar, play offs mag je wel eisen met de huidige groep en met evt versterkingen kun je wellicht bovenin meedraaien al is de concurrentie groter dan ooit in de Jupiler league.

Ik zou het hem wel gunnen maar ik zie het niet zo snel gebeuren. Het zijn inderdaad vaak wat oudere die wilen cashen. Maar dan moet je toch nog steeds wel een meerwaarde kunnen zijn en iets betekend hebben. Deze speler is gewoon niet goed genoeg voor de landen waar ook de net-niet spelers toch hun zakken kunnen vullen.

19 juli 2014 om 22:18

En dus ook niet voor een Nederlandse club waar iets meer te verdienen valt. Wel prachtig natuurlijk dat hij zo eerlijk is maar zo'n uitspraak zal het niet eenvoudiger maken voor hem.

Is het niks voor Feyenoord als verfanging van clasie

19 juli 2014 om 22:20

Lol, laten we ook van Peppen halen als vervanger voor Indi. En Sergino Greene als vervanger voor de Vrij of Janmaat

Met zo'n linkerpoot kun je makkelijk bij een Schotse topclub meedraaien

19 juli 2014 om 22:15

Ken m persoonlijk en hij wil graag naar Schotland, liefst naar Chelsea

19 juli 2014 om 22:19

Is er in Schotland ook een club met de naam Chelsea?

19 juli 2014 om 22:38

huh chelsea is in Engeland hoor. Daarnaast denk ik dat chelsea hem niet wil.. ze hebben op zijn positie genoeg spelers, al moet ik eerlijk zeggen dat hij wel een hele goede vrije trap heeft, vergelijkbare speler als lampard vind ik

laat hem maar naar cambuur gaan kan hij weer strijden om nacompetitie

Haha, geniaal. Ik vind het prachtig dat iemand daar gewoon zo voor uit komt.

Zie hem graag 2 jaar naar NAC komen. Echt een Noad (nooit opgeven en altijd doorgaan) speler. Past perfect bij Nac!! Zou alleen niet de hoofdprijs voor hem betalen. Het is en blijft natuurlijk een hele goede waterdrager of meesterknecht. Daarnaast kan ik zeker ook goed corners en vrije trappen nemen.

Weet iemand misschien wat zn huidige salaris zou zijn?? 75.000/ 100.000 ofzo?

20 juli 2014 om 00:53

Ik schat hem ook op max. 100.000 per jaar. Heel veel geld is in deze dus best wel relatief. Ik denk dat hij dus gewoon mikt op 2 a 3 ton per jaar, wat hooguit op het gemiddelde in de Eredivisie ligt.

Voor heel veel geld wat denkt die kneus nou eigenlijk wel niet dat hij ronaldo is ofzo

20 juli 2014 om 08:16

Hij zegt toch niet dat hij miljoenen wilt vangen. €500.000,- is ook een hoop geld.

Voor je het weet heeft hij de band om bij Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren