Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvalstalent krijgt staande ovatie bij riante overwinning AC Milan

Laatste update:

AC Milan heeft na twee speelronden zonder nederlaag weer drie punten aan het totaal mogen toevoegen. Het team van Sinisa Mihajlovic had zaterdagavond geen kind aan het Sampdoria van Vincenzo Montella en won met 4-1. I Rossoneri staan nu met 23 punten uit veertien speelronden op de vijfde plaats in de Serie A.

/

M’Baye Niang werd in het verleden vaak vergeleken met landgenoot Thierry Henry en hij zei in maart nog dat hij de ambitie heeft om op een dag de FIFA Ballon d’Or te winnen. Het talent waarover de twintigjarige aanvaller volgens menigeen beschikt, kwam tot dusver echter maar sporadisch aan de oppervlakte. Zaterdagavond liet hij eindelijk weer eens zien wat hij in zijn mars heeft, want de voormalig international van Jong Frankrijk was constant dreigend, gaf één assist en scoorde twee keer.

Milan was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en leek na acht minuten al op voorsprong te komen, maar een benutte rebound van Alessio Cerci werd vanwege buitenspel terecht afgekeurd. Na een kwartier was het wel raak: Niang gaf de bal strak voor en Giacomo Bonaventura hoefde enkel binnen te lopen. De thuisploeg werd hierna gevaarlijk via onder anderen Niang en Carlos Bacca, maar zij schoten naast. Acht minuten voor rust werd het alsnog 2-0: Bonaventura werd aan het shirtje getrokken door Lorenzo De Silvestri en verdiende een strafschop, die werd benut door de bij SM Caen opgeleide Niang.

/

Samp, dat alleen in 2012 van Milan wist te winnen, werd voor rust slechts tweemaal gevaarlijk: Gianluigi Donnarumma redde op een schot van Roberto Soriano en een poging van Luis Muriel werd geblokt. In de tweede helft ging het al niet veel beter met de gasten uit Genua: Emiliano Viviano leverde de bal zomaar in bij Niang en leidde daarmee de 3-0 in. Een kwartier voor tijd kreeg Niang een staande ovatie en werd hij vervangen door Luiz Adriano. De Braziliaan pikte na 79 minuten zijn doelpunt mee door na een voorzet van Cerci binnen te schieten. Bacca vergat er hierna 5-0 van te maken en daarop redde Éder via een strafschop de eer voor Sampdoria.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 november 2015 om 22:50

Wat is het vaste middenveld van AC Milan? Of is dat per wedstrijd anders? Of is de hele opstelling elke week anders? Ene moment speelt die dan die.. Wie zijn er zobeetje de kernspelers?

28 november 2015 om 22:52

Miha heeft gekozen voor een drie man middenveld: Bonaventura-Montolivo-Kuco.

28 november 2015 om 22:58

Bedankt! Hoe doet Alex het? Die speelt nu samen met Romanagli toch (fout getypt sorry). Is dat het vaste Centrum achterin?

29 november 2015 om 00:13

Ja. Samen staan ze als een huis, maar laten soms wat steekjes vallen.

29 november 2015 om 01:41

Dus dan staan ze niet als een huis?

29 november 2015 om 01:46

Niemand is perfect!

Zag er toch aardig uit vandaag. Begin er toch steeds meer vertrouwen in te krijgen.
Vooral Niang en Bonaventura speelden goed.

28 november 2015 om 22:58

Indd, jullie zij steeds beter en gevaarlijker en staan nu al op de 5de plaats.

Wat speelde Milan heerlijk vandaag! Niang, wat een supertalent. Hopelijk heeft Miha het ook gezien en stelt hij hem altijd op. Bonaventura zoals gewoonlijk ook heel goed. Cerci veraste mij, hij speelde goed en nuchter. Jammer dat Donnarumma de nul niet kon houden. Alles verliep vandaag gewoon mooi voor Milan.

Forza Milan!

29 november 2015 om 03:21

Met 2 doelpunten en 1 assist kan hij er moeilijk omheen

Wat een fris en fruitig milan! Naing heeft zich laten gelden, kucka heeft laten zien dat het een ondergewadeerde spelers is en verdediging stond goed!
Al was sampdoria zeer matig hoor

Forza Milan

28 november 2015 om 23:03

Ook Cerci en binaventura (zoals altijd) waren erg goed vandaag.

28 november 2015 om 23:08

Ein-de-lijk! Ik wachtte hier al zolang op, Niang lost zijn belofte mits hij zo doorgaat in! Nu hopen dat deze lijn doorgetrokken wordt! Forza forza Milan

Niang laat weer zien wat hij bij Genoa liet zien afgelopen jaar. Mooi dat hij weer terug is van zijn blessure. Sampdoria wel dramatisch onder Montella, sinds het ontslag van Zenga zijn ze er niet echt op vooruit gegaan.

Milan moet

Witsel 30 miljoen
Gilk 15 miljoen

Wat vinden jullie

28 november 2015 om 23:20

Glik naast Romagnoli zou perfect zijn en nog betaalbaar ook!

29 november 2015 om 00:42

Haha, dat is precies zo gebeurd bij mij in FIFA Career Mode

Hoe gaat het met Balotelli, volg hem niet echt meer.

28 november 2015 om 23:30

Balo is gebleseerd tot eind van het jaar...meer lezen vriend maar hj haalt tot nu toe geen fratsen uit

28 november 2015 om 23:35

Moet jij ook beter opletten! Balotelli is nu nog 3 tot 4 week uitgeschakelt, en zal er dus snel weer bij zijn tot mijn grote opluchting!

29 november 2015 om 00:30

Over 3 a 4 weken is toch het einde van het jaar ;p

AC Milan ! Ik zit te wachten op de dag dat AC Milan bij de absolute top terugkeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren