Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller uit Serie A aangehouden met pistool onderweg naar wedstrijd

Laatste update:

Nicolás Schiappacasse is in Uruguay aangehouden met een pistool in de auto op weg naar de wedstrijd tussen Peñarol en Nacional. Hoewel het een vriendschappelijke wedstrijd betrof, had de lokale verkeerspolitie, gezien de grote rivaliteit tussen de teams, een post opgezet langs de kustroute richting Montevideo om auto’s te controleren op wapens. Bij de controle werd in de auto van de 23-jarige Schiappacasse, die onder contract staat bij Sassuolo, een vuurwapen ontdekt. Volgens de Uruguayaanse aanvaller was het pistool als bestelling onderweg naar supporters van Peñarol.

Juist om geweldsdelicten te voorkomen had de politie rond de hoofdstad diverse controleposten opgezet. Volgens de berichtgeving van de Dirección Nacional de Policía Caminera, de Uruguayaanse verkeerspolitie, zijn er diverse aanhoudingen verricht. Een van de gearresteerden is dus Schiappacasse, die samen met drie anderen in een auto onderweg was naar de wedstrijd. Twee mannen (22 en 23 jaar oud) en twee vrouwen (18 en 22) zaten in het voertuig waarin een pistool en verdovende middelen werden aangetroffen.

“Een levering voor de fans om het stadion binnen te gaan, maar ik wist niet aan wie ik het moest geven”, zou de rechtsbenige linksbuiten verklaard hebben aan de politie. Diverse Uruguayaanse media meldden dat er in eerste instantie niets aan de hand was voor Schiappacasse. Na enkele vragen begon de buitenspeler zich echter verdacht en zenuwachtig te gedragen, waardoor de politie op nader onderzoek uitging en het verboden vuurwapen aantrof.

Schiappacasse beschikt bij Sassuolo over een contract tot medio 2023, maar hij staat momenteel aan de kant met een zware knieblessure. De buitenspeler speelde zijn laatste wedstrijd in mei vorig jaar in dienst van Peñarol, dat hem voor een half jaar had gehuurd van Sassuolo. Namens de Serie A-club speelde Schiappacasse tot dusver pas twee officiële wedstrijden. De voormalig aanvaller van het Uruguayaanse River Plate werd in 2016 als groot talent binnengehaald door Atlético Madrid, al kwam hij nooit tot minuten in het eerste elftal van de Madrilenen. Nadien speelde de rechtspoot op huurbasis voor Rayo Majadahonda, Parma en Famalicão, alvorens hij in 2020 de overstap maakte naar Sassuolo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd handig om mee te nemen naar de wedstrijd! Vergeet ik regelmatig, reminder voor mij as wedstrijd !

Die kan ook fluiten naar een mooie carrière in Europa nu, daar gaat geen club zich meer aan branden.

27 januari 2022 om 18:14

Er zijn clubs die daar maling aan hebben in Nederland. Die stellen ook verdachte spelers op. De afgelopen tijd toch gebeurd.

Wat een ontzettende drol ben je dan zeg.
Een pistool als levering voor supporters aldaar, waar zuks gasten zich al dan niet mee inlaten in die landen zeg echt ongelofelijk.

27 januari 2022 om 18:00

Het is toch niet voor niets een aanvaller? Als dat al niet meer mag.....

27 januari 2022 om 18:03

Voor ons is het ongelofelijk, maar je weet natuurlijk de achtergrond van deze jongen niet.

27 januari 2022 om 18:56

Wou net zeggen een vriend van mij woont in Chilli en loopt altijd gewapend rond, schijnt daar een stuk normaler te zijn zeker op het platte land.

nou slimme zet die hoeft zich nu dus niet meer in Europa te vertonen met zulke acties zitten clubs niet op je te wachten
waar halen ze de acties toch steeds vandaan waar gaan we heen in deze wereld

Dus hij wordt betrapt met een vuurwapen en presteert het om ook nog eens zichzelf verdacht te maken van wapenhandel? Wellicht dat een IQ test voortaan een goed idee is bij de medische keuring.

Gekker kan het niet worden. Wel dom dat je je carrière hierdoor verpest.

"volgens de Uruguayaanse aanvaller was het pistool als bestelling onderweg naar supporters van Peñarol."

Oh nou gelukkig dan is er niks aan de hand. Wat? Heeft hij dit serieus verklaard haha. Dit is erger als dat hij gewoon had gezegd dat het van hem zelf was.

Toch even een account aangemaakt voor een reactie in deze. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd tussen de twee rivalen. Eindigde in 0-0 na 80 minuten ivm hevige regenval. Ik had het geluk om in het legendarische stadion Centenario aanwezig te mogen zijn. Gisteren was de tweede wedstrijd.De wedstrijden werden al kritisch bekeken in de aanloop er naar toe ivm de dood van een supporter van de basketbalteams van deze twee rivaliserende clubs. Voor Zuid Amerika schijnt dit de derby te zijn!Ondanks dat Uruguay een van de veiligste landen is van het continent brengt de rivaliteit toch weer gevaar met zich mee, maar dat is overal ter wereld zo...

Schoot altijd al met scherp.😊😷

Een aanvaller met een pistool? Dat kan nóóit zelfverdediging geweest zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren