Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvaller FC Twente zit met slok op achter stuur en raakt rijbewijs kwijt

Laatste update:

Bersant Celina heeft zich in de nesten gewerkt. De Manchester Evening News pakt zondag uit met het verhaal dat de negentienjarige aanvallende middenvelder eerder deze maand is aangehouden omdat hij met alcohol achter het stuur zat.

/

De enkelvoudig international van Kosovo kreeg bij nachtclub Club Liv ruzie met zijn vriendin. Toen hij in zijn Mercedes wilde wegrijden, besloot zijn vriendin om niet in te stappen en om hem na te lopen. Ze tipte de politie en om half drie ’s nachts werd Celina aangehouden. Hij blies 57 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit en dat was te veel.

Celina mag nu twaalf maanden lang niet rijden en heeft tevens een boete moeten betalen van ruim 3.300 euro, inclusief proceskosten. Celina rondde afgelopen donderdag zijn tijdelijke overstap naar FC Twente af. Hij heeft in Manchester nog een contract tot de zomer van 2020, maar mag in De Grolsch Veste dus ervaring op proberen te doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 augustus 2016 om 12:53

Poeh wel ballen van haar inderdaad, als het waar is natuurlijk. Veel spelersvrouwen is ja en amen, als de creditcard maar beschikbaar blijft.

28 augustus 2016 om 12:56

In Nederland is het voor een beginnende bestuurder toegestaan om 88 microgram of minder per liter te hebben. Dit is welteverstaan iets van een half biertje (als ik het goed heb). Of er is iets mis met mijn feiten, of er staat iets fouts in de tekst, of die jongen heeft slechts een paar slokjes bier op.

28 augustus 2016 om 13:29

In Nederland mag je volgens de ANWB rijden zolang je onder de 220 microgram blijft... Lijkt mij dus ook een fout in de tekst.

Rijden met alcohol is natuurlijk niet slim, maar ben wel benieuwd wat de echte reden was dat ze de politie tipte. Wou ze hem terugpakken omdat ze ruzie hadden of was ze echt bezorgd.

28 augustus 2016 om 12:58

Wat denk je zelf. Als je vriendje aangeschoten of dronken achter het stuur kruipt is het vrij logisch dat je daar wat van zegt en wanneer hij er niet naar luistert is dit een logisch gevolg. Verstandige actie van mevrouw.

En terecht! Rijden met alcohol op is gevaarlijk voor jezelf,medepassagiers en het overige verkeer.
Nu zal hij dus wel met het ov of een van zijn teamgenoten mee moeten reizen.

van je vrouw moet je het hebben zullen we maar zeggen!
eerst de vrouw van zirkovic die zegt doodleuk dat hij niet zo goed meer is in de media.
en nu de vrouw van celina die ff de man aangeeft waardoor die zijn rijbewijs kwijt is en een hoop centjes.
nu wil ik rijden onder invloed niet goedpraten maar verraden worden door je eigen vrouw vind ik ook niet kunnen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren