Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop nam advies ter harte: ‘Luuk de Jong raadde me Ajax aan’

Laatste update:

Ajax versterkte zich in de zomermaanden met Amin Younes, die na prima wedstrijden op het EK Onder-21 werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach. De Duitser deed dat mede op aanraden van Luuk de Jong, zo zegt hij nu. De spits van PSV bevestigde het gevoel dat Younes zelf al had bij de Nederlandse recordkampioen.

/

Nadat Horst Hrubesch, de bondscoach van Jong Duitsland, al positief advies had gegeven deed ook De Jong dat. “Luuk raadde me aan om voor Ajax te kiezen. Ze zeiden allebei dat de speelwijze en de club bij me zouden passen. Dat was de bevestiging van het gevoel dat ik zelf ook had”, aldus Younes in gesprek met Voetbal International. Hij tekende een contract voor vier jaar in Amsterdam.

Tot nu toe kwam Younes tot drie wedstrijden bij de beloften en één in de Eredivisie; in de Europa League had hij een basisplaats tegen Celtic en kreeg hij een invalbeurt tegen Molde FK. Iedere dag kijkt de Duitser zijn ogen uit bij zijn club, zo vertelt hij het weekblad. “Nergens lopen zoveel legendes rond als bij Ajax. Ik train en lunch iedere dag met Frank de Boer en Dennis Bergkamp. Dan loop je de kantine in en zie je Marc Overmars zitten.”

Vind jij Amin Younes tot nu toe een verrijking voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer dreigend, als deze jongen wat meer body krijgt gaan ze aan hem nog veel plezier beleven.

Echte rasvoetballer die heel makkelijk zijn man passeert. Vervolg kan nog beter maar das kwestie van tijd

Leuke speler, hopen dat ie dit vast blijft houden en niet weer geblesseerd raakt

Met younes el ghazi fischer en cerny heb je een hoop potentie op de flanken. Speelt tot nu toe heel leuk

Ik vrees heel erg voor een gevalletje Sana, maar dan tien keer zo duur.

Het voetbal draait om rendement en dat heeft hij niet. Zelfde verhaal met Serrero, Andersen en Sinkgraven.

Ik hoop dat ik het helemaal mis heb, maar heeft mij nog totaal niet weten te overtuigen.

2 oktober 2015 om 08:42

Tsjonge, al anderhalve wedstrijd gespeeld en heeft je nog steeds niet kunnen overtuigen. Moet wel een miskoop zijn dan!

2 oktober 2015 om 09:30

Wat een zielige reactie. Er wordt ook gesproken alsof het een wereld voetballer betreft. Hoe kun je dat nou zeggen na anderhalve wedstrijd? Das het zelfde als nu zeggen dat hij nog niet heeft kunnen uitblinken!!

2 oktober 2015 om 20:16

Zielig? Hij heeft gewoon 100% gelijk. Na 2 wedstrijden wordt je tegenwoordig al afgeschreven of de hemel in geprezen. Hoezo zeg je dat er wordt gesproken over een wereldvoetballer? Niemand zegt dat hij zo goed is alleen dat hij een leuke speler is die makkelijk tegenstanders passeert.

Mooi dat zo'n jongen ook zo trots is om voor Ajax te spelen. Hij heeft een goede dribbel en is dreigend aan de bal. Ik heb wel mijn twijfels of hij ook echt beslissend kan zijn met assist en z.n.e.d. een goal. Die twijfel heeft deels te maken met wat hij tot nu toe heeft laten zien, maar voornamelijk met zijn statistieken. Het blijft toch wat in mijn hoofd spoken dat Ajax voor een Deen (Cisco?) ging kijken op het jeugd EK en ze met hem terug kwamen. Hij speelde volgens eigen zeggen en volgens de statistieken de wedstrijd van zijn leven. Om echt iets toe te voegen zou het de standaard moeten worden.

2 oktober 2015 om 15:00

Pisto

2 oktober 2015 om 15:09

Sisto.

2 oktober 2015 om 19:02

Disco!

Voor de mensen die gevalletje Sana suggereren... Dan snap je er niks van. Iedere blinde kip zou moeten kunnen zien dat dit een jongen is met ontzettend veel potentie. Heeft tot nu toe alleen wat pech bij het rendement. Maar dat komt wel.

mooi dat hij Overmars in de kantine een broodje kroket ziet eten, maar ik denk dat hij meer gebaat is bij af en toe een wedstrijdje voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren