Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanhoudende bloedvorm van Luis Suárez blijkt in extremis niet genoeg

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich maandagavond in de slotminuten de kaas van het brood laten eten in LaLiga. Lang zag het ernaar uit dat de ploeg van Diego Simeone in eigen huis een zege uit het vuur zou slepen tegen Celta de Vigo, maar de bezoekers maakten in de laatste minuut gelijk: 2-2. Een hoofdrol was weggelegd voor Luis Suárez, die voor zowel de eerste als de tweede Madrileense treffer zorgde en nu met zestien competitiegoals ruim bovenaan staat op de topscorerslijst. De koploper behoudt ondanks het puntenverlies een voorsprong van acht punten op Barcelona, dat tweede staat en bovendien een wedstrijd meer speelde.

Hoewel de ploeg van trainer Eduardo Coudet als underdog aan de aftrap stond in het Wanda Metropolitano, maakte Celta duidelijk de huid duur te verkopen. Nog voor het verstrijken van de tiende speelminuut hadden de bezoekers twee speldenprikjes uitgedeeld, terwijl Atlético, dat onder meer João Félix, Mario Hermoso en Thomas Lemar moest missen vanwege een corona-uitbraak bij de club, nauwelijks van de eigen helft af wist te komen.

De Galiciërs lieten de bal razendsnel rondgaan op de helft van de thuisploeg, en die aanvallende gretigheid werd na dertien speelminuten beloond met een treffer. Hugo Mallo kreeg veel ruimte aan de rechterkant van het veld en bezorgde een fraaie voorzet bij Santi Mina, die met een kopbal uit een snoekduik doelman Jan Oblak verschalkte: 0-1. Celta, dat ook na de treffer vol goede moed bleef aanvallen, kreeg op slag van rust alsnog het deksel op de neus. Marcos Llorente leverde een harde en lage voorzet af bij de tweede paal, waar Suárez de 1-1 binnengleed.

Na rust trokken de mannen van Simeone de lijn van de slotfase van de eerste helft door, want al snel werd de voorsprong gevonden. Wederom was het Suárez die het eindstation was van een fraaie aanval; ditmaal tikte de vrijstaande Uruguayaan een voorzet Renan Lodi van dichtbij binnen: 2-1. Iago Aspas hoopte de stand enkele minuten later te nivelleren, maar diens schot werd door Geoffrey Kondogbia met een uiterste krachtinspanning geblokt. Toch slaagde Celta erin om gelijk te maken. Augusto Solari werd in de 89ste minuut over het hoofd gezien door de defensie van Atlético, waardoor de middenvelder rechts van het strafschopgebied in balbezit kon komen. Zijn lage voorzet werd vervolgens binnen gegleden door Facundo Ferreyra: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het begon ook wel tijd te worden dat Atleti eindelijk eens punten ging laten liggen en daarnaast hadden beide goals van Atleti veel weg van buitenspel. Desalniettemin een hele interessante ontknoping in de Laliga met nog 17 speelrondes te gaan! Dat de beste mag winnen. Welterusten

8 februari 2021 om 23:07

Nouja, qua verliespunten staat Atleti nog een straatlengte voor toch? Als ze zo stabiel blijven dan zie ik het ze niet meer weggeven. Barca en Real gaan her en der ook nog wel punten laten liggen.

9 februari 2021 om 01:02

Atletico heeft nog 18 wedstrijden te gaan.

Hehe, ze laten eindelijk punten liggen. Die Suarez is echt een fraude voor Atletico in een positive zin. Ach, wie weet, wie weet. Morgen winnen en je staat 5 punten achter, wel helaas met 2 gespeelde meer wedstrijden. Maar hey, je moet ergens beginnen. Voor mij is dit toch al een verloren seizoen.

8 februari 2021 om 23:05

Deze ploeg is hem ook op het lijf geschreven natuurlijk. Probleem bij Barca was natuurlijk dat je en Suarez had die niks deed verdedigend en Messi dus zonder bal speelde je gewoon met 9 man. Ben benieuwd hoe dit gaat lopen! Vind het als Barca fan jammer dat Real niet op volle sterkte is want dat blijft het leukst. Drie ploegen in vorm zonder last van blessures!

8 februari 2021 om 23:32

Nou ja. Normaal gesproken gaat het altijd tussen Real en Barca. Atletico heeft altijd wel een one season wonder zoals ook in 2014 toen ze kampioen werden. Alles moet bij zo team, die normaal gesproken minder kwaliteiten hebben dan Barca en Real kloppen. Geluk hebben met geen blessures, spits die wedstrijden voor je wint, concurrenten die veel punten laten liggen etc. Maar goed, we zullen het zien. Op dit moment kan Barca meer druk zetten op Atletico dan Real.

8 februari 2021 om 23:55

Ik ben morgen al blij als Real met een half elftal Getafe opzij kan zetten.

9 februari 2021 om 01:21

Dit heeft niks met geluk te maken. Overigens heeft Atletico regelmatig blessures en liggen er momenteel een hoop spelers uit ivm covid. Het is gewoon een ontzettend knap wat Atletico momenteel presteert. Zeker als je kijkt naar wat voor spelers er de laatste seizoenen zijn vertrokken: Godin, Lucas, Griezmann, Rodri, Partey, Filipe Luis, Juanfran etc. Simeone moest van onderop opbouwen en doet dat geweldig. Ondertussen smijten Real Madrid en Barca met geld en falen ze hopeloos.

9 februari 2021 om 09:52

Als je altijd een one season wonder hebt, dan kun je dat natuurlijk ook zo niet meer noemen. Atletico is sinds de komst van Simeone toch al wel een serieuze concurrent voor Real en Barca. Ook in de CL hebben ze een paar uitstekende seizoenen gekend, ik vind ze alles behalve een one season wonder. Leicester City mag je zo noemen toen ze een paar jaar terug uit het niets kampioen werden.

9 februari 2021 om 00:32

Ja wordt zowiezo lastig. We hebben zelf erg veel moeite met winnen. Maar je ziet die Suarez, sinds hij daar is en veel scoort presteren ze top. Gelukkig dan vandaag een 2-2. Maar die Suarez scoort continue gelijkmakers en winnende goals. Zonder zijn goals stonden ze zeker niet zoveel punten voor.

Dit zouden zomaar dure punten kunnen worden, al zegt het momenteel nog niet veel gezien de gat van 8 punten en een wedstrijd te goed.

Suarez speler van momenten en met oogje voor doel is het een speler wat uit de niets kan toeslaan ondanks dat hij soms onzichtbaar lijkt te zijn en dat zagen we vandaag ook weer eens. Treur nog altijd dat hij naar een directe concurrent is gegaan, maar helaas is niet anders en gelukkig doet Griezmann het nu ook aardig. Dat maakt het net wat minder pijnlijk. Hopelijk weet Braithwaite ook weer eens goaltjes mee te pikken, zodat we heeeeel misschien de druk hoger kunnen leggen op Atletico. Ben alleen bang dat we met die extra Copa en Supercup wedstrijden in de benen niet echt veel voordeel halen uit dit soort situaties.

Zonde van die laatste goal, maar een overwinning was niet terecht geweest. De voorsprong is nog steeds enorm en hoewel Barca en Real wel wonnen, ging dat echt met pijn en moeite en dat tegen Huesca en Betis, die hun sterspeler spaarde en hun 2 beste spelers op het veld wisselden toen het gelijk stond. Op basis van 2021 vind ik Sevilla de beste ploeg in Spanje, maar voor hun is het ook maar de vraag of ze het volhouden met de beker en Champions League er bij. Een slechte wedstrijd, maar nog steeds niks aan de hand. Er mogen nog vele punten verspeeld worden en gelukkig lijkt de concurrentie dat ook nog te blijven doen.

8 februari 2021 om 23:22

T is niet dat barca met hun basis begon...

Brengt enigszins wat spanning terug, als Barca kan blijven winnen. En Atletico komt nog op bezoek...wie weet.

Atletico moet nog naar Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Villareal, Bilbao, Getafe, Granada en Real Betis. 8 wedstrijden waarin Atletico zomaar eens aan het kortste eind kan trekken. Ik geef de concurrentie, en met name Barcelona nog wel een kans(je).

8 februari 2021 om 23:34

Atletico is al bij Real geweest. 2-0 verloren. Real moet juist nog uit naar Atletico.

Ongelofelijk zuur natuurlijk, Barca en Real die lastminute winnen en Atletico die net aan gelijk speelt. Zonde! Beter gaat Atletico kampioen worden!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren