FAQ (Redactie)

Of terug naar het overzicht met FAQ's


De redactie van Voetbalzone.nl bestaat uit diverse redacteuren die onder leiding van een hoofdredacteur invulling geven aan de dagelijkse nieuwsvoorziening. Voor verdere informatie over de redactie, zie de Colofon

Wil je een vraag stellen aan Voetbalzone.nl, dan kan dat via het contactformulier op deze website. Let daarbij goed op aan wie je het bericht adresseert.

Voetbalzone.nl gebruikt meerdere binnen- en buitenlandse bronnen om tot de dagelijkse nieuwsvoorziening te komen. Dagbladen, tijdschriften, televisie- en radioprogramma’s en internet maken alle onderdeel uit van de nieuwsstroom. Daarnaast legt Voetbalzone zich zelf toe op het nieuws en de achtergronden via interviews, columns, spelersprofielen en specials.

Je kunt de redactie van Voetbalzone.nl altijd op de hoogte brengen van nieuws. Doe dit door het invullen van het contactformulier. Geef in je bericht duidelijk aan wat het nieuws is en waar het vandaan komt. Een aangedragen nieuwsbericht garandeert niet altijd plaatsing op de website. De redactie behoudt zich voor je inzending op onderdelen te wijzigen. Je kunt na inzending geen aanspraak maken op naamsvermelding of financiële vergoeding of een andere vorm van compensatie.

Voetbalzone.nl is altijd op zoek naar versterking van de redactie. Wil je meer weten over openstaande functies, kijk dan bij Vacatures voor de mogelijkheden.

Kom je tijdens het lezen van een artikel een grammaticale of inhoudelijke fout tegen, meld dit dan aan de redactie van Voetbalzone.nl via [email protected] Indien nodig reageren zij op je e-mail. Onder geen omstandigheden worden de fouten aangegeven in de topics. De moderators staan hier volledig los van.

De redactie van Voetbalzone.nl hecht grote waarde aan het vermelden van bronnen in de nieuwsvoorziening. Mocht in één van de artikelen toch de naam van uw medium als bron ontbreken, dan kunt u zich richten tot [email protected] Wij dragen daarna zorg voor een zo spoedig mogelijk herstel van het nieuwsbericht.

In de wandelgangen

Donderdag 16 juli
Bayer Leverkusen en Udinese hebben het voorzien op Grêmio-middenvelder Victor Bobsin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
This page was generated in 0.015625