Sneijder: 'Na mijn dertigste terug bij Ajax of een andere club'

Maandag, 26 oktober 2009 om

Hij was afgelopen zomer een van de vele slachtoffers van de grote schoonmaak bij Real Madrid, maar inmiddels schijnt de zon weer voor Wesley Sneijder. In het tenue van Internazionale lijkt de middenvelder de laatste weken zijn visitekaartje afgegeven te hebben. Mede daarom ziet hij zichzelf niet snel uit Milaan vertrekken.

/

"Ik heb vijf jaar Ajax en twee jaar Real Madrid achter mijn naam en ik wil daar nog heel wat jaartjes Inter aan vastplakken", vertelt de 25-jarige Sneijder aan het weekblad Sportweek. "Ik heb voor vier jaar getekend. Als het afloopt ben ik 29 jaar en misschien teken ik dan nog wel bij."

"Ik ben geen type dat ooit per se in Engeland of weer in Spanje moet spelen. Dan zie ik mezelf eerder hier blijven en na mijn dertigste een keer terugkeren in de eredivisie. Bij Ajax of bij een andere club." Afgelopen zaterdag maakte Sneijder uit een vrije trap zijn tweede competitiedoelpunt van het seizoen.Gerelateerd

118 reacties (laatste reactie door Interista.)

Ja, daar zitten we echt op te wachten Wesley..

26 oktober 2009 om 18:14

Sneijder moet absoluut niet vergeten dat zijn tijd bij Real ook rooskleurig begon en vervolgens uitliep tot een deceptie.. (achteraf gezien heeft hij het natuurlijk niet slecht gedaan in Madrid)
wat ik probeer te zeggen is dat hij er nog niet is. Het gaat nu allemaal wel welletjes en iedereen vind hem geweldig, maar echte vrienden herken je in slechte tijden kijken of je dan nog steeds zo makkelijk praat van na mn 30e in Nederland ..

26 oktober 2009 om 19:46

@ gerpro

bij Real Madrid moest hij weg omdat er bij wijze van spreke elk half jaar een nieuwe trainer kwam. Inter is een veel stabielere club met een verstandigere leiding. Maar het is wel een leuke planning die hij heeft gemaakt.

26 oktober 2009 om 23:05

sneijder begon bij real madrid inderdaad heel erg goed... het tweede seizoen egter minder vanwege prive problemen.. zodrahij niet nog een dat soort problemen krijgt zal gaat het helemaal goed komen bij inter.. het is een ontzettend grote fout van real om hem te verkopen, sportief gezien.

26 oktober 2009 om 18:14

Helaas ben jij wat sarcastisch, want heel Nederland wil graag dat Sneijder bij Ajax komt voetballen. Dat is goed voor het niveau in Nederland, en voor het feit dat hij weer punten gaat pakken Europees voor Nederland.

26 oktober 2009 om 18:58

ik wil hemelemaal niet dat hij bij ajax gaat voetballen... Dus met heel Nederland ben jij wat optimistisch en zoals sneijder zelf zegt... Het hoeft niet persee Ajax te zijn, misschien gaat hij wel gewoon naar PSV of Feyenoord of naar zijn geboortestad Utrecht.

"dan zie ik mezelf eerder hier blijven en na mijn dertigste een keer terugkeren in de eredivisie. Bij Ajax of bij een andere club.”

26 oktober 2009 om 19:56

Wordt druk bij ajx over een jaar of 6. Met Sneijder, VDV en Heitinga. Want deze geven allemaal aan eens terug te komen.

26 oktober 2009 om 21:30

Ik ga er niet van uit dat zij allemaal terug komen bij Ajax, maar we zullen het wel zien.

26 oktober 2009 om 18:21

Hoe bedoel je met zit je daar op te wachten.

on topic:
"of bij een andere club" zei die dus dat wil zeggen dat hij feyenoord, psv e.d. niet uit sluit

Bij Ajax of een andere club, komt een beetje vreemd over..

26 oktober 2009 om 18:11

Met die andere club bedoelt hij natuurlijk FC Utrecht.

26 oktober 2009 om 19:19

Natuurlijk bedoeld ie daar Utrecht mee.
lijkt me logisch dat het een droom moet zijn om voor de club te voetballen waar de supporters je uit het diepste van hun hart de kanker in wensen

hij is van harte welkom bij Ajax, nu en over een paar jaar.
mocht ie naar Nederland terug komen en niet voor Ajax gaan spelen, dan heb ik het er tegen die tijd nog wel is over.

26 oktober 2009 om 21:44

Tsja, Sneijder en Utrechts is een soort haat-liefde... Een utrechter die bij ajax gaat voetballen word niet gewaardeerd in Utrecht.
aan de andere kant heeft Sneijder van mij (en vele supporters met mij) nog steeds respect van toen hij een krans kwam leggen bij het overlijden van Dito.

ook had hij toen hij nog voor real speelde het utrecht shirt aangetrokken en gaf aan dat hij wel wat met de club had, Hij dacht alleen dat ze het bij "die andere club uit nederland" (zo waren zijn woorden) minder konden waarderen.

maar verwacht niet dat hij nog een keer naar Utrecht komt. Toch lijkt me dit wel waarschijnlijker dan clubs als Feyenoord en psv.
maarja, eerst maar eens een paar jaar lekker ballen bij Inter

27 oktober 2009 om 00:29

Klopt helemaal vakkie jkl.hij heeft een zwak voor utrecht,zelfs ondanks die verwensingen.ik mag hem trouwens wel dat jochie.tis er eentje die een zuiger en naaier is als ie tegen je speelt.maar als je hem in je elftal heb,ben je reuze blij.ik mag dat soort gasten wel,en zeker omdat hij uit ons aller heilige utrecht komt.

27 oktober 2009 om 09:59

Heeft hij ooit voor Utrecht gespeeld dan? Ik snap dat hij uit Utrecht komt, maar ik kan me niet voorstellen dat hij voor de FC is

27 oktober 2009 om 10:53

Ik heb nooit voor de Graafschap gespeeld, maar toch ben ik er fan van.

26 oktober 2009 om 18:11

Denk dat hier mee bedoeld 'mocht ajax me niet willen'.
hij wil dan sowieso terugkeren naar Nederland en dan dus maar bij een andere club als Ajax niet wil.

ik denk dat elke Ajaxfan Sneijder weer met open armen zal ontvangen, ik zeker.

26 oktober 2009 om 18:12

Hij wil dus graag alle opties openhouden. Oftewel: hij wil niet per se alleen voor Ajax spelen in Nederland.

26 oktober 2009 om 22:54

Eigenlijk wel he..
superlogisch, Ajax of een andere club.. wat moet het dan worden? Handbal?

Wesley je bent altijd welkom in amsterdam!

kom maar naar feyenoord dat zal mooi zijn.

26 oktober 2009 om 18:12

Aub niet zeg!

laat hem lekker terug naar Ajax gaan, dat is voor iedereen het beste.

26 oktober 2009 om 18:24

Zou niet de 1ste x zijn dat een ajaxcied naar Feyenoord gaat.

26 oktober 2009 om 18:43

Ten eerste is het ajacied. En ten tweede moet iemand die 5 jaar met liefde voor Ajax heeft gevoetbald niet voor Feyenoord gaan voetballen. Het zal niet goed zijn voor de relatie tussen de fans en Wesley zelf, want als ajacied zijn we trots op Sneijder. Hoop dat hij ooit terugkeert, maar niet om gewoon nog even voor een paar miljoen een balletje te trappen.

26 oktober 2009 om 19:01

Echte clubliefde is tegenwoordig schaars in het voetbal, geld maakt voort vaak de dienst uit.

waar hij ook gaat voetballen in Nederland of Europa, ik denk dat hij bij elke club een versterking is. In ieder geval op dit moment!

26 oktober 2009 om 19:55

nou dan gaat hij dus niet naar feyenoord

27 oktober 2009 om 10:25

Cruijf, Koeman, Witschge, Timmer, De Cler... Het is maar een kleine greep, maar het is niet echt ondenkbaar dat een rasajacied naar Rotterdam verkast

27 oktober 2009 om 10:55

Cruijf is niet vanwege Feyenoord naar Feyenoord gegaan, maar vanwege de discussie die toen gaande was bij Ajax. Koeman is een apart verhaal, die wilt alles gehad hebben. Timmer en De Cler zijn er via Az gekomen, die toen nog een stuk kleiner was als nu. Dan vind ik het logisch dat je die stap naar Feyenoord maakt.

Zou je niet in dank worden afgenomen denk ik als je naar een andere Nederlandse club vertrekt. Zeker niet als Ajax je ook wil hebben.

Ja Wesley, we kennen die uitspraken van jou wel: ”IK Blijf BIJ Ajax” en boem weg was ie

hoop uiteraard dat hij terugkomt naar ons aller ajax, maar heb er weinig hoop in..

26 oktober 2009 om 18:30

Wat is daar nou mis mee? Ik zou het wel weten als ik naar Real kon gaan. Sneijder is gewoon een echte Ajacied, eentje waar je trots op kan zijn en geeft aan zijn carriere eventueel bij Ajax af te willen sluiten. Mooi toch? Geen big news dat niet

26 oktober 2009 om 18:46

ja patjeknalknal, ik wil je graag nog eens horen als real madrid opeens bij jou aanklopt als je net heb beloofd bij Ajax te blijven.(ook al acht ik je kans heel klein als je hier zulke domme reacties aan het geven bent) Dit is gewoon een normale procedure die hij heeft ondergaan en dat is allemaal de schuld van de media dat topvoetballers tegenwoordig zo schijnheilig moeten doen. Sneijder is een Ajacied. En eens een Ajacied altijd een Ajacied.

26 oktober 2009 om 19:04

of net zoals kuijt... haha

tegen Utrecht zei hij: "ik kom hier zeker nog een keer terug." Dit zelfde zij hij vervolgens ook tegen feyenoord.... En een jaar geleden zei hij bij Liverpool: "bij deze club wil ik nooit meer weg."

hoe dan ook... We zullen het zien in over 5 jaar wat Sneijder doet...

Bij ajax of bij een anderen club?
hmmm zou die psv bedoelen?
als hij 29 en manchester staat op de stoep dan piept die wel anders denk ik.
sneijder goede voetballer scoort daar meer als huntelaar in Italie:

26 oktober 2009 om 22:52

Doe niet alsof je dom bent..
tuurlijk gaat die niet naar PSV of Feyenoord
denk ook eens even na.. hij is geboren in Utrecht, maar is eigenlijk een rasechte Amsterdammer en die verruilt Ajax niet voor Eindhoven of Rotterdam kom op zeg!

volgens mij is het geld van een ploeg uit Rusland ofzo dan toch aantrekkelijker dan een Nederlandse club, maar ik kan verkeerd zijn.

26 oktober 2009 om 21:45

De temperatuur is daar ook veel lekkerder en in plaats van regen heb je daar sneeuw en ijs. Met een beetje geluk zelfs in de zomer! Het is een waar genot om in Rusland te vertellen.. Vergeet ik nog hun onbegrijpelijke taal te noemen..

nee, Rusland lijkt me nou niet het leukste land om te voetballen.. In Italië betalen ze hem voorlopig genoeg..

bij ajax....óf bij een andere club.
bedankt voor je garanties wesley

andere club kan eigenlijk alleen maar utrecht zijn.
denk niet dat hij ooit zou vertrekken naar az, feyenoord of psv

Ik hoop dat hij hier bedoelt dat een andere club in de Eredivisie een optie is als Ajax hem niet wil hebben. Denk eerlijk gezegd dat Sneijder, als ie al terugkomt, pas op zijn 33e weer in Nederland te bewonderen is.

hij kan beter niet terugkeren in de eredivisie, want dat valt vaak erg tegen. kijk maar naar het feyenoord van nu. cocu is eigenlijk een van de weinige spelers die nog van toegevoegde waarde was na zijn terugkomst in de eredivisie.

26 oktober 2009 om 18:20

Ik kan me niet voorstellen dat een speler op basis van zo'n analyse bepaald wat hij eventueel wel of niet moet doen, jij wel? In ieder geval zijn er meer voorbeelden waar het wel goed is uitgepakt.

Hoop dat hij terugkomt. Goede speler. Bij Inter weet hij gelijk de eerste wedstrijd te overtuigen.
nu moet hij het nog wat langer volhouden. Bij Real Madrid was hij eerst ook alles. Op het laatst stond hij vaak wissel.

Ik zou zeggen drink er een glaasje champagne op!

eerst zien dan geloven,, hij kiest toch wel voor grote geld!!!

26 oktober 2009 om 19:59

Niet op het moment wanneer hij weer in Nederland gaat spelen

hij kan natuurlijk ook nog agovv bedoelen

Lol die spelen dan inderdaad eredivisie in plaats van AZ (grapje sorry az fans, jullie komen er wel bovenop, zeker als je kijkt hoe jullie spelen tegen ajax eerste helft..)

on: Die andere club zal inderdaad wel Utreg zijn ja, mocht Ajax hem niet willen uiteraard.

Hoeveel mensen hebben wel niet geroepen dat ze weer terugkeren naar hun oude club maar dan uiteindelijk toch voor het geld en betere clubs kiezen. Ik kan ze geen ongelijk geven maar het is gewoon niet verstandig om zon dingen te roepen omdat je er altijd ana herinnerd wordt als je niet teruggkeert.

Bij Ajax of een andere club, tegen die tijd is dat waarschijnlijk Heracles Almelo

Is weer een lekker weinig zeggende uitspraak van Sneijder...

Die kiest alleen voor de centen, die keert echt niet terug naar nederland als ie ergens anders bakken geld kan verdienen, het zijn tegenwoordig toch allemaal geldwolven. Alleen middelmaat komt terug zoals Bronckhorst, Ooijer of over the hill Makaay, Davids, Stam etc.

26 oktober 2009 om 18:53

Maar het is heus niet zo dat die bovenstaande namen van jou niet de keus hadden om ergens anders te spelen. Ze hebben er helemaal zelf voor gekozen. Je moet wle niet vergeten wat voor salaris bovenstaande namen krijgen. Dat is nog steeds behoorlijk veel. In europa zouden ze echt niet heel veel meer hebben gekregen...

Als dat voor Seedorf nou ook gold dan krijgen we weer een prima team zoals Chivu-maxwell-sneijder-vdvaart-seedorf-huntelaar

26 oktober 2009 om 23:58

@luisxsuarez
over seedorf is niks bekend hoor zo kan ibrahimovic enz er ook wel bij
dan kunnen we langzamerhand een dreamteam opzetten.
met al die spelers die naar het buitenland zijn verkast

Ik zou maar niet te veel aan zijn woorden hechten. Heb ik dit ook niet horen zeggen van Kuijt en anderen? Zei Chivu zelf ook niet? Wacht maar af tot het tijd rijp is. Wie weet gaat ie toch naar Engelse club.

eerst zien en dan geloven ik vindt wel leuk als ie naar ajax weer terug gaat

Ik vind het respectloos als je niet terug gaat. Ajax heeft een top opleiding. en helpt zoveel spelers beter te maken. en de meeste clubs kijken alleen echt naar ajax voor spelers. Dus zijn loopbaan heeft die grotendeels aan ajax te denken en ook aan hem zelf natuurlijk. Dus ik vind het respectloos als je niet terug gaat naar je ouwe club voor een minder salaris. anders had je nooit zoveel verdiend.

26 oktober 2009 om 19:07

Een van de (in mijn optiek) domste opmerkingen, die ik regelmatig tegen kom is die van je moet dankbaar zijn want je hebt de opleiding te danken aan Ajax, Vitesse, Feyenoord of vul de club naar keuze zelf maar in.

als je een topjeugd speler ben, heb je de clubs voor het uitkiezen en kun je met het zelfde gemak zeggen dat de club dankbaar moet zijn omdat de (jeugd)speler in kwestie daar wil voetballen, zodat de club een dikke transfersom aan hem kan verdienen.

nou kom maar terug hoor!! geweldige speler

Als ie ruim na zn 30e evt pas terug komt naar de Eredivisie sta ik er niet raar van te kijken als ie naar FC Utrecht gaat... Das toch zn geboortestad!

Sneijder in het mooiste rood wit.. Zou leuk zijn.

26 oktober 2009 om 19:29

Sorry, maar ze hadden bij jullie toch zo'n enorme hekel aan Wesley Sneijder? Werd altijd enorm uitgefloten in Utrecht en dat is niet alleen omdat ie Ajacied was, want de rest werd niet uitgefloten..

Wat moet je nou met zulke uitspraken ... 5 jaar is in de voetballerij een hele tijd.
en ook een termijn die bv. weleens een derde van zijn carriere kan zijn.
daar kun je nu toch geen zinnig woord over zeggen.
tuurlijk zou het heel mooi zijn om Wesley nog eens terug te zien in een Ajax shirt.
maar laat hem eerst maar weer eens top seizoen draaien in Italie.

Idd, 5 jaar mensnen waar hebben we het over, dan kan hij nog 3 andere clubs af. Wat betreft terugkeer naar Nederland, allicht zal hij de neiging hebben naar Ajax terug te keren, maar jezie al aan zn opmerking dat dit geen must is.

Ik ben niet zo'n hele grote fan van Sneijder, maar hij is wel een "teringlijer" in de goeie zin van het woord. Zo'n speler heb je liever met je dan tegen je, net zoals Van Bommel. Sneijder heeft zeker specifieke kwaliteiten, en hij zal tegen die tijd vast nog wel van waarde zijn voor Ajax. Ik pleit sowieso voor het terugkeren van enkele oud-spelers/oud-internationals. De Eredivisie herbergt steeds meer jonge spelers, omdat die jongens ook vanzelf weer eerder vertrekken dan voorheen. Oudere, ervaren, goede voetballers zijn ideaal om die jongens bij de hand te nemen en samen aan een mooi team bouwen. Mooiste voorbeeld daarvan is natuurlijk Frank Rijkaard bij Ajax, en stiekem hoop ik dat Clarence Seedorf binnen nu en 2 jaar terugkeert op het oude nest...

ook voor andere clubs zijn er genoeg spelers die van waarde kunnen zijn. Het mooie van wat Sneijder hier aangeeft is dat hij na z'n 30e terug zou willen. Veel spelers overschatten zich nogal een beetje door te denken dat ze echt hun allerlaatste jaartje(s) hier kunnen slijten. Als je niks meer kan toevoegen aan een club in de Eredivisie dan weet je dat je had moeten stoppen. Met alle respect, maar Davids bracht minder dan verwacht op het veld. Sneu om te zien. Als die jongens dan toch al laat uit het buitenland komen, kunnen ze beter stoppen vlak na hun hoogtepunt, dan 4 jaar na hun hoogtepunt om vervolgens anoniem in de Eredivisie te ballen.

moraal van het verhaal: keer alleen terug als je daadwerkelijk van waarde kan zijn zowel op voetballend gebied als op het mentale vlak.

hmm...opvallend vaak geblesseerd die Sneijder de laatste tijd! wat is dat toch!?

'ajax of een andere club'

dat word hem dus ook niet.
alleen van spelers die het beloven heb ik altijd nog een beetje hoop, maar ook niet meer dan 20%

Het zou mooi voor Ajax zijn als hij terugkwam maar of het na zijn 30 ste nog slim is om terug te keren naar Ajax.

26 oktober 2009 om 19:59

Waarschijnlijk zijn alle ajaxieden daar net zo blij mee als alle Psv'ers die zich verheugen op een e eventuele terugkeer van Van Bommel, Robben, Van Nistelrooy. Of feyenoorders die maar wat
graag een 30 jarige Dirk kuyt zien terugkomen.

26 oktober 2009 om 20:00

Inderdaad, want Cocu en Ooijer hebben ook niks meer kunnen betekenen voor Psv. En wat te denken van Rijkaard ? We kunnen nu toch nog niet zeggen of die jongen nog wat waard is voor Ajax op dat moment ? Al is het wel heel aannemelijk dat hij met die leeftijd nog fit genoeg zou moeten zijn, dus jouw reactie is nogal vreemd.

26 oktober 2009 om 21:47

Ik vind dat Ooijer helemaal niks toevoegd hoor.. Die vent loopt alleen maar te schreeuwen en te provoceren achterin. Daarentegen heb je natuurlijk wel Cocu, die van grote waarde is geweest.

26 oktober 2009 om 22:07

Weet ik wel, maar als ik het alleen over Ajacieden ga hebben dat ziet ook weer zo bevooroordeeld uit. En ik denk dat de Psv-ers in de veronderstelling zijn dat Ooijer een aanwinst is.

Ik zou het wel zeer apart vinden als hij bij een andere club dan ajax zou gaan spelen. Dat hoeft niet zo raar te zijn maar wel als je zulke mooie jaren er hebt gehad en altijd heb gezegd dat het je clubbie is. En ook bij zijn afscheid heeft hij gezegd dat hij later weer wilt terugkomen bij ajax. Zelfde geld voor Van de Vaart, Heitinga en volgens mij heb ik het Ibrahimovic ook een keer ergens horen zeggen

26 oktober 2009 om 20:19

Veel betrouwbaarder: Chivu!

26 oktober 2009 om 20:47

Heeft Chivu gezegd dat ie terugkomt?

26 oktober 2009 om 21:39

Tijdens zijn vertrek, en ook nog een hele tijd erna heeft hij meermaals aangegeven terug te willen keren.

26 oktober 2009 om 22:23

Ja, mooi interview een tijd na hij weg was bij Ajax, zie filmpje!

Terug keren bij NAC breda lijkt mij wel wat....

Spelers houden opties natuurlijk open, logisch, zou ik ook doen.

Laat hem maar naar Feyenoord komenm (gebeurt toch niet.. helaas)

26 oktober 2009 om 20:31

Hij komt echt niet bij Feyenoord hoor, Sneijder heeft een Ajax hart..

26 oktober 2009 om 20:43

Een carriere bij Ajax wilt niet zeggen dat iemand een Ajax hart heeft...

26 oktober 2009 om 20:55

Wel als daarbij komt kijken dat hij daar een fantastische loopbaan heeft gehad. Ajax is altijd goed voor hem geweest en hij voor ajax!

26 oktober 2009 om 21:38

Dan nog, wie zegt dat hij een Ajax hart heeft ?

26 oktober 2009 om 23:13

Denk eens realistisch..

er is inderdaad geen bewijs dat hij een Ajax hart heeft, totdat hij het zelf zegt, maar je mag er van uit gaan dat hij echt niet naar Feyenoord gaat

26 oktober 2009 om 23:39

Ik heb het ook niet over Feyenoord. Ik temper alleen het chauvinisme van veel mensen.

27 oktober 2009 om 00:51

Komt uit de jeugdopleingd, jaren in het eerste. Altijd gestreden voor Ajax en altijd gezegd ik hoef/wil nog niet weg. Vaak waren zijn woorden dat Ajax zijn club is.als laatste heeft hij gezegd dat hij zal terugkomen!

wie wilt mij nu nog vertellen dat hij geen Ajax hart heeft?

27 oktober 2009 om 12:55

Hij baalde maar wat toen de eerste keer Real afketste, en toen kwamen zijn historische woorden: ik blijf. Paar weken later was ie weg. Maakt verder ook niet uit, maar roep dan niet dat hij clubliefde heeft omdat hij riep dat ie bleef. Dat waren loze woorden, die ik hem verder niet kwalijk neem.

nogmaals, jeugdopleiding + spelen voor Ajax wilt nog niet zeggen dat je een Ajax hart hebt ! Daar komt meer bij kijken. Onvoorwaardelijke trouw aan je club, terugkeren bij Ajax en je liefde openlijk verklaren zijn daar onderdeel van. Als Sneijder daadwerkelijk terugkeert op een respectabele leeftijd, dan heeft hij bewezen een Ajax hart te hebben. Het zou erg makkelijk zijn om elke speler met een Ajax verleden een stempel mee te geven van "ajax hart". Puur chauvinisme weer.

moet toegeven dat sneijder een klasbak is. net omdat hij onderschat wordt kan hij o zo bepalend zijn. een echte zeldzame nummer tien is dat heerlijke voetballer.

26 oktober 2009 om 20:42

Ik vind Sneijder geen echte nummer 10, Van der Vaart eerder. Je moet toch vooral gevoel voor het spelen tussen de linies hebben, een goede steekpass in huis en in de 16 meter komen. Sneijder heeft een goede trap en een hoge handelingssnelheid. Dat maakt hem, in mijn ogen, geen nummer 10.

26 oktober 2009 om 22:54

van der vaart is ook een nummer tien , maar als voorbeeld van nummer tien heb ik altijd riquelme. en ik vind dat sneijder minimaal dezelfde capaciteiten heeft om een echte nr tien te zijn

26 oktober 2009 om 23:12

Ik snap je verhaal, maar het technische aspect is niet het belangrijkste voor een speler om een goede "10" te zijn. Tactisch gedeelte is belangrijker, het spelen tussen de linies en gevoel voor positionering. Jari Litmanen was wat mij betreft de personificatie van een nummer 10.

nou als ik de voorzitter van BV Veendam was zou ik hem alvast een aanbieding doen! die andere club is natuurlijk ook voor zo'n ploeg interessant.!

26 oktober 2009 om 21:44

Grapjas

zou mooi zijn als hij terug keerde naar ajax

Maar al die oudspelers zeggen dat. Van mij hoeven ze niet terug te komen hoor. Ze zijn dan toch niet goed genoeg meer.

Wel opvallend dat al die zogenaamde 'prima donna vedettes' ervan uitgaan dat ze op die leeftijd, zomaar terug kunnen komen op basis van alleen hun naam.

laat hem eerst maar eens echt doorbreken en presteren bij Intern Milan, daarna mag hij misschien - mits hij beter is geworden - rond zijn dertigste terugkeren.

Ik denk dat ie tegen die tijd naar FC Volendam gaat.. Alleen maar om Jan Smit te narren.... Een grote palingsoap, die carriere van kleine Wesley

Zoals ik al eens eerder zei: Voetballers van nu hebben geen clubliefde meer. Anders had hij wel gezegd: Ajax en geen andere club in de eredivisie.

Toch vind ik het jammer dat clubliefde ontbreekt. Maar dat kan natuurlijk ook aan de club zelf liggen.

26 oktober 2009 om 23:48

Ja Ajax is zo'n kille club. Jaap Stam koos ook ervoor om terug te keren bij de club waar hij successen mee boekte in Nederland. Apart dat hij niet voor een andere club koos dan Ajax om weer in Nederland te voetballen. Dacht toch echt dat hij bij een andere club speelde. Hmm zal wel aan die club dan liggen dat Stam besloot om daar niet naartoe terug te keren.

laat heel duidelijk zijn dat sneijder van mij echt niet naar utrecht hoeft te komen ik mag hem absoluut niet maar hij heeft wel meerdere keeren gezegt ooit nog voor utrecht te willen uitkomen ondanks wat er allemaal gebeurd is en hij heeft vorig jaar nog geposeerd in een utrecht shirt dus ik denk utrecht maar liever niet

@ raare.
ha joekie.heb je een reden waarom je hem niet mag?is gewoon nieuwsgierigheid hoor.tis namelijk wel natuurlijk een geweldige voetballer.en hij heeft ook nog eens het grote geluk gehad om in ons aller heilige utrecht geboren te zijn.had utrecht toen geen stichting geweest(dus lagere teams mogen hebben)hadden wij hem misschien wel gehad.ik zeg,wees blij dat die jongen een zwak voor die mooie club en stad heeft.

Wat een slechte kop voetbalzone!

” Na mijn dertigste terug bij Ajax of een andere club”

ot; Hij zal eerst nog 5 jaar lang zakken vullen, terrecht en daarna lekekr afbouwen bij ajax(neem ik aan)

27 oktober 2009 om 12:11

Niet alleen zakkenvullen, maar ook voetballen op een hoger niveau.

Eerst maar constant presteren bij Inter, want als er een nieuwe coach komt weet je het maar nooit.

en als hij terug komt naar Nederland dan is het maar een club en dat is Ajax, als jongetje heeft hij daar gespeeld en er is liefde ontstaan, die nooit overgaat.

Ik ga er eigelijk gewoon van uit dat hij terugkeert bij Ajax, en niet bij een andere Nederlandse club..

Hij vult zijn rol als nummer '10' fantastisch in bij Inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1023 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus8443
2.Napoli6733
4.AC Milan5516
5.AS Roma5412
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
M. PolitanoAanvaller304
E. SalcedoAanvaller00
T. BerniDoelman00
S. HandanovičDoelman320
D. PadelliDoelman00
Cédric SoaresVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

In de wandelgangen

Zaterdag 20 april
Manchester City kampt met een ontevreden selectie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren