Veel veranderingen aangekondigd bij Bayer Leverkusen

Woensdag, 4 juni 2003 om 17:34

Na het opvallend zwak presteren het voorbije seizoen, zijn er heuse veranderingen aangekondigd bij Bayer 04 Leverkusen. Een tijd geleden kregen Schneider, Bastürk en Lucio te horen dat ze mogen vertrekken bij een degelijk bod. Een mogelijke transfer van deze laatste speler is heel onzeker geworden, want enkele maanden geleden heeft hij een nieuw contract getekend tot 2007 en maandag gaf hij bij een persconferentie toe dat hij het liefst bij Leverkusen zou blijven.

Ook de transfer van Neuville naar Hamburger SV lijkt er niet aan te komen. De reden is duidelijk: De drie miljoen euro dat voor hem geboden werd, is te weinig. Een tranfer van Schneider naar Dortmund of Bayern München is nog altijd mogelijk. “Er is van beide clubs nog geen concreet bod gedaan en als dit zo blijft, speelt Schneider ook volgend jaar nog in het Bayershirt” , aldus algemeen directeur Calmund.

Als Schneider naar een van deze bovenstaande clubs vertrekt, komt hoogstwaarschijnlijk Kaka of Kleberson hem vervangen op de rechterflank. Maar het blijft ook niet bij alleen maar verkopen, want Teddy Lucic (30-jarige Zweedse verdediger van AIK), Ingo Hertzsch (25-jarige Duitse verdediger met twee caps van Hamburger SV) en Alexander Farnerud (20-jarige Zweedse middenvelder van LandsKrona) zijn reeds gekocht.

Wellicht zal ook Jermaine Jones, die als één van de grootste Duitse talenten speelt bij Frankfurt, naar Leverkusen komen en waarschijnlijk zal ook het Braziliaanse talent Batista van Sao Paulo het middenveld komen versterken.14 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Maandag 26 juli
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren