Union Berlin waarschuwt fans in Rotterdam: ‘Draag geen fankleding’

Donderdag, 21 oktober 2021 om 16:55Yanick Vos • Laatste update: 16:55

1. FC Union Berlin heeft zijn 2500 supporters gewaarschuwd vanavond geen fankleding te dragen in Rotterdam rond het Conference League-duel met Feyenoord (18.45 uur). Christian Arbeit, de woordvoerder van de Duitse club, adviseert in de noodoproep aan de fans om vanavond ook waakzaam te zijn in Rotterdam. De waarschuwing volgt een dag nadat de Union Berlin-leiding is aangevallen op een Rotterdams terras.

“Ik denk dat het echt aan te raden is om niet in kleine groepjes en zeker niet individueel op pad te gaan. Het is beter om bij elkaar te blijven en daadwerkelijk gebruik te maken van de centrale verzamelplaats”, zegt Arbeit op de Duitse radio. "Supporters, trek alsjeblieft geen fankleding aan", zo klinkt het. Woensdagavond vielen ongeveer twintig personen een afvaardiging van Union Berlin aan in horecagelegenheid De Huismeester in het centrum van Rotterdam. Onder meer voorzitter Dirk Zingler, algemeen directeur Oskar Kosche en Arbeit zelf waren in de zaak aan De Meent aanwezig.

Supporters gooiden volgens de politie met stoelen en glazen naar de bestuursleden op het terras. Een slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de ongeregeldheden is een 25-jarige verdachte opgepakt, zo heeft de politie bekendgemaakt. Feyenoord heeft de aanval scherp veroordeeld. In een statement noemt Feyenoord het een ‘totaal verwerpelijke gebeurtenis die niemand ten deel zou moeten vallen die te gast is in de stad voor wat een mooie Europese voetbalavond zou moeten worden’.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door fr_ronnie)

Wordt toch wel heel gek als je als voetbalsupporter niet eens meer je eigen fankleding aan mag

21 oktober 2021 om 17:10

Punt is, mijn zoon is ook supporter van Feyenoord en gaat al jaren mee naar uitwedstrijden, zowel in Nederland als in Europa. Gezellig met een paar vrienden 2 dagen weg en ze hebben nooit last gehad in het buitenland. Hij gaat ook naar Berlijn, maar ik houd mijn hart vast. Hij houd ook niet van onrecht, en zou zeer zeker ook ingrijpen als er iets gebeurt. Als ouders hebben we hem wel eens gewaarschuwd hiervoor dat het een keer mis kan gaan en hij slachtoffer wordt.

21 oktober 2021 om 17:35

Ronnie even een vraag: welke persoon kan wel tegen onrecht?

21 oktober 2021 om 17:41

Trump, Steve Bannon, Kim Jong Un, Bolsonaro.. ik kan nog even doorgaan...

21 oktober 2021 om 17:44

Wat dacht je van de tokkies die onder het mom van “supporter” herrie trappen?

Die vinden het niet zo’n probleem om voor tienduizenden euro’s aan schade te veroorzaken, en ze vinden het al helemaal geen probleem als een ander ervoor opdraait.

21 oktober 2021 om 17:45

Ik vraag me af wat je met deze vraag bedoelt. Er zijn altijd mensen die daar gevoeliger voor zijn en zich ergens van nature sneller mee bemoeien of ergens tussenspringen. En een ander knijpt weer sneller een oogje dicht en bemoeit zich er niet mee. Er zijn genoeg voorbeelden waarbij de eerste groep slachtoffer is/wordt, terwijl men alleen "het goede" probeerde te doen

21 oktober 2021 om 18:05

@ sta plaats: ik denk veel mensen kunen niet tegen onrecht. Maar handelen tegen onrecht is maar een klein groepje. Zie de hele tweede kamer, 150 man, en slechts twee komen op voor de moeders van de toeslagenffaire. Hoeveel mensen kijken toe als iemand in elkaar wordt geramd, een vrouw lastig gevalen wordt of kinderen mishandeld.

21 oktober 2021 om 18:11

Met het herhaaldelijke onrecht vanuit de KNVB, had je daarentegen weinig moeite. Een slecht voorbeeld, doet slecht volgen zullen we maar zeggen. Tijd dat Feyenoord een keer serieus gestraft wordt. 3 jaar uitsluiting van europees voetbal ofzo. Die boetes zijn natuurlijk een lachertje.

21 oktober 2021 om 19:08

@ Peter Isaias: Natuurlijk, Feyenoord 3 jaar straffen. Gaan ze volgend jaar naar bijv. Ajax of PSV en daar rellen. Ook dan gelijk 3 jaar schorsen? Kortzichtige reactie hoor.

En welk onrecht van de KNVB bedoel je? Heb ik iets gemist?

21 oktober 2021 om 20:27

Er wordt fans van Union gevraagd niets met clublogo te dragen en jij begint serieus over andere clubs en zwetst iets over onrecht. Ik zou mezelf kapotschamen als Feyenoord fan. Jij verdedigde Gudde eerder in het jarenlang schaamteloos vanuit de KNVB behartigen van Feyenoord belangen. Tijd dat Feyenoord een serieuze straf krijgt ipv die lullige boetes. Misschien helpt het.

21 oktober 2021 om 17:13

Het mag wel maar het schijnt niet te kunnen.

Jammer dit, dat door een stelletje onverlaten de club wederom in diskrediet word gebracht.

21 oktober 2021 om 18:14

De media vergroot het ook uit

21 oktober 2021 om 18:30

De media vergroot niks uit. Dit is gewoon schandalig gedrag.

21 oktober 2021 om 19:04

De media vergroot het uit? Nee, jij bagatelliseert het nu. Effe serieus zeg.

21 oktober 2021 om 17:30

Dit gebeurt helaas zeer vaak bij Europese wedstrijden. Ben zelf de afgelopen tien jaar naar vele Europese uitwedstrijden geweest, het komt regelmatig voor dat de club of supportsvereniging een dergelijke waarschuwing geeft. Vind het wel opmerkelijk dat het dan nu plotseling groots in de media komt, maar okay, Feyenoord ligt wat dat betreft dan ook onder een vergrootglas.

Nederland wordt weer eens voor schut geholpen door een aantal zwakzinnigen die een club (en land) op deze manier onder de aandacht brengen,

21 oktober 2021 om 17:06

“Rotterdam” bij ajax zie je gewoon fans met dortmund kleding tussen het thuis publiek zitten

21 oktober 2021 om 17:09

Ja dat zijn allemaal Engeltjes, explosieven in Rotterdamse cafés plaatsen is natuurlijk normaal

21 oktober 2021 om 17:10

dat gewijs naar elkaar schiet niks op hoor...

21 oktober 2021 om 17:12

Heel jammer deze reactie. Ook Ajax tuig heeft de laatste jaren huis gehouden in Nederland en Europa.

21 oktober 2021 om 17:13

Kom op zeg Feyenoord, bij Feyenoord zitten er een stuk meer tussen. Neemt niet weg dat elke club zijn groepje randdebielen heeft!

21 oktober 2021 om 17:15

Elke club heeft tuig rondlopen, niet alleen Feyenoord, niet alleen Ajax. Dat wijzen slaat ook nergens op want dan snap je het hele probleem niet. Bij elke club lopen er van die simpele zielen rond wie het voor een groot deel altijd moeten verkloten, die komen echt niet voor de wedstrijd, ik denk zelfs dat ze vrij weinig om voetbal geven, die komen echt puur om de zooi te vernielen en om te knokken. Paar jaar de bak in met dat volk zou ik zeggen.

21 oktober 2021 om 17:19

@goallasso: Inderdaad. Laten wij als rationele voetballiefhebbers gewoon al het supportersgeweld afkeuren, ongeacht voor welke club je zelf bent en uit naam van welke club dit soort tuig meent zich te mogen misdragen.

21 oktober 2021 om 17:39

@Aguerooo, Jezus inderdaad. Lekker boeiend wie vaker wat heeft gedaan. Al die idioten verpesten het voor de normale supporters. Uitroeien moet je die handel. Bij Feyenoord zijn ze nu even de Sjaak, over 4 maanden komt Ajax ongetwijfeld slecht in het nieuws, daarna PSV en ga zo maar door. Dat wijzen heeft 0,0 zin.

21 oktober 2021 om 17:45

@feyenoordaddict Je gaat nu dingen aankaarten die Ajax supporters hebben gedaan. Maar begint niet over de “engeltjes” die met 300 man 100 Ajax supporters aan het opwachten waren bij de bekerfinale? Geef dan gewoon aan dat er overal idioten rondlopen!

21 oktober 2021 om 18:31

Feyenoord is altijd wel een tikkie extremer dan de rest. Dat kan je niet ontkennen.

21 oktober 2021 om 17:13

Het is zo zonde dat waar Ajax eigenlijk de laatste jaren constant positief in het nieuws is dat het bij Feyenoord alleen maar negatief is, de gehele rivaliteit tussen de 2 ploegen is in elk opzicht gewoon weg, Ajax is gewoon mijlenver van Feyenoord verwijderd en dit gat is heel lastig te dichten.

21 oktober 2021 om 19:02

Explosieven in Rotterdam plaatsen ben je vergeten? Dat is maar een paar maanden terug.

22 oktober 2021 om 15:09

Bij ajax alles positief en bij feyenoord alles negatief? Dit slaat natuurlijk nergens op, als je dit echt vind heb je wel een gigantische plaat voor je kop. Ben het wel eens hoor dat het bij feyenoord meer is, maar 'al jaren, alleen maar negatief' is echt een kansloze reactie en doe je al die tienduizenden feyenoord fans die zich normaal gedragen, voor geweldige sfeer zoegen en hele mooie acties op zetten echt te kort mee.

22 oktober 2021 om 15:21

En dan wat betreft de ajax fans die constant positief in het nieuws komen? Zoals hierboven genoemde; explosieven plaatsten in een Rotterdams café. Pas is er nog een rechtzaak geweest tegen ajax fans die een paar jaar geleden meerde Schotse fans en Schotse pups hebben aan gevallen met wapens. Ook zijn er 2 jaar geleden 4 ajax fans veroordeeld tot gevangenis straffen omdat deze lieverdjes, met wapens andere mensen aan vielen, met glas en betonblokken op mensen gooide en als klapper op de vuurpijl ambulance personeel van achteren spontaan hebben aangevallen. 3 van deze gasten kregen 20 weken cel en 1 kreeg 7 maanden. Naast deze paar incidenten zullen er vast meer zijn. Dus ga alsjeblieft hier niet het gedrag van deze ramdebielen goed zitten praten met, ajax komt constant positief in het nieuws. Elke club heeft ramdebielen er bij zitten en laten we zorgen dat die zo snel mogelijk verwijderd worden, dat gaat zeker niet sneller als het goed word gepraat

21 oktober 2021 om 17:23

Plus Feyenoord heeft dit seizoen alweer 3 sancties/boetes aan de broek hangen door misdragingen rondom Europese wedstrijden en zelfs dan haal je het in je hoofd om dit te doen. Zulke mensen verdienen het niet eens om een shirt van een club te dragen, Koevermans zal vast helemaal gek worden van deze sukkeltjes

Het is toch wel triest geworden. Hoop dat zowel de knvb als de uefa keiharde maatregelen gaan nemen tegen dit soort ongein. Gooi de Goffert en de Kuip maar eens een maand dicht voor publiek.

21 oktober 2021 om 17:00

Probleem is dat je dan de echte supporters aanpakt ipv het tuig

21 oktober 2021 om 17:08

Het wordt tijd voor echte straffen. Gewoon een meldplicht tijdens iedere wedstrijd van Feyenoord zowel uit als thuis. Europees/beker/competitie maakt niet uit. Moeten ze op maandag middag 13:00 moet je werken? Pech, gewoon melden. Kijk maar hoe snel ze het afleren. Komen ze niet opdagen kun je gewoon celstraffen uitdelen. In Engeland hebben ze dit soort straffen jaren geleden doorgevoerd en daar is rondom wedstrijden nooit problemen. (Tenzij ze ergens afspreken, maar dan kiezen ze er min of meer zelf voor.)

21 oktober 2021 om 20:11

Zolang de normale fans alleen maar wijzen naar andere clubs, waar ook dongen fout gaan maakt dat dus niets uit. De sociale controle is compleet verdwenen en die komt op deze manier wel weert terug.

21 oktober 2021 om 17:03

Dit soort reacties zijn bijna even zielig als de acties vam deze supporters, dit zijn geen oplossingen, je raak dan alleen maar de tienduizenden supporters die zich wel gedragen. Misschien gaat dit wel over supporters die niet eens meer in het stadion mogen komen. En tot slot maken dit soort maatregelen het denk ik alleen maar erger, dan gaan ze nog meer rellen en dan buiten het stadion. Gewoon die gasten zoveel mogelijk invidueel aanpakken

21 oktober 2021 om 17:06

Gewoon lekker bij de politie melden tijdens alle wedstrijden van Feyenoord. Ik weet dat dit veel geld kost maar het is de enige oplossing die lijkt te werken. In Engeland is het geweld tijdens wedstrijden flink afgenomen sinds deze regeling.

21 oktober 2021 om 17:13

Juist, politiek spreekt altijd van schande dit en dat, maar laat ze dan eens komen met een voetbalwet. En ga eens zwaarder straffen. Helemaal eens hoor dat de goede er dan onder lijden, en dat wil je zoveel mogelijk voorkomen. Snap ik helemaal. Kom zelf ook graag in een voetbalstadion, maar het gaat echt zover tegenwoordig dat we straks naar Amerikaanse toestanden moeten, met strenge 1 op 1 fouillering.

21 oktober 2021 om 17:12

Geeft ook niet dat ze dan minder inkomsten hebben als de Kuip dicht is, ze hebben geld zat natuurlijk bij Feyenoord lol. Beetje domme reactie sorry.

21 oktober 2021 om 17:21Zowel Feyenoord als de voetbalbonden KNVB en UEFA hebben nul komma nul te vertellen over wat er in de binnenstad van Rotterdam (of straks Berlijn) gebeurt. Straffen op basis van wat er in en rondom het stadion gebeurt kan, en moeten ze ook maximaal doen, maar de rest is toch echt het terrein van de politie.

Het enige wat je als voetbalclub of bond kunt doen is samenwerken met de politie en zodra er een veroordeling volgt ook levenslang stadionverboden opleggen.

Toch werkelijk van de zotte dat een club deze oproep moet gaan doen aan de eigen supporters! O wat zullen die gasten die zichzelf Feyenoord supporters noemen trots zijn. “Kijk dat bericht dan, dat kom door ons jongen!” Vol trots…

Leuk man lekker naar je cluppie komen kijken in Europa met het risico dat je hersens worden ingeslagen door een stel gekken. Misschien nog maar een jaartje zonder publiek anders?

Er zijn alleen maar negatieve berichten omtrent Europese wedstrijden van Feyenoord.

Waarom moet een klein deel van de Feyenoord supporters zich altijd zo verschrikkelijk misdragen? De club krijgt hierdoor zo een negatieve stempel. Hier moeten ze toch keihard tegen optreden lijkt mij....

21 oktober 2021 om 17:02

Het duurt niet lang meer voordat Europa Feyenoord beter kent als tokkieclub dan als Uefa-cup winnaar.

21 oktober 2021 om 17:07

Het enige wat Feyenoord kan doen is een matige middenmoter worden in de eredivisie, speel je ook niet meer Europees, staan wij als land ook niet meer voor schut. Over 2 weken is het in Berlijn, die stad zal wel weer een vesting gaan worden.

Bespottelijk!! Het is toch niet normaal dat dit nodig is in deze tijd! Er hangen overal camera’s tegenwoordig. Iedereen die herkenbaar in beeld is publiekelijk aan de schandpaal nagelen!

Echt zo bizar dit weer. Feyenoord komt toch te vaak negatief in het nieuws met Europese wedstrijden. Ik hoop dat ze die kleine groep zogenaamde supporters opsporen en zwaar straffen. Meteen signaal afgeven dat er echt zware gevolgen zijn..

Ondanks dat hoop ik op 3 punten en stap zetten richting overwintering..!!

Waarom lukt het mijn club maar niet om deze groep raddraaiers definitief uit te bannen. Word er gek van, hou van Feyenoord, maar op dit soort dagen ook totaal niet door dat soort primitieve debielen.

21 oktober 2021 om 17:42

Omdat je club vrij weinig te vertellen heeft over wat die gasten doen in de openbare orde. Wat ik van de docu heb begrepen hebben er al vrij veel een stadionverbod. Meer kan je als club moeilijk doen. Geen mandaat.

Gewoon bespottelijk, maar lijkt mij niet te helpen en een nutteloze suggestie. Als die tokkies/uitschot van mijn club een groepje mannen en vrouwen zonder rood-witte sjaals zien lopen en Duits horen praten weten ze genoeg en slaan ze alsnog toe.

Complete nonsens dit. Feyenoord per direct uitsluiten van verdere deelname aan het toernooi zou een passende maatregel zijn. En dat hersenloze tuig dat de clubleiding heeft aangevallen uiteraard strafrechtelijk vervolgen.

21 oktober 2021 om 17:11

Daar heb je die supporters niet mee, dan hou je straks weinig clubs over in Europa

21 oktober 2021 om 17:14

Leg me even uit hoe je dat gaat regelen, vooral dat vervolgen van die capuchonnetjes.

"dat soort waarschuwingen zijn toch alleen in het oostblok nodig"

Welkom in het oostblok...

Het is ook altijd weer Rotterdam en de Feyenoord supporters. Ik weet dat het om een kleine groep gaat, maar hoe komt het dat het altijd maar weer Feyenoorders zijn?? Rome hebben ze paar jaar geleden vernield, wangedrag tijdens de wedstrijden tegen Slavia Praag en Elfsborg waar de club boetes voor heeft gekregen en nu weer...

21 oktober 2021 om 17:15

E zijn ook een mooi lijstje te maken van Amsterdamse, Eindhovense, Groningse, Arnhemse enz enz supporters.

21 oktober 2021 om 17:28

Dit is ook weer typisch. Wijzen naar andere clubs terwijl de incidenten met Feyenoord zich opstapelen en 10x erger zijn dan de incidenten van andere clubs. Kijk aub naar je club en steek je hand in eigen boezem.

21 oktober 2021 om 20:31

Waarom alleen Feyenoord benoemen als de supportersschare uit bijv Amsterdam zich ook regelmatig misdraagt.

Wij echte fans schamen ons diep, zie mijn eerdere reacties hierboven. Jij provoceet meer met je uitspraak alsof alleen Feyenoord zich misdraagt.

21 oktober 2021 om 17:18

Wedstrijden van Ajax rond de tijd van Rome vergeten. Jagen op supporters van Glasgow geloof ik door de stad. Café met supporters aangevallen. Nee, alleen Feyenoord supporters doen zoiets natuurlijk?

21 oktober 2021 om 17:47

Hou eens op met dat wijzen naar anderen. Wat is dat voor een non discussie? Het gaat hier om een bestuur van een bezoekende club die is aangevallen door een aantal malloten. Dat is ongekend! En dat zijn nu eenmaal Feyenoord hooligans. Wijzen naar daden van anderen lost niets op. Dit soort gedrochten moeten de kop ingedrukt worden en ik vrees dan ook echt voor de verdere deelname van Feyenoord. Het zou me niet verbazen als ze uitgesloten gaan worden. Wat is dat, en dit geldt voor alle hooligans, voor een onzin dat je iemand met een ander tenue meteen wat aan moet doen. Respecteer elkaar gewoon.

21 oktober 2021 om 17:56

Toch wel een beetje slecht voorbeeld om dan Rome te noemen als je Feyenoord wil verdedigen tegenover Ajax. Hoe gaat het met die Trevifontein?

21 oktober 2021 om 20:29

Was vooraf al een slecht uitgevoerd restauratieproject van de italianen zelf.

21 oktober 2021 om 20:34

Er wordt hier beweert dat alleen Feyenoord zich misdraagt. Er wordt hier door kaynewest een provocerende opmerking gemaakt. Gelukkig hebben we de laatste weken meerdere clubs zich zien misdragen.

Uitpubliek altijd en overal consistent blijven weren i.c.m meldplicht lijkt het beste te werken.

21 oktober 2021 om 17:40

Nou ja we hebben momenteel ook Vitesse en PSV thuis spelen. Hoor jij daar negatieve verhalen over nu?

21 oktober 2021 om 18:01

Wat een onzin. Mijn zoon werkt in Amsterdam-Centrum en stuurde me eergisteren een foto van grote groepen Duitse supporters die daar aan het drinken waren. Die zijn ook niet in elkaar geslagen. Waarmee ik niet zeg dat het bij Ajax nooit gebeurt. Maar dinsdag ging het goed. Dus waarom alle supporters weren?

21 oktober 2021 om 18:57

Ik leg alleen neer wat de meest effectieve manier van bestrijden lijkt te zijn. Jij haalt 1 verhaal over je zoon en Duitsers erbij en begint over onzin.

En vanavond zullen de commentatoren wel weer praten over 'de fantastische kuip' met dat 'fantastische legioen'. Begrijp me niet verkeerd, nu is het de Kuip, van de week was het de Goffert, overmorgen is het de Arena. Misschien mag de verheerlijking van menig supportersschare even een toontje lager. De keren dat ik in een stadion ben geweest laat zich toch echt kenmerken door haantjes gedrag en een dito agressieve sfeer waarbij de ziektes je om de oren vliegen. Als ik naar een corner van een uit team kijk zie ik op televisie niets anders dan dingen gooien, roepen of wat dan ook. Hopelijk komt daar snel verandering in.

Dit gebeurt al een tijdje. Waarom wordt er niet vanuit de politiek keihard opgetreden?? In plaats van de club te straffen en waar dan uiteindelijk de goede onder lijden. Gewoon de daders keihard aanpakken

Nu zijn het feyenoord supporters maar ik durf op een briefje te geven dat de ajax supporters zich ook gaan misdragen in de binnenstad van Dortmund en Istanbul. Hoeveel boetes heeft de Uefa de afgelopen jaren uitgedeeld aan Ajax vanwege schade in en rond het stadion bij Uitwedstrijden Europees? Er is een reden dat binnen ajax zich steeds meer mensen zich distantiëren van de F side.

21 oktober 2021 om 17:30

Voor wat moet je Ajax hierbij betrekken? Gaat over Feyenoord. Die glazen bol van jou wil ik ook. Dat je al kan voorspellen wat er gaat gebeuren!

21 oktober 2021 om 18:02

Hoeveel geld wil je erop inzetten? Want dan maak ik een screenshot van je opmerking "ik durf je op een briefje te geven dat de Ajax-supporters zich ook gaan misdragen".

On topic: er zou een strengere voetbalwet moeten komen. Straf ze harder en vooral in hun portemonnee. Als ze minderjarig zijn, ga naar de ouders.

Vreemd dat mensen andere clubs erbij moeten betrekken. Terwijl hun eigen club terecht negatief in het nieuws komt.

Is toch triest dat er geadviseerd wordt om geen fankleding te dragen. Bedankt zogenaamde supporters. Jullie zijn een stel eerste klas randdebielen en totaal geen supporters.

Te zot voor woorden... waar gaat dit heen?

Heel triest. Dit doet Feyenoord en het NL voetbal geen goed. Niet bepaald de eerste keer dat het in Rotterdam misgaat. Alleen bestuursleden en vrouwen aanvallen is echt een dieptepunt. Pak deze lui op en laat ze nooit meer in een stadion. Moer echt afgelopen zijn.

Ik word er echt kotsmisselijk en vrij pissig van dat dit nodig is. Ik hoop echt dat al die Rotterdamse hooligans zich de ogen uit hun kop schamen, maar jammer genoeg zullen het juist de brave burgers zijn die met plaatsvervangende schaamte naar de wedstrijd gaan. Echt diep en dieptriest.

Zo jammer dit. Veel wedstrijden waar uit fans ook niet meer welkom zijn etc. Al die rellen dit weekend, Is toch gewoon zonde!

Hele seizoen zonder supporters. Triest volk.
Union Berlin is zowat de braafste club van Duitsland.

Zou toch leuk zijn als je gewoon een pijpie kan drinken met z'n allen, wat een treurigheid eigenlijk.

Hier word ik gewoon verdrietig van

Nou wordt er vaak gezegd het is maar een kleine groep "supporters" die dit veroorzaakt, maar het is toch wel erg vaak de Feyenoord aanhang die negatief in het nieuws komt.Als je soms ook de intense haat ziet van de feyenoord supporters als ze tegen Ajax spelen, niet normaal. Die lui kunnen wel een strippenkaart gebruiken bij de anger managment curces.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren