Sarri schuift Ballon d‘Or-kandidaat naar voren: ’Als hij het EK wint’

Dinsdag, 6 juli 2021 om 15:45Dominic Mostert • Laatste update: 15:51

Maurizio Sarri ziet Jorginho als kandidaat om de Ballon d’Or te winnen. De middenvelder won in het afgelopen seizoen de Champions League met Chelsea en droomt nog altijd van de EK-titel met Italië. "Als hij het EK wint, is hij een kandidaat voor de Ballon d'Or", zegt Sarri, die bij zowel Napoli als Chelsea samenwerkte met Jorginho. Dinsdagavond neemt Italië het in de halve finale van het EK op tegen Spanje.

Sarri noemt Jorginho in een interview met Sportitalia een 'verfijnde speler'. "Dat is waarom hij vaak onbegrepen is. Hij doet alles zo eenvoudig lijken. Dat is zijn grootsheid", zegt de nieuwe trainer van Lazio. Jorginho werd door Sarri naar Chelsea gehaald in 2018, nadat ze al drie seizoenen samen hadden doorgebracht bij Napoli. "Toen ik naar Chelsea ging, hebben we hem voor de ogen van Manchester City weggekaapt. Aanvankelijk vonden supporters en journalisten hem moeilijk te begrijpen. Maar nu wordt hij gewaardeerd. Hij heeft ook de aanvoerdersband van Chelsea gedragen."

In zijn eerste seizoen bij Chelsea won Jorginho de Europa League en speelde hij 37 competitiewedstrijden. Na het ontslag van Sarri in augustus 2020 raakte opvolger Frank Lampard niet geheel overtuigd van Jorginho, die zodoende niet verzekerd was van een basisplaats in de eerste seizoenshelft. Onder Thomas Tuchel werd hij wel weer een belangrijk onderdeel van de basisploeg. Lorenzo Insigne, zijn ploeggenoot bij Italië en voormalig ploeggenoot van Napoli, zei afgelopen weekend nog dat Jorginho de Ballon d'Or zou verdienen. "Het is terecht dat mensen over hem praten", zei Insigne.

"Hij heeft geweldige jaren bij Chelsea achter de rug en we zijn trots om iemand als hij in de ploeg te hebben. We noemen hem de professor en hij is een geweldige speler." De veelzijdige middenvelder, in staat om als balafpakker of als spelmaker te opereren, wordt niet zomaar 'professor' genoemd. Hij wordt door de buitenwereld geroemd om zijn spelinzicht, techniek, passzuiverheid en rust aan de bal. "Ik denk zelf niet na over de Ballon d'Or", gaf Jorginho onlangs aan. "Mijn prioriteit is de ploeg. Het is veel leuker om feest te vieren met elkaar dan in je eentje."


Poll

'Als Italië het EK wint, is Jorginho een kandidaat voor de Ballon d'Or'


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door bluegroninger)

Wat een grap. Zo indrukwekkend vind ik hem helemaal niet bij Chelsea.

6 juli 2021 om 15:53

Wat een belachelijk voorstel. We weten allemaal dat Sarri verliefd is op Jorginho, maar dan nog kan je moeilijk zeggen dat hij de prijs voor de beste voetballer van het afgelopen jaar verdient.

6 juli 2021 om 15:58

En Sarri stelt zeker tevens voor om Sarri trainer van het jaar te maken.....

6 juli 2021 om 16:09

Dit is het meest absurde wat ik vandaag heb gelezen. Jorginho hahaha. Leuke speler, maar überhaupt al zelden genoemd in het rijtje wereldklasse middenvelders. Maar nu zelfs de Ballon D'Or??? Volgens deze krankzinnige logica moet Chiwell of Mount hem winnen bij EK winst. Zoals Chappelle ooit treffend zei: "cocaine is a hell of a drug"

6 juli 2021 om 18:05

Wel opvallend dat er sowieso een chelsea speler ook het ek gaat winnen met de resterende landen. Kante is overigens ook wel gehyped na die 3 cl wedstrijden, in de pl was die dit jaar vrij onopvallend en niet in de top10 te vinden. Maar wie dan wel de balon gaat winnen is nog onduidelijk aangezien alle favorieten een matig ek hebben gespeeld. Misschien toch messi als hij de copa wint.

6 juli 2021 om 18:04

Jorginho… ballon D’Or? 😂😂😂 Nu Kante vroegtijdig uitgeschakeld is, moeten we iemand anders van Chelsea nemen? Waarom dan niet Mount of Werner?🙄

Dit kan toch niet waar zijn, er zijn tal van spelers die een betere indruk hebben achtergelaten dit seizoen en dan wordt je via een goed EK oppeens kanshebber. Als Messi de Copa wint zou het terecht zijn als hij hem krijgt anders moeten we denk ik kijken naar Lewa of Kante.

6 juli 2021 om 15:53

Kante hahahaha op basis van 3 CL potjes? Kom op er is maar 1 winnaar en dat is Leo

6 juli 2021 om 15:56

Tja, die haalt inderdaad in z'n uppie zowat een hele club onderuit met zijn salaris. Veel indrukwekkender ga je het niet krijgen.

6 juli 2021 om 15:56

Kante speelt heel het jaar goed. Messi doet het nu eventjes goed in de copa. Ik zeg lewa of kante

6 juli 2021 om 15:57

Leo als hij zo door gaat in de copa. Anders Lewa idd zoals van Leeuwen zegt. Maar als het Kante wordt zal ik het ook begrijpen heeft in de belangrijke wedstrijden toch gepresteerd voor chelsea

6 juli 2021 om 15:57

Ik noem ondermeer Leo, Lewa en Kante. Dat zijn voor mij de kanshebbers ik zeg niet dat Kante hem moet winnen, maar ik vind dat als je op het allerhoogste niveau zo speelt dat je een kanshebber bent plus het feit dat spelers zoals Kante vaak ten onder gaan aan doelpuntenmakers en het een toevoeging voor het voetbal zou zijn als een type Kante ook kans maakt.

6 juli 2021 om 15:58

@feybay de goudenbal gaat om het jaar 2021, messi is het hele jaar al top to zover. Dus dat zal wel terecht zijn. Hij was alleen begin van het seizoen wat minder, maar dat telt vgm niet mee.

6 juli 2021 om 16:01

Kante is echt een werker en loper, natuurlijk doet hij dat goed maar dat soort spelers winnen nooit een Ballon d or en terecht. Moet wel zeggen dat het in dit Corona ook moeiljik is om de Ballon Dor winnaar aan te wijzen. Ronaldo was niet op zijn best, Messi ook niet en de rest is naturlijk wel stukken minder. Misschien een outsider kiezen in de vorm van een Keeper (donnaruma als Italie EK wint) of Lewandowski omdat hij er zoveel ingeschoten heeft dit jaar. Of Kevin de Bruijne omdat hij al zo veel pech had dit jaar?

6 juli 2021 om 16:07

@zekiyech waar was Messi in de CL dan?

6 juli 2021 om 16:10

Uitgeschakeld tegen psg??? Het gaat om individuele prestaties in de ballon dor. Dus komt niet met van die retorische vragen aub. Waar was lewa in de cl kan je ook zeggen, slaat nergens op

6 juli 2021 om 16:14

Kante op basis van 4 wedstrijden in de CL is met afstand de meest waanzinnige waanachtige waan van de dag. Gekker ga je het niet krijgen. Dat krijg je dus vanwege z'n extreme gunfactor. Heeft in de PL niet noemenswaardig goed gepresteerd, zat zelfs een tijdje op de bank, en dit EK was hij ook niet 1 van de uitblinkers bij Frankrijk of op het gehele EK. Messi, simpelweg omdat hij in z'n eentje een heel team draagt. En op het hoogste niveau in de Copa is hij alweer MVP, dus Kante 4 wedstrijden in de CL, Messi het hele 2021 jaar én in de Copa. Toevoeging voor reactie hieronder--- En in tegenstelling tot Messi heeft Kante z'n land niet eigenhandig naar de halve finale gesleept, dat zijn ook individuele prestaties op het hoogste niveau. Tel daarbij op dat Messi bizar veel goals/assists heeft in kalenderjaar 2021. En je indirecte claim dat presteren in de KDD gelijkwaardig is aan presteren in La Liga is hilarisch. 🤦‍♂️

6 juli 2021 om 16:14

En in tegenstelling tot Kante heeft Messi dus geen sterke individuele prestaties geleverd in de CL. Lijkt me dat individuele prestaties op het hoogste niveau gewoon mee moeten tellen. Volgens jou logica zou Robert Muhren ook kanshebber zijn want die draaide een fantastisch seizoen in de Kkd.

6 juli 2021 om 16:38

Messi heeft in 2021 maar 1 goal minder dan Lewa en meer dan 3 * zoveel assists. Dus waarom plaats je Lewa boven Messi? (kante snap ik omdat hij CL heeft gewonnen en daarin belangrijk was).

6 juli 2021 om 16:45

Nee, wat een achterlijke vergelijking. Messi presteert werelds in de COPA en in Laliga. Is wat anders dan de KKD hé?

6 juli 2021 om 17:09

Sinds wanneer is de Copa ineens zo belangrijk? Omdat zijn CL prestaties niet goed genoeg zijn wordt de Copa er ineens bij gehaald. Dat niveau is gewoon vrij laag hoor. Hij speelt daar tegen landen als Bolivia en Ecuador.

6 juli 2021 om 18:06

Mja en Kante tegen Zwitserland en Hongarije? Of Jorginho tegen Oostenrijk en Zwitserland? What’s your point?

6 juli 2021 om 18:09

Gewoon prima niveau op de copa hoor, alsof het ek zon hoog niveau is tegenwoordig met b landen in de halve finale en zowat alle toplanden die teleurstellen. Teams die na 2 nederlagen in de poule alsnog doorgaan zoals Denemarken.

6 juli 2021 om 18:21

Dat zowel het EK als de Copa niet zo belangrijk gemaakt moeten worden?

Bluegroninger zal zijn geluk niet op kunnen met dit artikel vermoed ik. Ballon d'or gaat wat ver maar hij speelt een goed EK, dat zeker. Italië is wel echt een team.

6 juli 2021 om 16:35

Precies ik heb al eerste geopperd dat de Ballon d' or naar Jorginho moet. Die reactie werd verwijderd. Nu wordt er zelfs een artikel over geplaatst. Let vanavond maar speciaal op Jorginho. Ik zal het wel mooi vinden als zo'n speler eens een keer wint en eens niet een "sierlijke" aanvallende speler. Uiteraard is dit heet beste artikel die ooit op voetbalzone is geplaatst.

6 juli 2021 om 16:42

Dus je zou hem oprecht eerder aan Jorginho geven dan aan De Bruyne of Kimmich? Als we dan toch praten over niet sierlijk aanvallend (dat zijn KdB en Kimmich namelijk niet imo). Als we het hebben over sierlijk denk ik aan een dribbelaar bv.

6 juli 2021 om 16:45

Bij Europese prijzen kijk ik vooral naar wat spelers in Europese competities hebben gepresteerd. Daarin heeft Jorginho beter gespeeld dan die twee die jij noemde. Kimmich komt dan in aanmerking van beste speler in duitsland bijvoorbeeld. Omdat die in Duitsland goed gespeeld heeft.

6 juli 2021 om 18:13

Maar chelsea is ook 4e geworden in Engeland en jorginho heeft nergens uitgeblonken. Dus wat objectiever mag best. Straks ga je zeker azpi, chillwell of christensen noemen als zij het EK winnen.

Vind Jorginho een goede middenvelder, maar dit is toch geen Balon D’Or materiaal.

Dat betekent dus dat spelers als Mount, Reese James en Ben Chillwell bijvoorbeeld het verdient om in aanmerking te komen als England het EK wint..

6 juli 2021 om 16:37

Ben Chilwell en Reece James niet. Mason Mount wel. Die is heeft ook een ontzettend goed jaar tot nu toe. Het verschil is dat deze spelers Europees erg goed spelen (EK en UCL) en speler als Lewandowski Europees dit jaar niks hebben gepresteerd (EK eerste ronde eruit, UCL geblesseerd).

6 juli 2021 om 16:39

En dan verdien je de ballon dor?

Als hij nou ook nog eens fatsoenlijk zou kunnen rennen, verdedigen, niet 99 van de 100 keer tikkie breed en tikkie terug zou spelen, geen wereldblunders tegen Arsenal (of all people) zou maken en een stuk meer tempo in zijn spel zou leggen, dan zou je inderdaad een behoorlijke kans maken ja. Maar dat Sarri graag plaatsneemt in een plaats waar de zon niet schijnt bij Jorginho kunnen we niet verbazend meer noemen.

En als Denemarken het EK wint moet Andreas Christensen hem winnen
Hou nou eens op met individuele prijzen en teamprijzen door elkaar te halen.

6 juli 2021 om 16:11

Maken Azpilicueta en Mount ook nog een kans

6 juli 2021 om 18:08

En als Spanje wint… Morata!!

Droom verder. Mag de schoenen van de andere kandidaten niet eens strikken. Speelt een prima EK hoor, maar bij Chelsea is het toch totaal niet imponerend? Ja, ik weet dat hij de CL gewonnen heeft, maar ik vond Kanté veel en veel indrukwekkender.

Hahahahaha krankzinnig dit. Maak gewoon een individuele prijs van die Ballon d'or, er wordt veel te veel nadruk gelegd op teamprijzen. Als Spanje het EK wint moet Azpilicueta hem dan krijgen? Zware onzin natuurlijk. Messi is gewoon favoriet op dit moment gezien zijn waanzinnige statistieken sinds januari. Maar dat Sarri zo'n beetje verliefd is op Jorginho is niet vreemd. Hij wilde zelfs de beste balafpakker ter wereld laten wijken naar nummer 8 om de heilige Jorginho op 6 te laten spelen. Nou daar heeft ie veel aan gehad.

Voorlopig weinig spelers die er bovenuit steken. Deze Jorginho wint dan wellicht de 2 grootste prijzen van het seizoen, maar ben je daarmee ook de beste speler? Kante was fantastisch in de CL, maar in de Premier League heeft hij niet eens zo'n heel bijzonder seizoen gedraaid en zijn EK was ook niet bijzonder. Messi heeft een sterk jaar, maar mist momenteel nog een grote prijs in 2021 en zijn prestaties in de topwedstrijden dit jaar zijn ook maar bleekjes. Lewandowski fantastisch gepresteerd bij Bayern met zijn record in de Bundesliga. Helaas geblesseerd in de CL waardoor ze eruit gingen. EK ook vroeg naar huis, wat niet nodig was. Wel 3x gescoord, maar op een gunstigere stand ook wat kansen gemist waarmee ze zomaar wel door hadden kunnen gaan. Kevin de Bruyne in de PL in 2021 toch best wat wedstrijden gemist. Wel goed in de CL en een goed EK gespeeld, maar ook op het EK was hij niet 100 procent fit. Sterling sterk dit EK, maar in de periode maart tot en met het EK was het echt slecht. Kortom alle spelers hebben hun argumenten voor en tegen.

6 juli 2021 om 16:19

Chiellini steekt er al 15 jaar bovenuit. Geef de prijs dan maar aan hem indien Italie het EK wint. Al zou dat op basis van afgelopen seizoen weer onterecht zijn. Ik hoop dat Lewa hem pakt, na zijn prestaties in de Bundesliga. Of idd Kante als je een speler van Chelsea op gaat noemen.

Er wordt hier gereageerd alsof hij echt helemaal niks kan. Chelsea & Italie draaien beide dit seizoen op volle toeren, waarin ene rol voor Jorginho is weggelegd. Een verantwoordelijke rol, die een van de belangrijkste schijven is in beide teams. Natuurlijk geen speler van het jaar, maar als ik dit lees denk ik dat we het over Mark Diemers hebben.

6 juli 2021 om 16:24

Echt he, hij is tot nu toe gewoon de beste speler van dit EK, veruit. Wat een speler!

Ballon d' Or is dit jaar helemaal open omdat onder de CL winnaar en resterende ploegen op EK geen duidelijke kandidaat is. Ik zou niet eens weten wie beste speler van EK wordt want de spelers die opvielen zijn voor groot deel al eruit. Jorginho zou alleen zijn omdat hij CL en EK zou winnen. Ik ben eens dat winnen van prijzen mee moet tellen, maar er zijn ook andere criteria (anders had Bravo de prijs moeten winnen in 2016). Kanté speelde goed tijdens knockout fase CL, maar viel niet op tijdens EK. Mbappe stelde teleur op EK en PSG seizoen was ook niet geweldig. Neymar doet nu goed in Copa, maar had ook middelmatig PSG seizoen. Lewandowski zou kunnen, maar dan eigenlijk meer als goedmakertje voor 2020. Spinazzola deed goed op EK, maar is nu eruit met blessure. Andere spelers die goed deden als Lukaku en de Bruyne zijn door vroegtijdige EK uitschakeling denk ik ook geen kandidaat. Sterling zou kunnen als Engeland EK wint, maar had ook teleurstellende einde van seizoen. Ik gok toch op Messi. Ballon d' Or gaat over kalenderjaar 2021 en daar heeft hij indrukwekkende statistieken. Hij heeft in 2021 maar 1 doelpunt minder dan Lewandowski (die hij vandaag al kan inlopen) en veel meer assists. In 5 wedstrijden op de copa, 4 man of the match, 4 goals en 4 assists. En geen kampioen bij Barca, maar komt ook door de achterstand die Barca in 2020 al had. In 2021 hebben ze goed ingelopen.

Italië is een team, hij is een nuttige schakel. Voor de rest schakel je de tv niet in om hem te zien. Dompraat van Sarri

Ik vind sws dat dit gigantische onzin is man, jongens als De Bruyne, Messi, en Lewandowski horen m te winnen, of Lukaku of zo. Waarom geen Lewa die heeft nota bene het record van Muller verbroken. Ik vind t ook werkelijk waar gek die hele lobby om Kante heen, geweldige speler die echt de beste was in de knockoutfase van de CL, maar Chelsea heeft het maar net gehaald bij de top 4, vind t gewoon enorm opportunistich en ook omdat iedereen die jongen mocht. Ook dat hij hem al zou krijgen omdat Frankrijk wel ff t EK zou winnen. En Jorginho, heeft zich enorm herpakt, maar ff dimmen Sarri, steek een sigaret op en houd je mond.

6 juli 2021 om 16:32

Waarom verdienen faalhazen als Lewandowski en de Bruyne het? Die hebben Europees dit jaar niks gepresteerd. Lewandowski er in de eerste ronde uit. En geblesseerd toen het er om ging. Lewandowski verdiend de prijs van beste speler in Duitsland. Jorginho maakt aanspraak op de beste speler in Europa. Een enorm complete middenvelder. Doet zowel aanvallend als verdegend goed werk. Zal niet weten waarom Jorginho geen aanspraak maakt.

6 juli 2021 om 16:48

Hahahahhaha Lewandowski ligt eruit? Bayern ligt eruit vriend. Lewandowski deed niet eens mee tegen PSG in de CL door een blessure.

6 juli 2021 om 18:12

@Blue: wat een stiekeme troll ben jij toch…🤬De Bruyne stond ook ‘gewoon’ in de finale van de CL hoor en heeft veel betere statistieken dan Jorginho. Lewa heeft 42 gescoord in de BuLi en was geblesseerd in de CL. Maar nee, laten de de prijzen aan een waterdrager bij Chelsea geven. Of geven we hem niet aan Reece James? Die staat ook in de halve finale van het EK. Of aan Chilwell? Idem. Of Mount? Idem. Of Christensen? Idem. Kortom, zolang ze maar bij Chelsea spelen dus.Zucht…🤷‍♂️🙄

6 juli 2021 om 18:26

Hoezo ben ik nu weer een troll dan? Ik reageer gewoon op dit onderwerp. Ik haal het onderwerp niet zelf aan. Ik reageer gewoon inhoudelijk en objectief.

Ik vind niet Reece James, Chilwell en Christensen de Ballon D or moeten winnen. Dat zeg ik ook nergens. Ik geef alleen aan dat Jorginho echt heel goed presteert europees en dat die het niveau haalt dat Buquets ook haalt in europese wedstrijden. Jorginho is precies hetzelfde type speler als Busquets. Alleen op een of andere manier wordt deze man eerder uitgekotst . Ik vind hem een van de betere spelers dit EK. En waarom zal hij niet genomeert moeten worden als hij zowel het EK al UCL wint. Toch de twee grootste prijzen dit jaar. Maargoed laat hem eerst nog maar het EK winnen.

Kijk vanavond maar naar Jorginho. Dan kan je zijn adembenemende kwaliteit aanschouwen. En oordeel dan maar zelf. Ik denk dat als je vanavond speciaal op hem gaat letten je wel een andere mening hebt.

6 juli 2021 om 16:47

Het is sowieso onzin, want binnen teamsport zijn individuele prijzen niet te verdelen. Behalve dan met vooraf vastgestelde voorwaarden, zoals bij gouden schoen. Als je dan toch een Ballon d'or wil uitreiken, dan moet je kijken naar teamprestaties en de individuele inbreng hierbij. Dan valt Messi af, want heeft hij zijn ploeg naar hoger plan getild? Lewandowski, Lukaku, Kanté en De Bruyne is iets voor te zeggen. EK uitslag kan ook bepalend zijn. Zoals Eriksen of Sterling (zou wel armoedig zijn).

6 juli 2021 om 17:07

Ballon d'or gaat over kalenderjaar 2021. Dus zijn goals in 2020 moet je niet meetellen (en bij het record ging het om al de goals van eerdere jaren). In het kalenderjaar 2021 heeft hij 34 goals en 4 assists en Messi 33 goals en 13 assists.

Beste speler op dit ek, veruit. Zonder hem maakt Italië geen kans, hij onderschept ballen en verdeelt het spel met veel klasse! Che giocatoreeeeeee

Helemaal met Sarri eens. Vele mensen zien de kwaliteiten Jorginho niet in. Ik heb het wel vaker geroepen hier. En nu ook de voetbalproffesors zeggen het. Wat Jorginho doet op het veld is voor weinig spelers weggelegd. Hij evenaart het niveau van echte legendes. Waarom zal hij geen kandidaat zijn om hem te winnen mocht Italië het EK winnen?

6 juli 2021 om 16:50

Als veel mensen het niet zien, dan wil dat wat zeggen. Die voetbalprofessor, doel je Sarri?

Jorginho is een leuke speler en heeft af en toe wel zijn wedstrijden maar daar staat tegenover dat hij net zo vaak een slechte wedstrijd heeft waarin hij niet verder komt dan balletjes breed leggen. Dit is na mijn mening geen Ballon d'Or materiaal. Het is sowieso belachelijk waarom hier nu al over gesproken word. Het duurt namelijk nog wel even dus spelers hebben nog alle kans om zich te bewijzen

Is het debiel als ik Kane zeg wanneer Engeland het EK wint? Buitenaardse statistieken weer dit seizoen bij een matige club, moet het altijd een speler van een topclub zijn? Anders lijkt me Lewandowski of Kante begrijpelijk

6 juli 2021 om 17:35

Geen gek idee gezien zijn statistieken. Maar persoonlijk zou ik inderdaad Lewandowski boven Kane zetten. De beste man is betrokken bij 48 goals in 29 competitiewedstrijden. Dat is echt niet meer normaal en natuurlijk het verbroken record. Heb net even gekeken maar Kane heeft ook prima statistieken; had ik niet verwacht als je ziet hoe Spurs het dit seizoen gedaan heeft. Wat mij betreft zou een EK-winst niet de doorslag moeten geven voor deze prijs en dus zie ik het liefst Lewa, maar ben benieuwd!

Heeft de waterjongen soms Sarri zijn sigarettenstompjes omgewisseld voor iets anders? Jorginho die hiervoor in aanmerking komt is natuurlijk klinkklare onzin, maar het verbaasd me totaal niets aangezien het bekend is dat Sarri wel fan van hem is. Blijft toch wel fijn, al die trainers/voetballers die elkaar continu veren in de kont steken en anderzijds elkaar finaal afbranden als het een keer minder positief is of wanneer er kritiek geuit wordt. Het normaal doen is allang niet meer van deze tijd, helaas.

Niet zo vreemd, Sarri is haast verliefd op Jorginho, die neemt ie het liefst overal mee en stelt hem dan als eerste op. Verder onzinnig om hem te noemen. Is niet de eens de beste speler van ofwel Chelsea ofwel Italië. Ik vind het vooral erg jammer voor Lewa dat hij niet meer wordt genoemd. Heeft een ongelofelijk seizoen gehad, maar Polen bakte er niets van op het EK. Als ze daar wat voor elkaar hadden gebokst was hij toch groot favoriet geweest.

ik vind op het moment dat er geen duidelijke winnaar is door teamprestaties dan hoort gewoon de beste speler hem te winnen.ik ben een groot ronaldo fan maar dit jaar zou ik hem messi gunnen hij is simpelweg de beste op de velden.

Ben het wel eens met Sarri dat Jorginho een onderschatte speler is, alleen vind ik dat hij te weinig individiuele kwaliteiten beschikt voor de Ballon d'Or. Maar je mag gerust spreken van een geweldig seizoen voor Jorginho als hij naast de CL ook het EK pakt

Jorginho is altijd de lievelingetje van Sarri geweest, dus normaal dat hij geprezen wordt. En eerlijk is eerlijk, hij speelt ook een goed EK. Maar daar is ook alles mee gezegd. Wat als Messi de Copa America wint? Of Neymar?mer afstand de twee beste spelers van dat toernooi. Kante was ook veel belangrijker bij Cfc. Kevin De Bruyne was ook geweldig. Zo kan ik maar doorgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Italië

FIFA ranking: 10
245 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
G. ScamaccaAanvaller
G. RaspadoriAanvaller10
S. SiriguKeeper10
F. AcerbiVerdediger30
A. BastoniVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Italië.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Italië.

3 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren