St. Juste wist pas door filmpje op sociale media dat hij niet bij selectie zat

Woensdag, 26 mei 2021 om 19:44Dominic Mostert • Laatste update: 20:28

Jeremiah St. Juste is niet persoonlijk gebeld door Frank de Boer, zo vertelt zijn broer en zaakwaarnemer Yoshua St. Juste. Woensdagmiddag zei de bondscoach op de persconferentie dat hij alle acht 'afvallers' heeft gebeld om het slechte nieuws te verkondigen, maar Yoshua St. Juste zegt dat zijn broertje om twee minuten voor half drie nog hoop had op deelname. Om 14.30 uur maakte de KNVB via sociale media bekend welke verdedigers mee mochten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door jk-ajax)

Wat is dit allemaal voor amateuristisch gedoe zeg?! En waarom liegt Frank de Boer 2x op 1 dag..?

26 mei 2021 om 19:52

Dit is wel slecht ja 😅 liep ik doodleuk, in eerste artikel van Telegraaf, de bekendmaking nog te verdedigen. Vooral omdat ik vermoedde dat alle spelers die afvallen toch wel 'ver vantevoren' bericht zouden worden door de Boer/ de knvb. Blijkt dat dus niet het geval te zijn, tsja dan is het inderdaad zeer amateuristisch.

26 mei 2021 om 19:53

Ik denk dat Frank na het EK een mooie kans ziet om zich verkiesbaar te stellen als premier, schijnt er toch bij te horen.

26 mei 2021 om 20:05

Waarom gelijk zo'n aanval op de Boer? Geloven we een zaakwaarnemer en broer... eerder dan de Boer?
Wat een onzin zeg

26 mei 2021 om 20:16

Heb jij het filmpje je wel gezien, wat zit jij jij ons vertellen.

Zo zijn ze benaderd ja. Anno 2021 communicatie ala de boer.

26 mei 2021 om 20:03

Hij heeft niet gelogen. Hij had er alleen geen actieve herinnering van.

26 mei 2021 om 21:53

Beetje bij de tijd blijven he. Hij heeft naar eer en weten niet gelogen.

26 mei 2021 om 22:06

Nah hij heeft blijkbaar een actieve herinnering aan iets dat eigenlijk niet gebeurt is.

26 mei 2021 om 20:21

@messibazoer: Als dit klopt, is dat wel heel slecht natuurlijk. Kan natuurlijk ook zijn dat hij heeft gebeld, maar St Juste niet kon opnemen op dat moment. Geen idee natuurlijk, maar vind het wel heel gevaarlijk om op basis van 1 bericht (niet eens van St Juste zelf) al hele harde conclusies te trekken. En dat liegen over de minuten van Vd Beek zou ik geen liegen noemen. Dat is gewoon een dom antwoord geweest, had hij nooit moeten doen. Denk namelijk echt dat hij deze minuten gelooft als je zijn gezicht zag. Vind ik de uitverkiezing van Vd Beek wel prima overigens. Op die positie heb je niet heel veel alternatieven achter de hand en hoe je het went of keert, hij moet fit zijn gezien de geringe speelminuten dit seizoen. Genoeg Ek's en Wk's gezien met sterren die er niets van bakten omdat ze te moet waren van het seizoen. Kunnen wij op dat moment als het nodig is Donny van stal slepen

26 mei 2021 om 22:33

Zeer teleurgesteld in deze coach. Ik baal hier van, mijn zin in het Ek groeit hier niet door.

Frank de Boer is echt de slechtste people manager in de voetballerij!

26 mei 2021 om 19:49

En behoorlijk slecht in liegen.. Hoe dom kan je zijn om te zeggen dat je iedereen hebt gebeld als je dat niet hebt gedaan?

26 mei 2021 om 19:51

People mag je tussen haakjes zetten, wat een amateur. Al past dat wel bij de KNVB van nu.

26 mei 2021 om 20:08

Haha ja dat je zo'n man nog moet uitleggen hoe je met mensen omgaat. Geen wonder dat hij bij zowat elke club vroegtijdig is ontslagen.

We konden ook al in het filmpje van el ghazi zien dat hij ook niet gebeld werd maar een appje kreeg.

26 mei 2021 om 20:10

Haha inderdaad. Op de vraag wie het meest teleurgesteld was, moet de boer heel lang nadenken. Vervolgens zei hij Bergwijn. Die was er echt stil van. Vermoedelijk had Bergwijn nog geen appje teruggestuurd 😜

26 mei 2021 om 23:40

@genieterr hahaha, mooie reactie. Dat verklaardt ook wel sommige keuzes van de Boer zijn selectie beleid. Geen echte mensen persoon, dus selecteert liever mensen die hij al kent. Anders moet hij nieuwe mensen leren kennen iets dat schijnbaar niet zijn hobby is

26 mei 2021 om 21:50

Wat is de Boer aan het doen joh, wat een amateuristische incapabale bende daar zeg. En er zo glashard over liegen ook hoe kom je erbij.

Echt te bizar voor woorden dat zo'n incapabel figuur eindverantwoordelijk is voor cruciale beslissingen rond het eindtoernooi. Haal de volgende keer alsjeblieft iemand van buiten het voetbal als er blijkbaar geen capabele mensen binnen het voetbal beschikbaar zijn.

26 mei 2021 om 22:27

Het is gewoon een hele matige trainer die weliswaar een paar mooie jaren heeft gehad bij Ajax bij gebrek aan goede competitie. Maar hij heeft daarna in het buitenland aangetoond er weinig van te kunnen en het beetje vertrouwen wat hij had is ook helemaal weg na als die mislukte avonturen. Vervolgens stelt de KNVB zo een loser aan als bondscoach echt belachelijk. Daar zitten ook gewoon een hoop mensen die niet weten wat ze doen en alles met slap gelul recht proberen te praten.

KNVB wat een kneulingen ze kunnen het makkelijkste verpeste.
Hoe dom kan je zijn als organisatie

26 mei 2021 om 21:13

Deze EK gaat echt een drama worden, ik heb 0 hoop in De Boer en zijn oranje, wat een dramatische manager en wat bezielde de KNVB in hemels naam om hem aan te stellen, hij verpest de EK voordat het begonnen is.

Bizar dat ST Juste niet mee gaat en nog veel bizarrer (is geen woord I know) dat hij het wist door een filmpje. De Boer is gewoon hartstikke mensen schuw. Wat een slechte bondscoach.

26 mei 2021 om 19:56

Waarom is dat bizar eigenlijk? Is hij zo uitmuntend ten opzichte van anderen?

26 mei 2021 om 20:14

Een Donny vd Beek en een Aké die bij elkaar 3 wedstrijden hebben gespeeld, worden wel opgeroepen. El Ghazi en St Juste (die nu bij een hoop clubs in de belangstelling staat) die er samen 60+ hebben gespeeld op een hoog niveau, en ook hun niveau hebben aangetikt, niet. Dat is eigenlijk wel bizar idd. Die vd Beek is waarschijnlijk ook vergeten watvoor vorm een bal heeft, maar mag mee.

26 mei 2021 om 20:18

Hhhhhh wat voor vorm

Hij zit nu weer te banken straks in de finale

26 mei 2021 om 20:34

@shiraz: Precies! Laat El Ghazi en St Juste maar prima op het middenveld spelen. Met hun kwaliteiten a la Messi/ronaldo kunnen zij ook makkelijk de sterren van de hemel spelen op het middenveld! Sarcasm off: Hoe kan je spelers met elkaar gaan vergelijken als ze niet op dezelfde positie staan, sterker nog, niet eens in dezelfde linie. Kijk wie je op de positie van Vd Beek hebt staan na hem (Vd Beek gaat niet in de basis staan gok ik tenzij er blessures komen), dat is gewoon nog veel minder. Ik snap dat gebash op Vd Beek niet zo.

26 mei 2021 om 20:56

"Ik snap dat gebash op vd Beek niet zo". Los van zijn concurrenten....waar heeft vd Beek de bijzondere status verdiend dat hij niet hoeft te spelen om geselecteerd te worden? Het is geen Robben of van Persie he. ..het is vd Beek. En waarom is het noodzakelijk om hem perse mee te nemen? Je hebt Klaassen en Wijmaldum die er kunnen spelen. En in de laatste interland speelde Memphis er ook prima. Lang schijnt er ook te kunnen spelen, dan heeft Lang het naar mijn mening vele malen meer verdient dan Donny.

26 mei 2021 om 20:56

Wel uitmuntend ten opzichte van een ventje met 30 potjes in het eerste van Ajax. En nee, Timber is geen De Ligt. En met st Juste haal je een hoop snelheid erbij achterin, waar de selecte niet echt van overloopt.

27 mei 2021 om 09:57

Je noemt een 10 en een LCV en die neem je mee in de vergelijking met El Ghazi? Bijzonder.
@weef, Timber brengt toch ook snelheid mee? St Juste speelt op zijn 24e verdienstelijk bij de nummer 12 van de Bundesliga, laten we alsjeblieft niet doen alsof ons een wereldtalent door de neus geboord wordt.

Wat een amateuristisch gedoe bij de knvb. Zo ga je toch niet met spelers/mensen om.

Wat rare gang van zaken. Geen goede manier om het toernooi te beginnen. Desalniettemin wens ik ze veel succes.

Dit was toch wel een klucht om zo de selectie bekend te maken. Lekker professioneel weer.

Waar is Frank mee bezig?

26 mei 2021 om 21:17

Frank doet wat hij bij El Hamdoui deed, hier de bevestiging, iets met vossen en streken....

Wat een amateuristische bende bij de Knvb (frank de Boer) zeg.. Bij het smsje van El Ghazi had ik al m'n twijfels, echter kan daar in die sms nog kan staan dat hij hem later zou bellen om alles toe lichten. Dit slaat echter alles en zo hoor je imo niet met spelers (en al helemaal niet met internationals) om te gaan.

Frank zat over zijn belminuten heen..

Verbaast me niets, ook het antwoord voor welke spelers Frank de Boer het het moeilijkst vond bevestigde voor mij wat ik al dacht. Ja voor Tete en El Ghazi, de spelers die hij liet debuteren bij Ajax, vond hij het moeilijkst. Lijkt me een verkeerde motivatie. En dan lees je dat St. Juste niets te horen kreeg.

26 mei 2021 om 20:08

Wat is daar verkeerd aan dan? Lijkt mij niet meer dan normaal dat je met spelers die onder hem zijn gedebuteerd en jaren prima hebt gewerkt dat je dat dan lastiger vind om te vertellen dan een speler die je amper kent.. Slecht nieuws vertellen aan een vreemde of aan je kennissen kring is nogal een verschil lijkt me

26 mei 2021 om 20:34

Ik vind het raar, hij is bondscoach van alle spelers, voor Vilhena is het net zo rot om het EK te missen als voor Tete. Het is eerlijk dat hij het zo verteld, maar het wekt wel heel sterk de indruk dat hij inderdaad makkelijker niet-ajacieden laat afvallen dan ajacieden met wie hij heeft gewerkt. Dat is namelijk lastiger.

26 mei 2021 om 20:12

Nouja als je al een persoonlijk band hebt met die gasten en jaren hebt samen gewerkt dan lijkt het me inderdaad moeilijker dan een vilhena of bizot.

Het maakt voor het resultaat natuurlijk niets uit, maar samen met dat filmpje van El Ghazi roept het wel vragen op hoe zorgvuldig het is gedaan.

26 mei 2021 om 20:30

Niet direct nee, maar het toont wel weer hoe slecht Frank is in het managen. Iets wat bij Ajax en Oranje al wat vragen op riep maar hij mee weg kwam, maar waar ze in het buitenland heel snel klaar mee waren. Ik vind het verontrustend. Als je voetballend niet het beste team hebt, is het juist de kunst om a la van Gaal een enorm goede teamspirit te creëren...

Het is toch eigenlijk ongelofelijk dat een bondscoach niet even 7 mensen kan bellen. Het is al helemaal ongelofelijk dat hij gezegd heeft dat hij ze wel heel gebeld. Je kunt er voor kiezen om niet te bellen maar zeg dan ook niet dat je het wel gedaan hebt...

KNVB heeft alleen maar van die kerels die het wiel proberen uit te vinden, maar niet simpel kunnen communiceren. Of het nou Gudde is of iemand anders, het lijkt gewoon op een show van Jiskefet. Logica wie mee gaan naar het EK en wie niet slaat ook al helemaal nergens op

Jezus joh die Frank de Boer. Eerst liegen over Van de Beek, toen een lullig berichtje van El Ghazi en nu dit met St Juste. Wat amateuristisch en niet goed gedaan door De Boer. Je moet ze gewoon persoonlijk bellen klaar. Zie je maar weer dat die geen people manager is.

Dit is wel pijnlijk hoor, en dat van El Ghazi er ook nog bij. En dan doodleuk publiekelijk vertellen dat je eerst alle spelers persoonlijk gebeld hebt. Niet sjiek en oliedom, want dit soort dingen kunnen een heel vervelende rol gaan spelen als het even tegenzit op een toernooi.

Frank moet het ook niet hebben van z’n sociale competenties hey. El Ghazi ook een appje sturen ipv ff een belletje plegen. Is dat nou zo lastig allemaal?

27 mei 2021 om 00:52

El Ghazi vond hij wel degelijk erg lastig. Vandaar ook het appje. Dan hoeft hij hem niet aan te horen en kan hij vervolgens weer zelf reageren wanneer hij wil. Echt, De Boer is wat mij betreft een van de meest onbekwame trainers die er rondloopt, die puur en alleen teert op zijn nationale successen met Ajax.

Die bondscoach van ons is lekker bezig, om de paar supporters die nog positief waren ook nog tegen zich te laten keren. Scheelt dat hij alles goed kan maken door Oranje ver te laten komen, maar ik heb er een hard hoofd in.

26 mei 2021 om 20:23

Ik denk dat Frank de Boer helemaal geen moeite hoeft te doen om mensen zich nog meer tegen hem te keren. Elk gesprek, gerucht, voorselectie, type zakdoek, lach, frons is al genoeg voor vele om compleet los te gaan. Als hij dit niet zo heeft gedaan is dat natuurlijk gek en slecht maar die nu niet net of Frank eerst iets moest doen om bepaalde supporters tegen te hebben.

26 mei 2021 om 20:27

Ik denk inderdaad dat er al een grote groep supporters is, die sowieso tegen hem is. Echter zorgt hij er met deze acties wel voor dat die groep nog groter wordt, denk je niet?

26 mei 2021 om 20:30

Laten we eerlijk zijn de Boer had nooit aangesteld mogen worden door dat stelletje amateurs bij de knvb. Naast het trainer zijn is zijn grootste zwakte zijn beperkte communicatie, dat blijkt hier ook weer uit.

26 mei 2021 om 20:37

@Teesboer helemaal mee eens hoor. Als hij dit niet gedaan heeft is dat natuurlijk en niet professioneel en werkt dat weerstand in de hand. Ben alleen wat voorzichtig met dit soort geruchten. Kan het me ook niet goed voorstellen dus zou echt verbaasd zijn als dit waar is.

27 mei 2021 om 00:55

Waarom verbaast je dat, nadat bleek dat eerder El Ghazi al niet gebeld was? Waarom zou hij St. Juste dan wel bellen? Het verbaast me echt helemaal niets dat De Boer op deze manier communiceert. Zeer, zeer matige manager/trainer, ongeacht zijn verstand van het spelletje. Hij kan het gewoon niet overbrengen.

Ik kan er met mijn hoofd echt niet bij dat dit niet op een professionele manier kan gebeuren. Ze hebben het altijd over dat spelers op en top prof moeten zijn, maar coaches als De Boer laten zelf ook grote steken vallen. Hoe moeilijk kan het zijn om dit binnenskamers te regelen? Als je dat al niet meer kan...

Wat één amateurisme bij de knvb zeg, dit is echt in en in triest.

Echt schandalig dit. Als je een beetje gevoel in je donder hebt bel je die 7 spelers gewoon op. Die zitten ook in spanning en natuurlijk vinden ze het een klote bericht als ze het te horen krijgen. Wellicht dat de motivatie waarom ze er niet bij zitten ook niet binnenkomt, maar het is tenminste wel persoonlijk gebracht. Dat is ook wat waard. Die spelers hebben inderdaad hoop, want niet gebeld worden kan zo maar goed nieuws betekenen. Maar nee, lekker niet bellen Frank.

Ongelooflijk wat maakt die man zich compleet belachelijk zeg!!! #deboerout

Frank de Hoer is de meest waardeloze trainer ooit. Buiten Ajax om heeft ie nergens wat gepresteerd. Ik verwacht ook dat 1/8 finale eind station is, hopelijk gaat KNVB hem dan vervangen.

Grote fout dat deze speler niet is geselecteerd. Veruit de beste stats t.o.v. zijn concurrenten (voor degene waar twijfel over was). Daarnaast heeft hij veel snelheid, juiste leeftijd en gaat een transfer maken naar een topclub.

Al met al, st. Juste had geselecteerd moeten worden. Had hem graag op de plek van Veltman gezien, die toch niet meer beter zal worden en st. Juste wel.

Ik snap nu wel dat Frank de Boer zegt dat ie het niet moeilijk vindt om mensen te zeggen dat ze er niet bij zitten. Wat een loser zeg, mocht dit waar zijn.

Hoeveel onpersoonlijke dingen kan je doen op 1 dag joh. Benieuwd hoe die Karsdorp en Tete en de rest heeft afgezegd.

Wat een vertoning van de boer en de knvb zeg. Te respectloos voor woorden.

De man is zo ontzettend onbekwaam en is dus de bondscoach van Oranje.. lijkt alsof ik een slechte strip aan het lezen ben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

16 fans
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Bayern München wil Timo Werner al na een jaar terughalen naar Duitsland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren