Erik ten Hag: ‘FC Utrecht moet hem een eerlijke kans geven’

Donderdag, 3 december 2020 om 17:13Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 18:03

Ze kennen elkaar goed, werkten in het verleden nauw samen bij FC Twente en kunnen binnenkort officieel Eredivisie-collega’s zijn. Voor René Hake is een spannende tijd aangebroken bij FC Utrecht. Vriend en collega Erik ten Hag gunt hem een vaste aanstelling bij FC Utrecht, de club waar hij in het verleden ook aan het roer stond. “Ik hoop dat FC Utrecht geduld heeft”, vertelt Ten Hag tegenover Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door sieb nr. 15)

Ik denk Van Bommel en dat Afellay met hem mee komt. Ik kwam Afellay vorige week en hartje centrum tegen dus ik wil dat toch even als gerucht inbrengen (Haha). Een andere optie is Dirk Kuyt.

3 december 2020 om 13:57

Klinkt leuk maar Afellay komt daar natuurlijk vandaan. Kan ook dat hij daar nog familie of vrienden heeft of dat hij daar nog een huis heeft.

3 december 2020 om 14:04

Afellay heeft een appartement in het centrum van Utrecht in de binnenstad daarom zal je hem vaak zien in Utrecht en zijn moeder woont ook nog in Utrecht.

3 december 2020 om 14:25

Grappig, dat wist ik niet.

3 december 2020 om 15:36

Ja hij heeft een dikke Penthouse in hartje Utrecht. Bij Vredenburg en dat is een van de beste locaties in de stad. Ik ben hem ook een paar tegengekomen in de stad. Volgens mij kan hij ook vrij chill door de stad lopen zonder dat hij steeds wordt lastiggevallen voor foto's etc. Moet voor hem ook wel fijn zijn.

3 december 2020 om 16:47

Sterker nog hij komt/kwam (dat was de zomer voor Corona) ook gewoon op de buurt-BBQ van het complex 😃

3 december 2020 om 18:18

Hij heeft ook een jongere broertje die echt spreeekend op hem lijkt, je zou denken dat ze een tweeling zijn haha.
Affelay zelf nooit gezien , zn broertje wel. Al heb ik wel eens van mensen gehoord idd dat ze hem tegen zijn gekomen.

3 december 2020 om 18:21

Ik denk dat dit onzin is, want als moslim eet hij alleen halal. En bij buurt BBQ waar hij woont zullen ze niet heel snel halal vlees aanschaffen.

3 december 2020 om 18:44

Niemand zegt ook dat hij ervan heeft gegeten. Hij kan daar toch gewoon even hebben gekletst?

Ik vind dat eric ten hag beter het bij ajax moet houden. Vaak apprecieren andere clubs dit niet van trainers van andere club. Althans ik zou het onprettig vinden en ik zou het juist een reden vinden om toch te denken: ik ga toch maar eeñs naar een nieuwe trainer kijken

3 december 2020 om 14:32

Of Utrecht weet wat voor vakman Ten Hag is en neemt zijn mening zeer serieus.
Hij is namelijk niet alleen trainer van een andere club maar ook oud trainer van Utrecht met vrij goede resultaten. Van Seumeren is altijd lovend over Ten Hag.

3 december 2020 om 14:43

hier moet je natuurlijk niet naar luisteren als club. als je de CV van Hake bekijkt en informatie inwint bij zijn vorige clubs kan je denk ik een beter beeld vormen of hij een goede optie is. ik kan me namelijk moeilijk voorstellen dat Ten Hag gaat zeggen in de media die Hake moet je niet nemen want die kan er geen hout van

3 december 2020 om 14:49

Uitspraken in de media moet je sowieso niet naar luisteren.
Sowieso moet je bij oude clubs informeren. Maar Ten Hag ook om zijn mening vragen zou echt niet heel gek zijn. Dat is gewoon een serieuze vakman die Utrecht gezien zijn verleden ook gewoon het beste gunt.

3 december 2020 om 18:42

maar Ten Hag is geen TD. die kan een eerste elftal goed laten spelen maar is hij dagelijks op de training met Hake en de huidige selectie van FC Utrecht om te kunnen zien of dat bij elkaar past qua persoonlijkheid, speelwijze en visie? dat is gewoon lastig oordelen van afstand

3 december 2020 om 15:08

@ Varenak, Dan ben je wel paranoïde als je door één uitspraak op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Waarschijnlijk wordt Ten Hag door een journalist gewoon gevraagd naar de situatie bij zijn oude club, zeker omdat hij en Hake vrienden zijn. Hij geeft gewoon zijn mening, niets mis mee

Geinig, ik zie 'kans geven' uit de mond van Ten Hag rollen, een avond nadat Noa Lang met 10 op zijn rug Brugge aan een 3-0 overwinning helpt. Bijzonder ook dat Ten Hag FC Utrecht even doceert wat het moet doen en in het bijzonder Van Seumeren en Zuidam erop wijst waar ze zoal doorheen moeten kijken. Hoewel begrijpelijk, liet Ten Hag drie jaar geleden diezelfde Van Seumeren in de steek ondanks oeverloos gezever over 'een project waar we met zijn allen inzitten.' Zeker om die geschiedenis geeft het geen kijk dat meneer de toptrainer hier even over zijn graf regeert. Sowieso vreemd hoe buitenstaanders met ongevraagd advies de eigen invloed van FC Utrecht aan banden te moeten leggen. Gisteren las ik nog over Rob Baan, die van mening was dat Arnesen Dirk Kuyt eerst maar eens bij FC Utrecht 'moest stallen.' Par-don?

3 december 2020 om 14:27

Ik zag afgelopen zondag Frans van Seumeren bij zo'n live uitzending bij voetbal international op youtube. Daar was Frans nog erg lovend over Ten Hag en dat Ten Hag de club echt weer omhoog heeft gebracht. Nu ik dan lees dat Ten Hag Hake naar Twente heeft gehaald zal het mij ook niet verbazen als Ten Hag er iets mee te maken heeft dat Hake uberhaubt nu bij Utrecht zit.

3 december 2020 om 14:29

Iemand die wat positiefs zegt over zijn vriend is iets totaal anders dan over zijn graf regeren. hij heeft notabene geen enkele invloed. Geeft alleen zijn mening als daar naar gevraagd wordt. Ik denk niet dat er ook maar iemand enige schade hiervan ondervind. En wat Noa Lang hier nou mee te maken heeft.. Ik denk net zo weinig als Mazraoui, Dest of Gravenberch.

3 december 2020 om 19:22

'ik zou Hake een kans geven' is heel wat anders dan 'fc Utrecht moet Hake een kans geven.' Voel je het verschil? Zeker als je vervolgens ook nog met naam en toenaam Van Seumeren en Zuidam benoemt om wat zij móeten doen. Hou het dan ook bij jezelf ga niet dwingend over derden spreken.

3 december 2020 om 19:38

Als je de zinnen ervoor ook leest begrijp je dat hij zegt dat je een nieuwe trainer (in dit geval Hake) niet op 6 weken moet beoordelen. Dat je daar geen wonderen In kan verrichten. Dat je bij eventueel niet zo geweldige resultaten verder moet kijken dan je neus lang is zeg maar.

4 december 2020 om 01:15

Wat een kul verhaal man. Het is wel duidelijk dat je Ten Hag niet hoog hebt zitten. Prima hoor, maar vind je reactie met 'meneer de top trainer' etc nogal matig. Hoezo 'ongevraagd advies'?? Het is een interview. Denk je nou echt dat Ten Hag daar uit het niets ineens ongevraagd een monoloog gaat houden over wat Utrecht met Hake moet gaan doen? En buiten dat alles was Ten Hag wel degelijk met een project bezig bij Utrecht en heeft hij geweldig gepresteerd met die club. Vervolgens komt Ajax en zeg je daar als ambitieuze trainer uiteraard geen nee tegen. Zoals je zegt, 'begrijpelijk. Dus dan is het ook geen argument.

Er is weer een kandidaat bij gekomen nu Gio er mee stopt in China. Dat lijkt me een mooie optie voor Utrecht.

3 december 2020 om 19:22

Utrecht kan beter niet teveel naar namen kijken. Met Van den Brom, Advocaat, Wouters en Van Hanegem was het ook geen onverdeeld succes. Ik denk dat ze gewoon voor Hake moeten gaan.

Ik kijk de laatste weken graag naar Jong Utrecht. Deed ik voorheen eigenlijk nooit, maar ze spelen leuk voetbal, dynamisch, veel inzet en de spelers staan ook gewoon op hun posities. Spelen echt als een team. Het levert nog punten op ook. Dat is toch echt het werk van Hake. Dus ik heb wel vertrouwen in die man. Maakt mij geen reet uit hoe de trainer heet, als Hake het eerste ook zo kan laten spelen, kijk ik graag naar de wedstrijden en mag ie wat mij betreft blíjven zitten. Het is nu de vraag of de groep van het eerste net zo open staat voor zijn visie en dezelfde bereidheid heeft om uit te voeren wat Hake voor ogen heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. KerkAanvaller183
M. MahiAanvaller144
M. SyllaAanvaller100
J. HouwelingKeeper00
M. PaesKeeper80
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Junior Firpo en is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren