‘NAC Breda moet voormalige assistent Koeman eerst garanties bieden’

Dinsdag, 14 januari 2020 om

Kees van Wonderen is de beoogde nieuwe trainer van NAC Breda, al wil de clubleiding daarover nog niet al teveel kwijt. De oud-speler van de Parel van het Zuiden, die onlangs afscheid nam als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal omdat hij zich niet meer prettig voelde in zijn rol aldaar, stapt echter niet blind in bij de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Met Kees van Wonderen keert NAC Breda weer terug in de Eredivisie


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door thieuvdw)

Oei oei oeigaranties bij beleidsbepalers is nooit waterdicht ...wie betaald, bepaalt is het vaak...ik zou hoe dan ook niet midden in een seizoen ergens instappen.zelfs Erik ten Hag heeft dat bijna zijn kop gekost Laat NAC lekker een interim laten afmaken en stap over 4 maand in.

14 januari 2020 om 11:24

Huh? Je bedoelt het zagen van Telegraaf en Vi neem ik aan? Bij Ajax is het geen moment spannend geweest of hij die zomer erna bleef zitten.

14 januari 2020 om 11:34

Zelfs de Ajax supporters trokken alles in twijfel.feit dat hij destijds vertrouwen bleef krijgen was ook deels omdat Overmars zijn naam eraan verbonden had.destijds is Keizer ontslagen die weer geprezen werd door Bergkamp. Bergkamp en Overmars was geen prettig huwelijk.overmars gebruikte zijn macht om het e.e.a. naar zijn hand te zetten.het pakte uiteindelijk super goed uit!maar dat het wel een tijdje rommelde is gewoon een feit

14 januari 2020 om 11:47

Dat het rommelde is zeker een feit, maar Erik ten Hag heeft nooit ter discussie gestaan hoor. Het gerommel resulteerde vooral in het ontslag van Keizer, Bergkamp en Spijkerman.

Ben blij dat Brood weg is, maar onze Belg aan de top mag er ook uit. Zelfde verhaal zoals altijd: verkeerde persoon gekozen om een club te leiden. Er zouden drie versterkingen bijkomen maar vooralsnog geen enkel gerucht; dan zal man city wel weer wat afgooien. Ondertussen wordt filipovic de deur gewezen zonder een fatsoenlijke kans te hebben gehad, terwijl ie best wat assists heeft gegeven en veel kansen creëerde als wisselspeler.. zeg niet dat hij nou zo’n topper is maar wel een speler met karakter en wat creativiteit. El Allouchi schijnt ook op de schopstoel te zitten. Kan ik me wellicht wat beter in vinden, maar wederom: wie haal je terug die beter is? Mbt Van Wonderen: een gok, meer kun je er niet over zeggen. Ik wil hem ook zeker niet afrekenen op een half jaar, maar met deze leiding weet je het nooit.

Snap deze man echt niet. Je kan een EK meemaken, wat gewoon het hoogste niveau is en dat laat je schieten om bij zon middelmatige club als NAC te gaan trainen? Dat is eerder tegen het amateurvoetbal aan dan tegen profvoetbal tegenwoordig. Qua beleid en bestuur zit het daar echt helemaal niet goed en het voetbal is ook niet om aan te zien. Ik had het wel geweten als ik deze man was..

14 januari 2020 om 12:05

Nac is zijn oude club, dat kan een drijfveer zijn.

14 januari 2020 om 12:30

toch een aardige amateurclub dan, die op 5punten staat van promoveren naar Eredivisie en waar er elke thuiswedstrijd meer als 16.000 supporters zitten..het is niet omdat het bij jullie zo lekker gaat en bij NAC wat minder, dat je ineens moet beginnen overdrijven...

14 januari 2020 om 12:46

Qua supporters etc. Is NAC zeker een eredivisie club. Als je oude berichten hier op VZ terugzoekt, ben ik de 1ste die dat zal erkennen. Qua beleid en qua voetbal is het gewoon erg matig in Breda. Dat heeft niks met Willem II te maken, snap niet waarom je dat erbij betrekt? Dat een club als NAC 10 punten onder Cambuur staat, is gewoon erg matig. Die zouden gewoon mee moeten doen om de titel.. je moet ook niet vergeten dat een club als Telstar er maar 3 punten onder staat. NAC hoort toch gewoon in de eredivisie dan is de status die ze nu hebben toch gewoon bijna amateuristisch te noemen qua voetbal en beleid? En je doet net of het pas een korte periode wat minder gaat. Bij NAC is het al jaren zo..

14 januari 2020 om 19:02

Qua beleid moet ik je zeker gelijk geven. Dit slaagt al jaren helemaal nergens op en het word eens tijd dat ze dat daarboven ook eens gaan realiseren... Alle supporters beseffen dit ook. Echter heeft NAC wel slechts het 6de spelersbudget van Kkd, dus dan is het ook niet onrealistisch om te zeggen dat ze "los kampioen spelen". Het doel is om te promoveren en daar staan ze nog altijd (ondanks een slecht seizoen) maar 5 punten vandaan.maar het word inderdaad eens hoog tijd dat er vanboven dingen veranderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. MaloneMiddenvelder80
H. DoganAanvaller82
N. VenemaAanvaller83
S. van HooijdonkAanvaller77
N. OlijKeeper80
M. AdilehouVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren