Update: ‘Aanvoerder PEC Zwolle na operatie halfjaar uit de roulatie’

Donderdag, 18 juli 2019 om

PEC Zwolle kan voorlopig niet beschikken over Bram van Polen. De Overijsselse club meldt vrijdagavond via de officiële kanalen dat de 33-jarige verdediger geopereerd moet worden aan zijn schouder en nadien 'geruime tijd' uit de roulatie zal zijn.

Van Polen hield de schouderklachten over aan het afgelopen seizoen. De afgelopen weken leek er herstel te zijn, maar nader onderzoek heeft uitgewezen dat de rechtsback nu toch onder het mes moet. Daarna zal een lange revalidatieperiode volgen, al laat PEC niet weten hoelang Van Polen exact moet toekijken.

Het wegvallen van Van Polen is een volgende tegenvaller voor nieuwbakken PEC-trainer John Stegeman. Stegeman liet eerder al doorschemeren dat centrumverdediger Thomas Lam de seizoensstart vermoedelijk aan zich voorbij moet laten gaan, terwijl aanvalsleider Mike van Duinen waarschijnlijk drie maanden moet toekijken met een gebroken middenvoetsbeentje.

Update 18 juli 14.49 uur - ‘Aanvoerder PEC Zwolle na operatie halfjaar uit de roulatie’
Bram van Polen wordt vrijdag aan zijn schouder geopereerd en is daardoor minstens zes maanden uit de roulatie, zo weet FOX Sports donderdagmiddag te melden. De 33-jarige verdediger liep de kwetsuur aan het einde van afgelopen seizoen op en naar nu blijkt is een operatieve ingreep onvermijdelijk geworden. Trainer John Stegeman mist de komende tijd ook Thomas Lam en Mike van Duinen wegens uiteenlopende blessures.

Van Polen haalt mooiste fanmoment terug: 'Ze mocht alleen met mij vreemdgaan'
Meer video's


Gerelateerd

2 reacties (laatste reactie door brakie)

Groot gemis inderdaad. De afwezigheid van van Duinen is m.i. prima op te vangen maar van Polen is aanjager en absolute leider binnen de groep. Hopen op spoedig herstel

Arme Van Polen. Aardige kerel met leuke teksten, wordt vast analist als 'ie stopt met voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Actuele wedstrijden

18 fans
Verdediger, 33 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 PEC Zwolle 22 2 6 0
2017/2018 PEC Zwolle 29 3 6 0
2016/2017 PEC Zwolle 31 2 8 1
2015/2016 PEC Zwolle 31 3 6 0
2014/2015 PEC Zwolle 34 1 6 0
Laatste voetbalnieuws

Update: ‘Aanvoerder PEC Zwolle na operatie halfjaar uit de roulatie’

PEC Zwolle kan voorlopig niet beschikken over Bram van Polen. De Overijsselse club meldt vrijdagavond via de officiële kanalen dat de 33-jarige verdediger geopereerd moet worden aan zijn schouder en nadien...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 24 juli
Real Madrid lijkt Lucas Silva te gaan slijten in Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren