Beweging rond transfer El Khayati: ‘Er spelen wat zaken rond hem’

Maandag, 24 juni 2019 om

Nasser El Khayati heeft zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag mogelijk gespeeld. Maandag ontbrak de aanvallende middenvelder op de eerste training op weg naar het seizoen. Trainer Alfons Groenendijk bevestigt tegenover Omroep West dat er wat speelt rondom El Khayati.

El Khayati heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij openstaat voor een nieuw avontuur. Dat hij maandag niet aanwezig was op de training had niet alleen te maken met het feit dat hij extra rust kreeg van de trainer vanwege de ramadan. “Hij krijgt ook tijd om alles op een rijtje te zetten”, aldus Groenendijk. De coach bevestigt dat er concrete interesse is in El Khayati. “Er spelen wat zaken rond hem.”

El Khayati noemde de afgelopen voetbaljaargang het beste seizoen uit zijn carrière en stak niet onder stoelen of banken dat hij een stap hogerop hoopt te maken. “Vorig jaar was dat ook zo, maar toen koos ik voor een langer verblijf. Als ik écht had geforceerd, had het in de winter ook gekund. Maar ik ben gelukkig bij ADO”, aldus El Khayati vorige maand.

Volgens de regionale omroep hebben de afgelopen weken diverse clubs geïnformeerd naar El Khayati. Concreet werd het niet, maar daar lijkt nu verandering in gekomen. Met welke partijen gesprekken worden gevoerd is vooralsnog onduidelijk. De speler, afgelopen seizoen in het shirt van ADO Den Haag goed voor zeventien doelpunten en twaalf assists in de Eredivisie, heeft een contract tot medio 2020 bij ADO.


Poll

Verwacht jij dat Nasser El Khayati in de Eredivisie blijft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door curtazimo)

Feyenoord sla je slag.

24 juni 2019 om 19:58

Feyenoord zou hem inderdaad heel goed kunnen gebruiken. Berghuis verkopen en dan hem halen samen met 1 of 2 jonge buitenspelers of wellicht toch weer eem keer eigen jeugd.

24 juni 2019 om 22:09

Berghuis moet je houden lijkt me. Ik denk dat Feyenoord ook zonder een verkoop van speler kayati moet kunnen halen. Wat moet die kosten? 3/4 miljoen?

Haha nog rust vanwege de Ramadan? Dat geloof je toch ook niet? Die is nu al twee weken afgelopen volgens mij, dus hij heeft zat tijd gehad om daarvan bij te komen. Dit gaat gewoon om een overstap en er is niks mis mee om, in overleg, dan even vrij te krijgen. Maar gooi dat niet nu nog op de Ramadan..

24 juni 2019 om 20:05

Het zou zomaar kunnen dat ie het nu aan t inhalen is omdat ie heeft overgeslagen...?

24 juni 2019 om 20:06

Beroerde timing dan met deze hitte en nog langere dagen

24 juni 2019 om 20:21

Wat de toekomst zegt klopt. Zover ik kan beoordelen van een afstand en interviews. Zullen Ayoub Khayatti Maz Ziyach de ramadan nooit overslaan uit stellen voor voetbal. De theologen zijn het erover eens dat voetbal niet in verhouding staat tot mijnwerkers. Mijnwerkers zijn de enige beroepsoefenaren met een vrijstelling. Dat is officiele theologische lezingen alle stromingen zijn het zover ik weet daarover eens. Khayatti gaat gewoon weg is bezig met eej transfer.(smids en andere zware beroepen hadden in die tijd ook geen vrijstelling

24 juni 2019 om 20:32

Wat voor heftigs zou hij hebben gedaan dat hij potentieel twee weken in moet halen? Dan moet hij of ziek zijn geweest of twee weken op reis. Dat lijkt me niet het geval. Groenendeijk geeft het eigenlijk al aan: “hij krijgt ook tijd om alles op een rijtje te zetten”

25 juni 2019 om 05:35

Prof voetballers slaan wel degelijk dagen over tijdens de ramadan vanwege voetbal. Zeker wanneer zij een wedstrijd spelen. Daarnaast kan je als buitenstaander niet oordelen/veroordelen waarom een persoon niet heeft gevast of waarom hij/zei dagen ingehaald. Elk persoon moet voor zich zelf bepalen of die kan vasten aan de hand van x aantal handvaten. Die theologen die van mening zijn dat je een topsport prestatie kan leveren tijdens het vasten wil ik graag uitdagen. Benieuwd naar hun ziens wijze na de uitdaging. Daarnaast word in de Koran ook niet naar deze theologen verwezen als leidraad voor vasten betreft beroepsgroepen.

25 juni 2019 om 12:30

@nkufo Ook in de winter zou ik er niet aan moeten denken... Vind het knap dat mensen dat kunnen en zeker als topsporter lijkt het me heel zwaar.

24 juni 2019 om 20:05

Lees ff goed, er staat ook niet alleen voor de ramadan maar om alles op een rijtje te zetten. Dus aannemelijk heeft hij een aanbieding van een club.

24 juni 2019 om 20:33

Dat staat er inderdaad, maar die woorden halen natuurlijk het verhaal van de ramadan onderuit. Dat lijkt dan op een smoesje terwijl het puur draait om een potentiële transfer.

Verwacht dat ie naar ergens in het Midden Oosten gaat (Qatar, De Emiraten, Saudi-Arabië) maar het zal me niets verbazen als ie ineens in een Feyenoord shirt staat. Zou typisch een Feyenoord aankoop zijn.

24 juni 2019 om 20:04

Opzich valt het een typische Feyenoord-aankoop te noemen, maar ik zie El Khayati wel echt succesvol zijn bij Feyenoord. Steekt er met kop en schouders bovenuit bij ADO, en denk dat hij met betere spelers om zich heen ook vanzelf beter gaat spelen.

24 juni 2019 om 20:34

Ik niet. Hij is gewend dat alles om hem draait bij Ado. Hij kan alles opeisen. Bij Feyenoord kan dat niet. Is daarnaast al 30 jaar en heeft nog nooit echt onder druk gespeeld, zoals bij Feyenoord wel het geval zal zijn. Presteren bij ADO den Haag is natuurlijk makkelijker dan bij Feyenoord.

24 juni 2019 om 21:00

Ik Feyenoord heb je nou ook niet echt spelers die met kop boven de rest uit streekt. Doen volop mee met de malaise. Enkel Berghuis in goede doen kan er wat van.

24 juni 2019 om 21:51

Ben het met je eens Wazza.
Ik vind El Hkayati wel ene hele leuke speler, maar bij Feyenoors enzv moet en gaat het een paar tandjes sneller. Abdenasser kan goed voetballen, maar zodra het tempo om hoog gaat zal hij er niet te pas aan komen.

Vanmiddag ook een opstelling langs zien komen van psv, met spelers en schaduwspelers. Daarin werd hij ook genoemd. Afkomstig van iemand dicht bij het vuur daar.

24 juni 2019 om 21:09

Zou zeker een goede back-up zijn, helemaal aangezien ze toch wel een aantal spelers zullen kwijtraken. Ook voor Feyenoord kan dit gewoon een toevoeging zijn hoor. Heeft het echt uitstekend gedaan bij ADO Den Haag en zie hem daarom ook graag een stap hogerop maken.

Lijkt mij dat hij gezien zijn leeftijd twee opties voor zichzelf ziet: ofwel een stap naar een club als Feyenoord, laatste kans om zich te testen op een niveau waar hij nog niet eerder gespeeld heeft. Ofwel lekker geld harken in ‘t midden-oosten. Ik zou inzetten op dat eerste, wetende dat het waarschijnlijker is dat t alternatief zich over een jaar of 2 nogmaals aandient..

Ik zou als ik el Khajati was nooit voor Fyenoord kiezen. Zoals wij de afgelopen jaren hebben gezien koopt Fynennoord spelers die ze vervolgens fultime op de bank plaatsen.

25 juni 2019 om 05:39

Larsson, Jorgensen, berghuis, Toornstra, st juste en kan nog wel ff doorgaan van aangetrokken spelers die basis dan wel Regelmatig mochten spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

5 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 24 augustus
Mede-eigenaar David Beckham wil Luis Suárez verleiden om Barcelona op een dag in te ruilen voor Inter Miami. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren