PSV is ‘erg tevreden’ en verlengt met assistent van Van Bommel

Woensdag, 20 maart 2019 om

PSV en Reinier Robbemond gaan langer met elkaar door. De club uit Eindhoven maakt woensdag bekend dat de optie in het contract van de assistent-trainer is gelicht. Bovendien is een extra jaar in het contract van de rechterhand van hoofdtrainer Mark van Bommel opgenomen.

De 47-jarige assistent heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021. “We zijn erg tevreden over de inbreng van Reinier in de technische staf en we zijn er blij dat dit wederzijds is”, reageert technisch manager John de Jong op de clubwebsite. “De onderlinge samenwerking verloopt naar volledige tevredenheid van alle betrokkenen en dan is het logisch om te kiezen voor continuïteit.”

Robbemond was eerder werkzaam bij AZ en TOP Oss. Afgelopen zomer kwam hij over van Willem II, waar hij precies een jaar geleden werd aangesteld als interim-trainer. Hij bracht het seizoen in Tilburg tot een goed einde na het vertrek van Erwin van de Looi. Robbemond speelde in het verleden voor FC Dordrecht, FC Utrecht, AZ en De Graafschap.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Goed zo, als je in de competitie bovenaan staat ga je door met de trainers die dat voor elkaar hebben gekregen, Robbemond voldoet en dat is genoeg voor Mvb. Gaat het niet goed dan vliegt de trainer er vaak uit en zijn assistenten ook.

Goede zaak. Heeft iemand info over het functioneren van John de Jong? Heeft een aardige erfenis van Brands gekregen.

20 maart 2019 om 19:34

Tja, de goede aankopen afgelopen zomer zijn nog grotendeels door Brands gedaan. Die Australiërs van van Bommel mag natuurlijk nooit gebeuren bij een zichzelf respecterend technisch directeur. Komende zomer kun je al meer zeggen. Recentelijke wapen feiten als verleggen ihataren gakpo en Rosario is goed. Graag Malen en sadilek hier als de wiedeweerga aan toevoegen en verder anticiperen op mogelijke vertrekkers: schwaab, zoet, pereiro, bergwijn, lozano. Waarvan de laatste twee intern kunnen worden opgevangen door gakpo aboukhlal malen (mits verlengd)

Robbemond was (interim-)trainer van de ploeg die PSV z'n grootste nederlaag in 54 jaar bezorgde. Logisch dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die geen andere eredivisieclub gaat trainen...

20 maart 2019 om 20:28

Was dat Willem II uit vorig seizoen? Wist helemaal niet dat hij daar vandaan kwam joh!

20 maart 2019 om 21:28

Die 5-0 tegen Willem II was de grootste nederlaag van PSV sinds 1964. En dat was Robbemond's eerste wedstrijd als interim-trainer van Willem II.

Deed het vorig jaar erg goed bij Willem 2

20 maart 2019 om 22:43

Goed nieuws voor de lijstaanvoerder. Natuurlijk is het fijn om een stukje continuïteit naar voren te kunnen aanvliegen op het moment dat het landskampioenschap voor het grijpen ligt. Dat geeft rust in de tent. Nu de rol van PSV voor dit seizoen is uitgespeeld staan de basisspelers niet in de schijnwerpers zoals dat bij de concurrent uit Amsterdam het geval is. Zo kan de ploeg bij elkaar gehouden worden en waarschijnlijk verder worden versterkt. Bommel heeft ongetwijfeld zijn verlanglijstje allang ingeleverd. AJAX wordt geheel leeggewicht en zal volgend jaar helemaal opnieuw moeten bouwen aan een nieuw topteam. Geld is er genoeg maar een team bouwen kost gewoon tijd. Daarmee kun je wel stellen dat een nieuwe landstitel PSV ook in het seizoen 19/20 niet meer kan ontgaan want Feyenoord is goed in het opstropen van de mouwen maar mist domweg de financiële mogelijkheden om spijkerhard aan de weg te timmeren, hoe jammer dat ook is en hoezeer ik het Jaap Stam ook gun. AZ mist de allure en heeft een gebrek aan visie op de lange termijn. Met alleen boerenslimheid zullen ze er niet komen. We kunnen alleen maar hopen dat PSV het cadeau van AJAX (directe plaatsing voor de Champions League) eer zal aandoen en het Nederlands voetbal verder zal opstuwen in de vaart der volkeren. Jammer dat ze alleen kunnen presteren in de Micky Mouse competitie en het Europees volledig hebben laten afweten. Maar goed, dat is iets voor volgend seizoen, er zal nu keihard gewerkt moeten worden om aansluiting te vinden bij de Europese subtop. De basis ligt er nu, een stevig fundament is gelegd!

20 maart 2019 om 23:11

In de vaart der volkeren. Mooi gesproken. Maar wat je eigenlijk wil zeggen is dat PSV de komende jaren de dienst gaat uitmaken in de eredivisie. Dat is vloeken in de kerk. Let maar op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren