Van Peppen loopt AC Milan-uit mis: ‘Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan’

Vrijdag, 14 september 2018 om

Ruim zestig profvoetballers in Nederland zitten zonder club nu de transferperiode ten einde is. Clubs zijn voorzichtiger geworden met het uitgeven van geld, kozen voor goedkopere buitenlanders, terwijl de Nederlandse spelers soms wachtten tot er iets beters voorbijkwam. Romeo Castelen, Dwight Tiendalli, Mounir El Hamdaoui, Bilal Ould-Chikh, Miquel Nelom, Ard van Peppen en Ruud Boymans zijn maar een paar voorbeelden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.25 reacties (laatste reactie door spijkenisser)

Raar dat geen enkele club voor Ould-Chikh gaat.

14 september 2018 om 09:42

Even ervan uitgaande dat hij echt redelijk is: Als je ziet dat hij voor een klein contract aan de slag wil gaan en daarnaast Feyenoord Larsson uit vorm heeft, Berghuis die langzaam uit het dal komt (geen back-up op rechts) en Boã«tius afgeschreven is, dan moet dit toch iets voor Feyenoord zijn?

Speler met restwaarde, Feyenoord haalt veel ED spelers, dit klinkt als een makkelijke rekensom.

Hebben ze trouwens meteen een nieuwe Bilal

14 september 2018 om 09:49

boetius is verkocht aan mainz en we hebben wel back up met sinisterra

14 september 2018 om 12:05

Waarom zou Feyenoord een arrogant en overschat pubertje willen halen?
Die gast is niet eens goed dus ik begrijp niet zo goed op basis waarvan je hem wel wat voor Feyenoord vind..

14 september 2018 om 12:46

@ Peter, Sinisterra als backup for larsson en berghuis is toch wel mager lijkt me.

@nolimit Ik had er al bij gezet voordat je reageerde: ervan uitgaande dat hij redelijk is. Dus nogmaals: op basis van te weinig backup, hij een redelijke speler is, hij restwaarde heeft, hij voor concurrentie zorgt, en weinig risico heeft (omdat hij een klein contract wil)

14 september 2018 om 09:52

Dat geen enkele club voor Bilal gaat is verre van raar. Bij Twente was het een leuk talent en bij Benfica en Utrecht is ie mislukt. Hij geeft aan dat hij op de training tot de besten behoorde en dat het eraan zat te komen. Maarja toen ging ten Hag weg. Bilal, jongen, als je echt zo goed was had de Jong je wel opgesteld en was je niet afhankelijk van ten Hag. De Jong was namelijk al die tijd assistent van ten Hag en heeft hem dus ook al aan het werk gezien. Echter, de man heeft werkelijk niets laten zien in 1,5 jaar, niet in het eerste en niet in Jong Utrecht. Zelfreflectie en zelfkritiek ontbreekt dus volledig bij hem, nog steeds.. volledig terecht dat clubs zich wel 4x bedenken voordat ze aan Bilal beginnen.

14 september 2018 om 12:34

Het talent heeft hij misschien, maar als je bij iedere club waar je gezeten hebt door je mentaliteit buiten de boot valt denken ploegen wel twee keer na voor ze zo'n jongen een contract geven. Ik denk dat het voor hem goed zou zijn om bij een kleine club in de Eredivisie of Kkd, waar de druk een stuk minder is, zich weer in de kijker te spelen.

Bij Ould-Chkih schort het niet aan zijn kwaliteiten, maar meer aan zijn mentaliteit en egoisme op het veld. Een echte pingelaar zonder rendement, die geen eens bij Jong Utrecht zijn stempel kon drukken. Gaat een enorm lastig verhaal voor hem worden ben ik bang

14 september 2018 om 10:55

Ik zie hem wel bij een club als Rkc of wellicht een stapje hoger bij Excelsior komen.

Ja een speler als Ard van Peppen krijgt natuurlijk niet zo vaak de kans om Europees in San Siro te spelen. Zal ie toch wel ff van gehaald hebben. Daarnaast ook Betis en Olympiakos, ook niet verkeerd.

Weer een negatief resultaat van een jonge die te vroeg naar het buitenland gaat.
Aan de ene kant vind ik dit altijd wel leuk om te zien.
Betekend misschien dat er andere talenten voor de Nederlandse opleiding kiezen en niet meteen naar het buitenland willen.
Labyad en Ould-Chikh allebei vroeg naar het buitenland.
Uiteindelijk heeft Labyad het wel gehaald maar met een omweg terwijl het ook allemaal sneller had gekund via Psv.

14 september 2018 om 08:51

Wat heeft Labyad gehaald dan? Zat van 2009 tot 2012 bij Psv. Nederlandse top. Na het vertrek van Afellay geloof ik pas echt basis. En nu, 6 jaar later, zit hij op de bank bij Ajax. Die 6 jaar hebben 'm hoogstens geld en het stempel van lastige jongen opgeleverd.

14 september 2018 om 08:59

Hij heeft niks bereikt met zijn stap naar het buitenland, zit nu op hetzelfde niveau als 6 jaar geleden.
Als die bij PSV was gebleven had die misschien al een mooie transfer naar een middenmoter in het buitenland kunnen maken.

Maar je weet het niet, deze jonge deed alles voor het geld in het buitenland.

14 september 2018 om 08:53

Het is vergelijken met spelers die hier blijven, terwijl je hypothetisch gezien moet vergelijken met wat er gebeurt zou zijn als ze hier gebleven zouden zijn. Dat is onmogelijk. Ik snap de stap naar het buitenland deels wel, groot salaris, je leert veel als persoon en als voetballer, en je weet niet of je hier zou doorbreken. De echte goede spelers die komen nog wel ergens terecht als Ake, v Ginkel. Stel aantal van die gasten waren bij Feyenoord of PSV of Ajax gebleven, hadden ze dan een goede transfer kunnen maken of gingen ze dan alsnog naar een club als PEC, Heracles of zelfs naar de KKD of 2e divisie. Dan hebben ze niet gecashed maar wel hetzelfde resultaat. Bij de grootste talenten zou ik zie liever hier zien, dus bij Ajax of PSV ipv in t buitenland.

Misschien een mooie optie voor MVV, kan hij in de stad blijven waar hij lekker gesetteld is met zijn gezinnetje. Zal dan echter wel een flinke stap terug moeten doen qua salaris. Maar zoals ik hieruit begrijp zal hij toch niet meer voor het grote geld gaan aangezien hij niet wil verhuizen. Kan met zijn ervaring een mooie aanvulling zijn in de selectie en thuis zitten zonder contract, op zijn leeftijd, lijkt me ook niet de ideale oplossing...

14 september 2018 om 08:40

Denk je niet dat ze allang aan hem hebben gedacht.

14 september 2018 om 08:49

Ik mag hopen van niet

14 september 2018 om 08:50

Inderdaad als hij het belangrijk vind om in zijn directe omgeving te voetballen zal hij water bij de wijn moeten doen. En afbouwen bij Mvv is denk ik voor hem toch geen slechte keuze. Doen het de laatste jaren toch weer leuk Mvv.

Is het voor Romeo Castelen niet gewoon genoeg geweest? 35 jaar veel gezien van de wereld, nu tijd om lekker wat anders te gaan doen? Ik weet dat je het niet voor een ander kan bepalen maar als je hem ziet voetballen zie je ook wel dat het beste echt er af is al langere tijd..

Dat Nelom nog geen club heeft had ik niet verwacht, 27 kan nog genoeg jaren mee.
Ould-Chkih had het al moeilijk bij Jong Fcu, zijn kwaliteiten op het veld zijn prima maar mentaal moet die jongen echt wel wat stappen gaan maken wil hij nu ergens echt gaan slagen. Jammer dat hij het in Utrecht niet waar heeft kunnen maken. Een speler als Ruud Boymans kan toch makkelijk mee in de Keuken Kampioen Divisie? Mits fit natuurlijk.

14 september 2018 om 15:07

Bijzonder dat niemand het over Ondaan heeft. Prima buitenspeler voor de onderkant van de eredivisie.

Met Ard v Peppen er bij hadden ze vast de voorronde niet overleefd, en dus ook geen San Siro.

14 september 2018 om 09:05

Precies mijn gedachte. Snap niet dat Ard zo lang in de Eredivisie heeft gespeeld, heeft in mijn ogen niets te zoeken op dat niveau.

14 september 2018 om 12:28

De beeldvorming over hem is door VI ook wel erg negatief beã¯nvloed. Hij is niet de beste linksback en dat zal hij zelf ook weten, maar als hij echt zo slecht was had hij niet 350 wedstrijden betaald voetbal gespeeld. Voor de Eredivisie is hij inderdaad niet meer goed genoeg, maar voor ploegen in de KKD (buiten de topfavorieten) zou hij een goede aanwinst zijn.

Veel voetballers hebben een onjuist zelfbeeld.
Ik lees net een stukje over El Khayyati.
29 Jaar en schiet er toevallig een paar meer in dan gebruikelijk.
Ziet zichzelf meteen in de top 3 spelen.
Spelers zoals hier boven genoemd kun je ook met hoopjes tegelijk contracteren.
Niets bijzonder aan.
Dan val je dus wel eens buiten de boot.
De enigen die dat niet begrijpen zijn zij zelf.

Tja Van Peppen, dat is voor mij een momentje van 'daar is meneer weer'. Niet zozeer omdat hij graag in de media komt hoor.

Ik weet nog heel goed dat meneer hoe dan ook een stap vooruit wilde maken in zijn tijd bij Excelsior. Zijn stap vooruit was dus RKC op het tweede niveau en twee jaar laten uitkomend bij Roda. In de tussentijd heeft Excelsior meer seizoenen eredivisie gespeeld dan meneer zelf. Vond dat echt super jammer want hij had zich tot publiekslieveling gespeeld. Maarja, als je dan per se een stap wilt maken ga je niet naar Rkc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 22 april
In de zomer van 2020 gaat Real Madrid een concrete poging ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren