‘Op de een of andere manier was het niet de avond van Feyenoord’

Donderdag, 16 augustus 2018 om

AS Trencín had door de 4-0 overwinning in eigen huis uitstekende papieren, maar toch was trainer Ricardo Moniz er gedurende de return niet gerust op. Feyenoord kreeg veel kansen, maar scoorde uiteindelijk slechts één keer. Trencín mag zich daardoor gaan melden in de laatste voorronde van de Europa League.

Moniz erkende na afloop voor de camera van FOX Sports dat zijn ploeg geluk heeft gehad: “Absoluut. Ze hebben genoeg kansen gehad. We konden één op één spelen, we schoven door met onze middenvelder. Maar daardoor gaven we ook een hoop ruimte weg achterin.”

Omdat Feyenoord de mogelijkheden maar niet benutte, wist Moniz dat de buit zo goed als binnen was. “Op een gegeven moment voel je gewoon dat hij niet valt. Dat is heel raar. Er waren ballen bij die je er in zag gaan, maar op een of andere manier was het niet Feyenoords avond.”

Feyenoord kwam door toedoen van Eric Botteghin relatief gauw op voorsprong in De Kuip, maar Mance maakte een minuut later gelijk. Die treffer was de ‘bottle-neck’ voor Feyenoord, aldus de 54-jarige Moniz: “We maakten te snel 1-1. In de tweede helft konden we via Joey Sleegers nog de 1-2 maken, maar Feyenoord was gewoon beter.”Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Wat zuur voor Feyenoord. Al die kansen die ze creëerde. Vallen er in de eerste helft 1 of 2 extra binnen, wat echt niet onmogelijk was met die enorme kansen, kan het in een volle Kuip nog eens heel raar lopen. Mocht blijkbaar niet zo zijn..

17 augustus 2018 om 01:22

Dit Feyenoord is gewoon armoedig. Als je niet eens van Trencin en de Graafschap kan winnen ben je gewoon uitermat3 zwak. Gio moest ze klaarstomen voor deze 2 wedstrijden tegen een Trencin en dat is hem niet gelukt. Ze hebben te weinig kwaliteit en dat zie je aan alles . Als ze niet uit een ander vaatje gaan tappen word het een lastig seizoen . Denk gewoon dat ze wederom niet in de top 3 eindigen

Een combinatie van veel pech en te weinig kwaliteit. Nou is het moeilijk om er 1 speler tussenuit te halen want ze deden allemaal hun best. Maar als je ziet hoe sommige kansen om zeep geholpen worden, bijvoorbeeld die van Larsson, dan vraag ik me af of dat enkel pech is. Ik baal van dit resultaat, Ajax Feyenoord boeit nu even niet. AZ kan dit seizoen geen Europese punten halen en zelfs Feyenoord moet het nu opgeven. Juist nu we alle punten hard nodig hebben.. desalniettemin wel een leuke wedstrijd om te zien.

17 augustus 2018 om 03:31

Ik hoop dat dit een leuker eredivisie-seizoen gaat opleveren. PSV en Ajax krijgen het toch lastiger dan de rest met de extra wedstrijden. Jammer voor de punten dat wel.

Achteraf praat, altijd makkelijk! 4-0 uit verliezen heeft Feyenoord gewoon de das om gedaan, had nooit mogen gebeuren. Kansloos om vervolgens over gemiste kansen te gaan praten.

Tsja, als dit als dat.
Feyenoord is niet in de buurt van de eindzege gekomen en had alle geluk dat de scheids zich blameerde met geel voor Berghuis.
Het is ook allemaal maar net hoe je dit soort wedstrijden uit wil leggen.
Genoeg kansen voor 6 doelpunten ?
Jawel, maar omdat de nummers 2 t/m 6 niet vielen kwam Trencin toch geen moment in gevaar.
Dan kun je lekker trots met opgeheven hoofd van het veld af lopen maar je bent wel de dikke verliezer tegen een team dat ver onder jou niveau hoort.
Je staat nog voor september op 3 dikke blamages.

Het is nooit de avond van Feyenoord. Europees hebben ze al 16 jaar lang niets weten te presteren. Ik kan mij nog een tijd herinneren dat de top 3 van Nederland allen in de CL zaten. Moet je ons nu eens zien... Er bestaat de mogelijkheid dat er voor het eerst helemaal geen Nederlandse club deel gaat nemen in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Trencin


1 fan
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AS Trencin.

47 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 12 1 1 1
2017/2018 Feyenoord 12 0 2 0
2016/2017 Feyenoord 34 4 3 0
2015/2016 Feyenoord 22 0 2 0
2015/2016 FC Groningen 1 0 0 0

In de wandelgangen

Zaterdag 23 februari
Saúl Ñíguez heeft nu ook een optie in eigen land, naast Juventus, Manchester City en Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren