FC Twente strikt Van Leeuwen: ‘De eerste opdracht is duidelijk’

Zaterdag, 2 juni 2018 om

Ted van Leeuwen is de nieuwe technisch directeur van FC Twente. Dat heeft de club uit Enschede zaterdagochtend via de officiële kanalen bekendgemaakt. Hij komt over van het Deense Esbjerg FB en was vanaf juni 2015 en oktober 2016 al werkzaam in dezelfde functie bij de Tukkers. Het is aan Van Leeuwen de taak om een selectie samen te stellen waarmeer de gedegradeerde club terug kan keren in de Eredivisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

FC Twente wordt komend seizoen kampioen van de Jupiler League


Gerelateerd

19 reacties (laatste reactie door soccerroos)

Laten ze eerst maar eens schulden gaan aflossen ipv aan "dure" spelers te denken zoals hassani

2 juni 2018 om 08:36

Wie zegt dat ze duur zijn? Misschien wil AZ wel meedenken omtrent het salaris van deze jongen omdat zij nog wat in hem zien (desnoods om te verkopen op den duur).

2 juni 2018 om 08:44

Och, daar is de eerste alweer. Van niks weten en zomaar weer wat roepen. Goedkoop scoren...ON hopelijk weet Ted het zelfde te flikken als twee jaar geleden. Heeft toen een erg goed team bij elkaar weten te sprokkelen. Ik ben blij verrast met o.a. de komst van Brama en nu dus Ted van Leeuwen.

2 juni 2018 om 10:50

Ik hoop het voor je, maar ik vind het relatief gezien ook kort dag voor een td om begin juni in te stromen, lopende contracten te bespreken, schaduwelftallen klasr te hebben staan en de eerste contacten te leggen... t wordt meer dan een pittige uitdaging voor hem.

Om schulden af te lossen moeten ze zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie en daarvoor heb je een goed presterend team nodig.

Goed nieuws! Langzamerhand begint er beweging in te komen. Ted, Brama, neefje Eto'o, nu Douglas nog terughalen!

2 juni 2018 om 08:56

Blijft een matige selectie en er is geen centen om iets te doen. Interessant project.

2 juni 2018 om 09:17

@jasonrhijn

Over welke matige selectie heb jij het? De complete selectie is zo goed als weg. alleen Assaidi,bijen,boere willen blijven en ik ga er zelf van uit dat Assaidi ook wel weg gaat! en de rest wil of is al weg

Ik ben benieuwd met Ted van Leeuwen ik laat me verassen hij heeft in zijn tijd bij Twente geluk gehad met een paar City huurspelers Unal,celina.. Maar voor de rest alleen maar miskopen. En city heeft nu een samenwerkingsband met Nac dus dat City kunnen we ook wel vergeten

We zullen zien wat het volgend seizoen word iig mooi dat er alweer 15,000 seizoenskaarten zijn verlengd

2 juni 2018 om 09:52

En juist daarom is het een interessant project inderdaad. De weinige mogelijkheden. Laat Ted nou net daar goed mee zijn omgegaan de eerste periode hier. Hopelijk weet hij opnieuw een goede selectie op de been te brengen.

2 juni 2018 om 09:31

Douglas is qua salaris voor Eredivisie clubs al vrijwel niet te betalen en jij denkt dat die voor een JL salaris komt?

2 juni 2018 om 09:45

Brama levert toch ook in? Douglas staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer. Laat dat duidelijk zijn. Het heeft voornamelijk te maken met zijn zaakwaarnemers dat het (misschien wel niet) rondkomt.

2 juni 2018 om 10:29

Je snapt toch wel dat Brama een uitzondering is? Is een jongen van de club en zal in Australie niet bijster veel verdiend hebben. Douglaa heeft in Rusland en Portugal een vorstelijk salaris gehad. Maar goed, gun het je van harte hoor, daar niet van.

2 juni 2018 om 10:40

Caeser, Toch wonen zijn kinderen bij hun moeder in Enschede en heeft hij net de bovenverdieping van het grootste appartementencomplex van Enschede gehuurd. Zeg nooi nooit

2 juni 2018 om 11:14

Douglas? Zou je daar je vingers nu aan branden? Is die niet veel te duur voor FC Twente?

2 juni 2018 om 11:53

Ik hoop zeker dat hij komt. Een Douglas op 80% schat ik nog steeds hoger in dan de andere verdedigers in de Jupiler League. Echter moet hij niet ten koste van alles worden vastgelegd. Dus zijn salaris moet flink verlaagt worden, wil hij hier komen spelen. Maar zoals ik al zei, aan Douglas zelf ligt het niet. Hij wil terugkeren. Nu moeten zijn zaakwaarnemers nog mee gaan werken... Los van zijn kwaliteiten zal dit ook de sfeer binnen Twente en haar supporters verbeterd worden. Men heeft Douglas nog steeds hoog zitten. Je ziet ook hoe blij men is met Brama.

2 juni 2018 om 11:59

Ik vind het wel mooi om te zien dat Twente een ongelooflijke aantrekkingskracht blijft hebben! Brama, Van Leeuwen, volgens jou ook Douglas; ik vind dat prachtig om te zien

Beste zet die ze hebben gedaan om Ted van leeuwen terug te halen die heeft een goed netwerk en zo kan Twente snel terug naar eredivisie.

Dit is denk ik de aller belangrijkste aankoop. Hij heeft het meer als goed gedaan in zijn vorige seizoen bij Twente. Al word het nu wel lastiger om spelers te huren van goede kwaliteit in de JL.

Welkom terug TvL, ik moet het allemaal nog maar zien maaarrrrr voordeel van de twijfel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden

114 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 FC Twente 1 0 0 0
2017/2018 FC Twente 25 6 4 0
2016/2017 Jong Twente 1 0 0 0
2016/2017 FC Twente 5 1 0 0
2015/2016 Shabab Al Ahli Dubai 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Assaidi keert na maanden blessureleed terug: ‘Ik hoop hier te gaan verlengen’

Oussama Assaidi stond de afgelopen negen maanden aan de kant met een knieblessure, maar maakte vrijdagavond tegen Jong FC Utrecht eindelijk zijn rentree. In de met 1-0 door FC Twente gewonnen...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 januari
AC Milan is in verregaande onderhandeling met PSV. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren