Actie Ribéry na wissel krijgt staartje: ‘Zoiets hoort niet bij Bayern München’

Woensdag, 13 september 2017 om 09:42

Franck Ribéry moet op het matje komen bij de clubleiding van Bayern München. De Franse aanvaller werd in het duel met Anderlecht kort voor tijd naar de kant gehaald door trainer Carlo Ancelotti, maar was het daar duidelijk niet mee eens. Na de wissel trok Ribéry direct zijn shirt uit en smeet het op de bank.

De actie van de Fransman zorgde voor opschudding bij Bayern. “Zoiets hoort niet bij Bayern München. Dit is niet oké, hierover zullen we moeten praten”, zei Hasan Salihamidzic, technisch directeur bij der Rekordmeister, na afloop tegen de Duitse pers. Ook Ancelotti wil een hartig woordje spreken met Ribéry.

“Ik wil graag weten waarom hij zo reageerde. Het gebeurt vaker dat spelers niet begrijpen waarom ik ze wissel. Het lag niet aan zijn spel, Ribéry voetbalde goed. Maar hij had zondag niet getraind, ik wilde hem wat rust geven”, vertelde de Italiaanse oefenmeester, die Ribéry afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Hoffenheim (2-0 nederlaag) buiten zijn basiself liet.


Poll

Snap jij de reactie van Franck Ribéry?


Gerelateerd

34 reacties (laatste reactie door flamezzz)

Lijkt alsof het een tijdje niet botert bij Bayern. Muller niet tevreden, Lewandowski niet tevreden en nu zie je dit weer. Ik denk dat het tijd is voor een frisse wind daar, hoewel ik een groot fan van Ancelotti ben denk ik niet dat het een goed huwelijk is tussen Bayern en Ancelotti.

Al die verongelijkte voetballer in de Champions league. Het wordt met de dag erger. Messi die geel krijg voor het herhaaldelijk vragen van een gele kaart en 4 man storten zich op de scheids. Ribery die zich niet kan gedragen na een logische wissel. Neymar die geen handje wil geven na een wedstijd aan een tegenstander nadat hij 5-0 heeft gewonnen en zijn hand voor zn mond doet om hem toe te spreken (om hem uit te schelden oid?). Wat een zelfingenomen mannen zijn die topvoetballers toch.

13 september 2017 om 12:51

Helemaal met je eens, echt walgelijk. Zijn (bijna) altijd aanvallers. Die vinden zichzelf dan kennelijk zo verheven boven de rest dat die kennelijk minderwaardig zijn. Echt belachelijk. Neymar heeft dat gedrag al vaker vertoond, door bewust vernederende acties te maken om tegenstanders onnodig voor schut te zetten terwijl wedstrijden al lang en breed gespeeld zijn. Echt schandalig gedrag maar ik vrees dat met name Neymar (het troetelkindje nu van Psg) er niet op aangesproken zal worden. Als Bayern dat wel doet verdienen ze daarvoor zeker respect, zo hoort het!

13 september 2017 om 15:37

Dat komt doordat die mannen eigenlijk gewoon grote kinderen zijn die al op hun achttiende hopen geld verdienden. Die hebben nooit echt waarden en normen meegekregen. Het enige wat die gasten omringt zijn ja-knikkers en 'vrienden' die hun constant bewieroken.
Het is dat ik bijzonder veel van het spelletje hou, anders zou ik niets van die omhooggevallen vedetten moeten weten.

Het rommelt behoorlijk bij Bayern. Ten eerste Lewandowski die niet eens meer passt, Kimmich en Robben die niet samen kunnen spelen op de vleugel, Robben de weet ik veel wat aan het doen is, Ribery die in de 80st gewisseld wordt en hierom boos word en Muller die niet weet waarom hij op de bank zit.
Het lijkt wel alsof Ancelotti zijn ploeg niet meer onder controle heeft. Als het zo door blijft gaan, is een pak slaag tegen PSG een feit. Dit Bayern is geen team meer maar individuen.

13 september 2017 om 10:01

Dat wat jij aangeeft, maar zo wordt er sinds vorig jaar na winterstop ook gevoetbald. Het lijkt nu alleen erger te worden, het spel hangt af van de klasse van een speler. Ik zie wel hoop in james, die was aardig bezig. Hoop dat hij beter zal combineren met lewandowski en muller erbij. En dan robben of ribery eruit, tijd begint te komen dat bayern afscheid zal moeten nemen, of hen minder speeltijd geven, dat wat anceotti nu ook aan het doen is. Heb eerlijk gezegd nog wel hoop dat ancelotti er iets van maakt

13 september 2017 om 10:08

Denk idd dat psg ruim gaat winnen, het loopt helemaal niet bij bayern terwijl ze bij psg in vorm zijn

13 september 2017 om 10:41

Dat wil ik nog wel eens zien. Die achterhoede van Paris is nou ook niet enorm sterk. Middenveld van Bayern is ook een klasse beter. Ben heel benieuwd of Paris ruim van Bayern gaat winnen wat iederen denkt. Paris wil voetballen en als je spelers als Robben ruimte geeft dan gaat Bayern gewoon winnen.

13 september 2017 om 10:26

Dit gaf ik dus gisteren ook al aan, Ancelotti is niet de juiste persoon voor Bayern.
Ik denk dat het ook tijd wordt om afscheid te nemen van Lewandowski, want het begint een ego speler te worden. Eind vorig seizoen al publiekelijk aangegeven dat hij niet geholpen zou zijn door zijn teamgenoten vanwege de topscorerslijst en van de week al publiekelijk aangegeven dat Bayern achter loopt met de andere clubs inzake het smijten met geld.

Ik zie Werner graag komen, is een Duitser, snel, kan goed voetballen en nog lekker jong!
Ik hoop overigens dat Müller gewoon blijft ondanks zijn huidige situatie.

13 september 2017 om 10:41

Dus jij wil afstand doen van de beste speler? Die hoogstwaarschijnlijk meteen vertrekt naar een directe concurrent Real Madrid. Dan maak je Real alleen nog sterker dan dat ze al zijn. Het is eerder tijd om afscheid te nemen van Robbery. En het is tijd om eens met die traditie te breken van "wij kopen geen spelers boven de 40mil". Ancelotti is niet het probleem hier.

13 september 2017 om 10:47

Vleugelspelers van wereldklasse kosten sowieso al 80m+. Robben en een Ribery kan je niet meer goedkoop halen en dat wordt een probleem bij Bayern.

13 september 2017 om 13:47

Laat hem maar lekker gaan, Werner zou hem heel goed kunnen opvolgen. Kan zelfs beter worden als hij bij Bayern terecht zou komen. Lewandowski begint onrust te zaaien richting de media over Bayern. Dit is al een paar keer voorgekomen, laat hem maar lekker naar Real dan gaan.
Ancelotti speelt een heel ander voetbal, dan Bayern normaal altijd speelde sinds van Gaal. Tuurlijk is Bayern hiervoor verantwoordelijk en wisten zij welke type trainer zij gingen halen, maar dit is helaas mislukt. Elke Bayern kenner, zal mij geen ongelijk hierover geven. Het voetbal is echt niet om aan te gluren! En nee was niet alleen vandaag maar sinds vorig seizoen al te zien.

En het zal mij niks verbazen als er afscheid wordt genomen van Robbery aan het einde van het seizoen. De opvolgers staan klaar en wellicht dat ze Brand nog gaan halen!

Ribery, de meest walgelijke persoonlijkheid op de Europese velden. Hoe hij ook de scheidsrechter weer belaagde in deze wedstrijd had wat mij betreft rood verdiend. Ik heb zelden zo'n onsympathiek persoon gezien als deze knul. Ik vraag me soms af wat hij zou worden als hij geen voetbaltalent had gehad.

13 september 2017 om 10:35

.. Dan was die stratenmaker geweest volgens mij was hij dat ook in zijn tienerjaren naast het voetballen en brak toen plotseling door bij een profclub

13 september 2017 om 11:24

Hernanes

IK geef je helemaal gelijk, wat een walgelijk ventje. Voelt zicht altijd meer, belaagde gisteren weer de scheidsrechter op een walgelijke manier.

Ik denk dat mensen Bayern iets te makkelijk afschrijven. Als dat straks weer begint te lopen dan is dat een geoliede machine. Zoveel potentie in deze ploeg, alleen spelen de meeste onder hun niveau.

13 september 2017 om 11:04

Als een geoliede machine? Laat ze maar eens verder komen in de CL. Jaar in jaar uit kampioen worden tegen clubs als Hertha Berlin noem ik niet echt draaien als een geoliede machine. Met Ancelotti als coach, opa Robben, zeurpiet Ribery en slappe hap James in de basis kan je fluiten naar de CL overwinning.

13 september 2017 om 11:13

Ach gast. Vorig jaar mag Real de scheids op blote knieën bedanken met die arbitrale dwalingen. Met Neuer heb je de beste keeper van de wereld, Alaba een van de beste linksbacks, het centrum heeft haast geen enkele club sterker met Boateng en Hummels, een middenveld met Thiago, Vidal en James, Lewandowski een van de beste spitsen die er is, en op de flanken Robben, Ribery en Muller. Nee totaal geen CL kandidaat. Ploegen als Paris en City die nog nooit wat bewezen hebben in Europa zijn zekers beter? Man man.

En leuk dat je Hertha opnoemt, maar dat is hetzelfde als ik zeg dat Juve kampioen wordt tegen een Sassuolo, of een Chelsea tegen een Watford, kampioen worden doe je simpelweg ook tegen de kleintjes.

13 september 2017 om 11:26

Elphenomeno

Je kan niet ontkennen dat het minder oogt dit seizoen. Al is er nog tijd om op niveau te komen. Persoonlijk vind ik Bayern ook niet meer die geoliede machine. Het rommelt ook voor het eerst daar, wat je in het verleden zelden zag. Ik denk dat Juve het niet zo makkelijk meer zal hebben in se serie a de komende seizoenen, ik verwacht van Bayern dat ze de komende jaren gewoon de bundesliga domineren en de rest domineren en leegkopen.

13 september 2017 om 11:36

Lol we hadden een voordeel ja maar Bayern had ook echt wel wat voordelen. Real meet maar zeg niet dat Bayern niks had. Real was ook gewoon een stuk sterker.

13 september 2017 om 11:57

Vorig jaar speelde de scheids een grote rol, inderdaad. Maar de jaren daarvoor ook gewoon koekoek gekregen van Barcelona en de twee clubs uit Madrid. Dit Bayern is samen met Man City en PSG absoluut geen kanshebber voor de eindzege. Dat zijn namelijk de clubs uit Spanje. De rest doet maar wat mee voor tegenstand te bieden.

13 september 2017 om 13:51

En welke concurrenten hebben Barca, Real in de spaanse Liga? En kom bijv. niet met Athletico want dat is geen concurent. De enige competitie waar je echte concurrentie heb is in Engeland.

Elk seizoen is Bayern tot de halve finale gekomen in de CL, behalve vorig jaar en de manier hoe ze zijn gestrand in de kwartfinale is nog steeds verschrikkelijk.

13 september 2017 om 13:54

Bayern Munchen kreeg meerdere malen de deksel op de neus tegen Atletico Madrid. Ook werd Atletico landskampioen, winnen ze meerdere malen tegen Barca en Madrid. Degelijk wel een concurrent die altijd de top 3 haalt.

13 september 2017 om 15:17

Atletico Madrid is maar 1 keer kampioen geworden in de afgelopen 10 jaar volgens mij. Noem jij dit concurrent? Volgens mij heeft Real vorig seizoen 3 x gewonnen van Atletico en 1 gelijk. Sorry hoor, ik vergelijk Athletico een beetje met Dortmund. Sterk elftal, maar laten punten liggen tegen de kleintjes net als wat Dortmund ook doet.

En jou redenering over Bayern - Athletico klopt sowieso niet, de thuiswedstrijden van Bayern zijn gewonnen door Bayern en Athletico won zijn thuiswedstrijden, dus in winst 2-2. Uiteindelijk is Athletico de gelukkige finalist geweest een paar jaar geleden door het uit doelpunt!

Wat is die Ancelotti toch een slappe hap. Het feit dat een handjevol spelers zo'n gedrag (blijven) vertonen laat toch zien dat Ancelotti geen ruggengraat heeft. Moest Ribery of Robben of eender wie zo'n ongepast gedrag vertonen bij een Mourinho of Guardiola, dan zitten ze binnen de kortste keren op de tribune.

Als bayern fan , het is niet zo zeer dat het nie boterd bij Bayern maar er een generatie wissel komt en als je bayern jaren volgt dan weet je wat er gaat gebeuren kimmich word de nieuwe lahm dus robben gaat zowie zo op zn plek gezet worden wat lewandowski betreft hij mag vertrekken zo bijzonder is die niet en in Bayern heeft de Duitser altijd het laatste woord en er is geen speler die boven de club staat. Hoop dat madrid dalik Lewa komt halen voor 100 mil we hebben de nieuwe spits al klaar staan in de jeugd en muller speelt nu een andere rol vind hem in de aanval gevaarlijker dan op middeveld. Maarja nog jaartje ancelottie laten bouwen en dan komt Klopp overnemen <3

Zidane blijft maar winnen en winnen, anders hadden we je graag teruggezien in Madrid Carlo! Daar ben je altijd welkom.

Het lijkt een moeilijk verhaal te worden voor Carlo in Munchen. Snel Lewa verkopen aan Real en op korte termijn afscheid nemen van Robbery!

13 september 2017 om 11:37

Hij moet echt mentaliteit hebben van Mourinho. Hij heeft te veel kleine kinderen in de ploeg. Tobben die er bij loopt als een zeikwijf. Lewa Rbry als die egoïstisch moet er uit

13 september 2017 om 11:37

Als Lewa gelijk een transferverzoek indient gelijk halen. Hij past perfect en kan ook scoren.

13 september 2017 om 12:53

'zidane blijft maar winnen en winnen'. Het houdt dit nieuwe seizoen anders nog niet over...

Vreemd dit. Bij Madrid slaagde Carlo erin om al die vedettes en supersterren als een team te laten voetballen en zorgde hij voor een goede sfeer in de kleedkamer. Je zou dus zeggen dat zijn man management skills behoorlijk goed zijn. Bij Bayern nu is het echter niets dan gezeur en diva's. Misschien is het ook gewoon tijd om afscheid te nemen van die oude garde die zichzelf nog steeds de beste, meest belangrijke spelers ter wereld vinden (ribery en Robben, de 2 grootste diva's in Beieren) en jongere, meer nederige spelers halen om ze te vervangen

@vz:

Boven het filmpje staat: Ancelotti: 'ribery niet opstellen was een fout', maar dit klopt helemaal niet.

Ancelotti zegt niet dat hij een fout maakte. Hij zegt dat Ribery niet werd opgesteld omdat hij niet 100% fit was en dus niet om hem rust te geven. Ancelotti staat dus nog steeds achter het niet-opstellen, maar de reden die genoemd wordt is fout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
Manuel NeuerKeeper00
Sven UlreichKeeper00
Niklas SüleVerdediger00
Felix GötzeVerdediger00
Marco FriedlVerdediger00
Mats HummelsVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

152 fans
Middenvelder, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Bayern München 0 0
2017/2018 Bayern München 20 5 3 0
2016/2017 Bayern München 22 5 2 0
2015/2016 Bayern München 13 2 1 0
2014/2015 Bayern München 15 5 2 0
Laatste voetbalnieuws

Makaay: ‘Je moét winnen: de titel, de beker en het liefst ook nog de CL’

Voor Bayern München staat over iets minder dan vier weken de strijd om de Duitse Super Cup met Eintracht Frankfurt op het programma. Der Rekordmeister staat aankomend seizoen onder leiding van...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 23 juli
Denis Cheryshev kan een droomtransfer maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren