‘Voormalig spits van Arsenal kan Arshavin achterna naar Kazachstan’

Woensdag, 30 november 2016 om 22:03Gijs Freriks • Laatste update: 22:06

FK Altay heeft grootse plannen. De club uit Kazachstan is volgens Vesti van plan om Marouane Chamakh in januari vast te leggen; het contract van de aanvaller bij Cardiff City loopt in die maand af.

/

De Fransman kwam dit seizoen pas 46 minuten in actie voor de werkgever van Lex Immers. Altay, een fusieclub van Spartak Semey en Vostok, vindt dat echter geen probleem en zou hem derhalve een aanbieding voor willen leggen. Journalist Peter Volikov claimt dat de belangstelling serieus is.

Chamakh kan na Andrei Arshavin de tweede aanvaller in de competitie van Kazachstan worden die naam maakte in de Premier League. Hij kwam overigens ook nog uit voor West Ham United en Girondins Bordeaux.


Poll

Is Marouane Chamakh nog goed genoeg voor de Premier League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door heskeythebest)

Grootste plannen en vervolgens Chamakh binnen halen... Iets klopt hier niet 😉😉

30 november 2016 om 16:29

Wat klopt er hier niet dan? Voor een club uit Kazachstan is het halen van Chamakh wel een groots plan hoor. Met Arshavin en Chamakh hebben ze wel twee oud Arsenal spelers die normaal gesproken nooit bij hen zouden gaan spelen. Wat dat betreft vind ik het wel grootste plannen. Beide heren hebben namelijk wel in de PL gespeeld, en daar ook nog wel een aantal goals gescoord (niet zoals Diouf bij Liverpool 3 goals in 54 ? wedstrijden).

Wat was deze man bij Bordeaux goed een held voor alle marokaanse jongens.
Toen ik klein was zei ik altijd ben Chamakh Hadj of Zairi.
Maar bij Marokko was altijd een schaduw van Zairi

Deze club is 2de geworden in de 2de divisie en gepromoveerd naar de hoogste afdeling, wat ik me afvraag is wat ze hem zullen gaan betalen want ik heb niet het idee dat ze meer betalen dan Cardiff of er moet een of andere olie magnaat zitten, en dan heb je Chamakh zelf nog die het moet gaan zien zitten om naar Kazachstan te gaan vertrekken.

Chamakh is een Marokkaan. Kwam uit voor het Marokkaanse elftal. Weliswaar geboren in Frankrijk, maar dat veranderd niets.

Hij staat bij de fans van Arsenal toch een beetje bekend als 1 van de slechtste aankopen ooit van Arsenal ooit... En als je bij Cardiff ook al op de bank zit, dan vind ik het wel meevallen met de 'grootse plannen'...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Kazachstan

FIFA ranking: 122
4 fans
Actuele wedstrijden

37 jaar
31 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren