Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea zet dankzij Ziyech grote stap richting knock-outfase

Laatste update:

Chelsea heeft dinsdagavond een belangrijke stap gezet richting de volgende ronde in de Champions League. De ploeg van manager Thomas Tuchel was op bezoek bij Malmö FF met 0-1 te sterk. Hakim Ziyech stelde de zege na een uur spelen veilig en werd daarmee de matchwinner. De middenvelder annex aanvaller is nu de meest scorende Marokkaan in de Champions League, samen met Marouane Chamakh (acht treffers). Chelsea gaat samen met Juventus aan de leiding in Groep H met negen punten. De Italianen speelden echter een wedstrijd minder en komen later op de avond in actie tegen Zenit St. Petersburg.

Dat Ziyech het tegen Malmö vanaf de eerste minuut mocht laten zien kwam niet geheel als een verrassing. Tijdens de afgelopen twee duels tegen Southampton en Newcastle United stond de voormalig Ajacied namelijk ook in de basis. Heel verheffend was het spel van de Premier League-koploper niet in het eerste bedrijf. Het eerste moment van opwinding kwam na een kwartier spelen, toen Ruben Loftus-Cheek een voorzet van Ziyech verlengde met het hoofd. De middenvelder zag zijn inzet voorlangs gaan. Vijf minuten later nam Ziyech zelf het Zweedse doel onder vuur, maar kon zijn inzet gekeerd worden door doelman Johan Dahlin.

Chelsea had in de eerste helft het beste van het spel en drukte Malmö bij vlagen ver terug op de eigen helft, maar echt grote kansen wist de ploeg van Tuchel niet klaar te spelen. Een inzet van Kai Havertz kon worden gepakt door Dahlin en ook op een schot van Loftus-Cheek had de Zweed een prima reactie in huis. Namens de thuisploeg deed Antonio Colak iets terug. De aanvaller probeerde het ineens van grote afstand en schoot een meter naast. In de tweede helft liet Malmö zich meer zien op de helft van Chelsea, maar wist het niet gevaarlijk te worden.

Dat lukte Chelsea wel, dat dankbaar gebruik maakte van de ontstane ruimtes. Na goed voorbereidend werk van Havertz werd Callum Hudson-Odoi weggestuurd aan de rechterkant van het veld. De aanvaller had vervolgens een uitstekende voorzet in huis op Ziyech, voor wie het een koud kunstje was om bij de tweede paal af te ronden voor een leeg doel: 0-1. Chelsea kreeg in het restant van het duel kansen om het duel definitief te beslissen, maar was onnauwkeurig in de afronding. Onder meer Havertz kreeg een levensgrote kans. De middenvelder vocht zich langs een aantal verdedigers, maar vond Dahlin op zijn weg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




Chelsea zoals we die kennen saai zakelijk en een uitvalletje op de counter en Chelsea wint... Grappige is dat juve met het wapen van Chelsea heeft gewonnen de vorige keer.



Leuk voor ziyech,maar in dit chelsea zal niemand echt uitblinken,iedereen moet in dienst van het elftal spelen,je mist soms de oude ziyech...

2 november 2021 om 20:52

Ik mis de oude Ziyech eigenlijk amper, die wilde altijd even 3 seconden nemen om rustig zijn opties af te wegen om vervolgens geblesseerd te raken bij het contact dat veel eerder kwam dan dat hij verwachtte. Hij maakt nu zo nu en dan uiterst belangrijke goals, werkt zich het schompes en speelt nu veel directer en vlotter dan bij Ajax. Ziet er misschien niet zo spectaculair uit als zijn constante steekballen tegen de Emmen's en Ado's van de wereld, maar dat zal werkelijk elke Chelsea fan een worst zijn. Ziyech wordt meer dan gewaardeerd, zeker als je ziet hoe jongens als vd Beek en De Jong het tegenwoordig doen.

2 november 2021 om 21:07

Nou , op Social media wordt ziyech niet altijd even gewaardeerd onder de Chelsea fans. Daarnaast moet je toch toegeven dat je als Chelsea zijnde ziyech haalt voor zijn creativiteit , die hij niet alleen liet zien tegen ADO en Emmen maar ook liet zien in 2 seizoenen champions League waar hij notabebe in Stamford bridge liet zien dat hij een tovenaar is. En net zoals Marieke mis ik die tovenaar op Stamford bridge

2 november 2021 om 21:17

Zelfs messi en Ronaldo worden niet gewaardeerd op sociale media,dat moet je dus echt niet serieus nemen...

2 november 2021 om 21:23

Nou met al die milioenen likes op social media worden die twee echt wel genoeg gewaardeerd.

2 november 2021 om 21:24

Kijk maar naar eens comments

2 november 2021 om 21:25

Wat ik probeerde te zeggen is dat zelfs messi en Ronaldo veel kritiek krijgen op social media,dat geld voor elke speler..

2 november 2021 om 21:58

@chelsea

Moet je kijken wat voor mensen hun mening geven op sociale media, zelfs hier. Zit veel onzin tussen.

2 november 2021 om 20:55

Bij Ajax moest hij in het begin ook merendeels in het belang v/h team spelen, die "vrije" rol heeft hij later afgedwongen.

Hoewel ik het hem gun wil ik hiermee niet zeggen dat hem dat bij Chelsea ook gaat lukken.

2 november 2021 om 20:57

Ik zie veel afwezigen bij Chelsea, daarom mocht Ziyech aan de bak.

2 november 2021 om 21:03

Ik geloof dat ziyech altijd zijn minuten zal maken ook al is iedereen fit,tuchel laat iedereen spelen,is geen donny geval bij Chelsea..

2 november 2021 om 21:14

Hij laat het nog te weinig zien, Tuchel is geen fan van Ziyech

2 november 2021 om 21:18

Als hij geen fan was zou hij nu niet 3 wedstrijden op rij beginnen maar een jeugdspeler een kans geven..

2 november 2021 om 21:27

Aldus Die Knappen, die in direct contact is met Tuchel en dus met zekerheid kan zeggen dat Tuchel geen fan van Ziyech is...

2 november 2021 om 21:45

@marieke90, welnee. Alsof Chelsea er zomaar er jeugdspeler in zou gooien. Jeugdspelers worden opgesteld als ze goed genoeg zijn. Niet omdat de trainer geen fan is van een van zijn wisselspelers

2 november 2021 om 22:06

Goed lezen. Er waren enkele afwezigen, dan mag Ziyech starten.

2 november 2021 om 22:09

Geen slimme opmerking. Als je goed hebt opgelet, had je het geweten. Vorig seizoen had Tuchel hem ook amper nodig in de beslissende fase van de CL, toen het erom ging.

2 november 2021 om 22:10

Dus wat jij zegt is dat ziyech dus goed genoeg is om te spelen en daarom speelt hij..

2 november 2021 om 22:15

@marieke90, wat ik zeg is dat er echt niet zomaar een jeugdspeler erin wordt gegooid. Bij Chelsea moet een jeugdspeler echt uitblinken want jeugd is onzekerheid en daar houdt Chelsea niet zo van. Geen fan zijn van een wisselspeler is daar echt niet genoeg voor.

2 november 2021 om 22:23

Welke topclub houdt wel van onzekerheid volgens mij geen enkele...en Chelsea heeft heel veel jeugdspelers in hun selectie en die ook op jonge leeftijd hun debuut hebben mogen maken

2 november 2021 om 22:51

Al die jeugdspelers die bij de selectie zitten en weleens spelen die zijn ook allemaal al 21+. Je moet zo'n speler vooraf er al bij halen aan het begin van het seizoen. Nu zijn de oudere jeugdspelers allemaal al in de verhuur. RLC was zo'n toptalent en die mocht 5 minuten invallen in een wedstrijd die nergens meer om ging. Mount, Chalobah, Christensen en James hadden allemaal al elders verhuurd geweest. Chelsea 023 zit vol met 18/19 jarige. Alleen CHO kwam er gelijk bij

Tijdens de transferban had Chelsea geen keuze

Wat een draak van een wedstrijd, maar goed toch 3 punten op 70% inzet. Er kan niet alles gespeeld gaan worden op 100% met het drukke aankomende schema. Hopen op puntenverlies van Juve en dan nog thuis zien te winnen van Juve, zodat we deze groep bovenaan kunnen afsluiten.

Matige pot met weinig kansen. Maar goed we hebben 3 punten. Hopelijk is mount weer beter in het weekend en komen Werner en Lukaku terug na de interlandperiode. Verder complimenten aan tomasson. Stonden echt een heel stuk sterker dan 2 weken geleden.

Hoe het hier maar 0-1 blijft is best een raadsel. Havertz, Ziyech, CHO, Havertz, Pulisic en Havertz weer hadden ook wat meer mogen prikken. Verder vooral zakelijk! Mooie goal van CHO, Havertz en Ziyech!

2 november 2021 om 22:11

Je bent Haverts vergeten te benoemen.

Ziyech begint weer in vorm te komen, het is jammer dat zijn speciale creativiteit minder tot uiting komt in dit systeem, blijft het beste om te vertrekken binnenkort. Maar tot die tijd gewoon blijven werken en presteren, vandaag speelde hij lekker, beste aanvaller voorin. Denk nog steeds dat hij en Lukaku de beste klik hebben van alle aanvallers, hopelijk blijft ie zijn kansen krijgen.

Go Ziyech 🇲🇦🇲🇦🇲🇦

Mooi voor hem. Hopelijk geeft hem dit wat vertrouwen en vooral ook krediet bij Tuchel.



Hij doet het redelijk bij Chelsea. Hij is geen uitblinker en ook nog geen onbetwiste basisspeler. Dat is niet erg, want dit Chelsea speelt niet naar zijn systeem en het is een topclub. Ziyech heb ik zelf altijd ingeschat als een speler voor de Europese subtop en als hij in vorm is voor de Europese top. Ik had hem toch liever in Italie of Duitsland gezien. Maar ja in de premier league spelen bij een topclub (ook als roulatiespeler) is natuurlijk nog steeds geweldig.

Het blijft jammer dat hij niet voor Nederland speelt. Zowel als basis als roulatiespeler is hij perfect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren