Vijfjarige meldt afwezigheid bij Celtic: ‘Hij dacht dat Rodgers het zou zien’

Woensdag, 19 oktober 2016 om 11:28Robin Bruggeman • Laatste update: 11:42

De vijfjarige Louis Kaye heeft dit jaar voor het eerst een seizoenkaart bij zijn favoriete voetbalclub Celtic en het jochie is daar natuurlijk heel erg enthousiast over. Afgelopen weekend kon hij vanwege een verjaardagsfeestje echter niet aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Motherwell en Kaye vond het niet meer dan normaal om dat even aan de club te laten weten.

/

“Ik zag dat Louis mijn telefoon had gepakt en ik hoorde het bericht dat je te horen krijgt als je Celtic belt. Hij had de telefoon op luidspreker staan”, vertelt zijn moeder Lisa aan de Daily Record. “Voordat ik het wist hoorde ik hem zeggen dat hij niet naar de wedstrijd zou gaan omdat hij een verjaardagsfeestje van een vriendje had. Ik zei: ‘Wat doe je? Je kost me een fortuin’. Maar hij zei dat hij Celtic liet weten waarom hij niet bij de wedstrijd aanwezig zou zijn.”

“Ik had hem net uitgelegd dat hij niet naar de wedstrijd kon omdat hij naar een verjaardagsfeestje moest. Hij was er niet blij mee en ik denk dat hij Celtic even wilde uitleggen waarom hij niet kwam. Zelfs toen we naar het feestje reden, zei hij dat aanvoerder Scott Brown het zou merken als hij er niet was. Daarna zei hij dat hij bang was dat coach Brendan Rodgers het ook zou merken”, sluit zij af. Celtic won ondanks de afwezigheid van het jongetje overigens met 2-0.


Poll

Denk jij dat Celtic dit seizoen weer kampioen wordt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door badhabbit)

Haha, goed verhaal. Zal ook is naar Feyenoord bellen als ik on erhoopt een keertje niet kan. Goede manieren zijn de wereld nog niet uit.

Fantastische beleving van een 5 jarige.. Dit soort verhaaltjes mogen vaker langskomen in mijn optiek. Liever dit dan dat iemand aangevallen is door supporters of een speler die te hard heeft gereden en zijn auto in de prak rijdt.

En dit zijn de mooiere verhalen haha schitterend!

Dit maakt voetbal nou zo mooi #respect

19 oktober 2016 om 11:49

Mooi dat zo'n ventje de wereld totaal anders beleeft.

Prachtig. Heerlijke manier om voetbal te beleven.

Hahaha wat een lieve en leuke beleving van het voetbal! Heel leuk om zoiets te leven

Dus een mannetje van 5 zoekt even het nummer van celtic en belt ze even om zich af te melden. Tuurlijk!!

19 oktober 2016 om 13:19

Is dat zo moeilijk om te geloven dan? Het is maar een telefoonnummer opzoeken in combinatie met een rijk gevulde belevingswereld.

19 oktober 2016 om 14:52

Ja dat is zeker moeilijk te geloven, echter dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. ligt er ook aan of die jongen net 5 is of bijna 6, hi moet namelijk goed kunnen lezen, weten hoe je achter het telefoonnummer van Celtic moet komen etc.

19 oktober 2016 om 15:18

Het lijkt mij anders iets redelijk standaards om onder de knie te hebben. Mijn nichtje van 5 kan ook gewoon mensen opbellen. En het zou me niks verbazen als dat telefoonnummer van Celtic al in de contactenlijst van de telefoon van de pa van dat jochie zou zijn. Niet alles hoeft in twijfel getrokken te worden, tenzij je echt hele lage verwachtingen van kinderen hebt.

19 oktober 2016 om 16:02

Bellen is ook niet zo heel moeilijk, dat kan een kind van 2 ook wel, maar de gewenste persoon/instantie te pakken krijgen is al wat moeilijker, dan moet je toch redelijk kunnen lezen, en logische verbindingen kunnen maken. Heb niet speciaal lage verwachtingen van kinderen in het bijzonder, meer van de mensheid in zijn algemeenheid

19 oktober 2016 om 19:22

Ja, dat is waarschijnlijk een geheel andere discussie waar ik niet dieper op in wil gaan.

"de gewenste persoon/instantie te pakken krijgen is al wat moeilijker"
Ja, daar doelde ik ook op toen ik zei dat mijn nichtje van 5 mensen kon opbellen. Misschien ligt het aan mij, maar ik denk dat niet iets is wat zo verbazingwekkend is voor een vijfjarige.

19 oktober 2016 om 19:52

@wandering

Mwoa, zou me niets verbazen als het achterop zijn seizoenskaart staat...

Haha leuk! Zou leuk zijn als Celtic hier zelf op zou spelen met een nieuwberichtje op hun website ofzo. Lijkt me ook wel leuk als je werkt bij Celtic, en zo'n jochie even opbelt om te zeggen dat hij er niet is.

Louis Kaye mag volgende thuiswedstrijd als pupil van de week mee in de line up, in de dug out zitten en krijgt een gesigneerd shirtje mee. Prachtig! De clubliefde word al van jongs af aan meegegeven op deze manier.

Gemeen van de moeder een verjaardagsfeestje boven een voetbalpot te prefereren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Celtic

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
JotaAanvaller20
S. BainKeeper10
V. BarkasKeeper00
J. HartKeeper50
C. HazardKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Celtic.

47 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren