Dragovic krijgt na jaren van speculeren transfer naar Europese topcompetitie

Dinsdag, 23 augustus 2016 om

Aleksandar Dragovic gaat aan de slag in de Bundesliga. Bayer Leverkusen maakt op de officiële website van de club melding van de komst van de verdediger, die voor een onbekend bedrag is overgenomen van Dynamo Kiev. Dragovic heeft een vijfjarig contract getekend bij de club.

/

Bayer Leverkusen was al geruime tijd bezig met de Oostenrijks international en vorige maand werd al gemeld dat er een akkoord werd bereikt. Dat ontkende die Werkself in een officieel statement, maar nu gaat Dragovic dus alsnog aan de slag in Leverkusen. “Hij brengt zeer veel kwaliteit met zich mee en met zijn komst zitten we voor de komende jaren in ieder geval goed”, laat technisch directeur Rudi Völler weten.

De 25-jarige Dragovic wordt eigenlijk al jaren met een transfer naar een topcompetitie in verband gebracht, maar pas nu is het er dus eindelijk van gekomen. “Dynamo Kiev was een perfecte tussenstap voor mij”, meent de verdediger. “Maar nu ga ik naar de Bundesliga, een van de sterkste competities van de wereld. Dat ik ook nog naar zo’n mooie club als Bayer Leverkusen ga, een club die in de Champions League uitkomt, is fantastisch.”

DONE DEAL! Bayer Leverkusen neemt Aleksandar Dragovic van Dynamo Kiev over! Contract tot medio 2021! #bundesliga

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) elPoll

Aleksander Dragovic had naar een grotere club moeten gaan


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door stevie_g)

Wat een transfers in de BuLi. Drago leuke speler, Dortmund had ook interesse in hem maar gaat uiteindelijk toch naar Bayer. Ik vraag me echt af wat de BuLi volgend jaar in Europa gaat doen

Van Kiev blijf er niks meer over, jammer hadden paar goeie aankopen waaronder hem en Belhanda weet er iemand of Belhanda weggaat??

Zozo Leverkusen. Momenteel misschien wel op een gelijkwaardig niveau met Dortmund. Fantastisch wat voor spelers naar Leverkusen gaan, geweldig wat voor werk daar wordt gedaan. Als ze nu ook eindelijk een heel jaar constant kunnen presteren kan het een prachtig seizoen worden, ook in de CL.

23 augustus 2016 om 21:31

Dortmund heeft een bredere selectie dan Dortmund. Deze Dragovic ken ik niet zo, alleen van van FIFA en van het Oostenrijkse team. Ik heb hem niet veel zien spelen maar lijkt mij een goede speler voor Leverkussen. Of hij naar een betere club had moeten gaan, nee. Hij kan zich hier bewijzen en heeft hier een grotere kans op de basis. Als hij zich heeft bewezen kan hij nog altijd hogerop. Het voetbalgeweld kort bij ons over de grens gaat beginnen. Met leuke teams zoals Dortmund, Schalke en Leverkussen die zich niet zoveel ontlopen!

23 augustus 2016 om 21:33

Foutje: Dortmund heeft een bredere selectie als dortmund. Moet zijn Dortmund heeft een bredere selectie als Leverkusen!

23 augustus 2016 om 22:00

Je bedoeld vast "dan Bayer Leverkusen"

23 augustus 2016 om 22:25

Jazeker. Mijn taalkennis is een beetje erop achteruit gegaan na zo'n vakantie.

23 augustus 2016 om 23:49

Je bedoeld vast je bedoelt vast?

Dragovic is een goede versterking voor Leverkusen.
Hij past ook precies in de Bundesliga : Sterk , en heeft potentie voor de top.
Alleen heeft hij toen de verkeerde keuze gemaakt,door naar Kiev te gaan. Prima club,maar toen kon hij nog wel een beter club aan.
Bij Leverkusen zit hij precies goed vind ik. Veel ervaren spelers, en ook jonge spelers die elkaar altijd wat kunnen bijbrengen.
Hopelijk breekt hij dit jaar door, en verkast hij daarna naar een grotere club.

Goeie transfer van Bayer Leverkusen, Dragovic is een goede CV en is nog redelijk jong. Bij Dinamo Kiev was die ook al erg sterk bezig en werd al langer met een transfer in verband gebracht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayer Leverkusen

Stand
Actuele wedstrijden

6 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Real Madrid wil zich versterken met oog op de toekomst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren