Palermo zet zichzelf compleet voor schut: ‘We zijn wanhopig’

Dinsdag, 12 april 2016 om

Van Giuseppe Iachini, Davide Ballardini, Fabio Viviani, Giovanni Bosi, Giovanni Tedesco, opnieuw Bosi, opnieuw Iachini, Walter Novellino en nu weer Ballardini: het aantal trainers dat het dit seizoen mag proberen bij Palermo is lachwekkend. Toch heeft de excentrieke voorzitter Maurizio Zamparini een in zijn ogen logische uitleg voor het ontslag van Novellino, zijn laatste slachtoffer. Of iemand het gaat geloven is nog maar de vraag, maar Zamparini zegt dat Ballardini hoe dan ook mag blijven.

/

“We zijn wanhopig en in een wanhopig situatie moet je alles doen om het vege lijf te redden”, legt Zamparini uit aan Sky Italia. “Ik heb met de spelers gesproken en ik heb het verhaal verteld van dit paradoxale jaar, waarin ik Iachini verving door Ballardini. Daarna nam ik het impulsieve besluit om Ballardini weg te sturen en toen begon de tragedie.”

Zamparini vraagt meer van de spelers. Hij heeft in de kleedkamer gewezen op Bologna, dat 1-1 speelde bij AS Roma. “Terwijl onze broek naar beneden werd getrokken”, doelt de preses op de 5-0 nederlaag van Palermo in Rome. Van Zamparini mag Ballardini nu blijven. “Hij heeft de wens uitgesproken om ook te blijven als we naar de Serie B gaan. Ik vind het prima. Je moet leren winnen en je moet leren verliezen, een team mag niet gelyncht worden bij degradatie.”


Poll

Maurizio Zamparini moet ermee stoppen als voorzitter


Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door flashpower1)

Niet alleen Palermo zet zichzelf voor schut, maar ook die trainers die elke keer weer terug rennen naar Palermo. Waarom zou je onder zo'n gek willen werken?

12 april 2016 om 15:46

je krijgt er alsnog een mooi bedrag voor op je rekening. de meeste trainers doen het net als spelers puur voor het geld en winnen of verliezen maakt velen niet echt uit

12 april 2016 om 15:52

Jep. Gegarandeerd snel geld 😂 na 4 maanden mag je weg, en krijg je een goede zak geld mee, of wordt je doorbetaald, omdat je contract blijft lopen haha.

12 april 2016 om 18:14

En niemand die je aanziet voor een slechte coach, aangezien het tot nu toe nog niemand gelukt is.

Hoe zuidelijker je gaat, hoe meer je dit soort idioterie ziet. Zelfs in het noorden van Spanje of Italië is zoiets bijzonder (ja, ik ken de situatie bij Milan).

Moet je voorstellen dat je daar speler bent en om de 2 weken een andere trainer ziet.

En na elk maand zie je weer een bekend gezicht voor de groep staan.

12 april 2016 om 17:42

Ik denk dat alle trainingen daar steevast beginnen met een voorstelrondje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Palermo

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Palermo3718
2.Brescia 3211
3.Pescara326
5.Lecce307
Voor de complete stand: Serie B
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Palermo.

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren