Update: Vitesse zet principeakkoord met Yeini om in definitieve deal

Maandag, 20 april 2015 om 12:04Thijs Post • Laatste update: 12:04

Vitesse heeft de volgende aanwinst voor komend seizoen zo goed als binnen. Sheran Yeini komt over van Maccabi Tel Aviv. Er is een principeakkoord over een vierjarige verbintenis gesloten, zo meldt Vitesse via de officiële kanalen. De veertienvoudig international van Israël werd woensdag al gekeurd door de Arnhemmers.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Vitesse komend seizoen mee gaat doen om de landstitel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door arnhemmer)

De een komt, de ander gaat. Jammer voor Mori dat hij juist nu komt nu hij Vitesse waarschijnlijk gaat verlaten

9 april 2015 om 17:05

Hoe zit het nou met de financien bij Vites? Niet zo lang geleden werd er veel over gesproken, maar nu hoor je er nix meer van

9 april 2015 om 17:16

Wat wil je weten over de financien?
Vitesse moet zich aan de regels houden van ffp en kan daarom geen dure spelers kopen. Ze proberen vooral goedkope en uit hun contract lopende spelers binnen te halen.
Maar volgens mij is alles financieel goed in orde.

9 april 2015 om 17:27

Volgens mij werd structureel verlies geleden waardoor ze min of meer onder curatele zouden staan.
Aangezien ze toch een paar goede spelers (kapitaal op het veld) hebben zal dit voor de komende 2 jaar wel mee vallen, zeker als ze ook nog eens de Europa League weten te halen en daar wedstrijden weten te winnen.

9 april 2015 om 17:48

Onzin wat die curatele betreft, Vitesse heeft een geldschieter die de tekorten aanvult (en zelfs meer overmaakt waardoor het eigen vermogen nog steeds stijgt). Doordat er tekorten zijn die gedekt worden door de eigenaar zit Vitesse al jaren in categorie 2.

10 april 2015 om 15:51

@mollema1
Wat jij zegt klopt helemaal niet. Zoals Houtenklaas zegt: Vitesse zit in cat2 en is daarmee prima op orde. Pas in cat1 krijg je bemoeienis (plan presenteren etc.), soort curatele dus.

Vitesse heeft de eerste jaren verlies geleden, wat door de eigenaar wordt aangevuld. Daarmee is voor de Knvb qua cetegorie-indeling de kous af. Echter mag dit niet volgens FFP en telt het aangevulde tekort daarin niet mee. Daarmee maakte Vitesse de eerste jaren verlies volgens de FFP regels. Dat mag 3 jaar tot een maximum van 45 miljoen. Daarom mag er nu geen tekort meer ontstaan, ook al zou dat worden gedekt door de eigenaar. Dus geen financiele problemen, maar wel beperkingen als je in Europa mee wil doen.

@fan123: Bovenstaand Vitesse heeft behoorlijk gesneden in salarissen en heeft daarmee de boel redelijk in balans. Waarschijnlijk moet er nog wel wat verdiend worden aan verkoop van Pröpper of Vejinovic om de boel sluitend te krijgen. Ik hoop dat ik zo wat duidelijkheid geschept heb.

20 april 2015 om 16:42

Ze leden nog niet zo lang geleden 13 miljoen verlies, waar de verkoop van Bony zelfs nog bij inzat. En ze zouden nu zoveel gesneden hebben dat ze geen tekort meer hebben?!
Daarnaast verliest Chelsea (en lets face it, Chygrinski is Chelsea) zijn interesse.
Schrijf maar op, binnen een jaar zit Vitesse in het schuitje van Twente. Puntenaftrek en licentie problemen

9 april 2015 om 16:51

Een 18-jarige Albanees, dus geen speler die voor het eerste is gehaald.

9 april 2015 om 16:52

Albanese speler van een jaar of 17 die volgend seizoen bij Jong Vitesse komt te spelen en het jaar erop bij de eerste selectie moet aansluiten. Zou een groot talent zijn, we zullen het zien.

Eindelijk is vitesse en keer op tijd bezig met de selectie rond maken voor volgend seizoen. Hopelijk trekken ze nog een paar leuke spelers aan en plaatsen ze zich via playoffs voor europa. Kan goed zijn voor de ranking.

9 april 2015 om 17:37

Vorig jaar hadden ze de selectie ook al behoorlijk snel op orde, dus ik denk dat ze dit gewoon elk jaar willen doen. Na juli verwacht ik weinig spelers meer, misschien een Chelsea-huurling maar verder niks. Goede zaak.

Zover ik informatie kan vinden is het een rechtsback / verdedigende middenvelder.

Geen flauw idee wat je hier van kan verwachten. Het klinkt als een ervaren man maar dan zou ik toch liever Leerdam wat meer kansen zien krijgen.

9 april 2015 om 17:08

Nir Biton van Celtic zou een fantastische zijn ! Jong, goedkoop en had Hazard in de interland zo in de pocket dat hij gewisseld moest worden. Daarnaast was hij de beste Celtic speler in de Europa League. Veel beter dan Leerdam

9 april 2015 om 17:20

Jij als Israëlische, weet je wat meer over hem, en kan hij wat. Ik weet dat Vitesse al een jaar achter hem aan zit, is het een versterking. Beelden van hem zien er goed uit.

9 april 2015 om 17:36

Zijn eerste jaar bij Celtic had hij nog wat moeite. Maar dit seizoen knalt hij echt en wordt hij zeer gewaardeerd door de fans, het bestuur en spelers. Zelfs oud-spelers zijn lovend over hem. Met name zijn optreden in de Europa League dit seizoen in het San Siro tegen Inter. Ze zeggen dat hij heel veel potentie heeft, dus ik zou het voor Vitesse en Biton een goede stap vinden. Hij speelt wel bij Celtic en dus elk seizoen Europees, maar de tegenstanders in de reguliere competitie zijn zo zwak dat ik denk dat hij daar niet veel zal leren. Liever de Eredivisie dan. Een echte verdedigende middenvelder !

9 april 2015 om 18:04

Gast.... Hij wil informatie over die speler die voor Vitesse gaat spelen, niet die dude van Celtic.

9 april 2015 om 18:18

@isreali-amir wie is eigenlijk de koploper in de Israëlische competitie? Ik dach dat maccabi en hapoel altijd de grote clubs waren in Israël. Is dat ook zo?

9 april 2015 om 18:40

Hapoel tel Aviv is aardig aan het afhaken, Hapoel Be'er Sheva en Ironi Shmona vullen die ruimte een beetje in de afgelopen jaren. Met name Beer Sheva draait goed mee, Maccabi lijkt echter uiteindelijk toch de ploeg te zijn waar het om draait. Geen expert ofzo, pak soms een wedstrijdje mee en volg de competitie 'aardig', hopelijk kun je er wat mee.

9 april 2015 om 18:41

Maccabi is de koploper

Wat zijn eigenlijk de ambities van vitesse? Gewoon elk jaar proberen de Europa League te bereiken? Volgens mij zijn ze bang om kampioen te worden omdat ze dan in de problemen zouden kunnen komen vanwege samenwerkingsverband met Chelsea.

9 april 2015 om 17:01

Ach nee, dat is allemaal onzin. Van die geruchten die iedereen die graag negatief wil doen direct klakkeloos overneemt als waarheid.

De ambities van Vitesse zijn wel naar beneden bijgesteld door de Ffp. Ze moeten een pas op de plaats maken en om die reden doen ze het nu al een tijdje voornamelijk met transfervrije spelers.
Daarnaast is er zoals wel bekend fors geïnvesteerd in de jeugdopleiding en dat zal dan ook de leidraad moeten worden over enkele jaren.

Strijden voor Europees voetbal zal een realistisch doel zijn voor het huidige Vitesse, en dat lukt ze dus ook aardig.

9 april 2015 om 17:11

Haha nee dat heb je fout, Vitesse kan niet investeren. Tuurlijk wil Vitesse kampioen worden, maar dat wil iedereen. Vitesse wil volgens mij structureel meedoen voor de eerste 5 plaatsen. En dat kan! Want ze doen het na mijn mening heel slim ( ik kijk wel door een Vitesse bril) het beleid is in mijn ogen echt beter geworden de afgelopen jaren. Volgend jaar komen er jongens uit de jeugd naar het eerste, worden er weer transfervrije spelers gehaald, en gaan de grootverdieners ( velthuizen, vd Heijden, Labyad, Leerdam, Vejinovic, Propper, Wallace, mcEahran, , Mori, Traore, ) waarschijnlijk weg. Sommige zullen mischien blijven,maar van Leerdam, Velthuizen, Vejinovic, Propper zullen ze best wat geld krijgen. Dit is wel de manier om gezond te worden, vd Werff en Yeina zijn allbei voor 4 jaar vastgelegd,ook dat vind ik een goede zaak.

10 april 2015 om 00:40

Grote onzin dat je nu roept. Chelsea en Cska Moskou werken immers net zo samen en die komen ook beiden uit in de CL. Vitesse mag gewoon CL spelen als Chelsea dat ook doet, het zijn gewoon twee clubs die samenwerken, maar gewoon een eigen directie en eigen beleid hebben.

Vitesse wil over een paar jaar structureel in de top-5 spelen, maar de komende 2-3 jaar staan nog in het teken van de rotzooi van Jordania opruimen zodat FFP geen probleem meer zal zijn.

20 april 2015 om 12:25

Als het stof volgend jaar een beetje is neergedaald en de uitgaven weer in lijn liggen met de inkomsten zal Vitesse qua financiele mogelijkheden in de orde van een Heerenveen zitten, maar dan met een grotere jeugdopleiding. Dat betekent in de praktijk dat je speelt voor plaats 4-6, Europees voetbal.

Net even weze zoeken op internet en youtube, maar echt totaal niet onder de indruk.
Normaal zou je denken dat een youtube film van mij nog een talent kan maken. Maar ik zie echt helemaaaaal niks in deze jongen.

9 april 2015 om 18:24

De fans van de club waar hij vandaan komt zijn voor zover ik lees echt alleen maar enorm positief over hem. Is daar de aanvoerder en één van de betere spelers van de league, maargoed het is uiteraard een ander niveau. Verder ken ik hem ook niet maar we zien vanzelf wel hoe goed hij is.

9 april 2015 om 18:44

Mja mja, heb een paar wedstrijden van hem gezien en daarin viel hij niet op: zowel in positieve als negatieve zin. Gezien zijn leeftijd, positie en verleden denk ik dat de keuze op hem gevallen is omdat hij waarschijnlijk een constante en sobere verdediger is. Daarmee kun je in de Eredivisie echt wel voor de dag komen. Maar: benieuwd naar de mening van iemand die hem beter kent.

9 april 2015 om 20:11

Hele constante onopvallende speler waar Vitesse absoluut wat aan gaat hebben. Kan uit de voeten op rechtsback, centraal achterin en als defensieve middenvelder. Zeer gewaardeerde speler bij Maccabi geworden de afgelopen jaren. Was onze aanvoerder en heeft inmiddels ook Europa League en interland ervaring. Echt een speler voor een club als Vitesse!

9 april 2015 om 21:15

Dan heb jij overduidelijk geen verstand van voetbal, je weet dat het een verdediger/verdedigende middenvelder is he? Het is een type clasie, dus verdedigende middenvelder die ook in de verdediging inzetbaar is. Heeft een goede tackle en timing en daarnaast een goede techniek en draaicirkel.

9 april 2015 om 23:09

Daar is boskamp, de man die iedereen betiteld als geen voetbal kenner als ze iets afwijken van zijn voetbal visie.
Ik geef aan dat hij mij op youtube totaal niet overtuigd. van elke speler is wel een sensationeel filmpje waarin ze een topper lijken. Maar zijn filmpjes stralen het tegenovergestelde uit.
Slungel, ligt teveel op de grond en stijgt niet boven de andere uit in zon zwakke competitie.

Maar mr. Boskamp zit er elke week op de tribune merk ik, of is familie van deze man.
Ik zou nooit meer mijn mening geven.

10 april 2015 om 09:46

Nee hoor, ik zeg alleen dat het een verdediger is. Sinds wanneer zijn verdedigers op youtube spectaculair? Het is geen buitenspeler. En bovendien zou ik niet op youtube afgaan, dauda zag er wel leuk uit op youtube en we weten hoe dat afgelopen is. Hij staat hoger aangeschreven dan mori bij het nationale elftal en mori heeft het niet heel slecht gedaan bij Vitesse. En je zegt dat ie niet op niveau speelt, in israel misschien niet, maar hij speelt ook interlands tegen oa portugal en belgie wat gewoon goede tegenstanders zijn. Daarnaast heeft hij ook champions league voorrondes en europa league gespeeld. Hij is tegen ronaldo als man of the match uitgeroepen en is niet voor niets aanvoerder bij de club waar hij vandaan komt.

10 april 2015 om 09:48

Maar het is beter om een dure, 31jarige en blessuregevoelige schaars te nemen volgens jouw visie, ik zeg maar niets daarover.

10 april 2015 om 10:09

@Joeyt
Youtube filmpjes zeggen helemaal niks. Yeini speelde vorig jaar Ronaldo volledig uit de wedstrijd tegen Portugal (3-3). Dat was overigens ook nog is zijn debuut in het nationale team. Hij heeft Europa League ervaring opgedaan tegen teams als Dinamo Kiev, Besiktas, Frankfurt, Bordeaux en voorrondes CL tegen bijv FC Basel. Die wedstrijden heeft ie uitstekend gespeeld. Net als dit seizoen tegen Bosnië, Wales, België was hij constant en sterk.

10 april 2015 om 10:14

Ook het EK in Nederland onder de 21 was hij erbij met Israel.
Naar mate hij ouder werd is ie ook sterker geworden. Als jong jochie komt ie (ook bij die Youtube filmpjes) slungelig over.
Hij is sinds een jaar of 3/4 heel volwassen geworden en sterk gaan spelen. Vandaar ook vaste waarde bij het nationale team sinds vorig jaar en aanvoerder van Maccabi een jaar of 3.

10 april 2015 om 11:00

Het hele verhaal over youtube spreek je tegen. Zelfs dauda was prima op youtube, dat wil zeggen dat elke flapdrol er op youtube goed uitkomt. Dus met andere woorden zou dat met deze speler ook moeten. Maar ze hebben gewoon geen goede beelden van hem want de videos waar hij nu op youtube mee staat zijn nou niet om te juichen zoals jij doet.
daarnaast zijn er zat verdedigers waar je een video van kan maken hoor. en die zij er ook.

En aanvoerder is hij omdat hij kind vd club is. Niet omdat hij zo geweld is.
en ja, een keer man of the match lach ik om. Heb bij vitesse wel vaker een men of the match gezien waar we nooit meer wat over gehoord hebben.

Je kan me helaas totaal niet overtuigen. Ik zie dingen met mijn blote oog en hoor van kenners dat de geen die hem gescout heeft, waarschijnlijk iemand is geweest die er zelf beter van wordt.

En liever een ervaren schaars die de lijnen uitzet nog 2 a 3 jaar en kind van de club die bekend is met het nederlands voetbal. Dan een schemiel van bijna 29 die niks kan.

10 april 2015 om 11:22

Ik zou zeggen.. Ga Vitesse beheren als je het allemaal weet en je Stijn Schaars zo geweldig vindt. Schijnbaar ken je Yeini beter dan ik, terwijl hij al 10 jaar voor de club speelt waar ik supporter van ben. Jij hebt verouderde Youtube filmpjes nodig om hem te leren kennen en ik niet. Succes met je verdere research!

10 april 2015 om 12:54

Ik hoef je niet te overtuigen, maar ik neem aan dat je deze man wel eerst even de kans moet geven voordat je hem afserveerd. Of twijfel je aan de kennis van marc van hintum, theo janssen en janus van gelder. Die zullen niet helemaal achterlijk zijn neem ik aan. Ik vind zijn filmpje er prima uitkomen, goede tackles en een goede techniek. Alleen zeggen filmpjes niet alles, bovendien is dat filmpje alweer 4 jaar oud. We zullen hele wedstrijden van hem moeten zien voordat we hem kunnen beoordelen. Mori zijn filmpje zag er ook niet uit, en deze jongen staat hoger aangeschreven, dus ja..

10 april 2015 om 13:25

Aja boskamp. Denk dat we verschillen van mening hier haha. En de toekomst zal het uitwijzen. Hoop 100 procent dat jij gelijk gaat krijgen. Want ze hebben m gehaald om propper of veijnovic te vervangen, dus basis matriaal.

10 april 2015 om 13:32

Afcamta1

Ik zou graag vitesse willen "beheren". Dan had ik propper verkocht voor 5a6 miljoen en had ik schaars er bij willen hebben. Prima deal en kost je niks.
Schaars heeft laten zien met gemak de eredevisie aan te kunnen, oranje gehaald en komt met bak ervaring binnen.
Ik wil jou ook doen geloven hoor, ik ken die yeini niet en moet afgaan op beelden en verhalen.
al moet je een supporter ook niet altijd geloven als ze zo vol lof praten over een speler van zijn club, en al helemaal niet als t een kind vd club is.

Maar goed, wel nietus spelletje spelen is kinderachtig. Ik hoop dat je gelijk heb!

10 april 2015 om 16:02

Dat hij hoger staat aangeschreven dan Mori lijkt een goede graadmeter, maar Mori zit op de bank en hij speelt. En hij speelt in Israël, dus is daarmee op twee fronten meer in beeld voor het nationale elftal. En dus ook meer wedstrijdritme en meer Europa ervaring (ga ik van uit...).

Dat hij in het nationale elftal zijn mannetje staat tegen goede tegenstanders is inderdaad een goede reden aan te nemen dat deze jongen prima kan voetballen. Ik ben benieuwd!

Vitesse is Vitesse niet meer! Serieus als ze zo door gaan staat er gewoon een volledige selectie bij aanvang van de voorbereiding. Achter de schermen lijkt het allemaal beter geregeld te zijn, dus ik ben benieuwd wat dit ons het nieuwe seizoen gaat brengen.

Yeini ken ik niet, maar hoor van andere supporters dat hij wel een versterking kan zijn. Dus ik laat me graag verrassen door deze jongen. Hij zal toch iets moeten kunnen als hij al een jaar gevolgd wordt.

9 april 2015 om 17:58

Haha moeten we ons zorgen gaan maken? We mogen onze geliefde bijnaam 'fc Hollywood aan de Rijn' niet kwijtraken!

Is die Koryan van Lokomotiv Moskou trouwens ook geen aanwinst voor het nieuwe seizoen? Ik dacht dat hij vanaf de zomer pas speelgerechtigd was ook al speelt hij nu het halve jaar voor Jong Vitesse

9 april 2015 om 18:18

Naar mijn weten heeft Koryan een contract voor een halfjaar en gaan ze daarna kijken of beide partijen door willen gaan.

9 april 2015 om 18:29

Met een optie geloof ik

Vitesse en Israëlische spelers zijn tot nu toe geen gelukkig huwelijk. Megreslishvili en Mori waren geen succes.

10 april 2015 om 16:05

Ik vind Mori best wel een succes: prima bankvulling en staat zijn mannetje als hij moet spelen. Geen topper, maar hij is ook nooit gehaald voor de basis geloof ik.

Wel vreemd dat Vitesse spelers als Thigadouini en Darri heeft laten lopen en nu het moet doen met spelers als Oliynk.

9 april 2015 om 20:07

Bouazzati zou zo in de achterhoede van Vitesse kunnen spelen, zou ook heel goedkoop zijn.

9 april 2015 om 21:55

Thigadouini en Vitesse kwamen er niet uit wat betreft een nieuw contract, hij liep tegen het eerste aan te kloppen dus die had ik graag willen zien bij Vitesse. Darri werd te licht bevonden voor het eerste.

10 april 2015 om 16:08

Thigadouini wel zonde, maar dat weet je nooit vooraf. Darri heeft het niveau niet. Hij heeft al een paar jaar (vanaf zijn 16e) bij de selectie gezeten en zich nooit in de basis weten te spelen, bij alle trainers heeft hij niet overtuigd. Olinyk vind ik best een aardige voetballer, niet minder dan Darri (maar ook niet veel beter)

Slechte speler om binnen te halen ik ken zo 2 jeugd spelers (uit het buitenland) die zo in de basis bij Vitesse kunnen beginnen. Ik vraag me af of de scouts in Nederland echt attent hebben op jeugd spelers in het buitenland of wat maar doen.

9 april 2015 om 20:27

Je vergelijkt nu jeugdspelers met een ervaren kracht. Met alleen jeugdspelers redt je het niet. Ze halen niet een speler als deze van 29 omdat hij met winst verkocht moet worden.

10 april 2015 om 09:16

Ik ken de speler waar het om gaat en ik persoonlijk ken betere jeugd spelers dan deze "ervaren" speler. Ik denk dat er verkeerd gescout wordt in Nederland, Nederlandse clubs moeten eens vaker in de tweede divisies van Italië en Frankrijk scouten daar heb je fysieke jongens lopen die het echt niet onderdoen dan wat er nu staat in de selectie.

Ook mogen ze eens vaker bij jeugd clubs kijken in Duitsland, Italië en Frankrijk daar lopen enorme talenten rond met allemaal een fysieke bagage.

Ben benieuwd wat deze jongen kan brengen, ken hem niet. Maar het is positief dat we in ieder geval al 2 versterkingen binnen hebben voordat de competitie begint. Wie weet komt Drost nog en Mitchell Dijks, we gaan het zien.

Ik las een grappie over deze speler van een NEC Supporter denk ik. Ik vond het erg flauw. Maar hij zei Yeini (jij niet) maar wij wel.. Ik snapte hem eerst niet maar later dacht erg flauw man... Maar verder ken ik deze speler niet, Heb alleen z'n naam wel eens gehoord. Maar is hij goed? Leuk voor Mori ook om een landgenoot er bij te hebben.

10 april 2015 om 16:10

Haha ja alleen balen voor Mori dat hij er vanaf 1 juli juist niet meer is

10 april 2015 om 18:27

Misschien Ben Sahar halen van Willem II en/of Gai Assulin ex-Barça en nu speler van Mallorca? En Dudu Aouate mocht Elroy Room vertrekken bij Vitesse. Aouate is ook de keeper van Mallorca. Israël heeft beste redelijke spelers hoor. Niet te vergeten Yossi Benayoun ex-Liverpool en Chelsea (maccabi Haifa), Lior Refaelov (club Brugge), Omer Damari (RB Leipzig).

11 april 2015 om 09:48

Man man man, wat een gelul allemaal.
Moet er zelfs een beetje om lachen. Alsof ze hier het hele Israëlische elftal gaan kopen...
En ten tweede: Dudu Aouate is al gestopt.

11 april 2015 om 09:49

Dan zullen we in ieder geval maar niet meer naar Abu Dabi op trainingskamp gaan haha.

Room zal overigens wel bij gaan tekenen

Bovendien raken een aantal argumenten van je kant nog wal. Hij is enkel en alleen aanvoerder omdat hij kind van de club is? Ten eerste weet je helemaal niet of dat de reden is dat hij aanvoerder is gemaakt, wellicht komt het wel omdat het een goede aanvoerder is. En je gaat volledig op geruchten af, vitesse heeft hem gescout omdat iemand er zelf beter van moet worden? Puur gerucht. Ik ga op feiten af: hij heeft 203 wedstrijden gespeeld waarvan meer dan 40 europees. Dus hij heeft ervaring. Bovendien is een schaars veel duurder, je moet ook kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. En schaars is daarnaast al 31 jaar oud, 3 jaar ouder dan deze yeini en is veel blessuregevoeliger. Is dus een veel grotere gok. En o ja: oud spelers terughalen heeft niets met scouten te maken, dat is de commerciele manier. Scouten is het halen van spelers als bony, ibarra, kalas etc.

20 april 2015 om 13:17

Gelukkig is Stijn Schaars totaal
Niet blessuregevoelig dus dat scheelt
Weer...

21 april 2015 om 13:13

Laat Kalas maar achterwege, is van Chelsea. Maar geef je verder wel gelijk. Wel zou ik Schaars wel graag zien bij Vitesse, al is het op de bank. Leerdam kan je nog aan verdienen en dat moet je niet nalaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Vitesse6-9
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SchubertKeeper50
E. DasaVerdediger50
M. WittekVerdediger50
S. TronstadMiddenvelder50
N. FrederiksenAanvaller51
L. OpendaAanvaller50
T. BuitinkAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

0 fans
Verdediger, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren