Vitesse test middenvelder van Ajax: 'Dit is weer eens heel wat anders'

Vrijdag, 27 maart 2015 om 16:05Bart Kruyt

Melvin Vissers hoopt zijn loopbaan te kunnen vervolgen bij Vitesse. De middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Ajax en komt niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Vrijdag deed hij mee in de oefenwedstrijd van Jong Vitesse tegen University of Pretoria FC (1-2).

De negentienjarige Vissers werd vanaf de zijlijn bekeken door technisch directeur Mohammed Allach en de scouts Theo Janssen, Marc van Hintum en Janus van Gelder, zo meldt De Gelderlander. Vissers, een defensieve middenvelder, speelde dit seizoen nog geen enkel duel voor Jong Ajax. Vorig seizoen mocht hij nog twee keer invallen in de Jupiler League.

"Melvin trainde twee dagen mee en speelt een oefenwedstrijd voor Jong Vitesse", zegt Dick Tuit, zaakwaarnemer van Vissers, in gesprek met Ajax Showtime. "Het kwam nu mooi uit door de interlandperiode, zaterdag sluit Melvin weer aan bij Ajax. De stage is om te kijken of het van beide kanten bevalt. Vitesse is weer eens heel wat anders dan Ajax."Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door trodat4030)

Ken hem niet, wie weet kan het een versterking worden. Bij Ajax lopen natuurlijk genoeg goede voetballers die de eredivisie aankunnen,maar geen kans krijgen omdat er betere voetballers rondlopen. Bij Ajax lopen natuurlijk niet de minste middenvelders. Kunnen de supporters vertellen wat het voor een speler is?

27 maart 2015 om 16:28

Jongen die het vooral moet hebben van zijn passing en traptechniek. Heeft qua voetbal wel iets weg van een rechtsbenige Theo Janssen, maar wel van een minder niveau (wat niet gek is, hij is nog 19). Hij is vrij klein, maar wel stevig gebouwd.. Is bij Ajax niet echt gemotiveerd meer omdat hij vooral in de A2 moet acteren of in de A1 vd Beek, Nouri en El Mahdioui voor zich moet dulden en vooral als invaller gebruikt wordt.. Dat zie je ook wel terug in z'n spel, als hij niet gemotiveerd is, heb je niet zo gek veel aan hem.

Dit is zoals ik hem momenteel beoordeel, kan best zijn dat hij bij Vitesse z'n motivatie terugvind omdat hij in een nieuwe omgeving nieuwe kansen ziet. Had persoonlijk gedacht dat hij naar ADO zou gaan, hij komt ook uit DH, maar snap best dat hij kiest voor Vitesse als hij tussen ADO en Vitesse kan kiezen..

27 maart 2015 om 16:33

Ja als je nouri en van beek voor je hebt kun je het schudden. Dat zijn top talenten. Hoop dat het wat is, zal wel voor Jong Vitesse zijn. Neem aan dat hij niet voor het eerste komt. Je weet nooit hoe die zich gaat ontwikkelen, hij is nog Jong

27 maart 2015 om 16:31

Kan, maar deze kwam zelfs niet echt aan bod bij Jong Ajax. Dat lijkt me dan niet echt een versterking voor het eerste van Vitesse en je kunt eraan twijfelen of dat in de toekomst dan ook wel zo zal zijn.

Of zal deze speler aangetrokken worden om Jong Vitesse genoeg spelers te laten hebben? Dat team komt mogelijk in aanmerking voor de plek van Jong Twente in de Jupiler League.

27 maart 2015 om 16:34

Dat gaat sowieso niet door heb ik gehoord. Vitesse wil dat niet, heb ik van een speler gehoord die weggaat.

27 maart 2015 om 18:10

Willen niet? Allach zei laatst nog dat ze zo hoog mogelijk willen spelen met de jeugd. Zal dan eerder niet haalbaar zijn om het logistiek te regelen lijkt mij?

On: ben benieuwd wat de scouting van deze jongen vind. Jan-Arie en vejinovic vielen in de jeugd af en zijn goed terecht gekomen bij ons.

27 maart 2015 om 20:22

Ja dat is het verhaal ook. Komt een hele hoop bij kijken, ze hebben geen locatie ervoor. Dat is wat ik gehoord heb.

27 maart 2015 om 22:31

Ik was vorige maand bij Vitesse voor mijn pws (over talentontwikkeling). En toen zeiden ze juist dat het voor 99% zeker was dat ze het gingen doen, áls de mogelijkheid er was.

Omdat deze speler gewoon duidelijk te kort komt en zodoende een niveau lager gaat spelen. Deze beslissing respecteer ik wel.

27 maart 2015 om 16:55

Dus jij vindt de A2 van Ajax een hoger niveau hebben dan jong Vitesse?

27 maart 2015 om 17:10

Ajax is toch de beste, hebben het beste middenveld van nederland,speelt het beste voetbal, hebbem de beste jeugdopleiding van de wereld. Dus de a2 is zelfs nog beter dan jong Vitesse die ongeslagen bovenaan staat.

27 maart 2015 om 17:15

Lekker selectief lezen weer.. Deze jongen is volgend seizoen A junior af, dus mag niet naar de A junioren van Vitesse. Voor Jong Ajax komt hij tekort, dus is Vitesse gewoon een stapje terug vanuit Ajax ja..

27 maart 2015 om 17:24

Niks selectief lezen, gewoon lezen wat er staat, als hij wat anders bedoelt lijkt het mij gewoon handig als hij dat typt.

27 maart 2015 om 18:00

Lezen wat er staat? Hij schrijft toch niks over de A2? Dus je haalt er zelf dingen bij die hij niet schrijft..

27 maart 2015 om 21:18

Hij voetbalt nu in de A2 van Ajax, hij wordt getest voor jong Vitesse, dat zijn de feiten, en dan typt hij dat de speler naar een lager niveau gaat.

27 maart 2015 om 21:25

Hoe moet je dat dan lezen?

27 maart 2015 om 23:26

Jongens even rustig, ik vind het ook verwarrend maar uit zijn reactie blijkt wel dat hij het niet zo bedoelde.

Het is weekend, relaaax!

28 maart 2015 om 11:04

Lees (jong) Ajax is hoger niveau dan (jong) Vitesse. Het gaat niet om nu, de transfermarkt is namelijk gesloten en volgend seizoen is hij senior, Vitesse kan Melvin dus niet testen voor Vitesse A1, want daar mag hij nooit in spelen.. Als je het nu nog niet door hebt, wíl je het gewoon niet snappen, want je bent intelligent genoeg, dat heb je met eerdere berichten wel bewezen.. Je wilt gewoon lekker moeilijk doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.Vitesse4119
3.PSV4024
4.AZ3717
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper180
D. DoekhiVerdediger171
M. WittekVerdediger170
O. DarfalouAanvaller176
L. OpendaAanvaller176
R. BazoerMiddenvelder162
O. TannaneAanvaller165
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

Nederland
3 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 januari
Rafael Benítez heeft het Chinese Dalian Professional, waar hij dertien miljoen euro per jaar verdiende, achter zich gelaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren