‘Laten we eerlijk zijn: veel vrouwen werken remmend op je ambities’

Zaterdag, 6 september 2014 om 08:40Erik van Dam • Laatste update: 09:39

SC Cambuur-Leeuwarden versterkte zich deze zomer met Vytautas Andriuskevicius. De 23-jarige verdediger werd overgenomen van het Zweedse Djurgardens IF en mocht al heel snel na binnenkomst laten zien wat hij in huis had, met een basisplaats tegen Vitesse. Trainer Henk de Jong zette de Litouwer daarna ook in de basis tegen Heracles Almelo en gebruikte hem vervolgens alleen in de eerste helft van het duel met ADO Den Haag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vytautas Andriuskevicius maakt een goede indruk in de beginfase van het seizoen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

54 reacties (laatste reactie door -ilpadrino-)
6 september 2014 om 09:36

Of komt hij nu uit de kast???

Gezien de reacties maar even een toelichting. Het zal mij een worst zijn wat zijn geaardheid is. Alleen wordt het in het voetbal niet altijd geaccepteerd vandaar dat ik me afvroeg of hij wellicht er niet voor uit wil komen omdat hij ook weet hoe de voetbalwereld werkt. Zoals San90 ook opmerkt dan heb je een probleem de rest van je carriere, met publiek en met imago voor jou en voor de club waar je speelt.

6 september 2014 om 09:59

En wat dan nog

6 september 2014 om 10:09

Dan heeft die een probleem de rest van zijn carrière. Hij hoeft maar even goed te spelen en zal dan vervelende spreekkoren te horen krijgen. Het is jammer dat dit gebeurd, maar het gaat gebeuren.

6 september 2014 om 10:17

Omdat hij voor zijn vrijheid kiest is hij homo? Rare redenatie hier op voetbalzone. Ik ben zelf een backpacker en heb al heel wat landen kunnen bekijken. Zelf kies ik er ook voor vrijgezel te blijven, ik kan vertrekken wanneer ik wil en zolang weg blijven als ik wil. Ook in de landen waar ik kom kan ik doen wat ik wil. Huisje boompje beestje dat is hoe we als kind opgeleid worden, maar is dat per se het echte leven?

6 september 2014 om 10:35

Serieus man hoe oud ben je dat je met zoiets komt? Hij heeft gewoon een punt. En met het volledig met hem eens als het gaat om de andere punten.

6 september 2014 om 12:14

of hij is juist super hetero.
Hij is jong, profvoetballer, kan elke avond wel een andere vrouw regelen.
Verhuizen naar een ander land, genoeg nieuwe vrouwen.

Waarom zou je trouwen als je nog zo jong bent.

Haha leuke kerel die gewoon zegt waar het op staat

Haha vind hem nu al een geweldige kerel! Dat van die TV geef ik hem groot gelijk in. Bij mij staat die alleen aan als er voetbal is, of als ik me donders hard verveel!

6 september 2014 om 15:46

Die commerciele krap op tv is inderdaad niet om aan te zien. Mijn ouders zijn gewoon weer teruggeschakeld op gratis 1,2,3 en verder niets. Kan deze man dan ook wel begrijpen..

6 september 2014 om 19:59

Precies! Vroeger hadden wij dat ook alleen maar, maar aangezien antenne eruit ging en bij ons glasvezel kwam, gingen we maar overstag met die commerciële troep!

Voetbalzone word echt met de dag slechter! De Let? Hij komt uit Litouwen, dan ben je geen Let. Als je uit Letland komt ben je Let. Als je uit Litouwen komt ben je een Litouwer.

6 september 2014 om 08:59

En als je in de Kuip op de middenstip zingt ben je Lee Towers.

6 september 2014 om 09:19

+1!

6 september 2014 om 09:31

Hahaha!!

6 september 2014 om 09:24

En als je uit Nederland kom? Ben je dan een Nederlander of één Hollander? En als je uit België komt ben je dan een Belg, Vlaams, of ben je nou gewoonweg dom? Dat laatste ben ik dus graag uitleg...

6 september 2014 om 10:09

Als je uit Nederland komt dan ben je Nederlander. een Hollander komt uit de regio Holland (zuid of noord) zelfde als dat je uit Belgie komt, dan ben je Belg. en als je Vlaams bent dan kom je uit de regio Vlaanderen.

en over je laatste vraag, ja je bent dus gewoon weg dom

6 september 2014 om 11:23

Dan noem je hem dom?

6 september 2014 om 19:30

Hij zegt het zelf toch ook al

6 september 2014 om 09:43

Ach ze spreken dezelfde taal zijn nauw aan elkaar verwant en pikken of het nu Letten of Litouwers zijn massaal de banen in van onze vrachtwagenchauffeurs.
Dus een dergelijke vergissing is begrijpelijk.

6 september 2014 om 10:10

Dus een Nederlander kan je dan ook Belg noemen?

6 september 2014 om 12:28

Die spreken niet dezelfde taal.

In Litouwen zit het zo qua talen:

Litouws: 82 procent
Russisch: 8 procent
Pools: 5.6 procent

In Letland heb je dan weer dit:

Lets: 56.3 procent
Russisch: 33.8 procent

Maar misschien denk u ook dat ze in Duitsland een soort Nederlands praten.

6 september 2014 om 13:32

Ze snappen je allemaal als je "curwa" tegen ze zegt.

Maar dat is niet mijn punt, mijn punt is dat overdreven gemekker als er een foutje wordt ontdekt. Alsof de wereld vergaat.

Er is een meldpunt op de site waar je de readactie kan tippen mbt die fout.
Er staat ook in de policy dat het vervuilen van een topic voor dit soort zaken niet is toegestaan.

6 september 2014 om 15:17

Goed zeg van jou, dat je een Slavisch scheldwoord kent!

aldus de twaalfvoudig Lets international...

auw.

Hij heeft nog gelijk ook, en die vrouwen kosten je als voetballer een godsvermogen. Vooral die golddiggers, ze zorger dat de snel zwanger worden en na enkele jaren wipt manlief met een ander en is zijn voor haar hele leven financieel onafhankelijk met hun allimentatie! Veel van die voetballers zijn een stelletje sukkels. Ze kunnen beter hun geld aan een hoer uitgeven, op de lange termijn is ze dan vele keer minder geld kwijt. Ik kan hem met zijn levenswijze geen ongelijk geven, vooral als je als profvoetballer een vermogen verdient tov Jan met de pet.

6 september 2014 om 10:13

Als een vent vreemd gaat geef jij dus de schuld aan e vrouw die hem verlaat? Haha, geweldig!

6 september 2014 om 10:44

Ik heb het helemaal niet over de schuldvraag......leer eens lezen. Ik heb het alleen over de losbandigeheid en "verleidingen" waar deze grootverdieners aan bloodstaan. Uitzonderingen zijn er natuurlijk, maar veel van die sukkels weten niet met hun geld om te gaan en ze kunnen vrouwen zat krijgen, ook al zien ze er niet uit, waarom je dan direct binden aan één! En zo zal deze voetballer het wel doen, en hij is daarin heel verstandig. Gullit moet voor 4 vrouwen nog steeds betalen. Hij moet er wat snabbels bij hebben anders kan hij niet eens rond komen. Hij lult wel als een professor, maar met vrouwen is het een druiloor

6 september 2014 om 10:57

Misschien omdat je thuis wil komen in een warm huis met een warme maaltijd, maar ik snap niet dat een vrouw demotiverend werkt je moet rekening houde met je vrouw maar dat wil niet zeggen dat het demotiverend werkt. Haha en ten tweede als voetballer naar de hoeren gaan come on ik geeg je een weekje voordat je publiekelijk gefileerd wordt door zo'n achterlijk roddelblaadje

6 september 2014 om 12:42

Hahha de helft van deze golddikkers kan nog geen aardappels koken en eitje bakken! De dames willen een heledag mooi zijn, de creditcard tot hun beschikking hebben, in dure auto's rijden en de heledag lopen kloten met hun I phone. Schoolvoorbeeld van een voetbalvrouw

6 september 2014 om 11:54

Uw wereldbeeld over vrouwen is fascinerend.

Kort samengevat: ze zijn peperduur, de meeste zijn gold diggers, ze willen snel zwanger geraken van een vermogend man en zijn altijd financieel afhankelijk.

Hoeren zijn dan weer goedkoper, volgens je, en dus beter.

Iets zegt me dat u vrouwen niet zo graag lust.

6 september 2014 om 15:38

Ja hoor, heerlijk sommige vrouwen......... Maar je moet goed om je heen kijken kerel, goed opletten en dan zie je het voor je ogen gebeuren.

Hij heeft ook groot gelijk. Niks geen verplichtingen als je geen vrouw hebt. Maar goed, alleen is ook maar alleen, dus op den duur moet je er toch aan geloven.

Het lijkt me wel een generalist. Vrouwen kunnen ook nét stimulerend zijn voor je carrière. En als je single bent, ga je doorgaans ook meer uit tot in de vroege uurtjes.

6 september 2014 om 10:17

Als je vanwege je carrière vrijgezel blijft dan zal je ook niet zo vaak gaan stappen tot de vroege ochtend

6 september 2014 om 10:38

In tekenfilms niet.

Maar in het echte leven zit je daar dan thuis, alleen. De verveling slaat toe en bovendien wil je als jonge man, met een lijf bomvol testosteron, ook bepaalde dingen met vrouwen doen.

Maar in tekenfilms hebben de personages nooit zin in seks.

6 september 2014 om 20:45

Je kan ook gewoon naar een café ipv een club en vervolgens de dames meenemen om 11 uur, zo moeilijk is dat niet hoor.

Nou...Veel vrouwen tegelijkertijd werkt zeker remmend. ;-)

On: nuchtere maar vooral eigen kijk op zaken...hou ik wel van

Prachtig figuur! Laatste thuiswedstrijd liep hij ook in een kort broekje uit het stadion, daar waar zijn teamgenoten strak in clubkstuum zich verplicht tussen sponsoren moesten bewegen.
Overigens ook een prima verdediger. Past zich moeiteloos aan.

Wow hij kijkt niet veel tv en leest wel eens een boek. Én hij is bewust single! Moet niet gekker worden, wat een vreemde vogel.

6 september 2014 om 10:20

Vreemde vogel ?
Hij is gewoon niet zo als de standaard voetballer of standaard persoon zoals gebruikelijk in de maatschappij.
Ik hou er wel van als iemand zich niet gedraagd zoals iedereen het doet en maar meeloopt on de kudde.
Prachtig toch als je zo in het leven staat !

6 september 2014 om 11:12

Het sarcasme is ook behoorlijk aanwezig hoor. Hij vindt het net als dat ik dat vind vrij overtrokken. Om hem meteen een rare vogel te noemen, gaat te ver.

Een voetballer die daadwerkelijk nadenkt, hulde!

6 september 2014 om 10:55

En u kan dat afleiden uit het feit dat ie voorlopig geen vrouwtje wil en al eens een boek leest?

Sterk over nagedacht precies. U zal vast wel geen vrouwtje willen en ook al eens een boek lezen.

6 september 2014 om 11:57

Neen, ik ben geheelonthouder. Waaronder ook denken valt. Ik woon in een vierkant kamertje met witgeverfde muren en alleen een computer. Aanrader!

6 september 2014 om 12:20

Fascinerend, maar toch bedankt voor het aanbod. Ik zou eerlijk gezegd gek worden in zo'n biotoop. Waarmee ik er niet vanuit ga dat jij dat wel bent. Ik zou het gewoon niet aankunnen.

Een man die voor het voetbal leeft en zich niet wil laten tegenhouden. Het is de instelling van een echte prof. Laten we ook eerlijk zijn, meestal krijgen voetballers geen vrouwen maar verwende kleuters.

Voetballers zijn net gewone mensen. Sommige mannen streven er naar om een vrouw, een maatje, een geliefde om zich heen te hebben, liefst van jongs af aan. En sommige mannen hebben daar een ander idee over.

Het valt mij wel op dat de voetballers vaak wel erg jong aan een vaste partner gaan. In de meeste gevallen is dat ook wel goed: het geeft rust. Die jongens worden verzorgd, gepamperd en hoeven de hele dag thuis alleen maar voor hun rust te zorgen.

Veel uitgaan en meerdere vrouwen heeft menig voetbalcarriere verwoest. Als je bekend bent als profvoetballer liggen de vrouwen voor het oprapen. Probeer daar maar eens weerstand tegen te bieden

Deze kerel is gewoon een beetje anders: in plaats van urenlang achter de playstation te zitten kiest hij voor andere dingen, ik schat hem iets intelligenter en wereldwijzer in dan de meeste voetballers, en dat is alleen maar mooi. Ik mag dit soort globetrotters wel, niet mis mee

En als hij al homo zou zijn, kan hij dat inderdaad maar beter voor zich houden. Die tolarantie is er niet in de voetbalwereld en zeker niet bij de supporters. Maar ik geloof dat hij eerlijk is en er is geen reden om daar anders over te denken

Er is naast voetbal ook alleen bullshit op TV meestal. Plus dat verhaal van een vrouw kan ik wel inkomen. Zeker als voetballer.

6 september 2014 om 11:48

Ik vind het toch een generalist die vanuit een anekdotische ervaring streng over de wereld oordeelt.

TV bevat veel pulp, zonder meer. Maar TV bevat ook een hoop parels. Ik programmeer meestal elke zondag mijn opnames voor de komende week en dat zit toch aardig vol. Ik schat dat ik zo'n 2 maanden achter loop om alles eens te kunnen bekijken.

En ik heb een hekel aan fake reality shows, quizjes, reportages over niets vertellende beroemdheden, geestdodende soaps en Amerikaanse blockbusters met veel FX en weinig inhoud.

Hij zegt dat hij dit TV-kijken vervangt door een boek te lezen. En dan? Doorvragen graag: wat leest hij? Dan Brown pulp? Dan kan je evengoed naar Geordie Shore kijken.

Vroeg trouwen is dan weer fout volgens hem. Terwijl dit bij veel jonge kerels nét rust en stabiliteit brengt. Je wordt er ook sneller volwassen door en je leert compromissen aanvaarden.

De wereld is geen speeltuin waar jouw vrijheid en die van jou alleen begint en eindigt.

6 september 2014 om 14:28

De wereld is wél een speeltuin! Compromissen aanvaarden vind ik ook niet noodzakelijk goed. Rust en stabiliteit kunnen sommige sporters daarentegen wel goed gebruiken. Maar zoals iedereen in een relatie weet kan het ook veel onrust veroorzaken. Zeker bij voetballers die natuurlijk bovengemiddeld veel aandacht krijgen van aantrekkelijke vrouwen. TV is ook niet noodzakelijk rotzooi inderdaad. Vaak zitten er goede dingen tussen. Maar 80% van de mensen kijkt nu net naar die 80% van de TV programma's die deze speler bedoelt.

hij heeft iig niet het probleem dat hij na een training thuiskomt en er kamelen, ezels en paarden bij hem in de garage staan..

Wat een toffe kerel! Lekker voetballen en zien hoe ver die komt! Fysiek zit t wel goed geloof ik

Hy doet een beetje denken aan die Canadese voetballer van Feyenoord en later Fc Utrecht. jacob lensky. Was ook echt zo een 1ling, die hele dag boeken las en niets om geld en vrouwen gaf etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SC Cambuur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.AZ126
10.SC Cambuur12-6
11.NEC11-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
H. de JongUnknown
T. BoereAanvaller93
I. KallonAanvaller92
S. StevensKeeper90
A. BanguraVerdediger82
T. KissAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina SC Cambuur.

31 jaar
3 fans
Verdediger

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren