Verbeek: ‘Ooit terugkeren bij Heerenveen, maar eerst in Duitsland werken’

Vrijdag, 25 november 2011 om 14:00Thijs Post • Laatste update: 14:02

Gertjan Verbeek is hoofdtrainer van AZ, maar de coach is ook in te huren als spreker. Dat deed een voetbalvereniging in Friesland en uiteraard wilde men weten hoe de coach nu over sc Heerenveen dacht. Het Friesch Dagblad tekende op uit de mond van de oefenmeester dat hij ooit weer wil terugkeren bij Heerenveen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Gertjan Verbeek past goed bij de Bundesliga


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door vv-sds)

Ik vind hem ook typisch een coach voor Duitsland. Daarbij komt hij hier uit het oosten. Wat de meeste lollige mensen Duitsers noemen, dus ik ga er vanuit dat veel mensen het met me eens zijn.

25 november 2011 om 14:15

Ik ben het in ieder geval met je eens!

Disipline is een heel belangrijk aspect bij verbeek. Dat ligt de duitsers wel. Ik vind verbeek en duits voetbal als een goede match.

25 november 2011 om 14:16

Ik denk dat je wel gelijk hebt dat hij als trainer helemaal in Duitsland op zijn plek zou zijn. Discipline en conditie heeft hij ook hoog in vaandel staan en daarnaast laat hij zijn ploegen heel attractief voetballen zoals het tegenwoordig in Bundesliga het geval is. Overigens hoop ik niet dat het een gevalletje van Gaal wordt want hij is soms ook net zo bot en nors als Louis en Duitsers zijn over algemeen veel netter en hebben correctere omgangsnormen.

juist, daar tref je vaak fitte en sterke selecties aan, als hij ze in een mooi collectief kan vormen kan hij wel bij een middenmoter/subtopper aan de slag.

25 november 2011 om 14:16

Ben benieuwd hoe super fit zullen de spelers worden als Verbeek de fitte Duitse spelers nog fitter zal krijgen !

25 november 2011 om 16:24

Inderdaad in duitsland is veel op fysiek vlak. Daar waar het in nederland meer op tactiek werkt is het in duitsland puur fysiek. Daarnaast vind ik ook Co Adriaanse een coach die in duitsland goed zou kunnen werken. Werkt ook hard aan het fysiek en dat zou bij een club als bijv. Schalke of Dortmund niet misstaan.

Kom maar terug Verbeek, ik kan niet wachten!

Verbeek past inderdaad goed bij Duitsland. Daar zijn de spelers nog veel volgzamer dan in bijvoorbeeld Engeland of de zuidelijke competities. In Duitsland zullen volgend jaar ongetwijfeld vacatures vrijkomen en als Verbeek zo blijft presteren met AZ stijgen zijn kansen op een baan bij onze oosterburen.

welke club zou hij in gedachten hebben dan? Hij zou voor HSV een geweldige kandidaat zijn. Het is ook een gewdldige club met mooi stadium, groot aanhang en historie.

25 november 2011 om 14:18

HSV was inderdaad ook de eerste club die in mij opkwam, alleen heeft Fink daar net getekend en die zie ik voorlopig niet vertrekken.

25 november 2011 om 14:22

Inderdaad een mooie club maar die hebben de coach van FC Basel al overgenomen.

Haha, die laatste zin! Wat een humor!
Ja, hij past wel in Duitsland lijkt me. Qua voetbaltactiek ook wel in Spanje, maar ik weet niet of Gert-jan daar wel thuishoort. Ik zie hem nu niet 1,2, 3 Spaans spreken. En het leven is daar gewoon heel anders. Verbeek lijkt me niet echt een wereldburger.
Maar hopelijk blijft ie voorlopig nog even hier. Ik zie nu niet echt direct een goeie opvolger voor hem.

Ga in Duitsland aub wel bij een club zitten waarmee je om prijzen mee kan doen, anders is het pure tijdsverspilling.

Ik vind hem zowel voor Duitsland als voor Engeland geschikt. Ik zou hem graag bij Arsenal willen zien, als Wenger op een dag de knoop definitief doorhakt en stopt met coachen. Verbeek past met zijn visie daar uitstekend bij, ook kan hij Arsenal fysiek sterker maken zodat ze niet zoveel last meer hebben van die irritante blessuregolven. Verbeek vind het ook belangrijk dat er een constante doorstroom is van jeugdspelers in de ploeg, Daarom is hij ook altijd elke maandag aanwezig bij de wedstrijden van Jong Az.

Hij heeft jammer genoeg niet de kop voor een manager in de PL, maar wel de kwaliteiten.

Hij zou het wel verdienen om een keer in Duitsland te werken. Zeker als hij deze prestaties met AZ kan volhouden.

ik zie Verbeek wel bij een subtoper in duitsland wergen, bij een ploeg zoals stuttgard.
daar zou hij ook wel een voor een stunt kunnen zorgen zoals hij dat bij AZ doet.

Hij hoeft alleen maar kampioen te worden met AZ. Dan staan de clubs voor hem in de rij want zou een wereldprestatie zijn.

Toch wel een opvallende uitspraak. Het had mij namelijk niet verbaasd als Verbeek het liefst zijn hele carrière in Nederland wil blijven. Het lijkt mij niet echt een wereldburger eerlijk gezegd.
Ik hoop dat hij eerst nog ff een paar jaar bij AZ blijft en dat hij daar kampioen mee wordt!!

Verbeek keert volgende week al terug in heerenveen, namelijk zondag-middag 4 dec. half vijf als az moet aantreden tegen de plaatselijke fc.

Maar ff zonder gekheid, mocht hij het kunstje flikken met az (kampioenschap) dan lonken er uiteraard wel wat club naar hem ja en is hij waarschijnlijk weg.

Ik was op deze avond
Verbeek heeft het eerst over continuïteit gehad en dat hij nog lang niet klaar was bij Az
een van zijn ambities was om ooit nog eens trainer in het buitenland te worden en hij vond dan de Duitse competitie wel bij hem passen. zie http://www.vv-sds.nl/nieuws.asp?pagina=item&nieuws...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
P. JansenUnknown
M. BakkerKeeper
M. BizotKeeper
B. ReusKeeper
S. BeukemaVerdediger
M. GullitVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Tottenham Hotspur heeft vrijdag zijn bod op Cristian Romero verbeterd naar rond de vijftig miljoen euro gegarandeerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren