Update: Nederlandse aanvaller verlaat Luton Town zonder contract

Donderdag, 1 december 2011 om 10:36Peter Nusselder • Laatste update: 10:37

Romano Denneboom begon zijn loopbaan bij sc Hereenveen ooit als veelbelovende aanvaller en heeft één interland achter zijn naam staan, maar de carrière van de dertigjarige voetballer is nooit echt tot volle wasdom gekomen. Denneboom hoopt nu in Engeland een nieuwe club te vinden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Romano Denneboom voor Luton Town gaat voetballen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door silverskye)

Weet niet hoe Denneboom er nu aan toe is, maar dit lijkt me toch een veels te laag niveau voor hem!

17 november 2011 om 11:36

Een Fortuna Sittard verliest van Luton Town. Het niveau van de conference league is zeer zeker te vergelijken met de eerste divisie. Als je dan ziet dat Denneboom voor Sparta heeft gespeeld, lijkt me dit juist het niveau waar hij thuis hoort.

17 november 2011 om 11:51

Het niveau van de conference vergelijken met de JL league is wel heel erg belachelijk. Heb je weleens een wedstrijd in de conference league gezien ? Kick en rush op het hoogtepunt. De conference is vergelijkbaar met hoofd/1ste klasse qua niveau, qua spelbeeld met de 6de klasse zondag. Dat Fortuna een oefenwedstrijd verliest zegt niet zoveel. BVO verliezen hier ook weleens oefenwedstrijden van hoofdklassers en 1ste klassers zeker als ze met hun tweede garnituur spelen.

17 november 2011 om 11:54

Overdrijven is ook een vak hoor, was een leuke club in het verleden, nu zijn het praktisch amateurs.

1 december 2011 om 10:52

Haha echt he! Heb vaak zat gezien dat Vitesse een oefenwedstrijd verloor. Of kijk bij ons in de beker. Worden ook Eredivisie clubs uitgeschakeld door amateurclubs....

1 december 2011 om 12:02

waarom fortuna noemen...ik denk dat meerdere clubs van luton verliezen...laat denneboom maar tot aan het eind van het seizoen bij fortuna voetballen...beer voor ons en beter voor hem

2 december 2011 om 13:42

muhahahaha... je bedoeld zeker dat Denneboom een te laag niveau heeft voor Luton..

Een van de meest overschatte voetballers die op de nederlandse velden rondloopt.

Zijn carrière is niet echt gegaan zoals verwacht. Zo veel talent, maar er zo weinig mee gedaan. Doodzonde

Eindelijk een club op niveau. Denneboom is een lachwekkende vertoning, dat hij nog een interland heeft is al helemaal belachelijk. Hoewel, onder Van Basten was alles mogelijk. Bij Heerenveen was het nog een aardige speler, maar hij werd eigenlijk steeds minder. Wat hij bij Twente deed weet ik ook niet, maar daar heeft hij ook matig gepresteerd.

Conference divisie. Holy shit. Die man is erg ver afgezwakt. Dan kan je beter voor een bescheiden loon voor RKC spelen. En volgens mij is zelfs Sparta Rotterdam een beter alternatief.

17 november 2011 om 11:31

Denk je dat deze clubs op Romano Denneboom zitten te wachten? Romano Denneboom!!!

17 november 2011 om 11:32

Haha ja ik weet het. Het gaat om het idee. Denk dat niemand op de man zit te wachten nee.

oow denneboom ooow denneboom..

5de niveau, pffff das gawoon amateur basis... zo kan het gaan in het voetbal

hoe is het mogelijk! Damm, wat zonde zeg! Ik zou zeggen ga dan in de Topklasse voetballen oid, lekker dicht bij huis...maar goed, wellicht betalen ze meer salaris in de conference league ....

1 december 2011 om 11:13

Ik heb ooit eens een documentaire gezien waar de salarissen in engeland onder de loep werden genomen. Daaruit bleek dat er gemiddeld 5 spelers zijn per team in de Conference National die kunnen leven van voetbal. Dat wil zeggen een modaal tot boven-modaal salaris op full-time basis.

Daarnaast worden de teams aangevuld met spelers die dit als zeer goede bijbaan doen. Of die naast het voetbal een bijbaan hebben, het een of het ander. Kort gezegd denk ik dat je Luton dus kan vergelijken met de kelder van de Jupiler, als het gaat om de financiele voorwaarden.

Jammer hoe het is gegaan met Denneboom. Ik vond het toch altijd een hele leuke speler om naar te kijken en voegde ook altijd wel wat toe! Maar na het lezen van dit bericht schrok ik toch wel. Met alle respect maar Engeland 5de(!) divisie. Erg jammer, want er had zoveel meer ingezeten voor Romano. Het talent had hij zeker wel, het is er alleen nooit uitgekomen.

zo speel je bij het nederlands elftal en zo speel je daar...
(niet dat hij ooit opgeroepen had moeten worden hoor maar dat is iets anders)
toch wel jammer, op zich was hij niet zo slecht vond ik maar ik weet niet wat er allemaal verder gebeurd is met hem.
hij zal verkeerde keuzes gemaakt hebben...

Het gelijk van Foppe. Die liet Denneboom destijds gaan omwille van zijn mentaliteit. Zonde dat je met zoveel talent zo weinig kunt bereiken.

How low can you go.. En dan moet hij ook nog eerst een oefewedstrijd spelen zodat ze kunnen bepalen of hij een aanwinst is. Oh oh oh..

volgens mij gewoon een kwestie geen mentaliteit

Heb Denneboom een aantal jaar zien spelen bij Twente en elke keer verbaaste het me weer dat hij in de basis stond. Op 1 ding kon je niets aanmerken en dat was zijn werk en vechtlust. Maar de man mist gewoon basisdingen als tactisch inzicht, vernuft en techniek voor een profvoetballer

Romano was shit man echt een tijdje on fire. hij was een van de betere vleugelspelers van nederland destijds ,hij was bijna naar psv gegaan wie weet wat dat hem had gebracht ,daarna ging het down en heel snel jammer.

Jammer. Ik heb het nooit echt een goede speler gevonden. Heeft heel veel clubs in Nederland gehad, maar nergens echt doorgebroken.

nooit hoor je wat van deze man, en we gaan weer richting de kerst en het gaat weer over Denneboom

In de tijd dat hij nog bij NEC speelde hield je van hem of je verafschuwde hem. Ik hoorde bij de eerste categorie. Hele goede wedstrijden wisselde hij af met dramatische optredens. Toch bracht hij vaak iets extra's en dat leverde hem toen ook een transfer op naar Twente op. Hij heeft zelfs 1 keer mee mogen doen bij het Nederlands elftal maar dat was in de periode van van Basten toen iedere redelijke voetballer rond interlands hoopte op een uitnodiging. Jammer dat hij zo is afgezakt, maar mentaal ook niet de sterkste.

Sneu, kan menog herrinderen dat hij bij Heereveen even en groot taent was. Maar daarna weinig meer gebracht, ruzie met coaches en matige prestaties. Hij had veel meer uit zijn carriere kunnen halen, nu is die al 30 en moet op zo bedenkelijk niveau spelen.

Hij kan wel de Eredivisie aan, alleen of hij het mentaal kan, weet ik niet.
Stel... dat hij het bij dit ploegje niet red, dan is het helemaal over voor deze eenmalig international
Dan kan hij beter, net als Ricky vd Bergh in de Topklasse gaan spelen, dan train je 3/4x in de week, heb je in het weekend een wedstrijd, verdien je nog aardig en kan je er nog een part-time baan naast nemen, ideaal!

jammer had hem liever in de jupiler league gezien dan het 5de niveau in engeland

Na de kerst gaat denneboom weer in de verkoop

Denneboom deed in het begin van zijn carriere wel eens leuke dingetjes in de eredivisie en werd zelfs geselecteerd door Bassie. Maar op den duur ging het slechter en slechter met hem en als fan ging je jouw storen aan zijn zwakke optredens. Het is een hele beperkte speler die flink tekort komt voor het hoogste niveau in heel europa en dan kom je bij zulke nietszeggende clubjes uit die erg laag spelen.

Ongelooflijk, wat is deze man ver afgezakt zeg. Echt triest eigenlijk. Hij heeft z'n hele carriere naar de mallemoer geholpen, echt dramatisch. Het is tevens ook een dramatische speler. Weet nog goed dat hij hier bij NEC speelde. Hij deed werkelijk waar niks goed en scoorde ook nooit! Die man is ene mislukkig en als je bij een 5e klasser a la Luton Town niet slaagt, tja Romano, dan houd het denk ik op voor jou en de voetballerij.....

Probeer het dan in Nederland bij een Topklasser of Hoofdklasser. Daar kun je vaak ook nog een aardige boterham verdienen. Het zal toch niet zijn dat ie nu zelfs onder dat niveau zit?

Het lijkt al weer lichtjaren weg dat we konden zingen. Oh oh denneboom wat was je doelpunt wonderschoon... Jammer dat het zo gegaan is. Krijg toch wel een vermoedde dat hij echt niet het maximale uit zijn carriere heeft gehaald.

'tja als je niet voor je vak leeft en veel te zwaar bent dan wordt het lastig. Zeker als je voornaamste kwaliteit snelheid is.

Zo iemand zal het na zijn voetbalcarriere nog moeilijker krijgen. Dan moet ie pas echt gaan werken. Financieel zal ie nog niet binnen zijn vermoed ik.

Welke verkeerde buitelands transfer deed hij dan als iemand mij dat kan vertele

Bij heereveen was hij veel belovend bezig mar. Nu is hij niks meer

De Romano die in 2004 1 interland mocht spelen voor het Nederlands elftal.

Tsja Denneboom was heel erg overhypt en kende bij al zijn clubs een goede periode. Met nadruk op periode. Bij Heerenveen was het een toptalent, maar nergens heeft hij het echt gemaakt. Ik vond het op niet terecht dat Van Basten hem ooit selecteerde. maar dat had ik ook met Bobson en nog meerdere namen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Luton Town

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Reading19-2
11.Millwall18-1
Voor de complete stand: Football League Championsh...
SpelersPositieW
A. MuskweAanvaller70
F. OnyedinmaAanvaller52
H. IstedKeeper00
S. SlugaKeeper130
A. BellVerdediger111
S. BradleyVerdediger50
J. BreeVerdediger130
Voor de complete selectie: Clubpagina Luton Town.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren