AC Milan is Di Gennaro en Legati kwijt aan Serie B-formatie Padova

Vrijdag, 16 juli 2010 om

In de zoektocht naar speelminuten hebben Davide Di Gennaro en Elia Legati eieren voor hun geld gekozen. Het duo stond onder contract bij AC Milan, maar wist bij de Milanese formatie nooit helemaal door te breken. Beide spelers hebben besloten een stapje terug te doen en het nu te proberen in de Serie B.

Di Gennaro werd een grote toekomst toegedicht bij AC Milan, nadat hij de jeugdopleiding met succes had doorlopen. De 22-jarige middenvelder mocht in het seizoen 2006/07 zijn debuut maken in de hoofdmacht van de Rossoneri, maar hij had moeite om daadwerkelijk door te breken. Hij werd uitgeleend aan Bologna, Genua, Reggina en Livorno, maar mag nu definitief vertrekken.

En ook Legati moet het veld ruimen in Milan om meer speeltijd te kunnen krijgen. De 24-jarige verdediger stond sinds 2006 onder contract in het San Siro, maar wist nooit door te breken. In de zomer van 2009 werd besloten om een deel van zijn transferrechten te verkopen aan Crotone, waarna hij ook zijn minuten voor die ploeg ging maken.Gerelateerd

4 reacties (laatste reactie door Miegster)

Vond Di Gennaro nooit het talent dat men wel in hem zag.

Respect voor deze jongens dat ze zoon beslissing nemen, vond di gennaro toch wel een matige speler maar wie weet, misschien over een paar jaar nog is proberen bij AC

Legati heb ik nooit gekend maar ik dacht echt dat Di Gennaro door zou breken tot een sleutelspeler bij Milan. Mja ik heb liever dat deze jonkies een stapje lager zetten dan hun talent te verkwisten op de bank bij Milan. Ik wens hun in ieder geval veel succes bij hun toekomstige clubs en misschien keren ze ooit terug naar hun jeugdliefde als basiskracht.

Erg goed vond ik hem ook niet. De serie B is wel van zijn niveau

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren