Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van een BMW kun je een Ferrari maken, maar van een Trabant niet’

Laatste update:

NAC Breda nam donderdag afscheid van trainer Marinus Dijkhuizen. De oefenmeester werd na teleurstellende resultaten ontslagen bij de Brabanders en het gedwongen vertrek kwam voor John Karelse als een verrassing. De oud-keeper van de club waarschuwt daarnaast de opvolger van Dijkhuizen.

/

Volgens Karelse mist de huidige selectie kwaliteit, maar wordt er wel veel gevraagd. “Je bent als trainer zo goed als je materiaal. Je kunt van een BMW nog wel een keer een Ferrari maken, maar van een Trabant naar een Ferrari lukt gewoon niet”, vertelt hij aan Omroep Brabant. “Als men de groep niet beter maakt, dan krijgt de volgende trainer met hetzelfde probleem te maken.”

Ook is Karelse van mening dat er te veel stromingen met de club bemoeien. “Er zijn allerlei stromingen die iets te vertellen willen hebben. Die elkaar ook tegenwerken. Als dat niet goed op orde komt, zal het nooit constant succesvol worden. Iedereen wil macht. Dat werkt niet. Alle neuzen moeten dezelfde kant op komen te staan”, besluit de clubicoon.

Denk je dat NAC Breda binnen drie jaar promoveert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het materiaal is inderdaad niet goed genoeg. Maar het is een echte volksclub waar het altijd vol zit dus met de supporters er achter moet er veel meer in zitten.

24 december 2016 om 11:34

Misschien moet je even goed kijken of het altijd vol zit. Ben met je eens dat het een echte volkclub is en persoonlijk vind ik het mooie club, maar nog een paar jaar slechte prestaties en ook hier druipen supporters heel langzaam af!

Ik snap de verbazing hierover niet zo. NAC kampt al heel lang met het probleem dat er te veel Bredase patsertjes in businesslounge lopen die allemaal mee willen/mogen praten over het beleid. Dit is ook al lang bekend. Het is daarom logisch dat er zon crisismaatregel wordt genomen door de trainer te ontslaan. Objectief gezien natuurlijk een belachelijk besluit en respectloze handelingswijze, maar je bent wel verschrikkelijk naief als je dit niet zag aankomen bij NAC.

Wat een klets. Las een verhaal van een twitteraar met een voetbaltactiekenblog die eens een analyse van Dijkhuizens team had gemaakt. Die Dijkhuizen stond met open mond te lezen en was verbijsterd over de kennis van een tiener met een voetbalblogje.

Gewoon opdoeken die man, Dijkhuizen kan er niks van.

Google op "de blogger die meer weet van voetbal dan voetbaltrainers" die vlogger werkt nu overigens bij RB salzburg in de jeugd.

"toen ik Dijkhuizen vorig jaar sprak, was hij lyrisch over Mariä‡, die een analyse had gemaakt van Dijkhuizens oude ploeg Excelsior. ‘zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Die jongen wist meer van mijn eigen ploeg dan ikzelf. "

24 december 2016 om 00:11

Heb jij het stuk dan wel gelezen waaraan je refereert? Volgens mij wordt er uitgelegd waarom die jonkies zo goed zijn in het analyseren tov de voetbalprof die trainer is geworden. Overigens betrof het bepaald geen 'blogje' maar een inhoudelijk meer dan uitstekende site met voetbalanalyses.
Ik durf te wedden dat die jongens makkelijker analyseren dan alle Nederlandse trainers in de Eredivisie. Dat kun je Dijkhuizen niet alleen kwalijk nemen.
Je kunt wel clubs kwalijk nemen die dit soort gasten niet serieus neemt of ze niet benaderen voor samenwerking

Als je zo naar de selectie kijkt zou dat toch een onderkant eredivisie club moeten kunnen zijn, zal wat meer vechtlust in moeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren