Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dan is het wachten totdat het fout gaat in een huwelijk met Verbeek’

Laatste update:

Gertjan Verbeek kan wel eens de nieuwe trainer van NAC Breda worden. Na het ontslag van Nebojsa Gudelj zong zijn naam al rond, maar claimde journalist Thijs Slegers dat de trainer NAC reeds had afgezegd. Verbeek corrigeerde die lezing en nadat NAC via de officiële kanalen aangaf met Verbeek te willen praten, werd er een afspraak gemaakt voor volgende week tussen club en coach.

/

NAC versleet de laatste jaren vrij snel de trainers, al koos Robert Maaskant er uit eigen beweging voor weg te gaan. Dat Verbeek nu in beeld is, roept verschillende reacties op. De Tovenaar van Jubbega werkte al bij Heracles Almelo (tweemaal), sc Heerenveen, Feyenoord en AZ en was over de grenzen actief bij 1.FC Nürnberg. De vraag is of hij zijn magie kan loslaten op NAC.

Henk ten Cate, zelf oud-trainer van de Bredanaren, zegt Verbeek een uitstekende trainer te vinden. “Maar past hij ook bij NAC? Bij NAC is alles losser en bourgondischer. Dat kun je goed of slecht vinden, maar die eigenschappen zitten door alle geledingen van de club. Gertjan is juist nogal strikt. Als hij komt, zal hij voor een cultuurshock zorgen”, spreekt Ten Cate zaterdag uit in het Algemeen Dagblad.

Een andere ex-trainer van de geel-zwarten, John Karelse, geeft aan dat NAC een trainer moet hebben die hamert op discipline en duidelijk is in wat hij wil. De 52-jarige Verbeek past in het plaatje, zegt hij: hij is van de mouwen opstropen en ervoor gaan en daar heeft men bij NAC nu behoefte aan. Ten Cate blijft toch sceptisch over een eventuele samenwerking. “Als NAC NAC wil blijven, is het wachten totdat het fout gaat in een huwelijk met Verbeek”, waarschuwt hij.

Zouden NAC en Gertjan Verbeek een succesvol koppel kunnen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het met Karelse eens. Nac moet gewoon de mouwen opstropen, zoals Heracles ook al doet en er vol voor gaan. En daarvoor is discipline nodig. Als je met die discipline een beetje fel voetbalt kan de clubcultuur denk ik wel hetzelfde blijven.

Exact Feyrot4ever, zo denk ik er ook over. Gisteren hoorde ik Johan Derksen ook zeggen dat een commando niet bij een carnavalsvereniging past. Wat een onzin. NAC is bourgondisch en sfeervol maar echt wel een club waar iets aan het veranderen is. Vooral wat Johan D zegt bewijst dat hij maar wat roept. Een bestuur en leiding van de club kan toch los staan van het bourgondische wat de club heeft.

Johan baseert m.i. dit bericht nog op de goede oude tijd dat clubbestuurders nog regionale ondernemers waren die dit "erbij" deden.. Dan zou komst GJ Verbeek wellicht voor een cultuurshock kunnen zorgen. Nu niet hoor. De dagelijkse leiding van NAC zijn tegenwoordig (of eigenlijk al meer dan 10 jaar) professionals die veel meer begaan zijn met resultaat dan alleen het bourgondische clubgevoel.

Het is wel echt een hot item. Vandaag ook al een colum in het ad. Wel grappig om te lezen. Waar Gert-Jan werkt, gebeurd iets. Dat is een feit. Bij NAC gebeurd ook altijd iets. Volgens mij gaat dit alleen maar voor sensatie zorgen . Of het pakt goed uit en NAC haalt alsnog europees.Voetbal

Ik denk dat Verbeek wel wat spelers erbij wil halen, er mist nog wat kwaliteit in de selectie en met hard werken alleen red je het ook niet. zoals Verbeek zelf al had gezegd, hij wil weten wat de mogelijkheden zijn en het zou me niets verbazen als hij hett daarom niet gaat doen

25 oktober 2014 om 09:54

de verdediging.. moet echt wat bijkomen, zeker centraal achterin naast Drost! Vrees ook dat Verbeek niet komt vanwege de financiele middelen. Ik zou zeker wel eens willen zien hoe dat werkt, NAC en Verbeek. Of het wordt helemaal niks, of het wordt nog een mooi seizoen met een 10-12e plek (prima voor NAC-begrippen)

En nog belangrijker, als het slaagt kan er ook doorgebouwd worden. Het is aan de eigenaren van de club (21 private investeerders) die NAC hebben gered en het negatief Eigen Vermogen deels hebben doen verdampen door het grootste deel van de schulden over te nemen. Als zij hier voor gaan en het dagelijkse bestuur bewijst ook echte professionals te zijn, dan zou er zomaar in de winterstop een versterking of 2/3 kunnen komen. EN na het seizoen door bouwen!

De club is enorm veranderd sinds dat Henk ten Cate bij NAC zat. Het is allemaal iets professioneler geworden. Nog niet zo professioneel als bij andere clubs, maar Henk zou verbaasd staan als nu trainer zou zijn.

Voor Verbeek is het waarschijnlijk een ander verhaal. Een grote amateuristisch bende. Vandaar dat het misschien wel goed is mocht Verbeek komen. Hij kan ervoor zorgen dat de club stappen gaat maken, (waar het nu al mee bezig is.)

Data Johan Derksen NAC een Carnavalsvereniging noemt is niet verbazingwekkend te noemen, de man snapt niet hoe de club werkt, en komt vervolgens met zulke denigrerende woorden, maar als je hem ernaar vraagt is het allemaal niet zo bedoeld. Van die hypocriet hoef je je echt niets aan te trekken.

25 oktober 2014 om 15:47

Ik vind het wel stuitend dat zij (zowel Johan, Rene als Wilfred) alle clubs belachelijk maken. Zij maken van alles een karikatuur. Overigens ook van zichzelf. Nu noemt Johan NAC een carnavalsvereniging en geven ze aan dat Hans Kraaij geschikt zou zijn en Verbeek niet. Met alle respect maar dit is toch wel zo'n dom geneuzel. Ik kijk er altijd naar maar begin aan de personen toch echt een hekel te krijgen. Zet eens iemand aan tafel met diepgang. Die Rene is zo'n simpele. Gisteren had je hem ook weer moeten horen over gildelatouret.. Hij lacht het gewoon keihard uit... Domme jongen!

Voor Henk ten Cate heb ik een zeer groot respect en hetzelfde geldt t.a.v. zijn reactie op de mogelijke aantrekking van Gert Jan Verbeek als trainer bij Nac.
Inderdaad zit er een groot risico in als men Gert Jan mag en kan aantrekken, maar ik meen werkelijk dat het roer bij NAC nu eens om moet.

Het is zeer lang geleden dat men in Breda een ervaren trainer aan het roer had. Ik denk zelfs dat Henk ten Cate de laatste was die aan dit plaatje voldoet en voldeed. Het waren de mooiste en succesvolste jaren die ik bij NAC heb meegemaakt.

Henk ten Cate heeft altijd mijn voorkeur gehad en die voorkeur voor hem is nog steeds bij mij aanwezig. Dit houdt voornamelijk verband met de zekerheid dat kiezen voor Henk, ook kiezen voor rust betekent. Aan de andere kant moet men zich wel eens bij NAC gaan realiseren dat boven gezelligheid ook gekozen kan worden voor gezelligheid in combinatie met aantrekkelijk voetbal.
Tijdens het trainerschap van Henk bij NAC was van het laatste duidelijk sprake en ik hoop dat mocht NAC voor Gert Jan kiezen, deze combinatie ook mogelijk is. Wel met meer discipline en dat is Gert Jan wel toevertrouwd.

@ratje123, geeft aan, dat het in de tijd van Henk ten Cate, er bij NAC minder professioneel aan toeging. Dit onderschrijf ik niet. Het was de periode met spelers als Gabor Babos, Csaba Fehér, Glen Salmon, Rob Penders, Ton Lokhoff, Ferry van Vliet, Jeffrey van As, Orlando Engelaar, Alfred Schreuder, Erney Stewart, Tomas Petö, Nebojsa Gudelj, Maurice Steijn, Kofi Mensah e.v.a. Echt wel een groep die op zich al professionaliteit uitstraalde.

Na de periode Henk ten Cate werd het allemaal minder en minder. Sinds een jaar heeft NAC wel intern orde op zaken gesteld en krijgt men het gevoel dat men een andere weg is ingeslagen.

De opmerkingen aan het adres van 'de man met de snor' zijn mij uit het hart gegrepen. Het cynisme en de grote mate van negativiteit van deze man richting NAC is enorm. (was hij trouwens ook niet degene die positief over Theo Mommers schreef? En dus ook anti Nac.) Ik kan mij niet herinneren ooit iets positiefs over NAC uit zijn koker te hebben gelezen. Ik stop zijn opmerkingen altijd maar in dat gedeelte waar ze thuis horen: het riool.

Op de website www.nacbreda1912.nl staat overigens een zeer lezenswaardige column van Sjoerd Mossou.
Mijn advies: lees het!

26 oktober 2014 om 10:23

Ik heb het niet over professionaliteit van de spelersgroep, maar van de organisatie eromheen. In die tijd was het normaal dat spelers na een verloren wedstrijd dronken feest aan het vieren waren met de sponsoren. Tegenwoordig is het veel minder. Tegenwoordig is bier in de kleedkamer bijvoorbeeld uitgesloten.

Het is toch van de zotte dat NAC pas sinds korte tijd op de voeding van de spelers let?

Pffff NAC.... kwestie van tijd voordat er weer twintig lijken uit kast komen vallen en ze weer mogen bedelen bij de lokale overheid. Een voordeel, de ratten zullen het schip pas verlaten als het gezonken is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren