Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV en RKC 'zo goed als rond' over verkoop jong talent

Laatste update:
/

RKC Waalwijk heeft zich volgens De Telegraaf gemeld bij PSV. De bedoeling van de Waalwijkers, die afgelopen weekend hun provinciegenoot in de competitie versloegen, is Imad Najah over te nemen. Het talent heeft in Eindhoven weinig uitzicht op speeltijd en lijkt gezien zijn leeftijd (21 jaar) toe aan een club waar hij dat uitzicht wel heeft.

Najah maakt voor het derde seizoen deel uit van de A-selectie, maar wacht nog altijd op zijn profdebuut bij PSV. Generatiegenoten als Zakaria Labyad, Stijn Wuytens en Memphis Depay lukte dat de laatste jaren wel. De Marokkaanse jeugdinternational, die aan de Olympische Spelen in Londen deelnam, staat nog een jaar onder contract in het Philips Stadion.

Vorig jaar werd de in Utrecht geboren middenvelder uitgeleend aan stadgenoot FC Eindhoven, waar hij met de huidige RKC-coach, Erwin Koeman, werkte. Aan spelen kwam hij toen desondanks niet toe. NEC wilde recent ook al met PSV en Najah gaan praten, maar besloot uiteindelijk prioriteit te geven aan de komst van een aanvaller, weet het ochtendblad.

Update 17 augustus 9:05 uur - PSV en RKC zo goed als rond over verkoop Marokkaans jeugdinternational
Imad Naja zal eerdaags de overstap maken van PSV naar RKC Waalwijk. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de twee partijen ‘zo goed als rond’ over de verkoop van de 21-jarige middenvelder. De jongeling nam onlangs met Jong Marokko deel aan de Olympische Spelen in Londen. De ploeg van Pim Verbeek werd daar al in de groepsfase geëlimineerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ja, hij kan zeker voetballen maar word wel wat overschat!
Ik werd wel kwaad op Pim Verbeek toen hij hem tegen Japan erop zette in plaats van El Kadourri!
Najah is niveau Waalwijk en zeker Jupiler League ! Maar ik zou hem wel eerst eens zien in de Eridivisie!

17 augustus 2012 om 09:24

RKC is toch Eredivisie?

17 augustus 2012 om 09:58

Dus met andere woorden, laat hij zich komend seizoen laten zien. Anders bewijst hij Soccerfreak zijn gelijk en hoort hij thuis in de Jupiler League.

In mijn ogen een overschatte speler, maakte volgens mij ook tijdens de Spelen geen enkele minuut voor zijn thuisland?

Dit bericht klopt van geen kant. Najah maakt ten eerste geen deel uit van de A-selectie en werd vorig seizoen ook niet uitgeleend aan Fc Eindhoven. Dat Rkc belangstelling heeft zou best kunnen. Hij is een aardig talent maar Psv wil hem liever verkopen dan verhuren. Ben benieuwd of ze daar de financiële middelen voor hebben.

17 augustus 2012 om 11:07

Hij hoeft maar 3 ton te kosten. Dat zal niet het grote probleem zijn. ;

17 augustus 2012 om 12:32

Ja, want 3 ton is zo weinig geld. Voor clubs als RKC is dat gewoon een vrij grote investering.

Als je op je 21ste je debuut nog niet hebt mogen maken in het eerste, dan wordt het inderdaad tijd om verder te kijken. Je bent of niet goed genoeg, of de club heeft te weinig vertrouwen in je kunnen.

mischien dat psv deze jongen kan ruilen voor de rb van rkc?

Stijn Wuytens (eksel, 8 oktober 1989)
Imad Najah (utrecht, (19 Februaru 1991)
Zakarya Labyad, (utrecht, 9 maart 1993)
Memphis Depay, (moordrecht, 13 februari 1994)

@vz,

Noem je dit alle 4 'generatiegenoten'??

Depay & Wuytens schelen volgens mij bijna 5 jaar??

On:

Wanneer je nog op je 21e je 1e wedstrijd moet spelen, moet je idd een stapje terug doen.

Ken die jongen niet. Maar RKC is een geweldige kans voor elk talent om zich te etaleren. RKC is goed bezig.

Najah is zeker geen onaardige speler, maar zal het bij PSV inderdaad niet gaan redden. Naar een andere club gaan lijkt me de beste optie, al kan ik me niet voorstellen dat PSV hem wil verhuren, aangezien er niet echt kans is dat hij het eerste gaat halen. Ik denk dat PSV hem het liefste verkoopt zodat ze nog wat geld kunnen verdienen aan hem zoals ze deze zomer met meer spelers hebben gedaan/willen gaan doen.

Citaat uit het bericht: De bedoeling van de Waalwijkers, die afgelopen weekend hun provinciegenoot in de competitie versloegen, is Imad Najah over te nemen.

Wie heeft het erover dat RKC hem wil huren en de prijs zal niet al te hoog zijn aangezien hij nog nooit in de basis van PSV zit en niet verder met hem wil.

Want PSV verkoopt een jeugdinternational omdat....? Omdat hij toch geen kans zal krijgen in het eerste elftal, omdat ze het niet in hem zien zitten voor de toekomst? Ik had hem verhuurd.

17 augustus 2012 om 09:22

ze gaan een terugkoop clausule in zijn contrackt zetten wat ze nu met meer spelers doen tegen woordig ,, dan maakt rkc 500,000 winst en heeft psv hun speler terug met een beetje verlies maar als ze hem dan weer door verkopen haal je die 500,000 er wel weer uit dus psv gaat tegenwoordig tewerk als real bij real werkt het , ik vind dat psv goed bezig is.

17 augustus 2012 om 09:26

5 ton lijkt niks maar is echt veel geld, zelfs in de voetbalwereld.
Najah moet heel goed zijn wil PSV hem terugkopen.

17 augustus 2012 om 09:59

Daarom ze zullen hem never nooit terugkopen, maar als hij onverwachts toch doorbreekt kan hij voor respectievelijk weinig teruggekocht worden.

17 augustus 2012 om 12:02

Hij is 21 en heeft nog geen wedstrijd gespeelt, dsan zal het ook wel niet heel veel zijn, daarbij is een tonnetje ogf 5 ook altijd mooi meegenomen.

Sorry maar 21 jaar en dan een jong talent? Tegen die leeftijd ben je in de voetbalwereld niet echt meer jong. Zeker niet in Nederland, daar zijn jonge talenten vaak rond de 17/18/19.

Verder natuurlijk prima voor zo'n kerel om wekelijks te voetballen, lukt niet niet bij de ene club, dan mooi ergens anders gaan ballen.

Hopelijk laat hij zich zien en komt Mokthar ook nog bij een leuk clubje terecht

17 augustus 2012 om 10:48

mokthar speelt gewoon nog bij psv dus wat bedoel je?

17 augustus 2012 om 17:31

Jong psv idd is maar wat je mooi vind

Hij zegt toch ook, leuk clubje?

Niet verkeerd. Ik verbaasde me erover dat hij basisspeler was bij Jong Marokko, terwijl ik hem nooit heb zien spelen. Als je 21 bent dan mag je best weleens een stap maken om aan spelen toe te komen!

Volgens het ED heeft Imad Najah reeds getekend bij Rkc.

Tweet van Rik Elfrink, PSV watcher van het ED: Imad #najah nu definitief weg bij #psv. Heeft inmiddels getekend bij #rkc voor twee jaar.

Moet hij gewoon doen, je moet speelminuten maken en rijp worden in competitieverband. Wellicht dat hij nog kan uitgroeien tot een hele grote, misschien horen we nooit meer wat van hem... Geen idee. Het kan raar lopen met talenten die ineens speelminuten krijgen binnen een competitie. Er zijn zat voorbeelden van spelers die plotseling he-le-maal opleven

mss kunnen ze in de deal meteen die rechtsback van rkc betrekken...
Najah moet op zijn leeftijd elke week spelen en die kans krijgt hij neit bij psv. Mss breekt hij alsnog door

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren