Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC heeft jaar na 'groot succes' goed nieuws voor waardevolle kracht

Laatste update:
/

RKC Waalwijk heeft de samenwerking met Imad Najah met één seizoen verlengd. De 22-jarige middenvelder uit Utrecht blijft daardoor tot medio 2015 aan de Waalwijkse club verbonden, zo meldt de Eredivisionist woensdagavond via de officiële kanalen.

Najah kwam afgelopen zomer over van PSV en ondertekende destijds een contract voor twee seizoenen. "We beschouwden het als een groot succes dat we Imad afgelopen zomer konden aantrekken”, vertelt manager technische zaken Janus van Gelder op de clubsite. "We hadden hem immers al jaren op het oog. Afgelopen seizoen heeft hij bewezen een zeer waardevolle kracht voor onze ploeg te kunnen zijn."

Najah, Olympisch international van Marokko, kwam tijdens zijn eerste jaargang in Waalwijkse dienst tot twintig optredens in de Eredivisie. "Het doet me deugd dat ik er in de korte periode die ik voor de club heb kunnen spelen in ben geslaagd de club van mijn kwaliteiten te overtuigen", laat een trotse Najah weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws, is qua techniek en inzicht van het niveau fc Utrecht. Echter is hij nog wel wat dromerig soms en heeft hij een hekel aan verdedigen. Hopelijk hersteld hij snel, genieten met deze jongen

29 mei 2013 om 21:00

Grappig.. Hij is namelijk een centrale verdediger van nature.

29 mei 2013 om 21:24

Dan ken jij Gouweleeuw nog niet. Die vergeet 89 minuten per wedstrijd dat hij een verdediger is.

Niet echt opvallende speler, maar altijd een groot talent geweest, dus waarschijnlijk komt er wel wat in hem naar boven, en dat hoop ik maar voor hem en rkc, goeie zaken dus!

29 mei 2013 om 21:09

niet opvallend dat ben ik niet met jou eens, mede door zijn blesuren is RKC in een dip geraakt.
Sterk aan de bal goed overzicht zie het helemaal zitten in deze speler.

Heel goed. Echt een goede voetballer!

Mooie technische voetballer.
Maar titel suggereerde toch iets anders, dat bijv Peppen of Sneijder of Guy Ramos zouden blijven. Waar ik op gehoopt had. Najah wist ik al 4 maanden terug, had ie zelf al gezegd, zelfs op de clubsite...
Hopelijk investeren ze goed met die 3 miljoen van Fox. Hndelen, nup!!

29 mei 2013 om 22:32

Bijna 1,6 miljoen is wat RKC krijgt van de Fox deal.

Wijnaldum gratis az
Achahbar huren
sno gratis
Verhulst az

Verhulst
martina
Mosselveld
Drost
wijnaldum
Sneijder
Duits
sno
Lieder
achabar
Jozefzoon

Vreemd vind ik dat, je ziet toch dat deze Najah het niveau beter aankan dan Ritzmaier of Van Ooijen. Zou een hoop gehannes schelen als psv deze jongen gewoon had gehouden

Goed nieuws voor ons Rkc...
Nu hopen dat Sno gewoon een jaartje nog in Waalwijk wilt blijven nu hij voor de tweede keer terug is in Waalwijk...
Achabar huren zou een goede optie zijn

De Bruyne is een rechtspoot van nature!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren