Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Negende versterking Roda JC afkomstig van SC Bastia

Laatste update:

Simeon Raykov is de achtste winteraanwinst van Roda JC Kerkrade. De 27-jarige linkeraanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf jaar en is afkomstig van Lokomotiv Plovdiv uit Bulgarije.

/

“Simeon is een linkeraanvaller. We zijn blij dat de formaliteiten zijn afgerond”, aldus technisch directeur Ton Caanen op de officiële website van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Het is niet bekend hoeveel Roda heeft betaald voor Raykov.

Raykov komt uit de jeugdopleiding van Lokomotiv Plovdiv en kwam daarna uit voor Sliven OFK, Spartak Plovdiv, Botev Vratsa, Levski Sofia, Cherno More Varna en Chernomorets Burgas. Raykov pakte tot dusverre twee prijzen: de beker en Supercup van Bulgarije.

Update dinsdag 31 januari 15.25 uur – Negende versterking Roda JC afkomstig van SC Bastia
Roda JC heeft op de slotdag van de transfermarkt opnieuw toegeslagen. De 21-jarige middenvelder Lyes Houri wordt op huurbasis overgenomen van Bastia, meldt de Franse club. In Frankrijk heeft hij een contract tot de zomer van 2018. In de eerste seizoenshelft kwam hij geen enkele keer in actie voor de hoofdmacht.

Een goede aanwinst voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Vraag me af wat een Roda supporter hiervan vind?

Komen alleen maar buitenlandse voetballers die nauwelijks een naam hebben..

31 januari 2017 om 11:59

Ik kijk hier met dubbele gevoelens naar. Enerzijds kan ik er prima mee leven dat we nu wat geld te besteden hebben en dat we spelers kunnen kopen. Zelf denk ik ook wel dat hier wat leuke spelers tussen zitten. Zelf is mijn hoop gevestigd op El Makrini, Badibanga en Savic. Daarnaast schijnt deze Raykov ook wel wat te kunnen maar ken hem verder niet goed.

Anderzijds begint dit wel erg overdreven te worden. Ik heb niet het idee dat er beleid wordt gevoerd, al is dit niks nieuws onder C&c. Ik had veel liever gezien dat er 4 echte versterkingen waren gekomen. Echter lijkt nu het beleid kopen wat je kopen kan, dan zal er vast iets bruikbaars tussen zitten.

31 januari 2017 om 13:03

Zou er niet eens een organisatie op poten moeten worden gezet? Roda heeft best veel potentie. Ze kunnen zelfs samenwerkingen met Duitse topclubs uit het Ruhrgebied aangaan. Lekker jeugdspelertjes opleiden, goede scouting op poten zetten. Het is nu alleen maar gefocust op direct resultaat. Daar gaat nooit een succesverhaal uit voortkomen. Kijk eerder naar hoe Vitesse het aanpakt. Daar is aan de organisatie gesleuteld.
Een investeerder in Limburg zou dat ook moeten doen. Daarnaast zijn 4 profclubs in Limburg echt te veel.

31 januari 2017 om 13:11

Het is ook de bedoeling dat Roda vanaf de zomer echt beleid gaat voeren. Al deze aankopen ,zowel voor de lange als korte termijn, moeten directe handhaving zien veilig te stellen. Dit was nodig want ik ben ervan overtuigd dat het met het oude materiaal sowieso niet gelukt was. Vanaf de zomer is het de bedoeling dat er wordt doorgepakt. Hoe dit gaat gebeuren weet ik niet en ben benieuwd of Cenc dan nog steeds eindverantwoordelijk zijn. Zolang deze personen er nog zitten is het maar de vraag of er daadwerkelijk beleid gevoerd gaat worden.

Daarbij zullen ze in Limburg nooit gaan fuseren. Er zijn al eens concrete plannen geweest in 2009 maar deze plannen hadden geen draagvlak bij zowel supporters als de gemeentes niet. Dat betekend dat er zolang de clubs het financieel redden er vier clubs blijven bestaan.

31 januari 2017 om 12:00

Ik heb bij de meeste spelers geen idee wie ze zijn en wat ze kunnen, maar als ik lees waar ze vandaan komen dan twijfel ik of het directe versterkingen zijn.

Ik ben blij dat de beste man wil helpen, maar ik ben bang dat zolang Ton Caanen aan het roer staat, er tweederangs spelers blijven komen die uiteindelijk niks toevoegen. Ik hoop dat mijn ongelijk bewezen wordt in deze 2e seizoenshelft!

31 januari 2017 om 12:07

Heeft die Ton Caanen vorig jaar ook al niet een hele buslading nieuwe spelers aangetrokken in de winter?

Onbegrijpelijk dat die man er dan nog zit, of zijn de Roda supporters tevreden over hem? Ik zou toch mijn hart vasthouden met zo'n persoon zonder enig beleid aan het roer.

31 januari 2017 om 12:20

De vorige wedstrijd tegen Excelsior hing er een spandoek waar op stond dat het hele bestuur eruit moet! De fans zijn er zeker niet tevreden mee.
Onze selectie was erg krap, daarom zijn er ook veel nieuwe jongens nodig. Maar dat hij het in de Balkan gaat zoeken snap ik dan niet! Een linssen, slagveer en malki werden genoemd, maar niks komt daarvan terecht. Malki heeft lage eisen had zo kunnne komen maarnee Caanen weet het beter. Ik hoop dat het nu dan een beetje gaat lopen! En nu de laatste kans voor Caanen om dan een goede selectie samen te stellen voor volgend seizoen!!

31 januari 2017 om 12:29

ik hoop het van harte voor roda, maar deden ze niet hetzelfde in de winter toen ze degradeerden? Ik hou mijn hart vast als het om roda gaat, vraag me af waar het heen gaat. Denk dat de rus niet hetzelfde flikt als wang, maar ook dat is een onzekere factor. Als je zoveel spelers haalt, moeten er toch ook wat vertrekken

31 januari 2017 om 14:59

In de winter van de degradatie werd er bijna niets gehaald. Als ik het me goed herinner werden alleen Timo Letschert (transfervrij) en Anco Jansen gehaald.

31 januari 2017 om 15:45

sorry heb even nagekeken, vorig jaar winter hebben ze er een stuk of zeven gehaald, toen zijn ze er wel in gebleven.

Acht nieuwe spelers..... Toe maar. Nou nog een team worden...

Zie hier maar iets van te smeden in een aantal weken. Alleen maar onbekende buitenlanders die ieder een andere taal spreken. Ben zeer benieuwd of en hoe dit gaat lopen.

Wat een aanfluiting dit Roda Jc.

Echt een club waar ze de zaakjes niet goed op orde hebben. Vorig seizoen haalden ze al zoiets uit met toen ook iets van 7 winter-versterkingen. Nu doen ze het wederom, van enig beleid of inzicht is geen sprake.

De clubkleuren zijn goed van Roda JC, de rest niet. Ik mag hopen dat Go Ahead- Excelsior- ADO- PEC boven Roda JC weten te eindigen !

31 januari 2017 om 12:22

Dat laatste hoop ik niet maar voor de rest ben ik het 200% met je eens!!!

31 januari 2017 om 12:27

Van beleid is inderdaad geen sprake. Toch zie ik liever dat er nu nu iets aan wordt geprobeerd te doen dan kansloos degraderen met het materiaal dat we hadden. Ook dit is gecommuniceerd vanuit Roda. Eerst handhaven en vanaf dan gaan denken aan de lange termijn.

31 januari 2017 om 12:49

Om heel droog te zijn, als al die random aankopen iets is wat de afgelopen jaren continu voorkomt bij Roda, dan is dit langzamerhand ook een beetje clubcultuur. Typisch Roda.

Doen ze nog wel een beetje aan scoutingswerk of is het nu echt gewoon lukraak elke naam vastleggen waarvan een zaakwaarnemer zich meld?

Roda JC moet geen rare vreemdelingen legioen worden....

31 januari 2017 om 12:00

Roda was al een vreemdelingenlegioen en dat zal alleen maar erger worden ben ik bang.

31 januari 2017 om 15:05

Badibanga komt van Standard Luik, dus ik ga ervan uit dat die uit de koker van Caanen komt. Gnjatic is een bekende van Anastasiou, die kent hem van zijn tijd als trainer bij Panathinaikos. Savic werd gehaald op aanbeveling van Huub Stevens, die werkzaam is geweest in Oostenrijk. Raykov en misschien ook Houri zullen uit het netwerk van de nieuwe investeerder komen. El Makrini en van Velzen stonden al langer op een lijstje bij Roda.

Zo van buitenaf lijkt het een rotzooi (en dat is het ook met Caanen aan het roer). Maar de spelers die nu komen zijn gewoon hard nodig en ik geloof niet dat die zomaar lukraak worden gehaald.

31 januari 2017 om 16:17

Jij gelooft dat die spelers grondig gescout zijn dan? Het is echt wel een groot gedeelte lukraak en op de gok. Het is volgens mij nog geen week geleden dat die investeerder kwam he. Die spelers die ze halen hebben ze echt niet gescout zoals ze normaal voor een aankoop doen.

31 januari 2017 om 16:39

Of ze nou echt grondig gescout zijn weet ik ook niet, maar er wordt hier gedaan alsof Roda gewoon maar de eerste beste speler die op de radar komt koopt zonder ook maar iets na te kijken. Er zullen best speler zijn die nu pas haalbaar zijn maar al langer op een lijstje stonden.

De waarheid zal ergens in het midden liggen, die informatie krijgen we helaas niet.

31 januari 2017 om 19:39

Tnx voor de info Meliora, stuk helderder zo.
-NEC- jullie club is ook een ontploffing van alles en nog wat, jullie hebben alleen geluk dat het nu aardig loopt.

Wat een uitdaging voor Anastasiou om hier een team van te maken zeg. Zoveel spelers met verschillende achtergronden en talen. Lijkt me erg lastig om met iedereen om te gaan en te kunnen communiceren.

Goed dat ze versterkingen halen maar dit is dan misschien wel weer wat overdreven. Wellicht dat je met 3 gerichte aankopen een stuk verder had kunnen komen. Nu moet je als trainer helemaal opnieuw beginnen met het opbouwen van een team, wat doorgaans minimaal een maand of 2 duurt.
Beleid is duidelijk gericht op de korte termijn.

Hier wordt je als supporter toch niet blij van?
Wat een houtje touwtje beleid. Als je ineens geld te besteden heb koop je in de winter toch niet ineens een heel nieuw team? Misschien 2 of 3 echte versterkingen maar dit gaat zeker onrust veroorzaken. De spelers die er al waren hebben de poten uit hun reet gelopen en worden nu ineens vervangen door allemaal onbekende vreemdelingen waar 90% nog nooit van heeft gehoord.
Eerst weer een maand of twee bezig om er een beetje een team van te maken als ze allemaal op elkaar zijn ingespeeld is de competitie voorbij......

8 nieuwe spelers en dan degraderen. Stel je voor dat dat gebeurd. Financieel zou die nieuwe man best het een en ander kunnen. Maar ik neem aan dat hij daar ook niet vrolijk van zou worden. Op een lager niveau, minder supporters? Minder sponsoren en meer spelers met salarissen. Ik heb mijn twijfels over hoe Roda het nu aanpakt. Zal er nu opeens wel een team komen te staan dat punten pakt? Deze aankopen hebben ook de tijd nodig.

31 januari 2017 om 12:24

En 46 contractspelers die verkocht moeten worden.........

Wat zal er gebeuren als Roda JC degradeert?

Want die kans is sowieso al reã«el gezien de positie van de club op de ranglijst en al die aanwinsten klinken positief maar deze jongens komen midden in het seizoen. Daarmee bedoel ik te zeggen dat het normaal gesproken wat tijd kost om 1 a 2 jongens in te passen maar dit zijn er 8 die er, mag ik hopen, direct moeten staan.

Ziet de huidige investeerder het nog wel zitten om zijn geld uit te moeten geven aan een ploeg in de JL? Of trekt hij zijn handen (lees portemonnee) terug mocht dit gebeuren? Hebben deze spelers een vertrekclausule indien er een niveau lager gespeeld gaat worden? Krijgen ze een automatische salarisverlaging?

31 januari 2017 om 12:23

Hij heeft aangegeven ook mocht dat gebeuren hij Roda niet zal laten gaan! Maar dat 100% vertrouwen kun je niet!

Zo, er gebeurd veel in Kerkrade. Hoop echt eens voor die club dat ze het licht weer eens gaan zien en terug komen waar ze horen, namelijk subtop. Roda JC hoort toch in het rijtje Az, Heerenveen, Twente, Willem II, Groningen en Vitesse thuis ben ik van mening. Ben benieuwd.

31 januari 2017 om 12:34

ze waren jaren terug een stabiele middenmoter, maar heb zelf niet meegemaakt dat ze echt subtop waren(az, groningen,heerenveen, vitesse, later twente). Willem 2 is ook al 15 jaar geleden dat ze cl speelden. Al met al hebben ze wellicht die potentie qua stad en achterland (roda als grootste van de provincie, kerkrade zelf is niet zo groot). Echter komt dit er totaal niet uit en vind ik nniet dat ze in een rijtje met az heerenveen groningen vitesse horen.

31 januari 2017 om 12:59

De afgelopen jaren is daar inderdaad geen sprake van. 10 jaar geleden ging ik zelf nog naar het stadion en was Roda-uit een verdomd lastige partij voor iedere ploeg van de eredivisie. Ze speelden toentertijd ook altijd mee voor europees voetbal. Denk aan het niveau van heerenveen, groningen en utrecht. Ik hoop dat Roda dat niveau binnen nu en 5 jaar weer kan halen.

31 januari 2017 om 15:44

zou mooi zijn voor roda en voor de eredivisie. Twente kon er zelf ook nooit winnen in kerkrade, op dit moment is roda echter een stuk zwakker. laat ze eerst maar eens jaren achter elkaar in de eredivisie blijven, met 5 jaar op het niveau van utrecht heerenveen groningen gaat niet lukken denk ik.

31 januari 2017 om 17:35

Roda staat zevende op de eeuwige ranglijst van de Eredivisie, boven veel van de ploegen die jij opnoemt. Als je kijkt naar de resultaten vanaf midden jaren 80 zie je pas eind vorig decennium echt een verval, daartussen uiteraard wel een aantal magere periodes of seizoenen maar dat zie je bij elke club. De club eindigde 18 keer in de top 6 in 42 jaar en daarnaast nog 11 jaar in het linkerrijtje. Slechts 13 seizoenen in het rechterrijtje, waarvan 3 onder de streep. Er zijn wel periodes van subtop daarbij.
Clubs als AZ, Vitesse en Twente hebben wel langere periodes in de subtop gehad maar over het geheel doet alleen Twente het beter. Ik zie Roda natuurlijk ook geen stabiele subtopper worden, eerder iets als Groningen en Utrecht, wat natuurlijk ook geen probleem is.

En je moet niet alleen Kerkrade tellen, het hele stedelijk gebied met Heerlen, Landgraaf en Brunssum is meer dan 200.000 inwoners maar dat is dan ook al een groot deel van het achterland. Al was in die kaart van Tubantia van een paar jaar terug wel te zien dat ook buiten Parkstad de support nog redelijk groot was.

31 januari 2017 om 12:56

Roda heeft naar mijn mening nooit tot de subtop behoord. Een stabiele middenmotor misschien, maar niet meer dan dat. AZ, Heerenveen, Twente en Vitesse zijn/waren van een ander niveau.

31 januari 2017 om 14:01

Wat versta jij onder de subtop? Want als je kijkt naar resultaten van de jaren 90 tot 2005 was Roda standaard te vinden in de top 6 met af en toe een uitschieter naar boven of beneden.

Wederom wanbeleid in Kerkrade! Die Ton Caanen presteert het om nog meer winteraankopen te doen dan vorig jaar, toen er in januari "slechts" 8 nieuwe spelers werden gehaald. Nu al weer 9 nieuwe spelers. En dan tel ik de zomeraankopen en de regelmatige trainerswissels maar even niet mee. Het enige wat die Caanen doet is keer op keer zijn eigen fouten herstellen. Het enige beleid lijkt wanbeleid.

Leuk zo'n winterse transferwindow, maar dit riekt naar competitievervalsing. Een nieuwe investeerder, dus een zak met geld om versterking te halen. 8 stuks maar liefst. En de concurrentie? Die hebben geen nagel om het gat mee te krabben en zien lijdzaam toe wat er allemaal in Kerkrade gebeurt.

Daarbij moet zo'n TD - Ton Caanen - zich toch ook eens goed achter de oren krabben. Zijn aankopen hebben Roda in de eerste seizoenshelft weinig kunnen helpen, dus nu trekt hij een volgend blik los, waarvan nog maar gezien moet worden of ze iets toevoegen...

31 januari 2017 om 12:20

Zo is het toch altijd geweest. Hoe moeten de andere clubs zich voelen ten aanzien van Ajax, Psv, Feyenoord en niet te vergeten FC Twente. Het kopen/huren van spelers is nog geen zekerheid voor succes. Het is gewoon knap en prettig voor Roda JC dat de club een investeerder heeft gevonden. Helaas draait alles in het leven om geld en daar zitten vele Nederlandse voetbalclubs verlegen om.

Wat nu de gedachtegang van Roda schijnt te zijn, is het kopen van spelers voor zowel nu als voor de toekomst. Als ik het een beetje kan inschatten zal de rolverdeling onder de nieuwelingen een beetje als volgt zijn:

Papazoglou: Pinchhitter, gehuurd tot aan het einde van dit seizoen. Voornamelijk gekocht om de concurrentiestrijd aan te gaan met Schahin en de blessuregevoelige spitsen van Roda te kunnen opvangen. Mytidis zal nog wel vertrekken.

Verboom: Concurrent voor van Peppen. Ik denk dat er gerouleerd gaat worden. Gehuurd tot aan einde seizoen

Gnjatic: Directe versterking voor het elftal. Roda had behoefte aan een middenvelder. Gehaald uit het netwerk van de nieuwe investeerder.

Badibanga: Directe versterking. In principe opvolger van Boysen. Gehuurd tot aan het einde van het seizoen.

Savic: Schijnt een groot talent te zijn. Zal dit seizoen zijn opwachting gaan maken maar is voornamelijk gehaald voor de lange termijn. Heeft een contract voor 2,5 jaar.

Houri: Gehaald voor de lange termijn. Bekijken hoe hij bevalt en de optie tot koop lichten. Zal in eerste instantie aansluiten bij jong roda.

El Makrini: Directe versterking. Zelfde verhaal als Gnjatic. Roda had op het middenrif een versterking nodig.

v. Velzen: Gehaald voor de lange termijn. Erg talentvol maar nog jong en grillig.

Raykov: Ik neem aan dat Raykov als directe versterking is aangetrokken. Heeft veel ervaring en is voor een aantal seizoenen vastgelegd.

Mijn verwachting is dat de basis van Roda er ongeveer zo uit gaat zien. Hopende jullie te hebben geinformeerd.

Van Leer
Milec
Ananou
Kum
Verboom/Ard
Gnjatic
Ajagun/Savic
El Makrini
Raykov
Schahin
Badibanga
31 januari 2017 om 12:33

Ik had toch nog graag malki gezien hoor! Kijk stel je voor dat je Linssen, Slagveer en Malki had gehad! En eventueel een Serero en El Makrini. Dan heb je 5 goede bekende aankopen en had je 4-4-2 kunnen spelen met El Makrini en Serero op het middenveld. Linssen en Slagveer als diepe vleugelmiddenvelders. En in de spits, Malki die on Schahin of Papazoglou heen beweegt!
Beina dezelfde speelwijze als een paaar jaar geleden met Malki en Junker. Alleen had je daar geen wingers maar opkomende backs waardoor je steeds naar voren kon voetballen!

31 januari 2017 om 12:48

Ik ben het absoluut met je eens. Al met al denk ik dat deze spelers simpelweg niet meer haalbaar zijn voor Roda. Spelers als Linssen en Slagveer geven simpelweg de voorkeur aan een andere club of zitten liever hun contract uit dan dat ze naar Roda komen. Ook weet ik niet of het verstandig is om als Roda zijnde salarissen van bijv. een Serero te gaan betalen. Dat creã«ert een scheve verhouding in de groep en ik weet niet of dit op lange termijn financieel verantwoord is.

31 januari 2017 om 17:03

Het risico van Malki zou ik nooit nemen, hij kan eigenlijk alleen maar tegenvallen. Als ze hem meteen nadat hij transfervrij was hadden genomen had het misschien nog gekund maar nu heeft hij ook al geruime tijd niet meer gespeeld.

Zou de Knvb hier niet eens een onderzoek naar moeten instellen? Dit heeft niets meer met een team versterken te maken toch? Waarschijnlijk het nodige geld mee gemoeid voor Caanen en wat makelaars er om heen. Iets anders kan ik niet verzinnen

En anders zou zou de technisch directeur ( die er toch zit voor de lange termijn) sowieso morgen moeten opstappen, want 9 spelers halen(eind januari ook nog eens) is wel een erg groot brevet van onvermogen over je eigen beleid.

Ik weet niet of roda jc wel zo goed bezig is. Er worden veel spelers gehaald nu er een beetje geld is. Plus de spelers die er al waren. Daarnaast zeggen mij de meeste namen helemaal niks. Wat je krijgt zo is een compleet vreemdelingen groep... ik vrees dit seizoen echt voor roda.

Het is leuk dat Roda allemaal versterkingen haalt, maar wat gaat er gebeuren met de huidige selectie? Worden er vandaag dan ook nog 3 spelers verkocht of verhuurd?? Kan me niet voorstellen namelijk dat al deze spelers voor de bank gehaald worden namelijk..

31 januari 2017 om 14:50

Noor, Boysen en de Silva zijn deze maand al vertrokken, en het ligt in de lijn der verwachting dat er vandaag ook nog mensen vertrekken. Blã¤ttler mag op huurbasis weg en van Son staat al langer op de nominatie om te vertrekken. Verder hoor ik de laatste dagen geruchten over Mytides en Paulissen.

Momenteel heeft Roda een selectie van 27 man. Er zullen waarschijnlijk ook nog wat spelers vertrekken. Natuurlijk is het een nadeel dat al deze spelers op elkaar ingespeeld moeten worden en het maar de vraag is of er een echt team ontstaan maar toch is 27 man niet overdreven veel. Ik wacht rustig komende weken af voordat ik een oordeel ga vellen.

die van Velzen is een aardige speler imo. ER zit wel wat geld aangezien men Serrero hetzelfde wilde betalen als ajax al deed

Heb medelijden met Yannis, die zal wel denken: waar ben ik in godsnaam aan begonnen en wat moet ik met al die gasten......

Het blijft nooit rustig bij Roda in de transferperiode. Al een aantal jaar trekken ze elke transferperiode een blik buitenlanders open en halen ze er een stuk of 6, in de hoop dat er 1 of 2 slaagt. Meestal zit er niet veel soeps tussen. Bijzondere gang van zaken

Ik vraag me echt af hoe Roda aan dit soort spelers komt, en hoe ze bepalen of ze ook echt aanwinsten zijn of niet. Blijkbaar denken ze van wel, maar dat lijkt me zeker niet makkelijk vast te stellen bij dit soort onbekenden uit het Oostblok.

Daarnaast is die Van Velzen toch ook al een linksbuiten? Is er een Roda fan die het aandurft een verwachte opstelling te maken voor komend weekend?

31 januari 2017 om 14:08

Van Velzen is inderdaad ook een linksbuiten, maar na het vertrek van Boysen en De Silva had je alleen nog Paulissen (van origine middenvelder) die daar kon spelen. Twee nieuwe linksbuitens waren dus wel welkom. Ik denk niet dat zondag al zoveel nieuwelingen spelen maar uiteindelijk zal het zoiets worden verwacht ik. Zondag verwacht ik in ieder geval nog Rosheuvel op de rechtsbuiten.

Van Leer

Milec - Ananou - Kum - Verboom

Gnjatic - El Makrini

Ajagun

Raykov - Schahin - Badibanga

Volgens de NOS hebben ze net ook nummer 9 binnen. Ze huren een buitenspeler van Bastia.

31 januari 2017 om 14:47

Deze Raykov is nummer 9. Houri wordt inderdaad gehuurd (met optie tot koop) van Bastia maar dat was gisteren of eergisteren al rond. Het is ook een centrale middenvelder, geen buitenspeler.

Enige wat voor Roda geld is handhaving dit seizoen. Meeste spelers worden gehaald voor lange termijn(1,5, 2,5 jaar) en een paar gehuurd. Maar ik geef toe, is wel erg veel wat nu gehaald wordt. Ben bang voor toenemende onrust binnen de selectie. We zullen zien waar het schip strand.

Het zijn er alweer 9....
En maar 2 spelers die ik wat vind toevoegen of verbeteren.
Dit lijkt meer op wanbeleid, alles kopen wat maar los of vast zit.

31 januari 2017 om 15:08

Waarom vind je dat er maar 2 spelers iets gaan toevoegen? Heb je ze allemaal al uitvoerig aan het werk gezien? Begrijp me niet verkeerd, ik zeg zeker niet dat al deze spelers een succes worden maar je kunt geen oordeel vellen over een speler die je nog niet aan het werk gezien hebt. Vorig jaar werd dit ook bij bijvoorbeeld Inceman gedaan en dat bleek gewoon een prima voetballer voor Roda te zijn.

31 januari 2017 om 22:15

2 spelers waar ik zeker van ben dan.
Maar eerlijk gezegd geef ik de andere 7 weinig hoop omdat ze van kleine clubs over in de wereld komen. Zal er vast nog wel 1 tussen zitten maar dan is het als nog een erg duur onnodig grapje.

Denk dat Roda zelfs met de huidige selectie en dus minus deze 9, op plaats 13-14 eindigt. Denk echt dat het zal gaan tussen GAE en Excelsior wie direct degradeert en dat PEC en Ado voor plaats 15 en 16 strijden.

Ik ben bang dat ook nu weer geld word weggegooid.

Koop dan een degelijke speler voor elke linie,ipv een nieuw team.

Wow, ik word gek. Roda maakt een transitie door het is ongekend. Ben benieuwd hoe ze voor de dag komen tegen Ajax.

31 januari 2017 om 17:12

Kon nog wel eens lastig worden voor Ajax. Verwacht wel dat Ajax gaat winnen maar met welke opstelling Roda gaat spelen weet niemand. Bovendien kent bijna niemand deze spelers dus als ze spelen weet je niet op welke manier ze voetballen!

Dit is echt grotendeels met hagel schieten, daar moet wel bij gezegd worden dat een aantal spelers (4) gewoon gehuurd is.

dus het zijn momenteel 4-5 gewone aankopen en een paar huurlingen waarvan eentje volgens mij een optie tot vast aansluiten heeft.

Velen die hier een stukje plaatsen weten helemaal niets over Roda JC. Er worden zelfs al opstellingen gemaakt terwijl we nog niet eens weten wat voor spelers er aangetrokken zijn en voor welke posities. Ook vinden velen van Peppen een slechte verdediger. Art verdedigt met hart en ziel kan ik jullie vertellen. Alleen ligt het ook veel aan de persoon die voor hem staat. Daar bedoel ik mee dat de linkshalf te weinig capaciteit heeft. Komt die persoon zijn verdedigende taken ook wel na? Vorig jaar stond daar Faik. In mijn ogen kon Faik wel degelijk iets met een bal alleen was hij te langzaam en stond van Peppen vaak tegenover twee aanvallers. Faik zijn plaats zou dan achter de voorhoede moeten zijn geweest. Dit jaar hetzelfde liedje van Peppen staat vaak tegenover meerdere aanvallers omdat ze het op het middenveld laten afweten. Niemand kan ontkennen dat het achterin bij Roda slecht staat kijk maar eens naar het aantal doelpunten die ze tegen hebben gekregen. Hoe vaak is niet de nul gehouden? Nee het is het middenveld waar intelligentie en voetballend vermogen ontbreekt.

Het begint nu toch wel een beetje overdreven te worden met al die winterse nieuwelingen. Vraag me af in hoeverre er op de iets langere termijn gedacht wordt.

31 januari 2017 om 15:41

De lange termijn begint voor Roda door dit jaar niet te degraderen. Ik zeg niet dat het met deze spelers lukt (ik kan ze namelijk niet) maar ik verwacht dat het elftal er zeker niet slechter op wordt.

9 spelers gehaald? Dus nog 2 te gaan! Kom op Roda, de markt is nog 8 uurtjes open!

31 januari 2017 om 18:02

Kunnen ze in de tweede helft een compleet elftal ruilen ik als 41 jaar roda supporter houd mijn hart vast maar elk nadeel heeft een voordeel ajax weet niet hoe hun voetballen 😂😂😂😂

1 februari 2017 om 23:09

De vraag is vooral of Roda dat zelf wel weet!

Vongens mij heeft Caanen gewoon een kaart van Europa in z'n kantoor hangen die hij helemaal in wil kunnen kleuren. Nederland, Belgiã«, Duitsland, Frankrijk, VK, Spanje, Denemarken, Griekenland, Cyprus, Bulgarije, Bosniã«, Sloveniã«, Oostenrijk, hij is al een heel eind.
Het begint nu erg op verkwisting te lijken, dat het geld er is betekent niet dat je alles uit moet geven. Ik had liever maar een aantal gerichte versterkingen gezien, in plaats van een heel nieuw elftal van gokjes.

Het begint langzamerhand toch lachwekkend te worden met een compleet nieuw team.

Als je verstandig bent en je hebt ineens 1 miljoen extra te besteden haal je 2 of 3 spelers die echt directe versterkingen zijn en laat je de rest van het team in tact. Voordat de nieuwe groep nu is ingespeeld kan het al maart zijn en te laat om nog echt impact te hebben.

31 januari 2017 om 17:18

Ben ik het met je eens, maar dan heb je nog steeds die krappe selectie. In de zomer zijn er veel spelers opnieuw gehuurd, omdat er geen geld was om spelers echt te kopen of transfervrij over te nemen. Nu is elke positie dubbel bezet, op de rechtsback dan na. Kijk bij Ajax, PSV en Feyenoord hebben ze dat ook. Want mocht het ooit gebeuren dat iemand geblesseerd raakt dan moet je dat kunnen opvangen.

Haha wat is dit man? Kopen ze bij Roda gewoon maar lukraak elke speler die beschikbaar is ofzo? Als je geluk hebt zit er wat tussen, maar voor hetzelfde geld zit er niets bij en heb je ik weet niet hoeveel (dure) spelers onder contract staan. Ze hadden beter voorafgaand aan de transferwindow goed kunnen scouten (voor zover mogelijk met het budget van Roda) en twee of drie echte versterkingen kunnen halen. Hoe dan ook laat ik me graag verassen, maar ik heb er op dit moment weinig vertrouwen in.

31 januari 2017 om 18:24

Dit gedoe met de investeerder is al sinds oktober aan de gang. Ze hebben dus eerst afscheid genomen van enkele spelers, waarbij wij supporters het hart vasthielden. Nu het geld definitief binnen is zijn natuurlijk spelers gehaald, die naar mijn mening iets aan dit Roda toevoegen. Tuurlijk doet het mij leed om een Gnjatic, Raykov, papazoglou tropische verrassingen te zien (had liever een leger goede JL spelers aangetrokken) maar velen (zoals Savic) zijn al langdurig gescout. El Makrini en Van Velzen zijn directe toevoegingen, maar laten we de rest een kans geven. Statistieken van Raykov en Savic zijn veelbelovend.. en eerlijk is eerlijk.. de Bulgaarse, Kroatische en Griekse competitie doen niet veel onder voor de Nederlandse. Hier moeten we mee dealen. Roda van voor de winterstop zou in elke competitie (wellicht m.u.v. de Faroer/Andorra/Luxemburg..) ergens ver onderaan bungelen of in de 2e 3e divisie spelen

31 januari 2017 om 20:15

Tja, ik snap je punt maar blijf het een grote gok vinden. Voor de korte termijn (om te overleven) kan dit een uitweg bieden, maar op de lange termijn wordt je hier als club niet beter van. Daarnaast lees ik ook dat Korotaev met Roda binnen twee jaar Europees voetbal wil spelen. Dat is niet onmogelijk, maar dan mag de beste man nog heel wat meer geld in de selectie steken en daar moeten dan ook echt gerichte versterkingen (geen huurspelers) voor worden gehaald. Ik zie het allemaal nog niet echt voor me, maar ik laat me graag verassen. Ik juich het van harte toe dat clubs op individueel niveau beter worden, waardoor de Eredivisie in zijn totaliteit uiteindelijk ook beter gaat worden.

Benieuwd hoe Anastasiou hier mee omgaat. Hopelijk kan hij nu wel laten zien dat hij een waardige coach is.

Vitesse is ook zo begonnen na de overname. In Arnhem ging het bijna mis en ontliep de club maar net de degradatie play-offs in het eerste jaar. En dat met spelers als Matic, Rajkovic en Aisatti in de selectie. Maar Roda neemt die gok nu en als het lukt scheelt het veel tijd in de opbouw van de club.
Bij Vitesse is het pas echt gaan lopen toen de club de jeugdopleiding zo'n drie jaar op het wensniveau had staan en er vanuit Chelsea gerichter huurspelers konden worden aangetrokken.
Roda heeft in de topjaren altijd het voordeel gehad van het geld van Nol Hendrix. Nu is het een rus die het geld levert. Dat zegt verder helemaal niets over Roda. De club Roda zijn en blijven nog altijd de supporters en alle mensen die al jaren ziel en zaligheid in die club steken. Als er straks jaarlijks 1 of 2 eigen talenten doorstromen naast een paar gekochte sterkhouders in het eerste elftal, zal niemand in de regio er nog veel moeite mee hebben. en zeker niet als het succes oplevert.
Ik heb liever weer een goed spelend Roda erbij die met de regelmaat van de klok ajax,psv en feijenoord met een nederlaag naar huis sturen, dan een zwalkend elftal waar de eredivisie geen niveau van krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren